yeni yılda anne olacağını öğrenen melekler 2014

canım geçmiş olsun aynen öyle bendede bulantılar daha da arttı neyse bebiş sağlıklı olsun da bunu yaşamak bile o kadar güzel ki
canım yok ya seni kastederek söylemedim bende aynen senin gibiyim kucağıma almadan bu korkular hep devam edecek ilk deneyimim de kötü olunca daha bi korkak oluyor insan

anlıyorum cnm hayırlısıyla kucaklarımıza alınca rahatlarız inşş

Son düzenleme:
malesef bebeğimi kaybettim ( daha kalp atışlarını duyamadan düşük yaptım

çok üzüldüm canım seni çok iyi anlıyorum ilkinde bende düşük yaptım ve kürtaj oldum ama üzülme gerçekten sağlıksız bir bebeğin olmasını istemezdin çok geçmiş olsun en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah ve sağlıklı kucağına alırsın

kızlar midem çok bulanıyor sabahları hiç bir şey yiyemiyorum bıktım artık böyle bulantı bulantı ne görsem tiksiniyorum ne yapıcam ben

canım inan bu bile güzel bebeklerimiz sağlıklı olsun da herşeye değer diyorum ben sen de bunu düşün bulantın oldukça iyi geliyor birde sık sık kraker filan bulantını kesen şeyler yemeye çalış ayva da iyi geliyor mesela inşallah yakında geçecektir

benimki allahtan kürtaj olmadan düştü ondan çok korkuyodum.. düşükten nekadar süre sonra hamile kaldın? aynen sağlıksız olsaydı onun vicdan azabı daha çok olurdu. allahım sağlıklı sıhatli noksansız kucağımıza almak nasip etsin hepimize :)

yeni yılın en büyük hediesibana allah doğurmayı nasip etsin sağlıklı şekilde hepimize :)

Çok geçmiş olsun. Rabbim sana ve eşine sağlık versin, size bişey olmasın ki yeni bebek haberleri alabilesiniz :) Kucağına almadığın bebeğin acısı daha kısa sürer, Allah beterinden korusun....

Ne mide bulantısı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı hiç bişey hissetmiyorum. Endişelenmeli miyim, yoksa paranoyaklığı bi kenara mı bırakmalıyım ? Kontrolüm 22'sinde , bekle Allah bekle. Geçen haftasonu gece yarısı kafama takıp hastaneye gittik kalbi hala atıyo mu diye ? Eylül 14'e kadar yaşanır mı yahu böyle :) Sabah akşam dualarla Allah'a emanetiz ama annelik biraz da evham hastalığıymış ve rahme düştüğü an başlarmış. Dua önerisi olan var mı ? Allah olmayanlara nasib etsin ve bekleyenlere de tostoparlacık yavrular versin sağlıkla inş.

Arkadaşlar kontrolden ii haberlerle geldik hala kalbimiz atıo mu die düşünürken .. Eşşek kadar olmuş keretaa yaa nassı da büyümüş 1 haftada :) kafası kocaman eller ayaklar öyle hareketli ki maşallah kıpır kıpır.. Ben burda neler düşünüom onun keyfi gayet yerinde anlaşılan orda 1 haftam gayet zorlu geçmişti mide bulantılarım vardı yaklaşık 3-4 gündür nefes alabiliyorum istediğim her şeyi yiyebiliyorum, yani canım bişiler yemek istio normal insana döndüm hatta tatlı bile canım istio ve yiyebiliyorum. Ohh be dünya varmış darısı bulantıları devam edenlerin başına.. Bu hafta içi trombofili paneli testim açıklandı sonuc güzel çıkcak die beklerken.. kötü geldi.. 2 gün bunalım yaptım sonra çıktım :) Clexane iğnesine doğuma kadar dewam edicez, her gün 1 adet iğnecik Progestanı günde 3 tane içmeye dewam edicez. Bebe aspirini zart zurt hiç de sememm ilaçmış iğneymiş ama meccbuurr Neyse ki bebeişim hala benimle hemi de keyfi çok yerinde .. 2 hafta sonra en riskli dönemi atlatıyoruz Hadi bakalım hayırlısı

Arkadasim dua önerisi istemissin. Günde 20 tane ya mübdi, 336 tane ya musavvir çekebilirsiniz. Rahat bir hamilelik ve bebegin için. Allah kabul etsin.

canım geçmiş olsun moralini hiç bozma beslenmene dikkat et ben 7 ay sonra hamile kaldım ancak bende pkos var ve daha önce tedavilerle ve hatta tüple bile olmamıştı Rabbim ol deyince oluyor canım keyfine bak bol bol dua et en hayırlı zamanda hamile haberlerini alırız inşallah

seninle aynıyız canım aynen bende senin gibiyim kalbi atıyor mu filan diye bunalıma giriyorum inşallah dileyen herkesle birlikte hayırlı sağlıklı kucağımıza alırız

hayırlı olsun canım ne güzel bende aynen senin gibiyim sürekli düşün ben de günde 3 kez insülin vuruyorum Allah yardımcımız olsun sağlıklı kucağımıza alalım da olsun sen 2li test yaptırdın mı canım

Arkadasim dua önerisi istemissin. Günde 20 tane ya mübdi, 336 tane ya musavvir çekebilirsiniz. Rahat bir hamilelik ve bebegin için. Allah kabul etsin.

teşekkürler canım

canım ya bende de bulantı kusma falan yok bu sabah çok çok az belki bir dakika sürmüştür midem bulandı nasıl mutlu oldum ilk bebeğimin kalp atışları durmuştu buda öyle olacak diye çok korkuyorum şimdi kan sulandırıcı iğne bebek aspirini falan verdi doktorum tedbir almış olmak içimi rahatlatıyor ama yine de şeytan işte sürekli evham evham
inan hamile olduğumu öğrendiğimde doğru düzgün sevinemedim bile ya
inşallah sağ salim sağlıklıca alırız şu bebekleri kucağımıza

hayırlı olsun canım ne güzel bende aynen senin gibiyim sürekli düşün ben de günde 3 kez insülin vuruyorum Allah yardımcımız olsun sağlıklı kucağımıza alalım da olsun sen 2li test yaptırdın mı canım

Yaşgünüm için 1 Mart'ta İzmir'de olucam. O gün 12+2 oluo burdaki doktoruma söledim uygundur dedi. Orda yaptırıcam, cinsiyetini kesin anlarım diyen iddalı hemşireler war orda bizi bekleyen bakalım belki sürpriz o gün cinsiyeti de anlarız. Kısmet

Son düzenleme:

hadi hayırlısı bakalım bende merak ediyorum sağlıklı olsun da farketmez diyorum sonrada

Herkese saglikli bir hamilelik ve saglikli bebekler dilerim. Arkadaşlar ben de 9+4 günlük hamileyim inşallah. Günlerdir hissettiğim göğüs agrilari bugün azaldi. Acaba normal mi. Ne kadar surmeli bilen var mi?Sizlerde durum nasil. Tşk.

kızlar bir şey sorucam, keseyi gördükten 2 hafta sonra doktora gittik doktor adet tarihine göre 4,5 haftalık, ultrasona göre 3 haftalık hamilesin dedi (sanırım geç dölenme oldu) ama kalp atışlarını duydu kalbi atıyor dedi, yazdıklarınıza baktım da 7-8 haftalıkken duyuluyor demşsiniz biz nasıl bu kadar erken duyduk :/

ben de 8 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim, çok heyecanlıyım ve çok da korkuyorum bişey olacak diye.. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bence senin doktorun farklı yada yanlış hesaplıyor ultrason görüntülerinin altıda kaç haftalık olduğu yazıyor 3 haftalık gebeliğin kesesi bile gözükmez sat ına göre hesapla sen bence 6 yada 7 haftalık seninki şu anda

ben de 8 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim, çok heyecanlıyım ve çok da korkuyorum bişey olacak diye.. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

amin canım hep birlikte, o korkuları hepimiz yaşıyoruz hayırlısı inşaallah

geçici olarak gitmiştim ona zaten asıl doktoruma gidicem bu hafta o söyler herhalde tam günü inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…