canım geçmiş olsun aynen öyle bendede bulantılar daha da arttı neyse bebiş sağlıklı olsun da bunu yaşamak bile o kadar güzel kiKızlarrrHerkesin bulantısı başlamış ya nassı sewindim anlatamam kötü müyüm neyim şaka bi yana aynı zamanda aynı güzel duyguları yaşıyoruz ya çook sewiniyorum buna.. Bu arada grip oldum hemen atlattım hızlandırılmış bi grip yaşadım değişik bi deneyimdi
canım yok ya seni kastederek söylemedim bende aynen senin gibiyim kucağıma almadan bu korkular hep devam edecek ilk deneyimim de kötü olunca daha bi korkak oluyor insanayyyyyy ayyyyy bende hep okumayacağım araştırmayacağım diyorum ama olmuyor tutamıyorum kendimi bende araştır araştır sor derken dünde benim başıma ne geldi sabah sağlık ocağına gittim kan tahilileri yaptırmak için ordaki ebeyede sordum kalp atışı durmasının belirtileri neler diye genelde net belirtileri yok ama akıntı rengi kahvemsi kırmızımsı daha doğrusu renk farklılığı ve kasıklarda yoğun ağrı farkedilebilir ama çoğunda hiç belirti olmaz dedi neyse kahvaltı yapıp yattım öğlene kadar uyumuşum ne farkedim kahve akıntı direk dr da aldım soluğu neyse ki bebişim iyiymiş rahim ağzı yumuşaması olabilir dedi progestan diye bir ilaç yazdı bu kanama değil ama kanama gibi düşünüp tetbirimizi alalım dedi ama ne dün ne bu gün kahve akıntı yok sanırım kötü düşün düşün araştır araştır kendimizi yıpratıyoruz amacım korkunu hortlatmak deyildi inan bende yazdıklarını okuyunca üzüldüm sadce kaygımı paylaşmaktı inş sen sözünü tutarsın ama sanırım bebişimi sağ salim kucağıma almadan bu kaygılardan korkulardan kurtulamıcam
Allah tamamına erdirsin canım bende pkoluyum inşallah en yakın zamanda kalp atışlarını da duyarsın ...
malesef bebeğimi kaybettim( daha kalp atışlarını duyamadan düşük yaptım
kızlar midem çok bulanıyor sabahları hiç bir şey yiyemiyorum bıktım artık böyle bulantı bulantı ne görsem tiksiniyorum ne yapıcam ben
çok üzüldüm canım seni çok iyi anlıyorum ilkinde bende düşük yaptım ve kürtaj oldum ama üzülme gerçekten sağlıksız bir bebeğin olmasını istemezdin çok geçmiş olsun en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah ve sağlıklı kucağına alırsın
Merhabalar ben de dun ogrendim hamile oldugumu hem saskin hem buruk hem de mutluyum daha dune kadar bilmedigim bir histi ama dunden sonra dualarima eklendi , onun icin kaygilar duymaya basladim. 24 saattir biliyor olmamiza ragmen esimle bagimizin kuvvetlendigini hissediyorum. Rabbbim isteyen herkese nasip etsin sizlerinki de hayirli ugurlu olsun :)
yeni yılın en büyük hediesibana allah doğurmayı nasip etsin sağlıklı şekilde hepimize :)
koçyiğitt dün senin yazdıklarını okuduktan sonra zaten var olan korkum hortladı resmen netten araştırmaya başladım bu durumları derken çok değil yarım saat içinde ben o psikolojiye girdim ağlamaya başladım benim belirtilerim azalıyor derken eşimin başının etini yemeye başladım ben gitcem doktora diye neyse doktoru aradım durumu anlattım ve gittim bebişimin kalp atışlarını bi dinledim de geldim içim rahat etti doktorum da bana baya güldübende bir daha bu konuları okumayacağıma kendi kendime söz verdim
benimki allahtan kürtaj olmadan düştü ondan çok korkuyodum.. düşükten nekadar süre sonra hamile kaldın? aynen sağlıksız olsaydı onun vicdan azabı daha çok olurdu. allahım sağlıklı sıhatli noksansız kucağımıza almak nasip etsin hepimize :)
canım geçmiş olsun moralini hiç bozma beslenmene dikkat et ben 7 ay sonra hamile kaldım ancak bende pkos var ve daha önce tedavilerle ve hatta tüple bile olmamıştı Rabbim ol deyince oluyor canım keyfine bak bol bol dua et en hayırlı zamanda hamile haberlerini alırız inşallahbenimki allahtan kürtaj olmadan düştü ondan çok korkuyodum.. düşükten nekadar süre sonra hamile kaldın? aynen sağlıksız olsaydı onun vicdan azabı daha çok olurdu. allahım sağlıklı sıhatli noksansız kucağımıza almak nasip etsin hepimize :)
seninle aynıyız canım aynen bende senin gibiyim kalbi atıyor mu filan diye bunalıma giriyorum inşallah dileyen herkesle birlikte hayırlı sağlıklı kucağımıza alırızNe mide bulantısı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı hiç bişey hissetmiyorum. Endişelenmeli miyim, yoksa paranoyaklığı bi kenara mı bırakmalıyım ?Kontrolüm 22'sinde , bekle Allah bekle. Geçen haftasonu gece yarısı kafama takıp hastaneye gittik kalbi hala atıyo mu diye ? Eylül 14'e kadar yaşanır mı yahu böyle :) Sabah akşam dualarla Allah'a emanetiz ama annelik biraz da evham hastalığıymış ve rahme düştüğü an başlarmış. Dua önerisi olan var mı ? Allah olmayanlara nasib etsin ve bekleyenlere de tostoparlacık yavrular versin sağlıkla inş.
hayırlı olsun canım ne güzel bende aynen senin gibiyim sürekli düşünArkadaşlar kontrolden ii haberlerle geldik hala kalbimiz atıo mu die düşünürken .. Eşşek kadar olmuş keretaa yaa nassı da büyümüş 1 haftada :) kafası kocaman eller ayaklar öyle hareketli ki maşallah kıpır kıpır.. Ben burda neler düşünüom onun keyfi gayet yerinde anlaşılan orda1 haftam gayet zorlu geçmişti mide bulantılarım vardı yaklaşık 3-4 gündür nefes alabiliyorum istediğim her şeyi yiyebiliyorum, yani canım bişiler yemek istio normal insana döndüm hatta tatlı bile canım istio ve yiyebiliyorum. Ohh be dünya varmış darısı bulantıları devam edenlerin başına.. Bu hafta içi trombofili paneli testim açıklandı sonuc güzel çıkcak die beklerken.. kötü geldi.. 2 gün bunalım yaptım sonra çıktım :) Clexane iğnesine doğuma kadar dewam edicez, her gün 1 adet iğnecik Progestanı günde 3 tane içmeye dewam edicez. Bebe aspirini zart zurt hiç de sememm ilaçmış iğneymiş ama meccbuurr Neyse ki bebeişim hala benimle hemi de keyfi çok yerinde .. 2 hafta sonra en riskli dönemi atlatıyoruz Hadi bakalım hayırlısı
Arkadasim dua önerisi istemissin. Günde 20 tane ya mübdi, 336 tane ya musavvir çekebilirsiniz. Rahat bir hamilelik ve bebegin için. Allah kabul etsin.
Ne mide bulantısı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı hiç bişey hissetmiyorum. Endişelenmeli miyim, yoksa paranoyaklığı bi kenara mı bırakmalıyım ?Kontrolüm 22'sinde , bekle Allah bekle. Geçen haftasonu gece yarısı kafama takıp hastaneye gittik kalbi hala atıyo mu diye ? Eylül 14'e kadar yaşanır mı yahu böyle :) Sabah akşam dualarla Allah'a emanetiz ama annelik biraz da evham hastalığıymış ve rahme düştüğü an başlarmış. Dua önerisi olan var mı ? Allah olmayanlara nasib etsin ve bekleyenlere de tostoparlacık yavrular versin sağlıkla inş.
hayırlı olsun canım ne güzel bende aynen senin gibiyim sürekli düşünben de günde 3 kez insülin vuruyorum Allah yardımcımız olsun sağlıklı kucağımıza alalım da olsun sen 2li test yaptırdın mı canım
Yaşgünüm için 1 Mart'ta İzmir'de olucam. O gün 12+2 oluo burdaki doktoruma söledim uygundur dedi. Orda yaptırıcam, cinsiyetini kesin anlarım diyen iddalı hemşireler war orda bizi bekleyen bakalım belki sürpriz o gün cinsiyeti de anlarız. Kısmet
arkadaşlar ben 6 yıl uğraşın üstüne 6 ocak itibariyle hamile olduğumu öğrendim daha önce bir kürtajım var inşaallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişimi kucağıma alırım. Yeni yılın çiçeği burnunda güzel annelerini sohbete bekliyorum...
bence senin doktorun farklı yada yanlış hesaplıyor ultrason görüntülerinin altıda kaç haftalık olduğu yazıyor 3 haftalık gebeliğin kesesi bile gözükmez sat ına göre hesapla sen bence 6 yada 7 haftalık seninki şu andakızlar bir şey sorucam, keseyi gördükten 2 hafta sonra doktora gittik doktor adet tarihine göre 4,5 haftalık, ultrasona göre 3 haftalık hamilesin dedi (sanırım geç dölenme oldu) ama kalp atışlarını duydu kalbi atıyor dedi, yazdıklarınıza baktım da 7-8 haftalıkken duyuluyor demşsiniz biz nasıl bu kadar erken duyduk :/
ben de 8 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim, çok heyecanlıyım ve çok da korkuyorum bişey olacak diye.. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bence senin doktorun farklı yada yanlış hesaplıyor ultrason görüntülerinin altıda kaç haftalık olduğu yazıyor 3 haftalık gebeliğin kesesi bile gözükmez sat ına göre hesapla sen bence 6 yada 7 haftalık seninki şu anda
amin canım hep birlikte, o korkuları hepimiz yaşıyoruz hayırlısı inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?