- 9 Ocak 2014
- 136
- 57
- 298
Gözün aydınAllah sağ salim eline almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
bu arada kaç aydır yapmaya çalışıyordunuz merak ettim de
Merhaba arkadaşlar
Bizimde 5. denememiz bu ay.26 ocakta regl olmayacağım inşallah :)
bütün hormon tahlillerimi ve spermiyogram tahlilini bile yaptırdık bi problem yok çok şükür
Folic plus içiyorum.Hamile arkadaşlar bizlerden dualarınızı eksik etmeyin.
Şu mübarek cuma saatinde rabbim isteyen herkese sağlıklı bi evlat nasip etsin.
umutsuzluğa kapılma görürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşinşallah hamilesinizdir. Ben değilim yine bu ay sanırım iki gündür sabahları idrar testi yapıyorum ama tek çizgigaliba ben hiç çift çizgiyi göremeyeceğim
arkadaslar son adet tarihim 5 aralık. dun doktora gittim beta hcg 1691 cıktı ama kese gorunmedı. üstten ultrason yaptı kese diemem ufak bı nokta var dedi 3,1 mm elimdeki kağıtta.normal sartlarda 5 haftalık olması gerekiyor keseyi görmemiz lazımdı dedi başına böle bişi gelen varmı içim hiç rahat deil...:18:
hayırlı olsun canım inşaallah korktuğun gibi olmaz değerin kaç??
Daha baktırmadım cnm yarın baktırcam biraz takıntılıyım da ondan korkuyorum bende biraz kansızlık var ondan
inan benimde psikolojim bozuluyorbu siteleri okudukca psikolojim bozuluyor8 Doktor hamilesin diiynce hamile olmuyormuyuz?? kese gözükmedi kann degeri bilmem ne nedir?? ayy icim karariyorr yeminle ne Kadar karamsarsiniz benide bunalttiniz
bende hamileyim ama diş gebelık kimyasal gebelik falan diye korkuyorum cuma günü dr a gitcem inş iyi sonuç alırım
Bende senin gibi endişeliyim, böyle yapma diyor herkes ama bu süreç kolay değil. Allah yardımcımız olsun ins
gayet normal sıkıntı yapma hayırlı olsun canımarkadaslar son adet tarihim 5 aralık. dun doktora gittim beta hcg 1691 cıktı ama kese gorunmedı. üstten ultrason yaptı kese diemem ufak bı nokta var dedi 3,1 mm elimdeki kağıtta.normal sartlarda 5 haftalık olması gerekiyor keseyi görmemiz lazımdı dedi başına böle bişi gelen varmı içim hiç rahat deil...:18:
ayy btakvim cok guzel bayildimm:)) ohh be cok sukur allahima sonunda bende ekledim:)))
Allah hayırlı etsin inşaallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kucağımıza da alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?