yeni yılda anne olacağını öğrenen melekler 2014

slmlar 3 ocak da adet olmam gerekiyordu olmayınca 4 ocak eczaneden test alıp yaptıgımda ikinci çizginin silik oldugunu farkettim ertesi gün yine yaptım çizgi biraz dahakoyudu 6 ocak pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değerim 256 çıktı dr kanda hamilelik hormonu var dedi bebek kesesi gözükmüyor dedı bu pazartesi tekrar gelmemi söyledi bu değere göre hamilemiyim ????

slmlar 3 ocak da adet olmam gerekiyordu olmayınca 4 ocak eczaneden test alıp yaptıgımda ikinci çizginin silik oldugunu farkettim ertesi gün yine yaptım çizgi biraz dahakoyudu 6 ocak pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değerim 256 çıktı dr kanda hamilelik hormonu var dedi bebek kesesi gözükmüyor dedı bu pazartesi tekrar gelmemi söyledi bu değere göre hamilemiyim ????

inşallah hamilesinizdir. Ben değilim yine bu ay sanırım iki gündür sabahları idrar testi yapıyorum ama tek çizgi galiba ben hiç çift çizgiyi göremeyeceğim

Yeni yıl bizim ewde de çok hızlı başladı :) sat 5 aralık. bat 2 ocaktı. 3 ocakta eczaneden test alıp yaptım ve 2. silik çizgiyi gördüm :) 4+4de kan tahlili yaptırdım ve 1359 çıktı, 4+6 da tekrarlanan tahlille 3213 çıktı. Tüm gebelere sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum :) Bekleyenlere de Allah en kısa zamanda nasip etsin..

Gözün aydın Allah sağ salim eline almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
bu arada kaç aydır yapmaya çalışıyordunuz merak ettim de

Gözün aydın Allah sağ salim eline almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
bu arada kaç aydır yapmaya çalışıyordunuz merak ettim de

Darısı başına Orcin :) Tam bi tarih veremeyeceğim ben :) ağustostan beri taşınma durumumuz ayrı şehirlerde kalma dönemlerimiz olduğu için :) Ama stres ve düşünmeyi bıraktığım ilk ay oldu.

anladım canım bende temmuzdan bu yana uğraşmaktayım da bakalım bu ay ne sonuç olcak

Merhaba arkadaşlar
Bizimde 5. denememiz bu ay.26 ocakta regl olmayacağım inşallah :)
bütün hormon tahlillerimi ve spermiyogram tahlilini bile yaptırdık bi problem yok çok şükür
Folic plus içiyorum.Hamile arkadaşlar bizlerden dualarınızı eksik etmeyin.
Şu mübarek cuma saatinde rabbim isteyen herkese sağlıklı bi evlat nasip etsin.

aminnnnnnnnn inşallah nerde isteyen varsa nasip etsin Rabbim
bu arada benimde 26 Ocak ikimizide Allah aynı günde sevindirir inşallah

inşallah hamilesinizdir. Ben değilim yine bu ay sanırım iki gündür sabahları idrar testi yapıyorum ama tek çizgi galiba ben hiç çift çizgiyi göremeyeceğim
umutsuzluğa kapılma görürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaslar son adet tarihim 5 aralık. dun doktora gittim beta hcg 1691 cıktı ama kese gorunmedı. üstten ultrason yaptı kese diemem ufak bı nokta var dedi 3,1 mm elimdeki kağıtta.normal sartlarda 5 haftalık olması gerekiyor keseyi görmemiz lazımdı dedi başına böle bişi gelen varmı içim hiç rahat deil... :18:

5 haftalıkta üstten usgde o kadar gözükmesi çok normal. hatta üstten gözükmesi bile şans (hiç de gözükmeyebilirdi 6. haftadan sonra karından gözüktüğünü okumuştum.) bu haftalarda görebilmek için vajinal ultrason yapıyorlar..

hayırlı olsun canım inşaallah korktuğun gibi olmaz değerin kaç??

Daha baktırmadım cnm yarın baktırcam biraz takıntılıyım da ondan korkuyorum bende biraz kansızlık var ondan

bu siteleri okudukca psikolojim bozuluyor8 Doktor hamilesin diiynce hamile olmuyormuyuz?? kese gözükmedi kann degeri bilmem ne nedir?? ayy icim karariyorr yeminle ne Kadar karamsarsiniz benide bunalttiniz

bu siteleri okudukca psikolojim bozuluyor8 Doktor hamilesin diiynce hamile olmuyormuyuz?? kese gözükmedi kann degeri bilmem ne nedir?? ayy icim karariyorr yeminle ne Kadar karamsarsiniz benide bunalttiniz
inan benimde psikolojim bozuluyor(((((

Son düzenleme:
kuruincir canım hamilemisinn yoksa??

gayet normal sıkıntı yapma hayırlı olsun canım
ayy btakvim cok guzel bayildimm:)) ohh be cok sukur allahima sonunda bende ekledim:)))

hayırlı olsun Allah hepimize tamamına erdirmeyi nasip etsin sayımız her geçen gün artıyor maaşşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…