Yeni yıl bizim ewde de çok hızlı başladı :) sat 5 aralık. bat 2 ocaktı. 3 ocakta eczaneden test alıp yaptım ve 2. silik çizgiyi gördüm :) 4+4de kan tahlili yaptırdım ve 1359 çıktı, 4+6 da tekrarlanan tahlille 3213 çıktı. Tüm gebelere sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum :) Bekleyenlere de Allah en kısa zamanda nasip etsin..
2 ocakta öğrendim ben de:)Aslında sat 25 kasımdı ama yine gecikti diye düşünmüştüm:)
2 ocakta öğrendim ben de:)Aslında sat 25 kasımdı ama yine gecikti diye düşünmüştüm:)
inşşşşşşşş görürüz bende pazartesi dr gideceğim 3 ocak da beta hcg 256 çıkmış 13 ocağa kadar beta hcg 1500 yükselirmi ki???bugün bat tarihimdi salı günü zaten kan tahliliyle bhcg 17 değerini almıştık, bugün de kanamam falan gelmedi tekrarladık testi 131 çıktı :) fakat doktor 10 gün sonraya tarih verdi ancak kesem o zaman görünecekmiş..
Allah herkesin gebeliğini hayırlı şekilde tamamına erdirr inşAllah..çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın
bende yeni yıla bebişle girdimm
kuruincir canım hamilemisinn yoksa??
inşşşşşşşş görürüz bende pazartesi dr gideceğim 3 ocak da beta hcg 256 çıkmış 13 ocağa kadar beta hcg 1500 yükselirmi ki???
evet canim Allah nasip ederse :)) cok süpriz oldu aniden hic beklemiyordum
evet canım, hatta daha fazla yükselmiş olması gerek :) 2 günde 2 ye katlaması gerekiyor ya
arkadaşlar inşallah bebeklerimizi sağlıklı hayırlı birer evlat olarak kucaklarımıza alırız.ben çarşambayı bekliyorum kalp atışlarını duyabilmek için.inşallah sırasıyla duyduk diye yazarız buradan:)
Cnnmmmm tebrik ederimmm ne guzll haber buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?