yeni yılda anne olacağını öğrenen melekler 2014

ay canım sen erken öğrenmişsin benim bat 23 aralıktı .bende aralık 21 de 24 ve 29 yaptım negatif benim kaldığım yerdede kan testi yapılmıyor ve doktor randevuda 2 aya zor alıyosun artık ümidi kesmiştim hala adet olmayın ocak 6 yada 7 tam hatırlamıyom son bi gebelik testi yapıyım dedim direk kıpkırmızı ikinci çizgi çıktı:)) Allaha herkese nasip etsin

2 ocakta öğrendim ben de:)Aslında sat 25 kasımdı ama yine gecikti diye düşünmüştüm:)

bugün bat tarihimdi salı günü zaten kan tahliliyle bhcg 17 değerini almıştık, bugün de kanamam falan gelmedi tekrarladık testi 131 çıktı :) fakat doktor 10 gün sonraya tarih verdi ancak kesem o zaman görünecekmiş..

inşşşşşşşş görürüz bende pazartesi dr gideceğim 3 ocak da beta hcg 256 çıkmış 13 ocağa kadar beta hcg 1500 yükselirmi ki???

inşşşşşşşş görürüz bende pazartesi dr gideceğim 3 ocak da beta hcg 256 çıkmış 13 ocağa kadar beta hcg 1500 yükselirmi ki???

evet canım, hatta daha fazla yükselmiş olması gerek :) 2 günde 2 ye katlaması gerekiyor ya

evet canım, hatta daha fazla yükselmiş olması gerek :) 2 günde 2 ye katlaması gerekiyor ya

tşk cnm çok sabırsızım anlatamam dr kesin kes hamilesin demedi ya sadece kanda hamilelik hormonu var kese gözükmüyor pazartesi tekrar gel dedi şaşkınlıktan bişey de soramadım sadece eşim dış gebelik olabilir mi dedi hayır dedi ama netten de
okuyorum dış gebelik kimyasal gebelik yada kese oluştu ama döllenme dışarda kalbi atışı yok diyenler var kafam karma karışık oldu((

arkadaşlar inşallah bebeklerimizi sağlıklı hayırlı birer evlat olarak kucaklarımıza alırız.ben çarşambayı bekliyorum kalp atışlarını duyabilmek için.inşallah sırasıyla duyduk diye yazarız buradan:)

Sayımız gün geçtikçe artıo :) Ben ewdeki testten sonra, sağlık ocağında 2 kez kan tahlili yaptırdım. Değer 2ye katlayınca bayağı rahatlayıp keseyi görmek için gitmedim kontrole 6+1de yani önümüzdeki cuma hem kese hem kalp atışı duymak için gitmeyi planlıyorum.. Biraz rahat mıyım ne İnşallah sırayla kalp atışı haberlerimizi paylaşırız dediğin gibi :))

merhaba arkadaslar bende 2 ocakta hamile olduğumu öğrendim...ilki benımde düstü insallah bunu sorunsuz bı sekılde sağlıkla kucağıma alırım...darısı bebiş isteyenlerin basına inşallah.herkes tatsın anneliği...

Kızlar geçen cuma günü doktora gittim beta hcg 2869 çıktı . doktor hiç bişey demedi sadece folik asit verdi 10 gün sonra gel dedi kese görmek için (benim sat 6.12.13 ,bat 2.01.2014)

Kızlar merhaba benimde bugün idrar testim pozitif çıktı 3,5 aylık evliyim henüz. normalde adetlerim çok düzenliydi geçen ay ilk kez gecikti ve kaç tane test yaptıysam hepsi negatifti, en son emin olalım diye kan yaptırdık oda negatif çıktı ve bir kaç gün sonra da adet oldum. bu ayda gecikince bu sefer hiç test falan yapmadım, herhalde evlilik sonrası bünyede bir şeyler değişiyor falan dedim kendi kendime. eşimde doktora gidelim bir sorun olmasın adetin iki aydır geciyor dedi ve bugün randevu alacaktım akşam muaynesi olan bir hastaneden, sabah işe gelirken hadi dedim bir test alayım doktora gitmedin veeeeee işe gelip testi yapınca bir de ne göreyim çift çizgiiii :))) çok heyecanlıyım hemen fotosunu çekip eşime attım. elim ayağım birbirine karıştı ama inşallah bu dış gebelik kimyasal gebelik gibi bişi değildir onlarda da sanırım çift çizgi oluşuyormuş. Allahım tüm bekleyenlerede bize de hayırlısı ile nasip etsin inşallah :))

Benimde sat 14 aralik bat 6 ocak dort kez test yaptim cift cizgi kan testi yaptirdim 10 ocakta 370 cikti persembe gunu randevum var bakalim doktor ne dicek sanirim kese gorunmez daha gerci otomatik hesaplamalara gore 4+2 oluyorum ama bilemedim artik nasi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…