evet canim Allah nasip ederse :)) cok süpriz oldu aniden hic beklemiyordum
slmlar biraz önce kesemizi nihayet gördük bir hafta geçmek bilmedi derken iki hafta sonra kalp atışları için gel dedi dr nasıl geçer iki hafta bilmem artık :)))darısı tüm kesesini görmemiş arkadaşlara
tşk cnm çok sabırsızım anlatamam dr kesin kes hamilesin demedi ya sadece kanda hamilelik hormonu var kese gözükmüyor pazartesi tekrar gel dedi şaşkınlıktan bişey de soramadım sadece eşim dış gebelik olabilir mi dedi hayır dedi ama netten de
okuyorum dış gebelik kimyasal gebelik yada kese oluştu ama döllenme dışarda kalbi atışı yok diyenler var kafam karma karışık oldu((
tşk ederimmmmmÇook tebrik ederim kocyiğit
canım doktorlar kalp atışlarını duymadan pek heveslendirmek istemiyorlarmış genelde anne adaylarını.. O yüzden endişelenme bol bol dua et herşey yolunda gitsin :) şimdiden hayırlı olsun
kıızlar hamile olduğunu öğrenen herkesi tebrik edrim Allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin ( amin)....ben bu gebe kalma süresi boyunca çok dolandım k.k deşimdi ben de HAMİLEYİM demenin mutluluğunu yazmak istedim :) bu arada benim SAT 7 aralık kan tahlili 621 çıktı dün ama hala korku içindeyim :18: ve isteyen dileyen herkes için dua ediyorum inanın
inşşşşşşşşşşmaşallah arkadaşlar sayımız ne güzel artmış daha da katlanır inşallah:)
Selam kızlar, şu anda büyük bir şok yaşıyorum, hemen size yazmak istedim. 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. O zamandan beri de eşim korunuyordu. Sadece ve sadece, o da en risksiz dönemde 1 kere korunmadık. Adetim 5 gün gecikince strestendir deyip hiç ihtimal vermedim. Sonra şeytan dürttü, bir önceki gebelikten kalma idrar testini denedim ve hemen ikinci çizgi oluştu. Daha çok erkendi, doktor 3 ay düşünmeyin demişti. Nereden çıktı şimdi bu gebelik...
Canım tebrik ederim yaa..Huzurlu,rahat bi hamilelik geçirirsin umarım..Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inş..
Ben de hamileyim.Daha doğrusu kanda 156 çıktı.SAT 8 aralıktı.Ben 9 Ocakta yaptırdım testi.Çok yeniymiş daha öyle dediler ama yinede seenin değerini görünce endişelendim acaba çok mu düşük benim ki :44: bilemedim ki :26: Bakalım perşembe yine gidicem ama insan heran düşünüyo, endişe ediyo işte..
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah hiç korkma rahim hazır olmasaydı hamile kalmazdın zaten ben kürtaj olduktan sonra hiç korunmadım mesela
kaç haftalık canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?