yeni yılda anne olacağını öğrenen melekler 2014

evet canim Allah nasip ederse :)) cok süpriz oldu aniden hic beklemiyordum

ayyy çok sevindimmm canımm bana neden haber vermiosunnn

şaşırdımmm rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlıı olsunn valla

2014 uğurlu geldi darsııı banaa dua etmeyi unutma bana kürler

işe yaradı demek kii...

arkaslar eğer idrar ve kan testi yanıltmıyorsa ben de HAMİLEYİMMMMMM :)) benim SAT: 9 aralıktı. 9 ocakta idrarda çift çizgiyi gördüm. 10 ocakta da hcg degerim 919 çıktı. kese hemen görünmeyeceği için ilk randevumu 20 ocak olarak ayarladım. çok heyecanlıyım umarım gerçek bir gebeliktir. Allah isteyen herkese isteği zamanda nasip etsin...
Gebeliği kesinleşen tüm arkadaşları da tebrik ederim :)))

slmlar biraz önce kesemizi nihayet gördük bir hafta geçmek bilmedi derken iki hafta sonra kalp atışları için gel dedi dr nasıl geçer iki hafta bilmem artık :)))darısı tüm kesesini görmemiş arkadaşlara

canım doktorlar kalp atışlarını duymadan pek heveslendirmek istemiyorlarmış genelde anne adaylarını.. O yüzden endişelenme bol bol dua et herşey yolunda gitsin :) şimdiden hayırlı olsun

Merhabalar ben de dun ogrendim hamile oldugumu hem saskin hem buruk hem de mutluyum daha dune kadar bilmedigim bir histi ama dunden sonra dualarima eklendi , onun icin kaygilar duymaya basladim. 24 saattir biliyor olmamiza ragmen esimle bagimizin kuvvetlendigini hissediyorum. Rabbbim isteyen herkese nasip etsin sizlerinki de hayirli ugurlu olsun :)

yeni yılın en büyük hediesibana allah doğurmayı nasip etsin sağlıklı şekilde hepimize :)

Canım tebrik ederim yaa..Huzurlu,rahat bi hamilelik geçirirsin umarım..Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inş..
Ben de hamileyim.Daha doğrusu kanda 156 çıktı.SAT 8 aralıktı.Ben 9 Ocakta yaptırdım testi.Çok yeniymiş daha öyle dediler ama yinede seenin değerini görünce endişelendim acaba çok mu düşük benim ki :44: bilemedim ki :26: Bakalım perşembe yine gidicem ama insan heran düşünüyo, endişe ediyo işte..

Selam kızlar, şu anda büyük bir şok yaşıyorum, hemen size yazmak istedim. 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. O zamandan beri de eşim korunuyordu. Sadece ve sadece, o da en risksiz dönemde 1 kere korunmadık. Adetim 5 gün gecikince strestendir deyip hiç ihtimal vermedim. Sonra şeytan dürttü, bir önceki gebelikten kalma idrar testini denedim ve hemen ikinci çizgi oluştu. Daha çok erkendi, doktor 3 ay düşünmeyin demişti. Nereden çıktı şimdi bu gebelik...

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah hiç korkma rahim hazır olmasaydı hamile kalmazdın zaten ben kürtaj olduktan sonra hiç korunmadım mesela

demek ki endişelenen bir ben değilmişim maalesef insan düşünmeden duramıyor bir de ilkinde olumsuzluk yaşayınca daha da hassas oluyor çok korkuyorum Allah'ım tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini

kızlar bulantılarınız başladı mı ben de bulantı filan yok bu da beni endişelendiriyor...

ben ilk kızıma çok uğraştım tam 8 seneye yakın tüp bebek vss oldum kızım kendi çıka geldi şimdi tam2 yaşında 2. nezamn olur derken yine hamileyim evham yapmıyorum kızım zaten vaktimi alıyor tekrar anne olmak çok güzelmiş nasipse yarın bebeğimizi görcem inşlh boş gebelik olmaz dua edin nolur benim 2 tane öle oldu ve an sulandırıcı kullanıyorum midem çok bulanıyor .sevgiyle kalın

:26:

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah hiç korkma rahim hazır olmasaydı hamile kalmazdın zaten ben kürtaj olduktan sonra hiç korunmadım mesela

sağol canım, hepimizin hamileliği hayırlı olsun inşallah. sen kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…