Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Sayfa 1 deki listeye bakmanızı rica edeceğim bu arada, orada yazan bilgileri verirseniz sevinirim(vermek istemeyenler yazmayabilir) isim, yaş, yaşadığı şehir,kaçıncı deneme ayı

adım mirayada, van ama sen izmir yaz istersen aslen izmirliyim,2. denemem,25 yaşındayım

hangisinden aldın canım ben de bu ay olmazsa almayı düşünüyorum dilerim gerek kalmaz umarım ŞUBAT ayı bizim ayımız olur sana d aii şanslar tatlım :)

sağol canım hepimize iyi şanslar.
burcuhayalin gönderdiği siteden aldım aynı markayı sipariş verdim.
laboquıck markası.

Aramıza hosgeldin canım bu topikte gerçekten herkes birbirine destek sen de anlayacaksın :) çok güzel hamiş haberleri aldık arkadaslardan perakedisinin yaptığı listede bi sürü hamişimiz var dilerim bu topik sana da uğurlu gelsin tatlım :)

canım ya cok üzüldüm ama bebein ve annesinin durumunun iyi olmasına sevindim bi de sakın vazgeçtım falan deme ya hepimiz biliyoruz kı hamıle kalmak zor,hamılelık zor,doğum daha da zor ama sonunda senın olacak bı melek var kı bence tüm accılara değer hem yengenın öle zor oldu diye korkma her hamılelık kışiye göre nasıl değişiyorsa doğum da öle bence güzel haberlerini bekliyoruuzzzz vazgeçmekkk yoookkkkk anlaştık mı :)))

tatlım senı coo ii anlıyorum aslında sanırım herkesin ortak sıkıntısı işi gücü bırakıp senın üremene takmış saçma sapan insanlar bana da soruyorlar ben de hep daha erken gezip tozucaz daha yapacaklarımız var falan diyorum ama içim kan ağlıyor eşim de destek Allah tan onun için kendini yalnız hissetme :)))

evet sabır en önemlisi bu gibi ama sende sabır etmek kolay mı.Bana okadar zor geliyorki gene senin 3 tane benim 11 tane var hamile çevremde..Onları kıskanmıyorum ama benimde olmasını istiyorum sadece.
masaallah 11 tanemı bu ne ya hazırann ayı çiftleşme ayıymıs bız kacırmısız:) . ya bıde benım arkadaslardan bırtanesı 2. cıyı doguruyo ben 3.yude yapıcam buda kızolsun dıyo. benım olmuyoya .ya tabı bız uzuntumuzdende bıraz fazla alıngan oluyoruz ama senı senden baska kımse anlayamaz tatlım.ben ılk hamıle kaldıgımda 4 arkadas aynı anda hamıle kalmısdık .kasımda dogucakdı benımbebeğim karnımda öldü nisan ayında onların devam ettı hamılelgı sonra onların bebeklerıne besık, bebek arabası felan aldık ınan cok zordu .bide benım hamılelegım sonlanınca o herseyımızı paylasdıgımız arkadaslarımda 2 tanesı benı armaz oldu.ben yınede görevımı yapdım dogumdan sonra zıyaretlerıne gıttım. yuzum guldu arkadasım ıcıcn sevınıyordum tabı ama içim kan aglıyordu. herkez sımdı bana senınkıde yasasaydı 4 aylık olcakdı dıyolar. ama nasıp olmadı. daha sonra tekrar denıyelım dedık .aradan ne kadar gectı kısmet ınsallah olur. fazla ara verınce tutmuyo dıyolar ben kordum hemen deneyemedım .

çok üzüldüm senin adına canım benim anlayabiliyorum neler hissettiğini ama ne var biliyormusun hamile olabildiğini biliyorsun ben daha o hissi bile yaşayamadım..Umarım en kısa zamanda tekrar Allah nasip eder sana en kısa zamanda alırsın bebişini kucana..Arkadaşlarınıda düşünme hiç demekki gerçek değillermiş buda iyi bişey bence en azından gerçek yüzlerini gördün...

İnşallah banda uğurlu gelir isteyen herkesede uğurlu gelir.İnanın ben burda hamile olanları okudukça acaip mutlu oluyorum.önceden hep okuyodum ama fazla yazmıodum artık burdayım elimden geldiğince aranızda olucam.

kızlar cuma günü verdiğim test siparişim bugün geldi.
bugünden itibaren kullanmaya başlıcam.
bugün bat başlayalı 9.günüm yumurtlama dönemi içindeyim.
bakalım testler ne göstericek. çok merak ediyorum.
ilk defa denicem. gelsin çalışmalar ve bebiş haberim

benide yazarmısın listeye izmir yaş:25 3. ayımız

nageecim bu kadar benzerlik olur birebir aynı şeyleri yaşamışız.benim de nisan da olmuştu düşüğüm.doktora gittik kalp atışını duyduk doktor da 3 hafta sonrasına randevu verdi.meğer bebeğimin kalp atışı o muayeneden hemen sonra durmuş.Ben bişey farketmedim 3 hafta sonra kontole gittim doktor ultrasonla bakınca söyledi.o gün hemen aldı zaten.zor bir süreçti ...aynı korkuları ben de yaşıyordum canım ya yine aynısı olursa diye.eylülde yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik ancak ocakta oluştu gebeliğim.Allah hakkımızda hayırlısını versin canım...

QUOTEINANMIYORUMYA GERCEKDEN BIREBIR AYNISI OLMUS.BANA doktor MUAYNEDEN SONRA NE OLDUYSA BEBEK ÖLMÜŞ DEDİ 28 GUN FELAN ÖYLE KENDIMI hamile ZANNEDEREK DOLASTIM . INSALLAH BENIMDE OLUR CANIM YA.COK ARA VERDIK BIZ SANIRIM. BIR ARKADASIMINDA BU AGUSTOS AYINDA ÖLMÜSDÜ O 1 AY SONRA TEKRAR DENEDİ SIMDI 4 AYLIK hamile ERKEK BEBEK BEKLIYO. BENDE SIMDI KORKUYORUM ONCEDEN BEBEGIM OLDU AMA HAMILILIK DEVAM ETMEDI DIYE SIMDIDE YA OLMAZASA DIYE KORKUYORUMMMMM.AMA HERSEY ALLAHDAN O INANC BENI AYAKDA TUTUYOR VAKDI DEĞİLMİŞ.
SEN HANGİ İLDENSİN CANIM BEN ANTALYADA YASIYORUM

sevgili perakedisi bilgilerimi müsait bi zamanda günceller misin rica etsem :)
yaş 28,yaşadığın il Ankara,BAT 15 Şubat,demeye başlayalı 2.ay (bi önceki düşükle sonuçlananı saymıyorum )
şimdiden teşekkürler :)

kesinlikle kime ne canım allah allah.bizim sıkıntımız bize yetiyor zaten bide milletin yaramızı deşmesine gerek yok.bende geçiştiriyoruz yok zamanı değil diye filan ama azcık düşünceli olsalarda karışmasalar ne güzel olacakk.
Rabbim tez vakitte sıkıntılarımızı gidersin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…