Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
bende öyle yapıyorum iki günde bir düzenli...
biraz yoruluyoz ama sonucu güzel olur inş.
Rabbim hayırlısını versin.

eşim sabahları işe giderken çok zorlanıyor ama napalım bu da gerekiyor yapcak bişi yok... bi hamileyim desem.. en çok da ilişkiye girmeyeceği için sevinir garibim :))) ulen 5 yıllık ilişkiyi toptan yaptık be yaw diyor bana

Kızlaaarrr kayınvalidemler ve görümcemlerbana geliyor çoluk çoluk yatıya bikaç gün gelemeyebilirim.. öpüyorum hepinizi. inşallah bu süre zarfında hamişler de çıkıverir hoşçakalııınn :))

Mrb kizlar,bende bu ay kirmizi kart gorenlerdenim. Dün regl oldum ama durmak yok yola devam :) buay sonuca degil sadece calismalara ve keyif almaya odaklanicam,tabi becerebilirsem yeni BAT 1 mart.. umarim mart ayinda avaz avaz hamileyimmmmm diye bagiririm burda.. gorusmek üzere :)

Son düzenleme:

hadi insallah gelecek ay hamis haberlerini aliriz insallah

ha ha.ay valla he hamile olsak sevinirler ama dinlenecekleri için biraz daha çok sevinebilirler garipler.yazık ya acıyorumda ama elimiz mahkum olcak yani
Bizde yoruluyoz da mızmızlanıyoz mu yookk (bazen)
inşallah dinlenecekleri aylar yakındır

canım tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah:)

topigimiz bos gene hafta sonunu bahane ediyorum o yuzden yoksunuz dimi herkes gezmeklerdee ben ise ewdeyimm yarin dolu dolu gormek istiyorum burayi kizlarr

kırmızıları gördüm ve ilk kez erken gelmesine sevindim heheheh :) yarın doktora gidicem doktor muayeneye çağırdı adetliyken muayene olmak iğrenç geliyo ama herşey küçük fındıklar için dimi ilk tedavim olucak ilaç ve çatlatma iğnesi inşallah ilkinde olur çok bekletmez bizi yalnız adetim ilk iki gün siyah kanla başladı ilk kez anlayamadım neden oldu yarın doktoruma sorucam.

bat:15Şubat çalışmalara başladık biliyosunuz biraz önce lavoboda garip bi şey oldu peçetede az miktarda bi kan gördüm hiç olmadı bu zamana kadar daha adetime çok var bilemedim ne kanı bu çok korktum neden böle oldu karnımda adet olacakmısım gibi bi sancı var ne olur fikirlerinize ihtiyacım var buna benzer bi durum yaşayan var mı??

yumurtluyorsn cnm aynısı bu ay bende de oldu.. bugünü değerlendir derim

Kızlar çok kötü bir gün geçirdim...dün akşam kayınvalidemler görümcemler ve tüm torunları bizdeydi.. yatıya kaldılar.. yengeminde gece doğum sancıları tutmuş.. evdekileri bırakıp gidemedim de ( küçük yeğenimi de bana bırakmışlardı hiç çıkamadım.. gece 3 te hastaneye gitmişler.. bebek doğum kanalına girmiş ama suyu gelmediğinden nabzı zayıflamış... dayanamadım yeğenimi de kayınvalidemleride evde bıraktım ve hastaneye gittim...bekle bekle beklee...24 saat sancıdan sonra sezeryana aldılar.. şükür doğum yaptı ama canımdan canım gitti.. hastaneyi yıktım bu kadar acı çektirmenize ne gerek vardı diye..madem sezeryan olacaktı hemen alsaydınız diye.. yeğenimi de gördüm. kuzum benim yaa... yengem iyi şükür.. yanına da yirmi yaşında bir kız var o da normal doğurmuş ve suyumla birlikte geldi rahat oldum dedi. bir buçuk saatte doğum yaptı.kalktı gezdi bebeğini emzirdi ve akşam taburcu oldu (( yengem ayağa bile kalkamıyor sezeryandan (( kızlar.. galiba vazgeçtim ben çocuktan çok etkilendim korktum ne kadar zormuş yaa

Kızlar bu yıl bende bebeğimi kucagıma almak ıstıyorum allahım herkeze nasip etsın ınsallah.....................................

cnm cok gecmıs olsun we aynı zamanda hayırlı olsun sezeryan o kadar kotu degıl ya ben oglumu sezeryan ıle dogurdum ılk saatler agrılı gecıyor ama agrı kesıcı verdıklerı zaman rahatlıyosun we hemen ayaga kalkamamak cok normal sonuc olarak amelıyat ılk 2 gun ataga kalkarken otururken bıraz zorlanıyorsun ama sonrası gayet rahat ben 3. gun oglumu hastahaneye goturdum hastahane ıcınde rahat bı sekılde dolastım ama kısıden kısıye degısırr tabıı

Son düzenleme:
kızlar dün doktora gittik ultrasonla baktı keseciği oluşmuş bebişimizin haftaya inşallah kalp atışlarını duyabilirmişiz.Önceki düşüğümde de kalp atışını aldıktan hemen sonra sonlanmıştı.aklıma kötü düşünceler getirmek istemiyorum ama çok da korkuyorum.nolur dualarınızı eksik etmeyin...

herkese hayırlı geceler.
ben bu gün bi dengesizim yaa bi gün iyi bi gün kötü
misafirliğe gittik eşimin uzak akrabalarına. tutturdular milletin içinde çocuk yapında çocuk yapın diye ısrar ediyolarrr ayyyyyyyyyyyyyy sinir oldummmmm.bir kere dersin anlarız cevabını veririz de ne bu ısrar kime ne yaaa onlarda var yeni doşmuş bi tane ya sen bak çocuğuna milletin hayatından sanane. allah allahh çığlığı basmak istedim o an.hepsini tokatlayasım geldi ayyyyy.çocuk istediğimide kimseye söylemek istemiyorum ikide bir sorup durmasınlar diye.sinir oldum
off Rabbim sen hayırlısını ver...

Rabbim sağlıklı sıhhatli Kucağınıza almayıda nasib etsin inş.
negatif düşünceleri aklına getirme.Rabbim büyük
Mevlam sanada bebeğinede şifa versin inş.

HAYIRLI OLSUN CNM KESENIZ GOZUKMUS HAFTAYA DA INSALLAH PIT PITLARI DUYARSINN aklına kotu seyler getırme ıyı seyler getırkı ıyı seyler olsun rabbım ınsallah bu sefer bebegını sana bagıslar cnmm hep olumlu dusun lutfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…