- Konu Sahibi perakedisi
-
- #3.301
saol canım darısı tüm isteyenlerin basına bugün de çok zamandır uğrasan ama bebek haberi alamadığım bı arkadasım müjde verdi cok keyiflendim kızıma bı arkadas daha geliyo :))))
sen nasılsın umarım hersey yolundadır...
arkadaşlar merhaba ben de aynı sorunları yaşıyorum bebeğim olsun istiyorum ama olmuyor 15 aydır beklemedeyiz lütfen konuşalım görüşmek üzere
Kızlar bıliyorsunuz oğlum olucak ınsallah kız olsaydı bir sürü isim bulmuştum ama erkekte zorlanıyorum aklımda birkaç isim var önerilerinizi bekliyorum. Karan , emek, can diğer popüler isimler arkadaslarım da hep var
canımmm çok sevindimmm eeee benim de ızım olacak ve ben ilk haberi alınca dedım kızım olacak diye ama hala daha karar veremedim.Seçenekler var ama hala karar aşamasındayız.Derin ve Özüm favorilerim ama eşimin sanırım daha farklı düşünceleri var pek yanaşmıyor.
Benden bi iki seçenek çok severim erkekte bu isimleri,YAMAN EFE,POYRAZ,RÜZGAR,YAĞIZ beliki yardımcı olur :))))
Kızlarrrrrr nerelerdesiniz kimsecikler yok terkedilmiş gibi nezamandır fazla gelen giden yok keyifler,bebişler nasıl herkese selamlarrr :)))
Selamlar herkese
nasılsınız beni sorarsanız iyi olmaya çalışıyorum.
mide bulantılarım ve halsizliğin dışında
gayet iyim işe gidip geliyorum.
benimde kontrolüme daha iki hafta var 8 haziranda gidicem
en son 11 mayısda gitmiştim durumlar gayet iyiydi kan testlerimde çok normal çıktı.
şimdi gidişimde ikili testimiz yapılcak.
bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum.
acaba cinsiyetide belli olurmu onuda çok merak ediyorum.:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?