Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun canım yaa:nazar::emir_bebek:
Süper bi haber.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayatım çok hızlı bir şekilde değişiyor :18::27:

Sağol tatlım benimmm. Hep aklımdasın inan ki:29:
Maşallah canım. Riskli haftalar bitmiş. :nazar:
Bundan sonrası daha rahat geçer inşallah
Yarın gidicem tedavi için ilk görüşmemi yapıcam. Dua edinn:3:
inşallah iyi geçer çok sağol tatlım..:16:

senin için dua edicem emin ol kuzucum... ama sen de sık sık haberlerini ver, merakta bırakma beni:53:

:52:görüşmen nasıl geçti? hayırlı haberlerle gel inşallah:52:

hepinize topiğimiz açı bu topik birçoğumuza uğurlu geldi bu ay bi sürü hamişimiz var ben de onlar arasındayım ve bu topikte olmaktan ço mutluyum teşekürler perkedisi :)

canım benim:16: haklısın bu topik sessiz ve derinden gidiyor.. bence de uğur getiriyor birçoğumuza da getirecek inşallah...:16: ben de çok sık yazamasam da güzel haberlerinizi okuyorum ve çok mutlu oluyorum:46:

Kızlar ben de hamileyim bugün öğrendim. Geçen ay HSG çekilmişti resmen mucize gibi bir şey bu, şoktayım. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:)

inşallah iyi geçer çok sağol tatlım..:16:

senin için dua edicem emin ol kuzucum... ama sen de sık sık haberlerini ver, merakta bırakma beni:53:

:52:görüşmen nasıl geçti? hayırlı haberlerle gel inşallah:52:
Doktorum aşulama önerdi ama ben tüp bebek istedim. Tedaviye başladım. Dualarına ihtiyacım var canım.
Kızlar ben de hamileyim bugün öğrendim. Geçen ay HSG çekilmişti resmen mucize gibi bir şey bu, şoktayım. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:)

Hsg çekipte hamiş kalan çok oluyomuş canım. Hayırlı olsun inşallah..:46:

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına :))) kaç haftalık annesi ??

Doktorum aşulama önerdi ama ben tüp bebek istedim. Tedaviye başladım. Dualarına ihtiyacım var canım.

Sağol canım, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Ben 1 yıldır bekliyordum. Bu ay iş değişikliği yaptım kafam dağılmıştı bebek düşünmedim kendiliğinden oldu. Psikoloji de gerçekten çok etkiliyor.

Mesela ben hsg den 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür... inşallah atlantacım sana de aşılamaya filan gerek kalmadan hamile haberini alırsın canım :16:

4 hafta 3 günlük canım. Keseyi haftaya görebilecekmişiz. Çok teşekkür ederim:) Amin canım

cnm hayırlı olsun ben 4+3 ken kesemi gördüm canım :) ama sanırım benimki doopler ultrasondu o daha erken gösteriyormuş.. 2 gün sonra da kalp atışına gidicem 5+2 yim bugün :))) tebrik ediyorum :)

kızlarrrrr cumartesi kesemizi gördük :)))) haftaya cumartesi de Allah kısmet ederse pıt pıtlarımızı duyacağız inşallah :)))
sizler nasılsınız??

cnm hayırlı olsun ben 4+3 ken kesemi gördüm canım :) ama sanırım benimki doopler ultrasondu o daha erken gösteriyormuş.. 2 gün sonra da kalp atışına gidicem 5+2 yim bugün :))) tebrik ediyorum :)

Ben de seni tebrik ederim:) Çok şükür keseni de görmüşsün. İnşallah kalp atışını da duyacaksın.

Benim gittiğim doktor ultrasonla bakmadı hiç. Değerin kaçtı canım görüldüğünde hatırlıyor musun? Benim 397'ydi dün. Acaba başka bir yere mi gitsem?

kızlarrrrr cumartesi kesemizi gördük :)))) haftaya cumartesi de Allah kısmet ederse pıt pıtlarımızı duyacağız inşallah :)))
sizler nasılsınız??

tebrık ederım canım cok sevındımdarısı basımıza benımde bat 28 subat ama umıdım yok akınyım krem renklı herkez beyaz akıntı oluyo dıyo sanırım bende yok ama göguslermın yanları ve ucu felaket acıyor esımle bu ay ıyı calısmısdık ama olmayacak sanırım.
bu arada beınmde ılk denememde tutumusdu dusuk oldu malesef

tebrık ederım canım cok sevındımdarısı basımıza benımde bat 28 subat ama umıdım yok akınyım krem renklı herkez beyaz akıntı oluyo dıyo sanırım bende yok ama göguslermın yanları ve ucu felaket acıyor esımle bu ay ıyı calısmısdık ama olmayacak sanırım.
bu arada beınmde ılk denememde tutumusdu dusuk oldu malesef

tatlım teşekkür ederim valla ilk gebeliğim ilk denemede olmuştu sonra 2 ay korunduk 2. denemede oldu şükür Allah'a valla gögüs ağrısı bi belirti canım yanı adetten önceki ağrıdan farklı ise bu bi gebelık belirtisi olabilir :) Rabbim isteyen herkese versin dualarım sizinle kızlarrr :))

Mesela ben hsg den 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür... inşallah atlantacım sana de aşılamaya filan gerek kalmadan hamile haberini alırsın canım :16:

tebrik ederim canımcım. hayırlı olsunn:46::46:
artık tedaviye başladım bende, daha fazla bekleyemedim:50:

kızlar merhaba sizlere bi sorum olacak tecrübeli anne ve anne adayları bana yardımcı olursanız sevinirim.adet tarihim 21 şubat ama ben 20 şubatta test yaptım ç.ıkmadı.hala adet olmadım çok feci gaz ve göğüs ağrım var.karın ağrım ise gazdan dolayı gazım çıkınca ağrım kalmıyor.dün gece belim ağrıdı bugün bi ağrıdı geçti.sizce hamile olabilirmiyim.göğüs ağrımda yanlarda ve üstlerde var..9 ay önce bir düşük yaptım 4 ay korundum 1 ay tatildeyim toplam 4 aydır deniyoruz 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim...

kızlar merhaba sizlere bi sorum olacak tecrübeli anne ve anne adayları bana yardımcı olursanız sevinirim.adet tarihim 21 şubat ama ben 20 şubatta test yaptım ç.ıkmadı.hala adet olmadım çok feci gaz ve göğüs ağrım var.karın ağrım ise gazdan dolayı gazım çıkınca ağrım kalmıyor.dün gece belim ağrıdı bugün bi ağrıdı geçti.sizce hamile olabilirmiyim.göğüs ağrımda yanlarda ve üstlerde var..9 ay önce bir düşük yaptım 4 ay korundum 1 ay tatildeyim toplam 4 aydır deniyoruz 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim...

20 şubattan sonra test yapmadıysan eğer bi test yap derim ben kan tahlili de olur daha kesin sonuç verir hadi bakalım dilerim mutlu haberi alırsın :)

Ben de seni tebrik ederim:) Çok şükür keseni de görmüşsün. İnşallah kalp atışını da duyacaksın.

Benim gittiğim doktor ultrasonla bakmadı hiç. Değerin kaçtı canım görüldüğünde hatırlıyor musun? Benim 397'ydi dün. Acaba başka bir yere mi gitsem?

cnm değer 1500 olmadan kese görünmüyormuş 2 kat arrtığını hesaplarsan iki günde bir en az 3-4 gün sonra kesen görünür canım

Back
X