Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba sizlere bi sorum olacak tecrübeli anne ve anne adayları bana yardımcı olursanız sevinirim.adet tarihim 21 şubat ama ben 20 şubatta test yaptım ç.ıkmadı.hala adet olmadım çok feci gaz ve göğüs ağrım var.karın ağrım ise gazdan dolayı gazım çıkınca ağrım kalmıyor.dün gece belim ağrıdı bugün bi ağrıdı geçti.sizce hamile olabilirmiyim.göğüs ağrımda yanlarda ve üstlerde var..9 ay önce bir düşük yaptım 4 ay korundum 1 ay tatildeyim toplam 4 aydır deniyoruz 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim...

bunun kesın olarak cevabı ıcın bence once ıdrar testı yap cıkmazsa kan testı yapdır derım

tatlım teşekkür ederim valla ilk gebeliğim ilk denemede olmuştu sonra 2 ay korunduk 2. denemede oldu şükür Allah'a valla gögüs ağrısı bi belirti canım yanı adetten önceki ağrıdan farklı ise bu bi gebelık belirtisi olabilir :) Rabbim isteyen herkese versin dualarım sizinle kızlarrr :))

valla farklı gıbıde gelıyo sonra dıyorum yok fazla umıtlenmeyeyım zaten olursa bende etrafımdakılere dıyemem bıtek buaraya yazabılrım yoksa herkeze acıklama yapmak cok zor oluyo Allahım bıdaha yasatmasın senıde saglıklı cocuguna kavustursun ınsallah ( bu arada kızına dıycekdım azdaha :))

valla farklı gıbıde gelıyo sonra dıyorum yok fazla umıtlenmeyeyım zaten olursa bende etrafımdakılere dıyemem bıtek buaraya yazabılrım yoksa herkeze acıklama yapmak cok zor oluyo Allahım bıdaha yasatmasın senıde saglıklı cocuguna kavustursun ınsallah ( bu arada kızına dıycekdım azdaha :))

hayırlısı olsun,sağlıkla doğsun da cinsiyeti hiççççççç önemli değil ya Allah sana ve senin gibi bebiş isteyen her anne adayını sevindirsin :)

Günaydın kızlaarrrr ya ben sanırım grip oluyorum hanı derler ya saçlarımın dipleri,tırnaklarımın ucları bile ağrıyo kırılıyorum hastalıtan,zaten yorgunluk ve uyku had safada ilaç da alamıyorum fenayım ben bi de işteyim yaaaa :((( siz nasılsınız ??

Günaydın kızlaarrrr ya ben sanırım grip oluyorum hanı derler ya saçlarımın dipleri,tırnaklarımın ucları bile ağrıyo kırılıyorum hastalıtan,zaten yorgunluk ve uyku had safada ilaç da alamıyorum fenayım ben bi de işteyim yaaaa :((( siz nasılsınız ??

Canım dikkat et geçmiş olsun ilaç alma ama bol bol portakal greyfut limon sık iç...ben öyle koruyorm kendimi.. ama dikkat :15:

Canım dikkat et geçmiş olsun ilaç alma ama bol bol portakal greyfut limon sık iç...ben öyle koruyorm kendimi.. ama dikkat :15:

teşekkürler canım ıhlamur falan içicem eve bi atsam kendimi başka bı sey istemiyorum şansa bak o kadar uzun süredir de hasta olmuyordum olacak zamanı buldum :(
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlık var mı mıde bulantın falan ya da baska bı seyler ??

teşekkürler canım ıhlamur falan içicem eve bi atsam kendimi başka bı sey istemiyorum şansa bak o kadar uzun süredir de hasta olmuyordum olacak zamanı buldum :(
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlık var mı mıde bulantın falan ya da baska bı seyler ??

cnm doktorum bana bitki çaylarından uzak dur dedi ama bilemiyorum başka bişi içsen olmazmı? mesela sıcak suya limon sık taze meyve suyu iç.. riskli olmasa demezdi heralde böyle bişi...:26: ben de yarın kalp atışına gitcem çok heyecanlıyım inşallah görürüm sorunsuz :16: hafif bulantım oluyor ama midemi boş bırakmamaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorm ama aniden çöken yorgunluk ve uykular oluyor.. bu arada terlersen hastalığı atlatırsın hemen :)

cnm doktorum bana bitki çaylarından uzak dur dedi ama bilemiyorum başka bişi içsen olmazmı? mesela sıcak suya limon sık taze meyve suyu iç.. riskli olmasa demezdi heralde böyle bişi...:26: ben de yarın kalp atışına gitcem çok heyecanlıyım inşallah görürüm sorunsuz :16: hafif bulantım oluyor ama midemi boş bırakmamaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorm ama aniden çöken yorgunluk ve uykular oluyor.. bu arada terlersen hastalığı atlatırsın hemen :)

bitki çayları çok riskli ama benım doktorum ve internette okuduklarım kadarıyla yararlı olan da var zararlı olanda mesela
- Ahududu
- Nar
- Limon
- Zencefil
- Ihlamur
- Elma
- Portakal
- Turunç
- Kuşburnu
- Papatya
- Rezene
- Yeşilçay bunlar günde 2 bardağa kadar zararsız
bunlar YASAK olanlar
- Aloe Vera
- Karanfil yapı
- Sarı çiğdem
- Kimyon
- Lavanta
- Fesleğen yağı
- Ökseotu
- Tarçın
- Kekik Yağı
- Sinameki
- Safran
- Maydonoz içillmemelidir (yemeklerde kullanılabilir)
- Akçaağaç

hadi hayırlısı demek yarın pıtpıtları duyacaksın :) ben de cumartesi nasip ederse Allah'ım insallah sorunsuz bi hamilelikten sonra kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
midem benım de kötü tuzlu çubuk krakerler kurtarıcım :D

hadi hayırlısı demek yarın pıtpıtları duyacaksın :) ben de cumartesi nasip ederse Allah'ım insallah sorunsuz bi hamilelikten sonra kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
midem benım de kötü tuzlu çubuk krakerler kurtarıcım :D

Ayy isteyen herkes meleğine kavuşur inşallah yaaa... ben de aldım ama daha krakerlik olmadım şükür inşallah da olmam :)) hadi bakalım hayırlısı... ben gene de bitki çayına yaklaşmıyorum 3 ay geçsin inşallah sonra :34:

kızlar benım son adet tarıhım 2 subattı beklenen adet tarıhım 28 subat ben dayanamadım test yapdım dun daha 2 gun vardı 2. çizgi sılık cıkdı acaba varmı bırseyler ya.psikopat gıbı bakıyorum teste esıme sordum var dıyo ama cok sılınık erkende yapdım ama. ilk hamılelegımde sat tarıhınden 33 gun sonra yapmısıdım testı koyu renkdı. ama sımdı sat den daha 27 gun gectı ondan dolayıda sılık olabılır mı bıldıgın 2. cıgı var ama sılık ıste

kızlar benım son adet tarıhım 2 subattı beklenen adet tarıhım 28 subat ben dayanamadım test yapdım dun daha 2 gun vardı 2. çizgi sılık cıkdı acaba varmı bırseyler ya.psikopat gıbı bakıyorum teste esıme sordum var dıyo ama cok sılınık erkende yapdım ama. ilk hamılelegımde sat tarıhınden 33 gun sonra yapmısıdım testı koyu renkdı. ama sımdı sat den daha 27 gun gectı ondan dolayıda sılık olabılır mı bıldıgın 2. cıgı var ama sılık ıste

canım yakın bı hastanede kan tahlılı yaptır bence ya da bekle adet tarihin bı kac gün gecsın testı tekrarla ama ikinci çizgi silikte çıksa pozitif sayılıyo diye biliyorum en iyisi beklemeden bi kan tahlılı yaptır ve güzel haberlerini de burdan bizimle paylaş hadi bakalım hayırlısı :)

canım gittin mı hadstaneye cok merak edıyorum duydun mu pıtpıtlarını bebişinin hayırlı haberlarini bekliyorum :)

canım yakın bı hastanede kan tahlılı yaptır bence ya da bekle adet tarihin bı kac gün gecsın testı tekrarla ama ikinci çizgi silikte çıksa pozitif sayılıyo diye biliyorum en iyisi beklemeden bi kan tahlılı yaptır ve güzel haberlerini de burdan bizimle paylaş hadi bakalım hayırlısı :)

amin canım inşallah pozitifdir bu sefer bebegım benımle kalır ... kan tahlılıde yaptırsam sımdı esım ıyıce umutlanıcak cumaya kadar sabretcem teste tekrar bakıcam tekrar cıkarsa hemen hastaneye gıdıcem :)

ekim 2012 de hamile kaldım kalp atışları olmadığı için aralık 2012 de kürtaj oldum:5: öyle üzüldüm ki...... bir süre düşünmem sanıyordum ama kontrollerim de doktorum bu ay korunmayı bırakabilirsin bebek istiyorsan deyince b düşüncemden vazgeçtim............. yeniden denemelere başladık bu ay ümitli değilim çünkü çok düzensizdi ve yumurtlama günlerimide sıkı sıkıya takip edemedik.... ama bakalım daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım...........2013 yılında bebeğimi kucağıma almayı Allah'ım nasip etsin inşallah........... SAĞLIKLA........................lütfen lütfen lütfennnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

Back
X