Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
baklavacım nasılsın nasıl gidiyor hayat ??

iyiyim nasıl olayım.dinleniyor ve işime konsantre olmaya çalışıyorum.geçen ay ki yorgunluktan ve sonuçtan sonra kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum.birazda bu bebek konusundan uzak kalmaya çalışıyorum olabildiğince :))
ama takipteyim sizleri :34::27::1:
sen nasılsın?
nasıl gidiyor hamilelik?
c.tesi kalp atışlarını duyucakmışsın herhalde.inşallah da duyucaksın :34:
Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin.
:54::54::54:

kızlar bugun yıne test tapdım ve 2. çizgi silikdiya hergun bıraz daha koyulasıyor ama suan 3 hafta 6 gunluk gozukuyo oyuzden doktora gıdemıyorum cok kucuk gozukmezse dıye bu kadarlıkken kan tahlılınde cıkarmı

kızlar bugun yıne test tapdım ve 2. çizgi silikdiya hergun bıraz daha koyulasıyor ama suan 3 hafta 6 gunluk gozukuyo oyuzden doktora gıdemıyorum cok kucuk gozukmezse dıye bu kadarlıkken kan tahlılınde cıkarmı

İdrarda çıktıysa kanda kesin çıkar canım. Git doktora o zaten sana kan değerine göre şu gün tekrar gel keseye bakalım der.

ınsallah canım ya. gecen yılda kasımda dogucakdı ebbegım aynı tarıhde umarım bu yıl bebegım benımle olur................opdum hepinizi

inşallah canım... erteleme kan testini yaptır canım ama 5. haftada ultrason muayenesi ol kese filan ancak görünebilir canım .......... hayırlı uğurlu olsun inşallah bu yıl hepimiz sağlıkla kavuşacagız bebeklerimize

kızlar beta hcg 107.5 cıkdı sanırım hamıleyım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gözün aydın tatlım ewettttt hamilesinnnnnn :)))

canımya dun kuzenım burnundan amelıyat oldu bende gece yanına ugradım dedım gelmısken test yapdırayım bızım hastanın hemsıresı labratuardan almıs sonucu suprız yapmıs odaya geldı tebrıkler hamılesınız dedı :)))))))))))))) Allahım saglıklı kucagmıza almayı ansıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh

canımya dun kuzenım burnundan amelıyat oldu bende gece yanına ugradım dedım gelmısken test yapdırayım bızım hastanın hemsıresı labratuardan almıs sonucu suprız yapmıs odaya geldı tebrıkler hamılesınız dedı :)))))))))))))) Allahım saglıklı kucagmıza almayı ansıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh

:=)) YAŞASIN :21::21: hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al canım inşallah.... bol bol dua edeceğim sana :16:

yeni hamişleri tebrik ederim kızlar... :16: nagee hayırlı olsun cnm dikkat et kendini yorma fazla.. 2 gün sonra bir kan testi daha yaptır mutlaka en az 2 katına çıkması lazım ..ben de öyle yapmıştım.. hergün 2 kat artıyor ve kesenin görünmesi için 1500 olması gerek.. ben 4+3 ken kesemi görmüştüm darısı sana cnm.. :)) takip et stres yapma :16: bu arada kızlar ben de bebiğimin kalbini 6+1 ken duydm doppler ultrasonda çoook güzeldi.. darısı sizlere inşallah!!!:16:

yeni hamişleri tebrik ederim kızlar... :16: nagee hayırlı olsun cnm dikkat et kendini yorma fazla.. 2 gün sonra bir kan testi daha yaptır mutlaka en az 2 katına çıkması lazım ..ben de öyle yapmıştım.. hergün 2 kat artıyor ve kesenin görünmesi için 1500 olması gerek.. ben 4+3 ken kesemi görmüştüm darısı sana cnm.. :)) takip et stres yapma :16: bu arada kızlar ben de bebiğimin kalbini 6+1 ken duydm doppler ultrasonda çoook güzeldi.. darısı sizlere inşallah!!!:16:

Ben de yarın sabatan gidicem pıtpıtlarımızı duymaya yaaa heyecandan uyuyamam kı şimdiii :)))

merhaba kızlar herkesin hamişlikleri hayırlı olsun bizde ocak ayında bıraktık korunmayı fakat hastalandım geçen ay ve doktora gittim bir sorun yok yumurtlama günlerinde ve o günlere yakın daha çok ilişkiye girin gün aşırı dedi progestan 100mg verdi içmeye başladım bıraktım 4 gün hasta olmadım derken oldum :( ve folbiol içiyorum folik asit olarak da. bakalım bu ay yine denicez hiç aklıma getirmicem stres olmıcam
Allah inşallah bu duyguyu bana da yaşatır :49:

merhaba kızlar herkesin hamişlikleri hayırlı olsun bizde ocak ayında bıraktık korunmayı fakat hastalandım geçen ay ve doktora gittim bir sorun yok yumurtlama günlerinde ve o günlere yakın daha çok ilişkiye girin gün aşırı dedi progestan 100mg verdi içmeye başladım bıraktım 4 gün hasta olmadım derken oldum :( ve folbiol içiyorum folik asit olarak da. bakalım bu ay yine denicez hiç aklıma getirmicem stres olmıcam
Allah inşallah bu duyguyu bana da yaşatır :49:

Amin canım Allah isteyen herkese tabi sana da nasip etsin bu güzel duyguyu sabırlı ol stres yapma zamanı gelince geliveriyor bebişler göbişlere :))))

Back
X