Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canım sılık var ama sılık negatıf oluyor en az ornek cızgı kadar koyu olmalı işte 19 unda oldum en son takvıme gore ayın 7 sınde yumurtluyorum

hım.canım belkide çatladı çatlıycaktır.belkide yarın çatlar :)belli olmaz.
ama çizgi görmedin diye en verimli olabilecek günleri boş geçme derim yine ben.

hee ya sen haklısın canım benım kafamda da onu dusunuyorum sadece teste bakma dıye ama cok yorgunum ısteksızım anlamadım gıttıı

malesef tek o konuya odaklanmamak gerek.başka şeylerle zihnini meşgul etmeni öneririm.gerekeni yaparsın olursa olur olmazsa olmaz.geç olur ama olur yinede.illaki olacak bir gün bu günleri de kendimize zehir etmesek güzel olur.:34:
:3::3::3:

selam kızlar nasılsnınz?
kac gundur gırmıyorum nete 2 gun once kanamam geldı .diğer dusugumde oldugu gibi........bende dun dokotra gıttım progestan kulanıyorum sımdı dınlenmem gerekıyormus ıs yapamak yasak yere egılmek corabını bıle esın gıydırcek dedı oyuzden fazla takılamıyorum nete kusura bakmayın olurmu bu arada keeseyı gorduk ama daha cok kücük dedı banada bıraz kucuk gıbı geldı oyuzden pek keyfımde yok kendınıze ıyı bakın olurmu
opdum sıze dua edın bıde bebegımın kalp atısını duyana kadar rahat etmıycem

malesef tek o konuya odaklanmamak gerek.başka şeylerle zihnini meşgul etmeni öneririm.gerekeni yaparsın olursa olur olmazsa olmaz.geç olur ama olur yinede.illaki olacak bir gün bu günleri de kendimize zehir etmesek güzel olur.:34:
:3::3::3:

ewet ole tabı ama ben ben dıger aylara gore daha rahatım

selam kızlar nasılsnınz?
kac gundur gırmıyorum nete 2 gun once kanamam geldı .diğer dusugumde oldugu gibi........bende dun dokotra gıttım progestan kulanıyorum sımdı dınlenmem gerekıyormus ıs yapamak yasak yere egılmek corabını bıle esın gıydırcek dedı oyuzden fazla takılamıyorum nete kusura bakmayın olurmu bu arada keeseyı gorduk ama daha cok kücük dedı banada bıraz kucuk gıbı geldı oyuzden pek keyfımde yok kendınıze ıyı bakın olurmu

İNŞALLAH tez zamanda duyar rahatlarsın canım

selam kızlar nasılsnınz?

İyi istirahat et canım. Doktorun dediklerini, ilaç saatini vs sakın atlama.
En önemlisi içini ferah tut. Duslarımız seninle

selam kızlar nasılsnınz?

canım benım ya haber ver ize de olur mu doktorun dedıklerını harfiyen yap sakın stres yapma güzel düşün güzel olsun dilerim Allah bebeğini sana bağışlar ve bi an önce pıtpıtlarını duyarsınız :) güzel haberlerini beklıyoruz :)

Günaydınlar;
8 mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsuuuuun.:72:

ve hayırlı cumalar. Allah herkesin her istediğini yapmasını sağlasın.
isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.

selam kızlar :3::3::3::3:

oğlum diyo kii bütün teyzelerimin kadınlar günü kutlu olsunnn hepsini öpüyorum
:54::9:

Back
X