- Konu Sahibi perakedisi
-
- #3.281
kızlar sıze bı sorum olcak bende ıkı gundur krem hatta acık sarı akıntı oluyo canımı ıskıyor buda doktor gelebılır demısdı ama neden oluyo dıye kafaya takıyorum bi bilginiz varmı
çok saol canm allah razı olsn aminnn inşşş:)hayırlı olsuun canım cok sevındım. darısı olmayanların başına
teşekkür ederim canım evet dediğin gibi daha iyiyim yemek yiyebiliyorum artık :) sorma benım de sütle basım dertte ama ben tadını sevmiyorum günde bir koca bardak gece yatarken burnumu tıkayıp içiyorumama ayran,yogurt,peynir,dondurma sanırım sütten yeterince alamadığım kalsiyum acığını kapatıyordur :) valla hala bi hareket yok bende hissettiğim endişelenmeye basladım acaba bı sıkıntı mı var diye ya
senin nasıl gidiyor sana süt için tavsiyem laktozu azaltılmış sütler var gaz problemi olanlar için onları dene istersen :)
çokkkk sağol tatlım ilk hareketleri 15 haftalıkken hissetmeye başladım seğirme gibi bir hisle başladı.. ondan sonra minik minik pıt pıtlar ve ardından daha güçlü vuruşlar 18. haftada başladı.. ama 2 gündür hissetmiyodum dün ağlayarak acile gittim.. dr bebeğiniz yaşıyo iyi dedi ve bir nebze olsun ferahladım.. ama hala güçsüz hareketlerigeçen hafta o kadar kuvvetli vuruyordu ki canım yanıyodu resmen.. ne oldu anlamadım hala endişeliyim yani.. (( sende durum ne canım var mı bi hareket
evet bu yıl erkek yılıymış:) benim okulumda 4 hamile vardı ikisi doğurdu.. hiçbiri kız değil.. cidden var birşeyler
herkeslere gunaydınnn kıslar sızlerle sohbet etmeyı cok osledım bazen bakıyorum ama genelde kımsecıkler olmuyor
. Canım gittin doktora nasıldıgebelikte akıntının artması cok normal diye biliyorum doktorum da bana eğer kötü kokulu değilse ve beraberinde şiddetli bi ağrı olmuyorsa hiçbir sıkıntısı yok demişti canım
canım netten de alışveriş yapabilirsin.. herşeyi mağaza mağaza aramak zor oluyo nette herşey var.. milleti takma kafana kız olsa eh olsun derler erkek olsa tüh keşke kız olsaydı hayırsız olur derler.. millet moral bozmaya çalışıyo boşver tıka kulaklarını..evet hareketler zorlaşıyor bırde benım doğum ekım sonuna denk geliyor antalyada yasıyorum bende burası cok sıcak nasıl alısverıs yapılcak bılmyorum aılelerde burda degıl ben bır de zıraat muhendısyım buyaz ne yapıcam seralarda bılmıyorum valla. evet haklısın en basda tek dusuncemız sağlıklı olmaları endıselenmelrımız ondan degılmı.
bu arada arkadaslr ve akrabalar soruyor neyınız olcak dıye erkek dıyınce ( e olsun ) dıye cevap verıyorlar sınır oluyorum hatta gecen bı arkdadas esıne bızımkısı kızolsun dımı askım erkek olursa sevmeyız felan dedı. sankı benım 3 tane oğlum varda dorduncude erkek olmuş gıbı tepkı verıyorlar kımse aaa ne güzel demıyo halbukı benım erkek kız umrumda degıl hep aklımda ıyımı dıye sagsalım elıme alçağım gunu bekliyorum ınsanlr ne kadar tuhaf deıglmı esımde kız ıstıyordu ama Allahım ısde oğlumu gonderıyor .duysa ne kadar uzulur bebegım benım.....
yaa dilerim iyidir bebişin ee acil doktorundan sonra kadın doğumcuna gitmedin mi onlar daha açıklayıcı bilgi verirler sanıyorum.valla bende daha ne cinsiyet belli ne de hareket hissediyorum sadece her sabah kusuyorumdoktor gelişimi gayet ii dedi en son hastanede yatmıştım asırı kusma sebebi ile hastane çıkısında gitmiştim hersey yolunda dedı bakalım bu cumartesi de kontrolum var dilerim cinsiyetını gösteririr :) ya hareketlerini hala hissetmemeiş olmam normal mi acaba herkes az cok hissetmeye baslamış bu zamanlarda endişelenmeye basladım
herkeslere gunaydınnn kıslar sızlerle sohbet etmeyı cok osledım bazen bakıyorum ama genelde kımsecıkler olmuyor
kızlar selam.. bugün ayrıntılı ultrason için gittim doktoruma herşey yolundaymış.. bütün organlara baktı maşallah bir problem yokmuş:) çok stres yaptığımızda bebek oynamazmış çnkü strese girermiş..
Kızlar KIZIMIZ oluyorrrrrrrrr :))))))
burcumm sen nasılsın bulantıların ne durumda? biz iyiyiz canım..:)
evet kımseler girmiyor pek ıyıyız canım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamıleleık bebek nasıl baya buyudu masllah
buyudu teyzesı senınkıde buyumus ama bayaggben zor gecırıyım canım ac yasıyorum nerdeyse survıvor oldum sen nasılsın
vayyyy kız annesı oluyosun ha ben bıldım ama kızın olacağını cok mıden bulanıyodu gözün aydın canım Allah hayırlı evlat eylesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?