Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar sıze bı sorum olcak bende ıkı gundur krem hatta acık sarı akıntı oluyo canımı ıskıyor buda doktor gelebılır demısdı ama neden oluyo dıye kafaya takıyorum bi bilginiz varmı

gebelikte akıntının artması cok normal diye biliyorum doktorum da bana eğer kötü kokulu değilse ve beraberinde şiddetli bi ağrı olmuyorsa hiçbir sıkıntısı yok demişti canım

ya canım hısstemen ıcın erken bence ben doktora sordum 20. haftada hıssedersın bu ılk bebegınız dedı. telaşlanma bence cok normal. benımde ıkı gundur akıntımın rengı acık sarı oldu korkuyorum bende Allahım ne kutsal bısey annelık hersey onlar ıcın karnımıza dustugu andan ıtıbaren onlar ıcın yasıyoruz baksana mevlam sagssalım kavustursun onları bıze

perakedisi üzüldüm canım ya emınımkı bırseyı yokdur ama ınsan telaşlanmadan durabılırmı bunun ıcın acıle gıtmen cok normal ama bısey olmadgına emın oldugum halde kadın dogumcunada gıt o sana acıklamasını daha ıyı yapar bence endıselenme canım benım ya

kızlar selam.. bugün ayrıntılı ultrason için gittim doktoruma herşey yolundaymış.. bütün organlara baktı maşallah bir problem yokmuş:) çok stres yaptığımızda bebek oynamazmış çnkü strese girermiş..

canım netten de alışveriş yapabilirsin.. herşeyi mağaza mağaza aramak zor oluyo nette herşey var.. milleti takma kafana kız olsa eh olsun derler erkek olsa tüh keşke kız olsaydı hayırsız olur derler.. millet moral bozmaya çalışıyo boşver tıka kulaklarını..
arkadaşın da bu arada tam münasebetsizmiş yani.. erkek olursa sevmeyiz di mi aşkım diyor ama Allah yukarıda bakalım ona kız ya da erkek bir evlat verecek mi? en önemlisi sağlıklı verecek mi? kimse büyük konuşmasın.. mesleğin gereği zorlanacaksın haklısın izin rapor vs alırsın olmazsa.. ben tatile giriyorum şanslıyım ama gerçekten o sıcakta işin zor.. Ama Allah kolaylığını verecektir kuzucum şimdiden endişelenme..

canım iyiymiş bebeğim bugün öğrendim hareketleri de normale döndü Allaha şükür canım seğirme gibi birşeyler hissediyor musun.. sırtüstü dümdüz yat anlarsın eminim:) hem acele etme daha çoook tepinecek:)

buyudu teyzesı senınkıde buyumus ama bayagg ben zor gecırıyım canım ac yasıyorum nerdeyse survıvor oldum sen nasılsın

ya benım mıde bulantılarım hıc olamdı dıyebılırım baslarda tıksınmeler ara ara bulanam oldu ama hıc kusmadım. sonra anladım oğlum olacağını ısde :) doktora gtııtgım gun cok ıyıyım sonra gıdene kadar her an tetıkdeyım acaba bısey oldumu dıye bugünlerde karnımı ıncelemekle meşgulüm bazen cok sısmıs gıbı gelıyo bazen yok gıbı ısde hayırlısyla sağlıklı dogurabılseydık sonra buraya yazarız doğum anılarımızı:)

vayyyy kız annesı oluyosun ha ben bıldım ama kızın olacağını cok mıden bulanıyodu gözün aydın canım Allah hayırlı evlat eylesın

saol canım darısı tüm isteyenlerin basına bugün de çok zamandır uğrasan ama bebek haberi alamadığım bı arkadasım müjde verdi cok keyiflendim kızıma bı arkadas daha geliyo :))))
sen nasılsın umarım hersey yolundadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…