- Konu Sahibi perakedisi
-
yaa benı de listeye ekleyin bebek bekleyenler listesineee
kızlar günaydınnbiliyorsunuz bata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm
cnmmmmmmmmmmmm nasılll sevındım anlatamam allahım hayırlısıyla tamamına erdırır inş.bugün aşılamanda kaçıncı günündü cnm.?
kizlarr merhabaa bendee hamileyimmmmm
dun aksam esimle idrar testi yaptik cift cizgiyi gorduk inanamadik yarim saat sonra tekrar yaptik yine cift cizgiydi.
Sonrada dayanamayip hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 390 cikti.
henuz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum keseyi de gormus oluruz hem diye siz ne dersiniz?
Allahh isteyeen herkeseee bebiss versin insallahhh..
hiiiç belli olmaz canım. belki bu ay verdır ama olmazsa da üzülmek yokkızlarrr benim adetten 1 hafta önce hep sancım olurdu dün akşam eşime dedim bak heralde bişi var hiç sancım yok sonra evre geldik öyle bir sancım olduki anlatamam sanki içimi allıp götürüyolar bu ay olmadıı heralde başka bi aya olcakk
ya bi de ikiz oluyormuşarkadaşlar bende 1 yıldan beri hamile kalamıyorum yumurta takibine başladım bu ay klomen kullanarak 4 tane yumurtam oluştu 2 sağ taa tarafta 2 sol tarafta sol taraftakiler çatlamıştı tekrar doktora gittiğimde duphaston gnyo ferro sanal vermişti adetlerim düzenlidir ne yapacağımı şaşırdım..(
,çook saol canım. bende denemeyi düşünüyorum, ağrı olmamasına çok sevindim. İnşallah tutmuştur seninkiinş cnm.aşılamanın hiç bir zorluğu yok cnm normal muayeneden inan hiç bir farkı yok.ağrı sızı hiçbir şey olmadı bende.biz 3,5 yıllık evlıyız ve neredeyse hiç korunmadık.1,5yıldırda yumurtlama gunlerıne dıkkat ederek denıyorduk ama olmadı.ekimde de artık dr gıdelım dedık ve eşimin ve benım her testım yapıldı herşey normel çıktı(hsg de dahil).12 gün ganal f kullandım solda 2 yumurtam gelişti biri 17mm biri 12 mm,dr 12 mm lik işe yaramaz dedi.17 mm iyi dedi.24 aralık ta çatlatma iğnesi oldum 26 sındada aşılama oldum.bugün 2.günüm.hiçbir belirti ve farklı bir grlısme yok.bol bol dınlenıyorum ve allahıma dua edıyorum.bu tutmazsa 1 aşılama daha denıycez ve oda olmazsa tup bebek düşünüyoruz.yaşım 29 bakalım hayırlısı artık.
Kızlar adetime 3 gün var ama bugün 3 damla kahverengi leke geldi.Adet mi olucam acaba??Off canım çok sıkkın yine mi hayalırıklığı acaba??
kasıklarım çok ağrıyoooooooo bide memişler balon gibi oldu batıma daha 12 gün var ne bu şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar günaydınnbiliyorsunuz bata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm
dun aksam esimle idrar testi yaptik cift cizgiyi gorduk inanamadik yarim saat sonra tekrar yaptik yine cift cizgiydi.
henuz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum keseyi de gormus oluruz hem diye siz ne dersiniz?
canım arkadaşım atlantammmmmmm çok sağolperacımmm sen neler diyorsun öyleee
çooookkk şaşkınımmm yaaa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bitanemm
çoooooookkk sevindimm anlatamam
hemen kan testine git ve bizi bilgilendir emi canım
bende bu sabah test yapayım dedim, sonra kendime kızdım ve vazgeçtim
hiiiç belli olmaz canım. belki bu ay verdır ama olmazsa da üzülmek yok
ya bi de ikiz oluyormuşhayırlı haberlerini bekliyoruz
,çook saol canım. bende denemeyi düşünüyorum, ağrı olmamasına çok sevindim. İnşallah tutmuştur seninki
benim bi arkadaşımında öyle olmuştu ama aslında hamileydi :)
yumurtluyorsun canımmm
canım arkadaşım atlantammmmmmm çok sağolben de inanamıyorum biliyo musun ama silik de olsa çıktı işte.. bikliyorsun 2 gün önce beraber yapmıştık bembeyazdı testim o günün akşamına idrarımı tutup tekrar yaptım aynı markadan o da negatifti ve bugün pozitif çıktı ama o kadar silik ki inanılmaz derecede silik.. bugün yumurtlamadan sonraki 11. günüm bata 3 gün var yarın bir daha yapıcam.. umarım netten aldığım dandik testin azizliğine uğramamışımdır.. canım lütfen sen de yap bak ben öylesine yaptım sabah çıktı.. hadiiiiiiiiiii tatlım..
canım sana hayırlı olsun diyebiliriz çünkü artık kanda da tescillenmiş oldu süper haber valla:)) senin ikinci çizgi net miydi canım?
evet cizgi belirgindi cnm ama ilk cikan cizgiden yinede bir iki ton acik gibi oluyor.
bi 15 dk fln bekleyince sanki daha da koyulasti.
Gevet cizgi belirgindi cnm ama ilk cikan cizgiden yinede bir iki ton acik gibi oluyor.
G
Mrb araniza yeni katildim...
Oncelikle tebrik ederim hayirlisi olsun... Rabbim saglikli ve rahat bir gebelik nasip etsin arkadasim.
Bende bu ay baya bi belirti var cok meraktayim 5 ocak beklenmeyen regli gunum ama 1 haftadir atesim 36.9 midemde eksimeler surekli gaz hali ve sagli sollu kasik agrisi var bunlarin hepsi psikolojik de olabilir belki ama acayip meraktayim 6 aydir ugrasiyoruz artik melegimiz gelsin istiyoruzsen adetten once hissedebilmismiydin gebe oldugunu yada belirtilerini paylasabilirmisin... Simdiden tesekkur ederim...
canım kendim hariç şekillendiririm tamambenda yarın sabah ilk idrarımla yapayım canım, bisürü su -çay içtim. ama umudum yok dediğim gibi, gebeliğe dair hiçbir belirtim yok, hep adet belirtilerim var
inşallah test doğrudur canım, bence kan testi de yaptır hemen. daha garanti olur.
belirtilerin vardı senin de mi canım? yazmıştın 2-3 gün önce.
ilk sayfayı şenlendirmenin zamanı geldi tatlım hadi bol boleklesene
benimki de birkaç dakika içinde çıktı canım.. gelip gidip teste bakıyorum paranoya oldum zatenevet cizgi belirgindi cnm ama ilk cikan cizgiden yinede bir iki ton acik gibi oluyor.
benda yarın sabah ilk idrarımla yapayım canım, bisürü su -çay içtim. ama umudum yok dediğim gibi, gebeliğe dair hiçbir belirtim yok, hep adet belirtilerim var
inşallah test doğrudur canım, bence kan testi de yaptır hemen. daha garanti olur.
belirtilerin vardı senin de mi canım? yazmıştın 2-3 gün önce.
ilk sayfayı şenlendirmenin zamanı geldi tatlım hadi bol boleklesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?