Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

cnmmmmmmmmmmmm nasılll sevındım anlatamam allahım hayırlısıyla tamamına erdırır inş.bugün aşılamanda kaçıncı günündü cnm.?

kizlarr merhabaa bendee hamileyimmmmm
dun aksam esimle idrar testi yaptik cift cizgiyi gorduk inanamadik yarim saat sonra tekrar yaptik yine cift cizgiydi.
Sonrada dayanamayip hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 390 cikti.
henuz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum keseyi de gormus oluruz hem diye siz ne dersiniz?

Allahh isteyeen herkeseee bebiss versin insallahhh..

hayırlı olsun canımmm çok sevindimm hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbiimm

hiiiç belli olmaz canım. belki bu ay verdır ama olmazsa da üzülmek yok

ya bi de ikiz oluyormuş hayırlı haberlerini bekliyoruz

,çook saol canım. bende denemeyi düşünüyorum, ağrı olmamasına çok sevindim. İnşallah tutmuştur seninki

Kızlar adetime 3 gün var ama bugün 3 damla kahverengi leke geldi.Adet mi olucam acaba??Off canım çok sıkkın yine mi hayalırıklığı acaba??

benim bi arkadaşımında öyle olmuştu ama aslında hamileydi :)

kasıklarım çok ağrıyoooooooo bide memişler balon gibi oldu batıma daha 12 gün var ne bu şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yumurtluyorsun canımmm

peracımmm sen neler diyorsun öyleee
çooookkk şaşkınımmm yaaa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bitanemm
çoooooookkk sevindimm anlatamam
hemen kan testine git ve bizi bilgilendir emi canım
bende bu sabah test yapayım dedim, sonra kendime kızdım ve vazgeçtim

yaaa öylesine bi topiğe bakayım dedim, hamiş haberleri arka arkaya gelmiş maşallah
çok tebrik ederim canım. Hayırlı olsun inşallah
haklısın haftaya gidebilirsin

canım arkadaşım atlantammmmmmm çok sağolben de inanamıyorum biliyo musun ama silik de olsa çıktı işte.. bikliyorsun 2 gün önce beraber yapmıştık bembeyazdı testim o günün akşamına idrarımı tutup tekrar yaptım aynı markadan o da negatifti ve bugün pozitif çıktı ama o kadar silik ki inanılmaz derecede silik.. bugün yumurtlamadan sonraki 11. günüm bata 3 gün var yarın bir daha yapıcam.. umarım netten aldığım dandik testin azizliğine uğramamışımdır.. canım lütfen sen de yap bak ben öylesine yaptım sabah çıktı.. hadiiiiiiiiiii tatlım..

canım sana hayırlı olsun diyebiliriz çünkü artık kanda da tescillenmiş oldu süper haber valla:)) senin ikinci çizgi net miydi canım?

yaa canım haklısın üzülmiim amaa valla sancım var diye gözlerim burnum musluk gibi oldubide kırmızıları görsem kim bilir nasııll olurumm

benda yarın sabah ilk idrarımla yapayım canım, bisürü su -çay içtim. ama umudum yok dediğim gibi, gebeliğe dair hiçbir belirtim yok, hep adet belirtilerim var
inşallah test doğrudur canım, bence kan testi de yaptır hemen. daha garanti olur.
belirtilerin vardı senin de mi canım? yazmıştın 2-3 gün önce.
ilk sayfayı şenlendirmenin zamanı geldi tatlım hadi bol bol eklesene

evet cizgi belirgindi cnm ama ilk cikan cizgiden yinede bir iki ton acik gibi oluyor.
bi 15 dk fln bekleyince sanki daha da koyulasti.
G

Mrb araniza yeni katildim...
Oncelikle tebrik ederim hayirlisi olsun... Rabbim saglikli ve rahat bir gebelik nasip etsin arkadasim.
Bende bu ay baya bi belirti var cok meraktayim 5 ocak beklenmeyen regli gunum ama 1 haftadir atesim 36.9 midemde eksimeler surekli gaz hali ve sagli sollu kasik agrisi var bunlarin hepsi psikolojik de olabilir belki ama acayip meraktayim 6 aydir ugrasiyoruz artik melegimiz gelsin istiyoruz sen adetten once hissedebilmismiydin gebe oldugunu yada belirtilerini paylasabilirmisin... Simdiden tesekkur ederim...

slm şirin biraz önce diğer forumdan yazdım sana ama buraya geçmişsin, bizimde 7. ayımız denemelerde. bu arada devamlı araştırma halindeyim tabi. ama maalesef 4. hafta dolmadan belirti filan olmuyormuş. ben de bunu bilsem de her ay aynı şeyi yaşıyorum.

canım kendim hariç şekillendiririm tamam atlanta bence bu test yanlış olabilir(( kendimi çok kaptırmak istemiyorum o halde sen de yarın sabah yap canım ben de tekrarlayayım testi.. daha eşime bile söylemedim umutlanmasın diye.. pzt kan testi yaptırıcam canım biraz bekleyeyim:18:

evet cizgi belirgindi cnm ama ilk cikan cizgiden yinede bir iki ton acik gibi oluyor.
bi 15 dk fln bekleyince sanki daha da koyulasti.
benimki de birkaç dakika içinde çıktı canım.. gelip gidip teste bakıyorum paranoya oldum zaten

Son düzenleme:

slm atlanta benim de birkaç ay adetten önce yaptığım testlerde silik çizgi çıktı ama sonrasında maalesef hastalandım. amacım moralini bozmak değil ama battan önce yaptığın testlere güvenip umutlanma sonraki moral bozukluğu daha üzücü oluyor. ama umarım hamilesindir. sen yinede kendini çok odaklama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…