Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydınn biliyorsunuz bata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm

Son düzenleme:

peracımmm yarın sabah tekrarmı yapsan acaba belkıde bebiş vardır haaaaaaaaaaaaaa

günaydııınnnn inşallah süper bi gün olsunn ve göğüs ağrım bitsinn çok fenayııımmm sanki kolumun altından bi göğüs daha çıkıooo öffff

hadi inşallah canımmm tekrar yap testiii oleyyyyy :)

gunaydin canim sakin ol bakalim hadi insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh geliyodur bebisin

gunaydin canim sakin ol bakalim hadi insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh geliyodur bebisin

hadi inşallah canımmm tekrar yap testiii oleyyyyy :)

günaydııınnnn inşallah süper bi gün olsunn ve göğüs ağrım bitsinn çok fenayııımmm sanki kolumun altından bi göğüs daha çıkıooo öffff

peracımmm yarın sabah tekrarmı yapsan acaba belkıde bebiş vardır haaaaaaaaaaaaaa

kızlar şimdi yedim içtim bol miktarda su da içtim çıkmaz yapsam çünkü çizgi o kadar silik ki ama net olarak var çizgi:) evde aynı markadan 2 testm daha var ama yarın sabah başka bir test alıp yapmak istiyorum inşallah kimyasal değildir

yaaaa kimyasal falan degildir. getirme aklina oyle seyleri litfen bence de baska bi marka daha al yarin da ikisiyle birden bak canimm cok sevindimmmmmm:)

hadı bakalım yarın sabah mutlaka yap canımmmm belkıde teyzos olacaz haaaaaaaaa :)))))))))

kızlarr kimyasal nee ben bilmiyrumm cahil kaldımm

bestecimmmm kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır.

Son düzenleme:

günaydın herkeseeee..

canım hadi gözün aydınnn biz şimdiden tebrik edelim seni yarın da tekrarla testi inşallah daha net bir çizgi görürsün

kızlarr bişi sorcamm ben bu ay det olcam yaa gerçekten çok üzüldüm utanmasam ağlıcam bölee göğsüme bişi oturmuş gibii acaa bu ayy soğan kürü yapsammı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…