Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
atlantacım babaanneni hiç takma benimkide öyleydi yastıkları ii koy yumurtaları iiçatlat diodu hatta benim biraz kanlı akıntım olmuştuya dediki bu seferde yumurtayı fazla çatlattık galiba dio çılgın babaannem benim torununun bebeğini istiyo süper babaanne olucam eyip ben ona bakarım bile dedi 80 yasında kendisi :nazar::nazar::nazar::nazar::1::1::1::1:

peracım topiğin hayırlı olsun hamileymişsin canım kaç haftalık oldu?

kızlar ya bugün yarın adetim gelecek az az beyaz akıntım var.evde testimde yok.kasık ağrım var bide.offf gebelik olabilirmi yaaa.inşallah bu sefer olmuştur.

kızlar ya bugün yarın adetim gelecek az az beyaz akıntım var.evde testimde yok.kasık ağrım var bide.offf gebelik olabilirmi yaaa.inşallah bu sefer olmuştur.

akıntı ve kasık ağrısı gebelik belirtisidir fakat aynı zamanda adet belirtiside olabilir en kesin sonuç test

kızlar bısey sormak ıstıyorum benm ıkı gun once dusugum basladı cok yogun kanamam oldu ama smdı kesıldı neden boyle olmus olabılır sızce bı fıkrınız varmı???

merhaba kızlar
yeni hamişlerimizi tebrik ediorum şanslı topic burası:9:
bende cts gününe randevu almıstım ama baktımki dayanamıyorum cars gününe cektim randevuyu.
insallah keseyi görebiliriz gittiğimizde.:emir_bebek:

Herkese merhaba kızlar... Ve MUTLU YILLAR....

Hamiş haberlerini duydum çok mutlu oldum. Darısı bizim gibi bekleyen herkese... İnşallah 2013 bizim için bebiş yılı olacak...

canım salı gunu ıtıbarı ile calışmalar baslıycak kuzummmm belımıze kuvvet
:1:

:1::1: yeni yılı bi karşılıyım sonra diyosun :1: Hadi bakalım hayırlı işler :)))))))))))

Ben çıkıyorum canım benim. sana ve eşine iyi seneler diliyorum. Umarım bu yıl her şey istediğin gibi olur. :16::16:

Son düzenleme:
Kızlar herkeslere İYİ SENELEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bol bebekli bir yıl diliyorum. Sağlıkla huzurla.. :emir_bebek::emir_bebek:

Herkesin yenili yılını kutluyor,
yeni Yılın sizlere sağlık,huzur,hayırlar ve bebiş getirmesiniz diliyorummmmmmm:103::103::103::103::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Canim yaaa bencede kesin hamilesinn artik dusunme valla tadini cikar :)
Nasil sevindim ya anlatamam herkes sirayla hamis haberlerini veriyor
Iyiki acmissin bu sayfayi
Ne kadar ugurluymus ellerin...
herkes bir bir ilan ediyor bebsilerini cok mutluluk verici
Cani gonulden tebrik ederimmm canim
Allahim guzelliklerle saglikla kucagini almayi nasip etsin...
canım çok çok sağolasın valla uğurlu gibi sanki evet çoğalıyoruz:nazar: yarın da kan sonucunu müjdelemeyi nasip eder inşallah Rabbim:16: inşallah yakında da sizin haberlerinizi alıcaz bir bir

peracım topiğin hayırlı olsun hamileymişsin canım kaç haftalık oldu?
perilouscum çoooooook sağol ama daha kanı bugün verdim yarın internet sitesinde hcg sonucumu görücem 3 ayrı marka testte pozifif çıktı inşallah yarın kanda da bebiş çıkar:52:

Son düzenleme:
peracım bereket duası işe yaradı masllah hamişler çoğaldı allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş isteyen tüm arkadaşlarımada meleklerini rabbim göndersin içinizi ferah tutun rabbim dualara mutlak cevap verir

canım çoook sağolasın...:16:hepimiz alırız kucağımıza inşallah:)sevgili arkadaşımız atlanta nın fikriydi bereket duası inşallah ona ve toipkteki herkese de uğurlu gelecek:49:

Son düzenleme:
perilouscum çoooooook sağol ama daha kanı bugün verdim yarın internet sitesinde hcg sonucumu görücem 3 ayrı marka testte pozifif çıktı inşallah yarın kanda da bebiş çıkar:52:

canım sen ovulasyon tarıhıne su otomatık hesaplama bolumunden baktın mı hıc ben ordan bakarak denıycem bu ay bıde belrtılerı alalım lutfen

Back
X