Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

1 Haftalık Acele Diyet
Bu diyet sadece 1 hafta boyunca yapılabilir. Sağlıklı ve hızlı kilo verilmesini sağlayan acele diyetle bir haftada 2 kilo verebilirsiniz.

1 Haftalık Acele Diyet Program Listesi

1.GÜN
Sabah : 1 adet yeşil elma ve bir kase az yağlı yoğurt
Öğle : Yeşil salata ve ızgara tavuk ya da balık
Akşam : Bir kase tarhana çorbası ve yeşil salata

2. GÜN
Sabah : 1 kase az yağlı yoğurt ve bir adet yeşil elma
Öğle : Izgara tavuk ya da balık ve salata
Akşam : Bir kase yoğurt çorbası ve salata

3. GÜN
Akşam : 1 adet yeşil elma ve bir kase az yağlı yoğurt
Akşam: Bir kase domates çorbası ve salata

4. GÜN
Sabah : Bir bardak süt ve birkaç tane grisini
Akşam : 1 kase az yağlı yoğurt ve bir adet yeşil elma

5. GÜN
Sabah : Bir bardak meyve suyu ya da havuç suyu ve birkaç tane grisini
Öğle : Bir porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği

6. GÜN

7. GÜN

1 Haftalık Acele Diyet
Bu diyet sadece 1 hafta boyunca yapılabilir. Sağlıklı ve hızlı kilo verilmesini sağlayan acele diyetle bir haftada 2 kilo verebilirsiniz.

1 Haftalık Acele Diyet Program Listesi

1.GÜN

2. GÜN

3. GÜN
Akşam : 1 adet yeşil elma ve bir kase az yağlı yoğurt

4. GÜN
Sabah : Bir bardak süt ve birkaç tane grisini
Akşam : 1 kase az yağlı yoğurt ve bir adet yeşil elma

5. GÜN
Öğle : Bir porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği

6. GÜN

7. GÜN

sanki az geldi gözüme.ben bunu harfiyen uygulasam en az 3 kilo veririm

dün akşam buharda brokoli pişirdim azcık zeytin yagı ve tuz limonlu yedim
yarım kase yogurt 1 kucuk yesil elma tarcın yaban mersini karıştırıp yedim
meyva olarak da yaş hurma yedim
11 gıbı de yarım saat yuruyus bandında yurudum kızlar
sabah kahvaltımda cevızlı yarım yaglı ut nesfıt yedım

dün akşam buharda brokoli pişirdim azcık zeytin yagı ve tuz limonlu yedim
yarım kase yogurt 1 kucuk yesil elma tarcın yaban mersini karıştırıp yedim
meyva olarak da yaş hurma yedim
11 gıbı de yarım saat yuruyus bandında yurudum kızlar
sabah kahvaltımda cevızlı yarım yaglı ut nesfıt yedım

canım sana özelden de yazdım gerçi.
sabah kaşarlı sucuklu tost yedim bi parça peynir 4 zeytin yarım bardak çay...
çok mu yedim yaaa??????????

canım sana özelden de yazdım gerçi.
sabah kaşarlı sucuklu tost yedim bi parça peynir 4 zeytin yarım bardak çay...
çok mu yedim yaaa??????????

cok değil canım özellikle akşamları kes, bende bu aralar saldım özelden de yazdım içim bunalıyor yyorum dün de eşimin dedesi rahatsızlandı hastaneye kaldırdık hep dısardaydık gece 12:30 gıbı eve geldık hep dısarda yedım hamburger menu, borek yedım durdum. ama pazartesı salı aksamaları yuruyus yaptım .

kimsecikler yok neyse topikcik seni son günlerinde boş bırakmayayım bundan sonra varsa 14 subat hazırlık topiğine geçeceğim yada ben acacağım yılbasını bir atlatalım da neyse bu yılda 69 kılo ile bitecek anlasılan buna da çokkkkk şükür geçen sene 78 kiloydum.
bu aralar yememi artırdım habire tatlı bişeyler yedim yavaş yavaş azaltarak tekrar rejime başlamayı hedefliyorum.
bu sabah evden zarzor cıkarak servıse yetırdım ıs yerınde yarım sımıt ve yarım acma yedım ogleye kadar hedefım su ıcmek ve yesıl cay ıcmek ogle yemegınden once yogurt yemeyı planlıyorum boylece ıstahım kesılıyor bıraz daha hafıf yıyorum aksam da yogurt ve peynır zeytın yemeyı hedeflıyorum ıns hedeflerıme uyarım.
cok kararsızım acaba yarın aksam kayınvaldemlere mı gıtsek esımle , yoksa onları mı cagırsak cagırırsam bu gece evı temızleyıp yıyecek bıseyler yapmam lazım yoksa tek basımıza evde mı otursak ufff bılemedım ki şimdi..

daha çok azmetmen lazım sesin . bırakırsan şimdi 77 , 3 ay sonra 85 yaza kadar 90 olursun daha mı iyi olur.en azından bi 65- 70 e düş de kilonu koru bari.
bu arada görüyorum da seni hep kalorili içecekler falan :20: en azından karbonhidratı ve şekeri bırak proteinden çok ye bari.

evet canımm sanırımm çok sıkı bı dıyette gırmem lazım diyet kampına almam lazım kendimmi

günaydın herkese yeni yılın son günü ben tam 15 kilo veremesem de 9 kilo civarı verdim ve yeni yıla eski kilomla değil yepyeni güzel bir kilo ile giriş yapıyorum inş.
inş. bu yeni yıl herkese çok güzel sağlıklı huzurlu hayırlı günler getirir tüm dileklerimiz hayırlısı ile gerçekleşir.
rejime devam; sabah nesfit yedim
akşam kayınvaldemlerdeyiz sanırım abartacağım cerez çikolata derken bu yuzden oglede salata ıle ıdare etmem lazım.

günaydın herkese yeni yılın son günü ben tam 15 kilo veremesem de 9 kilo civarı verdim ve yeni yıla eski kilomla değil yepyeni güzel bir kilo ile giriş yapıyorum inş.
inş. bu yeni yıl herkese çok güzel sağlıklı huzurlu hayırlı günler getirir tüm dileklerimiz hayırlısı ile gerçekleşir.
akşam kayınvaldemlerdeyiz sanırım abartacağım cerez çikolata derken bu yuzden oglede salata ıle ıdare etmem lazım.

süperrrrrrr....
tebrik ediyorum canımmmmm....

merhaba canım...
nasılsın???
yeni yılda da kilo vermeye devam.yada benim artık hızlıca başlamam gerek.
bu arada eşimde çok kilo aldı.hem kendimi hem onu zayıflatmam lazım yaaaa.ağlamak istiyorum.
sabah ve öğlen çok dikkat ettim.akşamda çok az yemem lazım.sadece ton balıklı salata yiyelim ve çorba içelim diyorum.
bu topiktemi devam etceksin sen?başka bi topik bulursan banada haber ver????heheheh

merhaba canım...
nasılsın???
yeni yılda da kilo vermeye devam.yada benim artık hızlıca başlamam gerek.
bu arada eşimde çok kilo aldı.hem kendimi hem onu zayıflatmam lazım yaaaa.ağlamak istiyorum.
sabah ve öğlen çok dikkat ettim.akşamda çok az yemem lazım.sadece ton balıklı salata yiyelim ve çorba içelim diyorum.
bu topiktemi devam etceksin sen?başka bi topik bulursan banada haber ver????heheheh
Aynı durumdayız canım ben de eşimin zayiflamasini istiyorum o da cokk aldı göbek aldı başını gitti. Ama eşinde hiç hareket yok ve ben yemek yemeyi çok seviyor. Bende kaç aydır ısrar ediyorum spora yazılması için ama yok İşte dün güya yazılacaktır bir baktım gelmiş eve arkadaşının tavsiye ettiği spor salonunu bulamamış. .
Hem o spora giderse o spordan bende evde zumba yürüyüş falan yaparım gelene kadar diye de hevesleniyorum. .ben dikkat etmeye çalışıyorum bu aralar ama sıkı rejimi bıraktım normal yeme alışkanlığı yapmaya çalışıyorum. .Bu sabah tartildim 68.1 kilo geldim regl için 2. Günü ve kabızlık var saniyorum ki pazara kadar 67 olurum inş.
Birde hafta sonu bana kaban almak için dolaştık inanır misin istediğim kabanlar 500 tl den başlıyor sinir oldum ne bu pahalılik almadım alamadım benim çok güzel ve kaliteli bir kabanım vardı yeni almıştım kilo almaya başlayınca hiç giyemedim o yüzden biraz hizlanip o Monta girmem lazım. Şimdiki hedefim 14 Şubat ..14 Şubat kadar 65 olmak inş.
Bu arada bende topik ariyorum .bulunca haber veririm canim

Back
X