Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

yok bebeğim akşam ne olursa olsun 6 dan sonra yemiyorum ama buda 2 öğüne düşüyor akşam yemeği listem çeyrek tavuk göğsü haşlanmış limonlu karnıbahar ayran 1 saat sonrada 1 salatalık ve akşam 9 da 1 mandalina yedim vericez bn inanıyorum şu ana kadar 3 litre su içtim

kahvaltı 1 dilim ekmek 1 domates kibritkutusu peynir ara öğün bi su bardaği ayran öğle kaçırdım biraz 4 tane ince galeta yedim akşam da tavuklu mantar haşlanmış limonlu cibez yicem yanında mutlaka yoğurt

günaydın kızlarr ..
Kilo bildirimi yapıyorum geçen hafta 69.0 dım bu hafta 68.8 i gordum .. Cok az ama olsun yıne de yerımde saymamısım 200 gr da olsa vermısım dıye sevınıyorum ama bu hafta 68.0 ı gormeyı cok arzuluyorum :)
dun bir tayt aldım hala ust bacaklarım tombıs tombiş duruyor off bacakları arasında hıc yağ olmayanlar nasıl basarabılıyorlar bunu iç bacak cok kötü birşey cok da zor gecmıyor ılla ki yuruyeceksın o da ıste vaktım olmuyor ama bu aksam yuruyecegım inş. Eşim iş için sehir dısına cıktı sabah , aksam 10 gıbı gelecek inş bende o arada yemek hazırla mutfak topla işlerim olmayacagı için :) :) yurumeyi planlıyorum allahım nolur aksam da bu isteğim olsun ..
Ya sabah kahvaltı yapamadıma am bırazdan yulaflı kurabıyemden var yanımda cayla yıyecegım ıns.

merhaba canım nbr bugün pek görünmedin, benmi göremedim yoksa?
Nasıl gidiyor diet.
Ben 2-3 gündür hiç tartılmadım ama uğraşıyprum.
Hafta sonu pek diet yapamadım tabi
bugün 761 kalori almışım şuana kadar.bide akşam yemeğini eklicem.
Ama dünden yaptım yemeğimi.mercimek çorbası+kabak yemeği+yoğurt yicem
fazla kalorili deği sanırım.
Sen ne yaptın?

merhaba canım nbr bugün pek görünmedin, benmi göremedim yoksa?
Nasıl gidiyor diet.
Ben 2-3 gündür hiç tartılmadım ama uğraşıyprum.
Hafta sonu pek diet yapamadım tabi
bugün 761 kalori almışım şuana kadar.bide akşam yemeğini eklicem.
Ama dünden yaptım yemeğimi.mercimek çorbası+kabak yemeği+yoğurt yicem
fazla kalorili deği sanırım.
Sen ne yaptın?

slm canım evet dün giremedim bir turlu bugunde ıse baslamadan yazayım dedim .
2 gundur bir şiş bir şiş karnım cok kotu sütten dolayı oldu sanırım
tartı gunlerımız pazartesi canım kılo versende alsanda vermesende her zaman tartıl ve bıldır bize de.farkı gorelim.
yemek duzenın cok guzel bu sekılde devam edersen ıns saglıklı bır sekılde cabucak atarsın kılolarını ..
ben bu sabah tam tahıllı dılımlerle beyaz peynırlı tost yaptım yanına da portakal ve mandalına suyu sıkıp ıctım
sımdı cay ıcıyorum
bu arada dun aksam yarım saat yuruyus bandında yurudum ..

Sanki motivasyonum düşüyor gibi hafta sonu 68 i gördüm ama 69 u görüyorum 2 gündür .ufff kilo vermek çok zor..dün akşam rahatlıkla simit yedim çok güzel ya bu tahilli simit. .

slm canım evet dün giremedim bir turlu bugunde ıse baslamadan yazayım dedim .
2 gundur bir şiş bir şiş karnım cok kotu sütten dolayı oldu sanırım
tartı gunlerımız pazartesi canım kılo versende alsanda vermesende her zaman tartıl ve bıldır bize de.farkı gorelim.
yemek duzenın cok guzel bu sekılde devam edersen ıns saglıklı bır sekılde cabucak atarsın kılolarını ..
ben bu sabah tam tahıllı dılımlerle beyaz peynırlı tost yaptım yanına da portakal ve mandalına suyu sıkıp ıctım
sımdı cay ıcıyorum
bu arada dun aksam yarım saat yuruyus bandında yurudum ..

yürüyüş bandımı? süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 zetin yedim
ara öğün: 2-3 tane form çubuk kraker...
sabah ve öğlen iyi benim ahhh akşamlarıda az yesem...
evde olunca az yiyorum.annem ve kayınvalidemlere gidince çok yiyorum yaaa:(((
biz gelicez diye çok güzel şeyler yapıyorlar, bi de çeşit çok.ne yapayım yaa dayanamıyorum.

ama akşam karar verdim 1 hafta 10 gün daha kendim yapayım ya spora yazılcam ya diyetisyene gidicem.hangisi seçemedim...?????

yürüyüş bandımı? süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 zetin yedim
ara öğün: 2-3 tane form çubuk kraker...
sabah ve öğlen iyi benim ahhh akşamlarıda az yesem...
evde olunca az yiyorum.annem ve kayınvalidemlere gidince çok yiyorum yaaa:(((
biz gelicez diye çok güzel şeyler yapıyorlar, bi de çeşit çok.ne yapayım yaa dayanamıyorum.

ama akşam karar verdim 1 hafta 10 gün daha kendim yapayım ya spora yazılcam ya diyetisyene gidicem.hangisi seçemedim...?????

canım spora yazıl hem stres atarsın spor super stres attırıyor hem aksamları gıdersın yemek yemezsın daha ıyı kılo verırsın.
ben gecen sene yememden kesmeden spor ile bıraz kılo vermıstım ama oradakı muhabbet sohbet cok guzeldi b-fit e gıdıyordum
hatta ilerde ben bıle b-fit acmayı planlamıstım :)
ben de hafta sonları kayınvaldeme gıdınce kendıme tatıl verıyorum ama aksam eve gelınce hıc bısey yemıyorum
tum hafta boyunca en kacırdıgım gunler hafta sonları evde de olsa kendımı tutamıyorum ki.

kızlarrr nerdesiniz ben dün giremedim bir baktım kimse yok hem kimse kilo bildirimi de yapmadı noluyor vaz mı geçtik kilo vermekten hani hepimiz fit olacaktık .
kendinize motive edici birşeyler bulun yoksa olmuyor bu iş,
örneğin :( bugun iş yerimizin yemeği var bir görseniz neler neler giymişler hep elbise giymek hayalimde var ama gobek bel kalınlığı basen bacak hiç biri izin vermiyor ki, birini gördüm baya özendim.
neden kilolu olmak bizim kaderimiz olsun ki onlar nasıl zayıf kalıyor onlar bunu başarıyorsa biz yapamayacak mıyız , bu kadar mı iradesiziz , benim esşim bana hep sen veremezsin derdi nasıl gitti 8 kilo 8 kilo daha verince sorcam ona kim veremiyordu diye.

gözünüze sinir olduğunuz zayıf güzel fizikli birilerini kestirin her yemek yediğinizde o aklınıza gelsin ,o öyle havayla zayıf zayıf dolasırken ben neden şişko şişko ezik ezik durayım diye düşünün çok iyi geliyor :) :)

aynen canım bnde senin gibi düşünüyorum bnde sinir oluyorum zaten bu şekilde diyete karar verdim gıcık olduğum kişi beni teşvik etti kararlıyım zayıflıycam ama

kızlar tartıya çıktım değişen bişey yok moralim çok bozuldu aç kaldığımla kaldım kaç gündür diyetimin yanına bişey daha ekliycem lahana suyu içmeye karar verdim destek olun bana lütfen çok moralim bozuk

canlar kımse girmeyınce benim de giresim gelmiyor.çok az kişiyiz motive olamıyoruz. ama vazgeçmedim tabiki kilo vermekten. maalesef tatlı birseyler yiyorum gün için de ama öok karbonhitrat yemiyorum.yani ekmeği sadece öğlen 1 dilim yiyorum.tatlı olarak da sıcak çikolata bazen nutelle atıyorum agzıma bazende kuru meyveler ve elma oluyor.kilo verdimmi bilmiyorum ama elbisem biraz daha bol geldi bana.bide kızlar ben gr olarak da kilo olsam yüzü şişiyor hiç sevmiyorum şişmiş halini çok kilolu gösteriyor

kızlar tartıya çıktım değişen bişey yok moralim çok bozuldu aç kaldığımla kaldım kaç gündür diyetimin yanına bişey daha ekliycem lahana suyu içmeye karar verdim destek olun bana lütfen çok moralim bozuk

canım benim o öyle 3-5 gun içinde olacak birşey değil ki kilo vermek sabır gerektiren bir durum , en az 3 hafta diyetine devam etmen lazım ki gitmeye başlasın kilolar yılma sakın sen devam et bak gör nasıl gidecekler.

günaydın kızlar,
dün akşam yılbaşı yemeğimiz vardı bir yedim bir yedim aparatiften tut ara sıcaga meyvasına tatlısına ana yemegine ..
light kola içtim .
ama milleti bir gorseydiniz ben alkol almayı sevmem içmem de iş yerinde saygıyla baktığım annem yasındaki kadınlar nasıl sarhoş oldular nasıl ortada gece sonuna kadar oynadılar sallana sallana onları bu halde görmek baya şaşırttı beni.
amaaaa kıyafetlerım cok guzel olmustu maşallaaahhhh :)
işten erken cıkıp saclarımı masaladım iyiydim yani hanım hanımcık :P
bu sabah da tam tahıllı uno ekmekle beyaz peynırlı tost yedım bugun baya su içmem gerekiyor.

günaydın kızlar,
dün akşam yılbaşı yemeğimiz vardı bir yedim bir yedim aparatiften tut ara sıcaga meyvasına tatlısına ana yemegine ..
light kola içtim .
ama milleti bir gorseydiniz ben alkol almayı sevmem içmem de iş yerinde saygıyla baktığım annem yasındaki kadınlar nasıl sarhoş oldular nasıl ortada gece sonuna kadar oynadılar sallana sallana onları bu halde görmek baya şaşırttı beni.
amaaaa kıyafetlerım cok guzel olmustu maşallaaahhhh :)
işten erken cıkıp saclarımı masaladım iyiydim yani hanım hanımcık :P
bu sabah da tam tahıllı uno ekmekle beyaz peynırlı tost yedım bugun baya su içmem gerekiyor.

günaydın canım.sevindim eğlenmenize.
olsun boşver olur arada.stres attınız. :)))
sabah yine diet formatına geçmişsin.ohh valla.hadi vercen sen bu kiloları.
bende uğraşıyorum işte.
1 hafta 10 gün daha denicem.fazla veremezsem diyetisyene gidicem.dün görüştüm bi hastaneyle.iş yerimede yakın rahat gider gelirim diye düşünüyorum.ama bakalım.daha tam karar vermedim.

günaydın canım.sevindim eğlenmenize.
olsun boşver olur arada.stres attınız. :)))
sabah yine diet formatına geçmişsin.ohh valla.hadi vercen sen bu kiloları.
bende uğraşıyorum işte.
1 hafta 10 gün daha denicem.fazla veremezsem diyetisyene gidicem.dün görüştüm bi hastaneyle.iş yerimede yakın rahat gider gelirim diye düşünüyorum.ama bakalım.daha tam karar vermedim.

tamam canım sen diyeti bozmadan 10 gun devam et akşamları kes bak nasıl 3 hafta sonra birden eriyor yağlar.
beraber verelim kiloları çünkü beraber anne olucaz :)
iyi bir diyetisyen bulduysan süper o sekılde daha motive olabilirsin .

ara öğünümde turk kahvesi içtim arkadaslar

ohhh afiyet olsun.bende yemekten gelince içicem.bayılırım türk kahvesine.
günde 1 tane kesin içerim çoğu kez 2 tane içiyorum.
hele şık fincanda olursa, yanında çikolata yada çifte kavrulmuş lokum olursa offf deyme keyfime.ama bu günlerde çikolata ve lokumsuz takılıyorum ne yapayım.:((

ohhh afiyet olsun.bende yemekten gelince içicem.bayılırım türk kahvesine.
günde 1 tane kesin içerim çoğu kez 2 tane içiyorum.
hele şık fincanda olursa, yanında çikolata yada çifte kavrulmuş lokum olursa offf deyme keyfime.ama bu günlerde çikolata ve lokumsuz takılıyorum ne yapayım.:((

aynı aynı çok severim turk kahvesını..
eşim hafta başı mersine gitmişti iş için cezerye almış bana ahhh eski gunlerim olsa tum kutuyu 2 gunde bosaltırdım unutmusum bende geldıgı gun 1 tane yemıstım bugun cayın yanına ara ogunde 1 tane yerım dıye aldım
aksam zaten ıns bişey yemeyecegım aç yatmayı planlıyorum cunku dun yediğim tatlı kremsantili dondurmalı kaymaklı rococoydu yani anlayacagın kalori bombası.dayanamadım cok guzeldı eşimindekine bile sulandım bir ara ama yemedim çok şükür :)
fakat dun oglede cok yemediğim için aksam yemege giderken karnım gurluyordu :)

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım :56:
biraz turlu yedim normalden az aldım tabağıma .
yanında 1 bardak ayran ıctım
1 kase marul salatası uzerine 1 kasık havuc serpiştirdim zeytin yagı nar ekşisi limon.
2 kasık da haslanmış ıspanak .soğuk zeytin yaglı.

kızlar ben bugün çok geçkalktım yani akşam üzeri:17:

şimdi yiyorum.2 haşlanmış yumurta ve 100 gr yoğurt

az sonra da yarım nesgafe içerim

Back
X