Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr ..
Kilo bildirimi yapıyorum geçen hafta 69.0 dım bu hafta 68.8 i gordum .. Cok az ama olsun yıne de yerımde saymamısım 200 gr da olsa vermısım dıye sevınıyorum ama bu hafta 68.0 ı gormeyı cok arzuluyorum :)
dun bir tayt aldım hala ust bacaklarım tombıs tombiş duruyor off bacakları arasında hıc yağ olmayanlar nasıl basarabılıyorlar bunu iç bacak cok kötü birşey cok da zor gecmıyor ılla ki yuruyeceksın o da ıste vaktım olmuyor ama bu aksam yuruyecegım inş. Eşim iş için sehir dısına cıktı sabah , aksam 10 gıbı gelecek inş bende o arada yemek hazırla mutfak topla işlerim olmayacagı için :) :) yurumeyi planlıyorum allahım nolur aksam da bu isteğim olsun ..
Ya sabah kahvaltı yapamadıma am bırazdan yulaflı kurabıyemden var yanımda cayla yıyecegım ıns.
merhaba canım nbr bugün pek görünmedin, benmi göremedim yoksa?
Nasıl gidiyor diet.
Ben 2-3 gündür hiç tartılmadım ama uğraşıyprum.
Hafta sonu pek diet yapamadım tabi
bugün 761 kalori almışım şuana kadar.bide akşam yemeğini eklicem.
Ama dünden yaptım yemeğimi.mercimek çorbası+kabak yemeği+yoğurt yicem
fazla kalorili deği sanırım.
Sen ne yaptın?
slm canım evet dün giremedim bir turlu bugunde ıse baslamadan yazayım dedim .
2 gundur bir şiş bir şiş karnım cok kotu sütten dolayı oldu sanırım
tartı gunlerımız pazartesi canım kılo versende alsanda vermesende her zaman tartıl ve bıldır bize de.farkı gorelim.
yemek duzenın cok guzel bu sekılde devam edersen ıns saglıklı bır sekılde cabucak atarsın kılolarını ..
ben bu sabah tam tahıllı dılımlerle beyaz peynırlı tost yaptım yanına da portakal ve mandalına suyu sıkıp ıctım
sımdı cay ıcıyorum
bu arada dun aksam yarım saat yuruyus bandında yurudum ..
yürüyüş bandımı? süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 zetin yedim
ara öğün: 2-3 tane form çubuk kraker...
sabah ve öğlen iyi benim ahhh akşamlarıda az yesem...
evde olunca az yiyorum.annem ve kayınvalidemlere gidince çok yiyorum yaaa((
biz gelicez diye çok güzel şeyler yapıyorlar, bi de çeşit çok.ne yapayım yaa dayanamıyorum.
ama akşam karar verdim 1 hafta 10 gün daha kendim yapayım ya spora yazılcam ya diyetisyene gidicem.hangisi seçemedim...?????
kızlar tartıya çıktım değişen bişey yok moralim çok bozuldu aç kaldığımla kaldım kaç gündür diyetimin yanına bişey daha ekliycem lahana suyu içmeye karar verdim destek olun bana lütfen çok moralim bozuk
günaydın kızlar,
dün akşam yılbaşı yemeğimiz vardı bir yedim bir yedim aparatiften tut ara sıcaga meyvasına tatlısına ana yemegine ..
light kola içtim .
ama milleti bir gorseydiniz ben alkol almayı sevmem içmem de iş yerinde saygıyla baktığım annem yasındaki kadınlar nasıl sarhoş oldular nasıl ortada gece sonuna kadar oynadılar sallana sallana onları bu halde görmek baya şaşırttı beni.
amaaaa kıyafetlerım cok guzel olmustu maşallaaahhhh :)
işten erken cıkıp saclarımı masaladım iyiydim yani hanım hanımcık
bu sabah da tam tahıllı uno ekmekle beyaz peynırlı tost yedım bugun baya su içmem gerekiyor.
günaydın canım.sevindim eğlenmenize.
olsun boşver olur arada.stres attınız. :)))
sabah yine diet formatına geçmişsin.ohh valla.hadi vercen sen bu kiloları.
bende uğraşıyorum işte.
1 hafta 10 gün daha denicem.fazla veremezsem diyetisyene gidicem.dün görüştüm bi hastaneyle.iş yerimede yakın rahat gider gelirim diye düşünüyorum.ama bakalım.daha tam karar vermedim.
ara öğünümde turk kahvesi içtim arkadaslar
ohhh afiyet olsun.bende yemekten gelince içicem.bayılırım türk kahvesine.
günde 1 tane kesin içerim çoğu kez 2 tane içiyorum.
hele şık fincanda olursa, yanında çikolata yada çifte kavrulmuş lokum olursa offf deyme keyfime.ama bu günlerde çikolata ve lokumsuz takılıyorum ne yapayım.(