Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

Bende ara öğünde yoğurt ve kepek ekmeği yedim
Ajanda somon ızgara bir parça tahilli simit yedim
Birde unuttum arada çezerye yedim

günaydın kızlar,
dün ara öğünümden sonra akşam hiç birşey yemeyecektim güya ki somon alınca yedim biraz da tahıllı simit yedim.
sabah kahvaltısında da tahıllı simidimi bitirdim. şimdi çay içiyorum ogleye kadar su içmeye devam inş.

öğle yemeğinde balık vardı balık ve marul salatası yedim
hayatımda ilk defa mısır unlu karalahana corbası ıctım..

kızlar bugün 1000-1100 kalori almışımdır.aslında pek birşey yemedim ama 403 kalorisi çikolataydı. çikolataları yemeseydim iyiydi

Vallahi cikolata dan biraz uzak kalınca moralim bozuluyor çok seviyorum ama kalorisi de öyle cokk ki

evet canım ya . bi de benim canım tatlı çekiyor yani halsizleşiyorum .tatlı birşey çekmese canım yemem ben ama sanki şekerim mi ne düşüyor.bi kavanoz nutellayı bitirmek istiyorum o an

günaydın kızlar,
bugün çikolatanın ve tatlının gerçekten yenilmemesi gerektiğini 1 kez daha onayladım :(
hafta sonu çikolata yedim sufle yedim tatlı yedim ve tartıda tekrar 69-70 e cıktıgımı gordum kilo vermenin aksine almışım :(
ama bu hafta sıkı devam edeceğim, etmem gerekiyor ühühhhüüüüüüüü :(:(
sabah 1 yumurta 5-6 zeytin yarım kibrit kutusu peynir yanında da 1 kupa biberiye ve yesil çay içtim..

günaydın kızlar,
bugün çikolatanın ve tatlının gerçekten yenilmemesi gerektiğini 1 kez daha onayladım :(
hafta sonu çikolata yedim sufle yedim tatlı yedim ve tartıda tekrar 69-70 e cıktıgımı gordum kilo vermenin aksine almışım :(
ama bu hafta sıkı devam edeceğim, etmem gerekiyor ühühhhüüüüüüüü :(:(
sabah 1 yumurta 5-6 zeytin yarım kibrit kutusu peynir yanında da 1 kupa biberiye ve yesil çay içtim..[/QUOTE

bende dün gece epey bi abarttım .sıkılıyorum akşamları çok ve yiyorum ya of bu aralar arttıım yemem.sanki kilo da aldım.of ya ama 1 2 gün lahana yemeği yapıp yemeyi düşünüyorum şişliğim varsa alır onu en azından

sabah bir kase çorba ve birazdan da 1 elma yerim

ayy 1 haftamız kaldı gülüm dur biz bırakmayalım , bende çok kotu haldeyim regl olcam o yuzden midir nedir iştahım acıldı motive bulmam lazım kendime.
bugun de yedim tatlı yemedim ama yıne de yedim birşeyler..
sanırım Gamze de iş seyahatinde , topki biz ayakta tutuyoruz :)

ayy 1 haftamız kaldı gülüm dur biz bırakmayalım , bende çok kotu haldeyim regl olcam o yuzden midir nedir iştahım acıldı motive bulmam lazım kendime.
bugun de yedim tatlı yemedim ama yıne de yedim birşeyler..
sanırım Gamze de iş seyahatinde , topki biz ayakta tutuyoruz :)

hiç sorma kuzu ya kimse yok ha bizden başka . az önce vişneli browni yedim çok güzeldi ya 20 tana olsa ıhh demem hepsini yerdim.

şimdi de lahana çorbası yapıyorum kendime ama kuyu kıvamda yapıyorum bakalım nasıl olacak kimse beğenmiyor ama du bakalım

hiç sorma kuzu ya kimse yok ha bizden başka . az önce vişneli browni yedim çok güzeldi ya 20 tana olsa ıhh demem hepsini yerdim.

şimdi de lahana çorbası yapıyorum kendime ama kuyu kıvamda yapıyorum bakalım nasıl olacak kimse beğenmiyor ama du bakalım

günaydın canım , evet herkes bıraktı bakalım bu hafta Gamze de gelir 3 kişi devam ederiz bizde inş :)zaten son haftamız..
ama biz bırakmayalım ..ben dun akşam kereviz yemeği yedim pazar gunu yapmıstım kalanını yedim yanında da 1 dılım tam tahıllı ekmek yedım.
9 gıbı de turk kahvesı ıctım.
baktım ben yıne cıktım 70 lere napsam yuruyus yaptım yarım saat canım yatmadan , dıkkat edıcez hep yoksa alınıyor :(
sabah da 2 yumurta 1/4 kıbrıt kutusu peynır 5 zeytin yedim..

günaydın canım , evet herkes bıraktı bakalım bu hafta Gamze de gelir 3 kişi devam ederiz bizde inş :)zaten son haftamız..
ama biz bırakmayalım ..ben dun akşam kereviz yemeği yedim pazar gunu yapmıstım kalanını yedim yanında da 1 dılım tam tahıllı ekmek yedım.
9 gıbı de turk kahvesı ıctım.
baktım ben yıne cıktım 70 lere napsam yuruyus yaptım yarım saat canım yatmadan , dıkkat edıcez hep yoksa alınıyor :(
sabah da 2 yumurta 1/4 kıbrıt kutusu peynır 5 zeytin yedim..

günaydın canım . bende şiştim sanki kendimi kilolu hissetmeye başladım daha çok.akşamda lahana yemeği yaptım yağsız,lahana çorbası adı altında ama çok azıcık bulgur kattım içine kıvamı koyu olsun diye.çok da güzel oldu bayıldım diyebilirim ama lahana kabız yapıyor diyorlar bende de şişkinlik var.bakalım perşembe cuma sırf lahana meyve yiyeceğim bakalım etki eder mi

kahvaltı: 1 domates 1 biber

şimdi elma yiyorum 1 tane

Kızlar gıremıyorum işlerim cokk yoğun kılomda77-76 arası gıdıp gelıyoo kıloda veremedım bennn çok üzgünüm kaderım deyıp çekilsemmi kenara acaba dıyorum:43::43: Kıloluyum işte eşimde her fırsatta kılolusun şişkosun deyıp duruyoo dilinne tesbıh yaptı yanı bu sözlerıı:5:

bugun oglede snitzel yedim salata ve haslanmış brokoli ..
ara ogunumde yaban mersınlı yogurt yemeyı planlıyorum .
bırde %80 bıtter cıkolatam var ondan yıyecegım

Kızlar gıremıyorum işlerim cokk yoğun kılomda77-76 arası gıdıp gelıyoo kıloda veremedım bennn çok üzgünüm kaderım deyıp çekilsemmi kenara acaba dıyorum:43::43: Kıloluyum işte eşimde her fırsatta kılolusun şişkosun deyıp duruyoo dilinne tesbıh yaptı yanı bu sözlerıı:5:

daha çok azmetmen lazım sesin . bırakırsan şimdi 77 , 3 ay sonra 85 yaza kadar 90 olursun daha mı iyi olur.en azından bi 65- 70 e düş de kilonu koru bari.
bu arada görüyorum da seni hep kalorili içecekler falan :20: en azından karbonhidratı ve şekeri bırak proteinden çok ye bari.

bugun oglede snitzel yedim salata ve haslanmış brokoli ..
ara ogunumde yaban mersınlı yogurt yemeyı planlıyorum .
bırde %80 bıtter cıkolatam var ondan yıyecegım

bende öğle yeğinde 1 tabak taze fasulyeli patates yemeği,1 dlim ekmek ve yarım kase cacık yedim.şimdi de yarım sıcak çikolata içecem 26 kalorilik.

ya kendimi kilo almış hissediyorum napacam ben

Kızlar tatlidan uzak durmak lazım
Gulumcum azar azar da olsa dikkat etmek tamamen satmaktan iyidir 3 gün tut kendini aksamlari bak nasıl gidiyor sisin. .
Akşam yemeyince kilo alınmıyor ben bu aksam bir kaç parça brokoli Buharda haşlanmış ve yoğurtla yaban mersini yemeyi düşünüyorum. Eşim evdeki neyi değiştirmiş turkcell tv almış dün hem yürüdüm hemde dizi izledim bugunde öyle yapmayı planlıyorum inş.

daha çok azmetmen lazım sesin . bırakırsan şimdi 77 , 3 ay sonra 85 yaza kadar 90 olursun daha mı iyi olur.en azından bi 65- 70 e düş de kilonu koru bari.
bu arada görüyorum da seni hep kalorili içecekler falan :20: en azından karbonhidratı ve şekeri bırak proteinden çok ye bari.
Çok doğru söylüyorsun çok sıkı diyet yapamasak bile azcık dikkatle verdigimiz bir kaç kiloyu almayız en azından koruruz.

Kızlar tatlidan uzak durmak lazım
Gulumcum azar azar da olsa dikkat etmek tamamen satmaktan iyidir 3 gün tut kendini aksamlari bak nasıl gidiyor sisin. .
Akşam yemeyince kilo alınmıyor ben bu aksam bir kaç parça brokoli Buharda haşlanmış ve yoğurtla yaban mersini yemeyi düşünüyorum. Eşim evdeki neyi değiştirmiş turkcell tv almış dün hem yürüdüm hemde dizi izledim bugunde öyle yapmayı planlıyorum inş.

işte bebeğim tam da o dediğini yapamıyorum ben.halsizleşiyorum başım ağrıyor geç de yatıyorum ve sıkılıyorum evde yalnız sayılırım tek eğlencem internet.akşama yine yağsız lahana yemeği yaptım küçük bi tencere 190 kalori toplam ve elma yerim.çok sık yiyorum ben aslında ama kalorisiz yiyorum.içrçek türlerini neskafe vs yarıya bölerek içiyorum . bi de kaçamaklar olmasa süper olur

kas yapmak lazım metabolizmayı hızlandırmak yoksa tatlı yemeden durulmuyor :( azcık kasımız olsa bıraz fala harcarız enerji.

Back
X