Yenibirben'in günlüğü...

yenibirbenbursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
195
0
46
Bursa
Merhaba arkadaslar ben 170 boyunda genelde 70,71 kilolarda bir bayandım son yedi,sekiz aydır annemin verdiği kalsyum,mağnezyum vitaminleriyle 80.8 kiloya çıktım su an buna bir dur demem gerektiğini anladığım yerdeyim ve desteklerinizi bekliyorum...Evliyim 2 çocuk annesiyim tek dileğim küçük deri ceketler giyebilmek 68 kiloda bile vücudum hoş oluyor ama ben en az 65 olmak istiyorum,burada her gün ne yediğimi yazacağım insallah...
Boy:1.70
25 Aralık:80.8 kg
28 Aralık:79.6 kg
29 Aralık:79.3 kg
4 ocak :78.6

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ben 170 boyunda genelde 70,71 kilolarda bir bayandım son yedi,sekiz aydır annemin verdiği kalsyum,mağnezyum vitaminleriyle 80.8 kiloya çıktım su an buna bir dur demem gerektiğini anladığım yerdeyim ve desteklerinizi bekliyorum...Evliyim 2 çocuk annesiyim tek dileğim küçük deri ceketler giyebilmek 68 kiloda bile vücudum hoş oluyor ama ben en az 65 olmak istiyorum,burada her gün ne yediğimi yazacağım insallah...

merhaba canım.benimde hayallerim arasında küçük deri ceketler gitmek:).çok tatlı duruyorlar gerçektende.hem senin topikten hem benim topikten paslaşarak gidelim.birde neden kalsiyum,magnezyum kullandın sıkıntı nedir canım?

Günydın günlük 13.takıma katıldığım için seni ihmal ettim kusura bakma,güzel bir takım kaptanımız çok iyi,motivasyon güzel,dukan benzeri ama tamamen,yağsız yoğurt,süt,peynirden oluşmayan yani evdeki ürünler ile protein ağırlıklı kendimce bir diyet yapıyorum,memnunum iyi gidiyor.

iyi akşamlar sekerler...

SABAH:2 yulaf kepekli muffin,peynir,4 zeytin,az bal,çay

ARA:Türk kahvesi sade

ÖĞLEN:Kıymalı yumurta

ARA:Damla sakızlı sade kahve

AKŞAM:Fazlaca haslanmış tavuk,yoğurt,havuç salatası (abarttım tavuğu çok pişmanım)

1 lt.ye yakın yeşil çay

1.5 lt su

yarım saat aletli spor

Back
X