Kizlar bugün nobetciyim pek gelemedim.
Sabah:
*1 dilim tam buğday ekm
*1kaşık lor 1catal beyaz peynir
Ögle:
*ispanak sote(doyurucuydu)
*tavuk bakliyat salatası(küçük bir kase)
Soyacım bence de ay sonuna kadar tartilma bitanem
Mantar soteden başka birşey gelmiyor akkima canım.kıyma kavurabilirsin mesla bolsebzeliBu arada, yumurta yemeyen arkadaslar bana kahvalti onerilerinde bulunsun lutfen.. bir sure yumurta yemeyecegim.. safra kesem olmadisindan dolayi yumurta kabizlik yapiyor, surekli form caylarindan icmekte istemiyorum cozum icin.. o yuzden biraz yumurtaya ara vermem lazim.. yerine proteini yuksek ya da alternatif yiyecekler bulun bana )))
Not: kabizlik yasiyorsaniz yumurtayi azaltin ))
Bu arada, yumurta yemeyen arkadaslar bana kahvalti onerilerinde bulunsun lutfen.. bir sure yumurta yemeyecegim.. safra kesem olmadisindan dolayi yumurta kabizlik yapiyor, surekli form caylarindan icmekte istemiyorum cozum icin.. o yuzden biraz yumurtaya ara vermem lazim.. yerine proteini yuksek ya da alternatif yiyecekler bulun bana )))
Not: kabizlik yasiyorsaniz yumurtayi azaltin ))
Mantar soteden başka birşey gelmiyor akkima canım.kıyma kavurabilirsin mesla bolsebzeli
soya_sosu canim aksama ispanak yapmayi dusunuyorum icine birazcik bulgur atip pisirsem ne kadar yiyebilirim ispanaktan
Tamam canim7-8 kasik yiyebilirsin.. eger doymazsan 1-2 kasik fazla alqbilirsin.. sadece yemegin suyunu yeme.. butun yag ve tuz ordan geliyor vucudumuza..
Tamam canim
Bulgurlu pisirmemde bir sakinca yok yani
Kakaolu portakal nasil oluyor acaba hic denemedimAra ogun, kakaolu portakal ve bitki cayi...
Tesekkur ederim cnmOkadar yogun bir gündü ki
Toplantilar iş güc derken anca gelebildim.
Aksam yemeginde biraz avokadolu somon biraz da humus yedim benim duran tarti 2 gündür biraz biraz oynuyor bakalım.
Bu hafta o kadar zorlandım ki tatil sonrası yarım öğlene kadar uyumayı planlıyorum.
Soya bu arada aklima şey geldi bu ara yediğin kavurga sende şişlik yapıyor olabilir mi?
Sonuçta buğday çok lezzetli biliyorum ama çok da güvenmiyorum organiklik meselesinden dolayı
Belki bu da etki edebilir diye çok net konuşamasam da aklıma geldi yazmak istedim .
Bu arada
46 beden elbise alan arkaasim eminim bir kaç haftaya sana çok güzel olacaktır hedefimiz zaten 46lar değil sakın olmayacak diye düsünme :)
Herkese iyi geceler
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?