Ben de yiyebilir miyim tatlı niyetineSu an kucuk kizimin ayaklarini yemekle mesgulum onu unuttum bile
olcunuz hep 1 su bardagi olsun.. zaten pisince sisip cogaliyorlar
Demissin ya canim anlayamadim 1 su bardagi pismis makarna mi 1 ogun yoksa 1 su bardagi kuru makarnayi pisirip mi 1 ogun oluyor o zaman cok olmaz mi kafam karisti devreler yandi
Anaaaaaam kız o neee...ben de bebek ayağı manyaklıgı vardır.oglum 5 yaşında koca ayaklarinı haala ısiriyorum bazen.ben bu ayakları tüm gün burnumda tutarım yaa Hasibe...Allah nazardan saklasın
Anaaaaaam kız o neee...ben de bebek ayağı manyaklıgı vardır.oglum 5 yaşında koca ayaklarinı haala ısiriyorum bazen.ben bu ayakları tüm gün burnumda tutarım yaa Hasibe...Allah nazardan saklasın
Harika görünüyorAha yukledim valla ))Eki Görüntüle 2234119
Afiyet olsun canım.aynı tarifi ince ince dogranmış ıspanakla yapmayı düşünuyorum.karnabaharıda çok severim.ispanakla olan tarifin icinde yogurt ve lor peyniri ve kabartma tozu da var.tepsiye yayilip ustüne z.yagı ve senin gibi çörek otu katılıyor.Aksam icin karnibahar koftesi yapiyorum.. tarifini yazayim size..
1 kucuk karnibahar
1/2 sb rondoda cekilmis yulaf
1 sogan
1 yumurta
Maydanoz+dereotu
2 sivri biber
2 tutam kereviz sapi
1 ck kimyon
1 ck tuz
1 ck zerdecal
1/2 ck karabiber
Karbibahari hasladim ve sogumaya biraktim.. sogani da rondoda cektim (dilerseniz rendeleyebilirsiniz)
İcine yumurta, yulaf unu ve baharatlari ekledim..
Maydanoz, dereotu ve kereviz sapini ince ince kiyip icine kattim..
Karnibahar soguyunca onu da rondoda cektim (dilerseniz catalla ezebilirsiniz) ve karisima ekleyip iyice karistirdim.. biraz civik bir karisim oldu.. tepsiye yagli kagit koyup kofte sekli verdigim karisimi dizdim.. koftelerin uzerine firca ile zyagi surup corek otu attim.. 220 derece firinda yaklasik 30-40 dk pisirdim.. mukemmel oldu ))
Yanina salata yapicam birazdan.. becerebilirsem foto aticam sonra ))
Aha yukledim valla ))Eki Görüntüle 2234119
Ben de menülerini çok beğenen ve seni istikrarlı bulanlardanım:) tebrik ederim, maşallah...Sahur: 4 cerry domates maydanoz dereotu 2 yumurta beyaz peynir 10 siyah zeytin cay
Iftar: yogurtlu bugday corbasi salata 4 firin kofte yogurt
Eki Görüntüle 2234129
Eki Görüntüle 2234130
Eline saglik cnm afiyet olsun
Tarifi favoriye ekledim
Ben de menülerini çok beğenen ve seni istikrarlı bulanlardanım:) tebrik ederim, maşallah...
Canimmm coook tebrik ederim )) azimli olmak, dogru zamanda dogru beslenmek ve disiplin ne kadar onemli goruyoruz iste.. aynen boyle devam!
ben de bir donem o mide ameliyatlarini vs dusundum, ama ameliyat da cozum degil.. once beyinde bitirmek gerekiyor bu isi.. o kismi halledince o kilolar takir takir iniyor ))
Tekrar tekrar tebrikler ))
aynı durumdayızz. bende pert valla cocuları sımdı yatırdım okdar yorgunum kı canım yesıl cay ıstıyor kalkıp yapmaya mecalım yokkk :)Cok sukur kizlari anca yatirdim. Biraz dinleneyim hatta kendime bi kahve yapayim sonra mutfak duruyo toplanacak. Esim de grip cocuklara yanasmiyor ara odaya hapsetti kendinibutun is bana kaldi yoruldum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?