Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Amin canım.
Benim yüzümde neredeyse bitmisti ama işte hamilelik araya girince kılın köküne ellememek gerek bende aldım en başa sardim.

Canım ben kili verip yürüyünce sanki olmaya başlıyor reglim.
Kadın doğum uzmanı bana yürüyüş yapmayi öneriyor.
Eve yürüyüş bandı aldım elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum.

Bence kati diyetlef bir sure sonra geri aliniyor.yag aclikla erimez.kati yagi tavaya koyarsn erir ya tipki kilo vermekte vucuddaki enerjinin yakilmasiyla olur.
Aclikl ilk su kas vede odem atilmis olsada yaglar sabit kalıyor
Sporsuz zayiflayanlad kendileri fark etmeselerde bakan gozler mahf olmus algisiyla goruyor.
Onun icin once spor destekliyicisi eglenceli besleyici hatta doyurucu gida secimi

Neredenli biliyorum:)
Ortaokuldan kirkli yaslarima hamileliklerim dahil totalde 60 kg yakin alip vermisimdir.spor dönüşümde sarkmalari onledigi icin yaslandirmadan zayiflatiyor..

Kolay gele.:)

Menumu yazmaya geldimm :)

Sabah 2 tam ceviz
7 zeytin
1 kk peynir
3 findik
Yarim salatalik
2 cherry domates

Ara turk kahvesi

Öğlen
1 elma
Yarin enginar
2 catal rendelenmiş havuç
2 kasik corba cunku sevmedim ve unlu yapilmis gibi geldi bana

Yiyemiyorum resmen sistim sanirim elmadan

Akşam bakalim ne yiyeceğim :)

Herkes artik sormaya basladi zayifladin mi diye :)

Cunku sizle beraber 7
Önccesinde de 1.5 2 kilo kadar verdim artik fark ediliyor bu da beni motive ediyor
Canim da hic bir sey istemiyor abur cubur vs
Biliyorum
BU SEFER OLACAK!
Bu kadar kararli olmak icin 7 yıl geçirdim
7yil once de soya_sosu ilr basarmistim yine başaracağim :)))))

Yorumun icin tesekkurler fakat, bizim diyetimiz kati bir diyet degil.. ayrica spor yapiyoruz.. sansanirim bir kac yorum okuyup fikrini belirttin..

Sana da kolay gele))

Hic suphen olmasin ))
Ama bu sefer tekrar kilo almamaya ozen goster, surekli kilo alip vermekte saglikli degil neticede.. ben hastalik vs olmazsa (ki o zamanda dikkat edecegim) bir daha kilo almamak icin herseyi yapacagim ))

Merhaba hanımlar
Havadanmi bilmem bugün üzerimde bı ağırlık var hiçbir şey yapasim yoktu su vakte kadar çok şükür üzerimdeki ağırlık kalktı yemek yiyesimde yoktu zorladim kendimi öğün atlamamak adına

Sabah :
1haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
1dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle :
Karnıbahar kisiri

Açlık atağım gitmiyor birtürlü...halsiz hissediyorum kendimi.10 tane leblebi ve bir kase sirkeli kırmızı beyaz lahana salatası yedim..dizden aşağı kemiklerim cızliyor.ağzımın içi ve dilim yara oldu.sanirım hasta olucamsporumu da yapamadım henuz kızlar.akşam geç saat kendimi iyi hissedersem yapıcam.

Hastami olcan canım dikkat et kendine kötü hissedersen bence sporu yarın yap.

Canım okuldayken vs ogunlerini atladigin oluyormu bende diyet yapmiyorken çok yara çıkardi genelde vitaminsizlikten denir
Şimdi saglikli beslendiğimiz herşey yediğimiz için çıkmıyor
Bugün dinlen yorma kendini

Canım okuldayken vs ogunlerini atladigin oluyormu bende diyet yapmiyorken çok yara çıkardi genelde vitaminsizlikten denir
Şimdi saglikli beslendiğimiz herşey yediğimiz için çıkmıyor
Bugün dinlen yorma kendini
Zeynepcim cok yogun oldugum icin okulda sabah ara öğünümü yapamıyorum.tenefüsüm bile dolu maalesef..ama eve geince ikindide ara yapıyorum.cebime birseyler koyayım diyorum bazen çocukların yaninda da ağzıma atamam.
Yarin nöbetçiyim ve boş saatlerim var sabahtan.o yüzden hem ara oğünlerimi hem de öğunümü goturücem okula.

Dikkat et kendine, bir tur salgin salgin dolasiyor ortalikta yine..

Aclik ataklarin icin saat basi hafif bir seyler ye.. ornegin, meyve, salatalik, sut, kivircik, maydanoz gibi

Aclik duygusunun gitmesi icin mutlaka sicak birseyler yemen gerek.. tarcinli ve kakaolu sut ic bence.

Bu akşam tarçınlı süt yapicam Soyacım sağolasın..sanirım bogaz enfeksiyonu.haklisın salgın var okulda da bir cok cocugumuz hasta

Bu akşam tarçınlı süt yapicam Soyacım sağolasın..sanirım bogaz enfeksiyonu.haklisın salgın var okulda da bir cok cocugumuz hasta

Aksami bekleme, simdi ic.. aksam hala atak devam ederse yine icersin..

Bende de iki gundur var ataklar.. ben genelde sicak cay, kahve gibi seylerle gecistiriyorum.. darbuka dersim oldugu gunler ogunlerim duzensiz oldugundan malesef ertesi gun hep atak yasiyorum ))

Mutlaka götür canım ihmal etme calisiyorsun da vücudun direncsiz kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…