- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
hım anladım canım rabbım yardımcın olsun
bende kıl tğy işini lazerle çözdüm 5 yıl önce yaptımıştım k.altı ve çene bölgesine (doktor garanit vermediği için o bölge yi yaptırdım sadece ) 5 yılın sonra tekrardan çıktı ama 5 yıl rahattım çok şükür şmdi 1 yıldır tüm bölge ye yaptırıyorum %70 bitti çok şükürrr
bende soğan suyu ile şifa buldum
aynı zaaman da yürüş ileeeeeee
Bence kati diyetlef bir sure sonra geri aliniyor.yag aclikla erimez.kati yagi tavaya koyarsn erir ya tipki kilo vermekte vucuddaki enerjinin yakilmasiyla olur.
Aclikl ilk su kas vede odem atilmis olsada yaglar sabit kalıyor
Sporsuz zayiflayanlad kendileri fark etmeselerde bakan gozler mahf olmus algisiyla goruyor.
Onun icin once spor destekliyicisi eglenceli besleyici hatta doyurucu gida secimi
Neredenli biliyorum:)
Ortaokuldan kirkli yaslarima hamileliklerim dahil totalde 60 kg yakin alip vermisimdir.spor dönüşümde sarkmalari onledigi icin yaslandirmadan zayiflatiyor..
Kolay gele.:)
Menumu yazmaya geldimm :)
Sabah 2 tam ceviz
7 zeytin
1 kk peynir
3 findik
Yarim salatalik
2 cherry domates
Ara turk kahvesi
Öğlen
1 elma
Yarin enginar
2 catal rendelenmiş havuç
2 kasik corba cunku sevmedim ve unlu yapilmis gibi geldi bana
Yiyemiyorum resmen sistim sanirim elmadan
Akşam bakalim ne yiyeceğim :)
Herkes artik sormaya basladi zayifladin mi diye :)
Cunku sizle beraber 7
Önccesinde de 1.5 2 kilo kadar verdim artik fark ediliyor bu da beni motive ediyor
Canim da hic bir sey istemiyor abur cubur vs
Biliyorum
BU SEFER OLACAK!
Bu kadar kararli olmak icin 7 yıl geçirdim
7yil once desoya_sosu ilr basarmistim yine başaracağim :)))))
Açlık atağım gitmiyor birtürlü...halsiz hissediyorum kendimi.10 tane leblebi ve bir kase sirkeli kırmızı beyaz lahana salatası yedim..dizden aşağı kemiklerim cızliyor.ağzımın içi ve dilim yara oldu.sanirım hasta olucamsporumu da yapamadım henuz kızlar.akşam geç saat kendimi iyi hissedersem yapıcam.
Canım okuldayken vs ogunlerini atladigin oluyormu bende diyet yapmiyorken çok yara çıkardi genelde vitaminsizlikten denirAçlık atağım gitmiyor birtürlü...halsiz hissediyorum kendimi.10 tane leblebi ve bir kase sirkeli kırmızı beyaz lahana salatası yedim..dizden aşağı kemiklerim cızliyor.ağzımın içi ve dilim yara oldu.sanirım hasta olucamsporumu da yapamadım henuz kızlar.akşam geç saat kendimi iyi hissedersem yapıcam.
Evet kötü hissedersem yarın yapıcam sporumu canım.Hastami olcan canım dikkat et kendine kötü hissedersen bence sporu yarın yap.
Zeynepcim cok yogun oldugum icin okulda sabah ara öğünümü yapamıyorum.tenefüsüm bile dolu maalesef..ama eve geince ikindide ara yapıyorum.cebime birseyler koyayım diyorum bazen çocukların yaninda da ağzıma atamam.Canım okuldayken vs ogunlerini atladigin oluyormu bende diyet yapmiyorken çok yara çıkardi genelde vitaminsizlikten denir
Şimdi saglikli beslendiğimiz herşey yediğimiz için çıkmıyor
Bugün dinlen yorma kendini
Açlık atağım gitmiyor birtürlü...halsiz hissediyorum kendimi.10 tane leblebi ve bir kase sirkeli kırmızı beyaz lahana salatası yedim..dizden aşağı kemiklerim cızliyor.ağzımın içi ve dilim yara oldu.sanirım hasta olucamsporumu da yapamadım henuz kızlar.akşam geç saat kendimi iyi hissedersem yapıcam.
Bu akşam tarçınlı süt yapicam Soyacım sağolasın..sanirım bogaz enfeksiyonu.haklisın salgın var okulda da bir cok cocugumuz hastaDikkat et kendine, bir tur salgin salgin dolasiyor ortalikta yine..
Aclik ataklarin icin saat basi hafif bir seyler ye.. ornegin, meyve, salatalik, sut, kivircik, maydanoz gibi
Aclik duygusunun gitmesi icin mutlaka sicak birseyler yemen gerek.. tarcinli ve kakaolu sut ic bence.
Bu akşam tarçınlı süt yapicam Soyacım sağolasın..sanirım bogaz enfeksiyonu.haklisın salgın var okulda da bir cok cocugumuz hasta
Mutlaka götür canım ihmal etme calisiyorsun da vücudun direncsiz kalmasınZeynepcim cok yogun oldugum icin okulda sabah ara öğünümü yapamıyorum.tenefüsüm bile dolu maalesef..ama eve geince ikindide ara yapıyorum.cebime birseyler koyayım diyorum bazen çocukların yaninda da ağzıma atamam.
Yarin nöbetçiyim ve boş saatlerim var sabahtan.o yüzden hem ara oğünlerimi hem de öğunümü goturücem okula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?