- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Allah kabul etsin canimSlm kizlar
Iftarim dunle ayni oldugu icin resim cekmedim bugun ekstra yogurt yedim dinden farkli olarak
Iftar:1 kase tarhana corbasi 1 kase yogurt 1 tabak firinda karisik sebze
Sagol cnm Allah razi olsunAllah kabul etsin canim
Kendime 46 beden bir elbise aldim motivasyon icin ilk hedefim onu giyebilmek Eki Görüntüle 2233642
Insallah cnmİnsallah en kisa surede giyersin canim, cok iyi yapmissin ))
Açlık atağım gitmiyor birtürlü...halsiz hissediyorum kendimi.10 tane leblebi ve bir kase sirkeli kırmızı beyaz lahana salatası yedim..dizden aşağı kemiklerim cızliyor.ağzımın içi ve dilim yara oldu.sanirım hasta olucamsporumu da yapamadım henuz kızlar.akşam geç saat kendimi iyi hissedersem yapıcam.
Gunaydin kizlarrr
Sahurda aksamdan kalan yemekleri bitireyim iftara yeni yemek yaparim dedim. Bu sefer cektim resim
Tarhana corbasi firinda sebze yogurt
Eki Görüntüle 2233694
Günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsunnn
soya_sosu şimdi sana bir danışacağım
ben spor yapmasnı çok seviyorum biliyorsun ama bir senedir ağır spor yasak (2018 ocakta düştüm ve kuyruk kemığim kırılmıştı ) doktor 6 ay yasak dedi sadece yürüş yapabilirsin bende yürüşü bırkamadım hiç ilk zamalar 10kg değil de 3-4 km
yürüdüm tempolu değil yavaş yürüdüm zamanla artırdım bu arada 6 ay sonuda zumba ve plates ekledim zumbada eğleniyordummn neyse corsfiti çok seviyorum ağır bir spor kaslarmız çok güçleniyor deneme derslerine katıldım sonuç hüsran spor hocalarına göre yaptıkça o bölge güçlenir doktora göre yanlış bir hareket yaptığın kayma olursa düzelmes zor olur inan evde bir koltuk kaldırdım mı 2 gün ağrıdan kıvarnıyorumm neyse ben ağrının üzerine mi gideyim yoksa sadece günlük yürüşlerimi mi yapayımmm nedersin ha birde ben nezaman kadar spor salonlarına gidicem ha bütün hareketleri de %70 biliyorumsoya_sosu kafam karışıkkkkk
Gunaydin canim,
Bence oncelikli olarak doktorun soyledigini baz alalim.. yuruyusleri hic birakma, yapabildigin kadar yap.. eger yuruyus artik etki etmiyor diyorsan, kum agirliklar var onlardan alip ayak bileklerine bagla.. ama yuruyus yaparken beline dikkat et, mumkunse belini destekleyen bir korse kullan..
Diger spor turlerini doktor onay verene kadar yapma, bir sakatlik cikmasin durduk yere..
Not: seni su spor konusunda acayip kiskaniyorum bilesin ))
Gunaydin kizlar,
Ne yaparsam yapayim.tarti bana gulmuyor.. hala 94.9 kg gosteriyor.. el mi yaman bey mi yaman deyip diyetime devam ediyorum.. ben kazanicam o kesin ama sinir ediyo tarti beni, dayanamayip kircam sonunda ))))
Kahvaltim,
2 yumurta ile yulafli omlet
1 kk beyaz peynir
1/2 kucuk avakado
peki soya biraz tartıdan uzaklaşsan aynaya odaklansan
on gün kadar o zaman bak sana çok güzel gülümseyecek o tartı
allah kabul etsin canımmm
elbisende çok güzel güzel günlerde giy
darısı 40 bedenlerin başınaaa
Aynaya bakinca acayip guzel bisey goruyom kiz )))) ben kendime asik bi insanim, fistik gibi kadinim ))
Haklisin, ay sonuna kadar tartilmayacagim.. en azindan psikolojim duzelsin.. surekli tartiya in cik delirdim ))
Bu arada keske otursaydik da kolumdan suruye suruye goturseydin yuruyuse ya, gercekten cok tembelim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?