Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

günaydın cnım aman dikkat et bir aydır oğlanla bende geçmeyen bir grip var anlamadımm

böyle zamanlar spor yapma vucut sadece dinlenmesi gerekiyorrr

Gunaydin kizlarrr

Sahurda aksamdan kalan yemekleri bitireyim iftara yeni yemek yaparim dedim. Bu sefer cektim resim

Tarhana corbasi firinda sebze yogurt
Eki Görüntüle 2233694

allah kabul etsin canımmm

elbisende çok güzel güzel günlerde giy

darısı 40 bedenlerin başınaaa

Günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsunnn

soya_sosu şimdi sana bir danışacağım

ben spor yapmasnı çok seviyorum biliyorsun ama bir senedir ağır spor yasak (2018 ocakta düştüm ve kuyruk kemığim kırılmıştı ) doktor 6 ay yasak dedi sadece yürüş yapabilirsin bende yürüşü bırkamadım hiç ilk zamalar 10kg değil de 3-4 km
yürüdüm tempolu değil yavaş yürüdüm zamanla artırdım bu arada 6 ay sonuda zumba ve plates ekledim zumbada eğleniyordummn neyse corsfiti çok seviyorum ağır bir spor kaslarmız çok güçleniyor deneme derslerine katıldım sonuç hüsran spor hocalarına göre yaptıkça o bölge güçlenir doktora göre yanlış bir hareket yaptığın kayma olursa düzelmes zor olur inan evde bir koltuk kaldırdım mı 2 gün ağrıdan kıvarnıyorumm neyse ben ağrının üzerine mi gideyim yoksa sadece günlük yürüşlerimi mi yapayımmm nedersin ha birde ben nezaman kadar spor salonlarına gidicem ha bütün hareketleri de %70 biliyorum soya_sosu kafam karışıkkkkk

Gunaydin canim,

Bence oncelikli olarak doktorun soyledigini baz alalim.. yuruyusleri hic birakma, yapabildigin kadar yap.. eger yuruyus artik etki etmiyor diyorsan, kum agirliklar var onlardan alip ayak bileklerine bagla.. ama yuruyus yaparken beline dikkat et, mumkunse belini destekleyen bir korse kullan..

Diger spor turlerini doktor onay verene kadar yapma, bir sakatlik cikmasin durduk yere..

Not: seni su spor konusunda acayip kiskaniyorum bilesin ))

Gunaydin kizlar,

Ne yaparsam yapayim.tarti bana gulmuyor.. hala 94.9 kg gosteriyor.. el mi yaman bey mi yaman deyip diyetime devam ediyorum.. ben kazanicam o kesin ama sinir ediyo tarti beni, dayanamayip kircam sonunda ))))

Kahvaltim,
2 yumurta ile yulafli omlet
1 kk beyaz peynir
1/2 kucuk avakado

AH burda olsan senı sürüye süreye götürürdümmmm

en keyif aldım spor yapmak

evt yürüş yetmiyor bana

ama bak ayaklarımı ağırlık almak çok güzel bir fikir çok teşekkür ederim heemn araştıracamm

korse kullanamadımmmm

peki soya biraz tartıdan uzaklaşsan aynaya odaklansan

on gün kadar o zaman bak sana çok güzel gülümseyecek o tartı

peki soya biraz tartıdan uzaklaşsan aynaya odaklansan

on gün kadar o zaman bak sana çok güzel gülümseyecek o tartı

Aynaya bakinca acayip guzel bisey goruyom kiz )))) ben kendime asik bi insanim, fistik gibi kadinim ))

Haklisin, ay sonuna kadar tartilmayacagim.. en azindan psikolojim duzelsin.. surekli tartiya in cik delirdim ))

Bu arada keske otursaydik da kolumdan suruye suruye goturseydin yuruyuse ya, gercekten cok tembelim ben..

unutma bu sözüüüüü

zaten fıstık gibisinnn

bence tartıya çok odaklanma kıyfetlerine odaklan aynaya odaklannn

sen demiyormusun vucdumuzu sevelim diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…