Kakaolu portakal nasil oluyor acaba hic denemedim
Okadar yogun bir gündü ki
Toplantilar iş güc derken anca gelebildim.
Aksam yemeginde biraz avokadolu somon biraz da humus yedim benim duran tarti 2 gündür biraz biraz oynuyor bakalım.
Bu hafta o kadar zorlandım ki tatil sonrası yarım öğlene kadar uyumayı planlıyorum.
Soya bu arada aklima şey geldi bu ara yediğin kavurga sende şişlik yapıyor olabilir mi?
Sonuçta buğday çok lezzetli biliyorum ama çok da güvenmiyorum organiklik meselesinden dolayı
Belki bu da etki edebilir diye çok net konuşamasam da aklıma geldi yazmak istedim .
Bu arada
46 beden elbise alan arkaasim eminim bir kaç haftaya sana çok güzel olacaktır hedefimiz zaten 46lar değil sakın olmayacak diye düsünme :)
Herkese iyi geceler
:)
BaşladınmıMerhaba,
2012 senesinde 5 ayda 33 kilo vererek yeni bir ben olusturmustum bu sitede ))
Benimle birlikte diyet yapan arkadaslarim vardi.. kurallarim basit ama katiydi ve affi yoktu... Yine basit ama affi olmayan o kati diyetime donecegim...
2 ocak itibari ile günbegün yedigimi-ictigimi ve yaptigim sporlari yazacagim.. diyetimi tek basima yapacagim, grup istemiyorum.. eger benim sartlarimla diyet yapacaksaniz gelin, yoksa motivasyonumu yitirmeme sebep olursunuz..
Kilo vermem sagligim icin cok ama cok onemli o yuzden bu konuda taviz veremem, lutfen yazdiklarima anlayis gosterin ))
Tum ayrintilari 2 ocak itibari ile yazmaya baslayacagim, vazgecmemek icin kendi topikimi acayim dedim ))
Herkese sevgiler ve mutlu yillar
Ben de keşke yiyebilsem diyorumYok canim, sislik yok.. hatta bagirsaklarimi calistiriyor.. safra kesem alindigindan beri ara ara boyle tuvalet problemleri yasiyorum, yumurta ve kizartma yememem lazim.. kizartma kizartma yemiyorum ama yumurta yemeden doyamiyorum )) bakalim nasil cozum bulucam..
Bence eve kesin verirler:)Slm kizlar
Oglen komsumda okuma var oraya gecicem.
Mevlut pilavi yaparlarmi bilmem ama yapsalar bile orucluyum yiyemicem israr edemiceklerolmadi alir eve gelir kizlara yediririm.
Günaydın arkadaşlar, güzel bir haftasonu diliyorum herkese..
Yumurta yerine yenen mantar tok tutması için mi yoksa mantarda protein mi var? Mantar bana hep lezzetli ama çok da faydası olmayan bir şey olarak gelmiştir de:))
Slm kizlar
Oglen komsumda okuma var oraya gecicem.
Mevlut pilavi yaparlarmi bilmem ama yapsalar bile orucluyum yiyemicem israr edemiceklerolmadi alir eve gelir kizlara yediririm.
Waaooww çok faydalı bir bilgi oldu benim için:)Mantar protein depolarindan biridir, et yemeyenler icin gerekli bir besindir.. kalori ve karbonhidrat bakimindan dusuktur.. sabahlari mantarli omlet tam bir protein bombasi olur mesela.. gunluk ihtiyacimizi bir ogunde karsilar ))
Bugün tam 80.00 kiloyum çooook mutluyummm
Yarın dilerim 7li rakamları görürüm...
Tam 7.5 kilo verdimhatta totalde 9 kilo
daha 60 a 20 kilom var amaaa!
Hedefim 55 en son ortaokulda falan oldum galiba
İdeal kilom aslinda 65 ama olsun bakalim yola devam
Bu arada sabahları artık 06.20 gibi uyandiğım için bu kilo değişimini ya tam göremiyordum ya da 81 de direndi işte bedenim.
Mide ameliyati olan bir arkadaşım sen sanki mide ameliyati olmuş gibisin harika gidiyosun dedi. Çünkü gercekten çabuk doyuyorum mideyi galiba küçülttük
Zihnimde oldum o ameliyati ben dedim. Kendimi bedenimi yeniden farkedip bana ne sağlık kazandıracaksa onu tercih ediyorum.
Yemek için yaşamakla yaşamak için yemek arasındaki fark derler ya o biçim değil ama alternatif üretmekten çekinmiyorum.
Kilo almaya müsait olduğumu ve dikkat etmem gerektiğini biliyorum artık ömür boyu istedigim kiloyu verince de dengeli beslenmeyi devam ettirmeyi hedefliyorum.
Soya ben de martın 2. Yarısında doğdum o güne kadar bir bu kadar daha versem harika olurr
Hedefim o gündü ama yetmez hep beraber devammm
Bence eve kesin verirler:)
Canim, aksam iftarda yemegin yaninda 2 kasik yiyebilirsin.. hem oruc tutuyor hem diyetine dikkat ediyorsun, tebrik ederim seni ))
Bu da benden sana odul olsun ))
Bugün tam 80.00 kiloyum çooook mutluyummm
Yarın dilerim 7li rakamları görürüm...
Tam 7.5 kilo verdimhatta totalde 9 kilo
daha 60 a 20 kilom var amaaa!
Hedefim 55 en son ortaokulda falan oldum galiba
İdeal kilom aslinda 65 ama olsun bakalim yola devam
Bu arada sabahları artık 06.20 gibi uyandiğım için bu kilo değişimini ya tam göremiyordum ya da 81 de direndi işte bedenim.
Mide ameliyati olan bir arkadaşım sen sanki mide ameliyati olmuş gibisin harika gidiyosun dedi. Çünkü gercekten çabuk doyuyorum mideyi galiba küçülttük
Zihnimde oldum o ameliyati ben dedim. Kendimi bedenimi yeniden farkedip bana ne sağlık kazandıracaksa onu tercih ediyorum.
Yemek için yaşamakla yaşamak için yemek arasındaki fark derler ya o biçim değil ama alternatif üretmekten çekinmiyorum.
Kilo almaya müsait olduğumu ve dikkat etmem gerektiğini biliyorum artık ömür boyu istedigim kiloyu verince de dengeli beslenmeyi devam ettirmeyi hedefliyorum.
Soya ben de martın 2. Yarısında doğdum o güne kadar bir bu kadar daha versem harika olurr
Hedefim o gündü ama yetmez hep beraber devammm
Bu arada ogle yemegimi yazayim,
1 sb tam bugday makarnayi yagsiz ve tuzsuz hasladim..
Dunden kalan yarim kase sebze kavurmam vardi, onun icine bolca domates rendeledim ve suyunu cektirene kadar kisik ateste pisirdim..
Sonra makarna ile karistirip , yanina 2 kasik yogurt alip yedim.. tuz ve yag eklemedim, sebze kavurmasini 1 yk zyagi ile yapmistim dun zaten.. ayrica onun tuzuda vardi.. cok doyurucu ve guzel bir yemek oldu, tavsiye ederim.. haftada 1 yiyebilirsiniz makarna.. ama ya kepekli (cok tavsiye etmiyorum) ya tam bugdayli (bu olur) makarna kullanin.. olcunuz hep 1 su bardagi olsun.. zaten pisince sisip cogaliyorlar ))
Merhaba canlar bugün kursum vardı sabahtan.
Sabah menüm:.
*sutle yumurtayı cırpıp omlet yaptim
*1 parca peynir
*7 zeytin
öglen yemegim
*1 tabak ispanak
*1 tabak salata
Hasibecim aman dikkat...umarim iftara kadar pilavi bitirir sizinkiler
Ara 2 tane kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?