Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Günaydın kızlaaaar
Bugün kaçamaksız bir gun diliyorum öncelikle...bu arada arkadaşlarım daraldığımı söylüyorlar(kücülmeye başlamışım)
Sabahki menüm:
  • 1 yumurta
  • Maydanoz
  • 1kaşık lor
  • 10 findık 2 kayısı
  • 7 zeytin...... bugün malum hafta sonu ve 2 ana oğun ve aralar yapıcam.f

Gunayyddiinnnn

Ne kadar guzel bir duygu
Bu ay is arkadaslariyla olan gunumun tarihi belli degil nobetlerine gore ayarliyorlar ay sonuna dogru olursa belki 1-2 kg daha verebilirsem iyi olur. Acaba farkedebilecekler mi

Gunaydin

Anneme gore bende ufalmisim ama bana gore alakasi yok )) o körolasi tarti beni ne zaman kilo vermis gosterirse o zaman inanicam ))
Saka bi yana bayaa degisimler oluyor vucudumda.. zaten o yuzden gicik oluyorum, aynanin gosterdigini tarti gostermiyor.. neyse, ay sonuna gorecegiz sonucu, o xamana kadar tarti bana yasak ))

Bugun yogin bir gun olacak.. kuafore gitmem lazim.. sonra kardesim gidecegim, yeni eve tasindi.. ordan da dayimin tiyatro gosterisi var oraya gidecegim.. duzenli bbir beslenme programi olusturamayabilirim o yuzden yanima kuruyemis alicam..

Kahvaltim,
Mantar kavurma
10 zeytin
Yarim kk peynir
Bol kivircik

Alisverise gidip geldik simdi. Migrosta tavuk ve hindi urunlerinde %25 indirim varmis 2 paket baget 2 paket gogus aldim. Gogusleri kup kup dograyip porsiyonluk dondyrucuya atcam cikarinca hemen tavaya atip pisirebileyim.

Merhaba hanımlar
Sabah
1haslanmis yumurta
Ev yapımı sucuk 5 dilim
Peynir
Çeri domates

Öğle :
5 adet köfte
Salata

Şu anlık bu kadar :)
Bende dün misafirliğe gittim arkadaş farketti sen kilo vermişsin dedi evet baya kuculdum yüzüm ve vucudum küçüldü 14 kilo oldu toplamda kıyafetlerin geniş geliyor alışveriş yapmam lazım ama bı 60 olayım öyle yapayim diyorum

Tiyatrodan simdi geldim, cok eglenceliydi )) tum ssulale ordaydi resmen, herkesle opusmekten yoruldum ))

Hemen ara ogun yaptim gelince cunku gece acikirim.. normalde aksam 7 gibi yiyordum, bugun 5 te yedim.. kendimi riske atmamak icin hemen yarim yesil elma, yarim portakal dogradim, ustune kakao serpip yedim.. simdi bitki cayimi icerek dinleniyorum.. bir de orgumu oreyim bari, can sıkıntisina birebir )) dur bakayim orgumun resmini yukleyebilecek miyim.. aha yukledim ))

Eline saglik cnm ben de motif oruyorum bitirince bir araya getircem atarim birazdan resim bende

Ellerine sağlık canım

Slm kizlar

Menumu vereyim

Sahurda canim yulaf lapasi cekti bende yaptim. Oruc tutacagim icin malzemeyi biraz fazla tuttum. 5 yk yulaf sut 5 kucuk gunkurusu kayisi 10 cig badem 1 elma tarcin

Iftarda tarhana corbasi az ispanak yemegi yogurt salata 4 firin kofte

Bu benim tigla ilk isim daha yeni ogrendim. Cocuklari yatirdiktan sonra dinlenirken 2 durtukluyorum iste simdilik her renkten 30 tane yaptim ekledikten sonra ne kadar gerekirse ilave yapcam. Su an yesil tonlarini oruyorum. Bu arada nasil ekledigimide unuttum ben motifleri yapip bir kenara koyayimda annem gelince tekrar gosterir eklemesini

Hasibecim Soyacım ne kadar marifetlisiniz.çok da güzel olmuş ellerinize sağlık.Tığ ve orgü işini ben de çok severim ama zamaninda cok yaptiğım için özlemeyi bekliyorum..
Dün akşam biraz moralim bozuktu paylaşımda bulunamadım.
Dün akşam tavuk çorbası kapuska ve yogurt yedim.
Sabah:
*1 kaşık lor bir parça beyaz peynir
*8 zeytin
*1yumurta
Yedim.
Bu arada dün yarım saat de olsa yogun bir spor yaptım..hepinizi öpüyorum

Acimmmm, hala tadilat devam ediyor.. mutfakta çalısiyorlar.. karnim ac ama girip orda kendime birsey hazirlayamiyorum ((

1 kakaolu portakal ve avuc ici kadar cig kuru yemis yedim..bugun 2 ana ogun yapicam demekki..
Aksama da tavuk ve nohut cikardim, bol acili nohut yapicam.. yaninda da firin mucver yapicam (yulaf unuyla)

Tadilat akşama biter umarim canim.bu aralar canim hiçbirsey çekmiyor Soyacım.zorluyorum kendimi yemek konusunda.spor yapasım da yok.neden acaba çözemedim kendimi
Toparlamam lazım kendimi..bu carşamba tartı günü..bakalım hedefimi tutturabilecek miyim.
Biraz önce 2 kayısı 4 findık ve sulandırılmiş limonlu madensuyu içtim öğün atlamamak ve enerjisiz kalmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…