Ne kadar guzel bir duyguGünaydın kızlaaaar
Bugün kaçamaksız bir gun diliyorum öncelikle...bu arada arkadaşlarım daraldığımı söylüyorlar(kücülmeye başlamışım)
Sabahki menüm:
- 1 yumurta
- Maydanoz
- 1kaşık lor
- 10 findık 2 kayısı
- 7 zeytin...... bugün malum hafta sonu ve 2 ana oğun ve aralar yapıcam.f
Bence farkederler canimGunayyddiinnnn
Ne kadar guzel bir duygu
Bu ay is arkadaslariyla olan gunumun tarihi belli degil nobetlerine gore ayarliyorlar ay sonuna dogru olursa belki 1-2 kg daha verebilirsem iyi olur. Acaba farkedebilecekler mi
Eline saglik cnm ben de motif oruyorum bitirince bir araya getircem atarim birazdan resim bendeTiyatrodan simdi geldim, cok eglenceliydi )) tum ssulale ordaydi resmen, herkesle opusmekten yoruldum ))
Hemen ara ogun yaptim gelince cunku gece acikirim.. normalde aksam 7 gibi yiyordum, bugun 5 te yedim.. kendimi riske atmamak icin hemen yarim yesil elma, yarim portakal dogradim, ustune kakao serpip yedim.. simdi bitki cayimi icerek dinleniyorum.. bir de orgumu oreyim bari, can sıkıntisina birebir )) dur bakayim orgumun resmini yukleyebilecek miyim.. aha yukledim ))Eki Görüntüle 2234429
Ellerine sağlık canımTiyatrodan simdi geldim, cok eglenceliydi )) tum ssulale ordaydi resmen, herkesle opusmekten yoruldum ))
Hemen ara ogun yaptim gelince cunku gece acikirim.. normalde aksam 7 gibi yiyordum, bugun 5 te yedim.. kendimi riske atmamak icin hemen yarim yesil elma, yarim portakal dogradim, ustune kakao serpip yedim.. simdi bitki cayimi icerek dinleniyorum.. bir de orgumu oreyim bari, can sıkıntisina birebir )) dur bakayim orgumun resmini yukleyebilecek miyim.. aha yukledim ))Eki Görüntüle 2234429
Teşekkürler sanada tatlımselam kızlarrrrrrrrr
herkese iyi haftalarınız olsunnnnn
Tadilat akşama biter umarim canim.bu aralar canim hiçbirsey çekmiyor Soyacım.zorluyorum kendimi yemek konusunda.spor yapasım da yok.neden acaba çözemedim kendimiAcimmmm, hala tadilat devam ediyor.. mutfakta çalısiyorlar.. karnim ac ama girip orda kendime birsey hazirlayamiyorum ((
1 kakaolu portakal ve avuc ici kadar cig kuru yemis yedim..bugun 2 ana ogun yapicam demekki..
Aksama da tavuk ve nohut cikardim, bol acili nohut yapicam.. yaninda da firin mucver yapicam (yulaf unuyla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?