Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Oncelikle hepimiz için güzel bir hafta olmasını dilerim.
Başımın ağrısı geçmedi ama ilk zamanlardaki kadar agrimiyor moralimi bozmamim bana bi faydası yok.
Elimden geleni yapayim.

Kahvaltı: 2 has.yum,7 zeytin, biraz ceviz ve peynir

Ara yarim muz ve armut,5 badem

40 dk zumba yaptim.

Öğlen: 1 k.yogurt, 1 t. Firinda karnabahar,
Salata

Eger canim istemiyor, deyip yememezlik edersen bir sure sonra aclik ataklari yasarsin, sakin ola ogun atlama ya da bir parca yiyecekle gecirme... Bunlar diyet kirici hareketler vucudunun sana yaptigi.. mutlaka birseyler ye, 2 findikla olmaz..
Vucudumuz zaman zaman bize boyle oyunlar oynar, zorla kendini... Spor yapinca eendorfin salgilarsin, mutluluk ve enerji verir.. yemegi ise zorla da olsa ye.. mutlaka 1 kase corba, 1 kase sebze/et/bakliyat yemegi yemelisin..

Doktora tekrar gittin mi? Parca alalacaklar diyordun ne durumdasin?
Sen diyetine devam et, netice de sagliksiz seyler yemiyorsun.. yedigin her hangi bir yiyecekte agrini kesmeyecek.. eger oyle olsa inan ben simdiye yemis oolurdum ve size de mutlaka soylerdim )) agrilar beni cok severler, yillardir ne agrilarla ugrastim/ugrasiyorum bilemezsin ))

Merakta birakma beni, sık sık yaz..

Nasılsin canım parca alicaklardı son durumun neee...

Akşama bir tabak tavuk çorbası düşünüyorum canım...enginarım da var...bol havuçlu bir salata.sanırım haklısın zorlamam lazım kendimi

Ara: 3 hurma
Şekersiz çay

Öğle : pırasa yemeği yoğurt

Akşam : Sebzeli julyen tavuk
Yoğurt
Salata
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canım..menünü cok begendim...
Bu hafta sonu Pazar günü apartman günümuz var..Arkadaşa patates salatası haricinde bir salata yapmasını rica ettim.bakalım nabzıni yokluycam.olmazsa jest olsun diye ben masum bir salata yapar götürürüm.isterken azcık utandım ama yolumdan dönmek istemiyorum...

İyi yapmışsın canım tabi diyete uygun salata yapsın

Perşembe gitcem canım.(Eger küçülme varsa ellemiycekler)
Böyle insan kendi başına bişey gelebilecegini düşünmüyor.

Ama umutsuzluk hiç bana göre düzelir inşallah.
Ama bi sendeledum ne yalan soyleyeyim.
Hayat bu hep bi sorun var.
Elhamdulillah deyip devam etcez yine.

Neler neler yiyesim anlatamam ama bunları yedikten sonra verdiği haz geçince uzulcem.
Yazı düşünüyorum tril tril elbiseler.
Deniz, güneş ohhh misss
O yüzden dikkatli olmalıyım.

Canım senin yaşadıklarında geride kalsın gitsin bi daha olmasın Inşallah.

Slm kizlar

Bugun son kez mesaiye gittim 3 gun yillik izin yazdirip 2019 izinlerimi tukettim ve cuma gunude ucretsiz iznim baslayilacak. Hayirli olsun.

Bugun oruc tutmadim. Ise gittigim icin kayinvalidem bendeydi. Isten gelince hava guzeldi cocuklari parka cikardim. Gelincede annemin bende olmasindan faydalanip temizlik yaptim. Saat 1 de anca bitti. Genel temizlik, kapilar, camlar bitti. Wc banyoyu yarina erteledim. Arada yemek molasi verdim tabikide.

Gunaydin,

Dun tadilat beni resmen bitirdi ya.. bende nisomania var, sesler beni rahatsiz ediyor.. o matkap sesi, cekic sesi falan mahvetti beni.. dusunun ki ben evde annemle babamin oda kapilarini acip kapamasina cildiriyorum, dun nasil sabrettim bilmiyorum )) neyse, bir kismi bitti, diger kisim basladiginda ben evden kacarim buyuk ihtimalle ))

Menumu yazayim, bugun agdaya gidicem bir dus falan alayim..

Kahvalti,
1 yulaf krep (dunden kalan)
1 firin mucver (yulafi cok az koydugumdan bildigin firinda sebze gibi oldu)
1 kk peynir
5 zeytin
Maydanoz/dereotu

Maşallah nazar değmesin.

Benim bu yıl 3.yil iznim bitiyor.
Annelik iznimde sigortan yatar dediler ama yatmamis???

Şimdilik evin işleri yemek filan idare ettim ama işe gidince çok zor.
Arada büyük temizlik için yardima gelen bi abla var ama o çok dolu.
Ise başlayınca iyi bi abla bulmak istiyorum.
Hayırlısı artık.

Soya canım bende pkos troid var reglim olmuyor, vücutta killanma var.Tup bebek bide tüp bebek te ohss geçirdim.
Annem şakayla karışık kızım seninde neren düzgün der.

Sendede yok yok...
Keşke durmasaydin evde gezmeye gitseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…