- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Maşallah nazar değmesin.
Benim bu yıl 3.yil iznim bitiyor.
Annelik iznimde sigortan yatar dediler ama yatmamis???
Şimdilik evin işleri yemek filan idare ettim ama işe gidince çok zor.
Arada büyük temizlik için yardima gelen bi abla var ama o çok dolu.
Ise başlayınca iyi bi abla bulmak istiyorum.
Hayırlısı artık.
SALATALARINAA BAYILIYOOOOORUMDunku menumu vereyim
Sabah: 2 yumurya, 1/4 kapya biber, 4 cerry domates, 7 siyah zeytin, maydanoz, dereotu, 1 yk lor
Ogle: salcali icinde sayili arpa sehriye bulunan hastane corbasi ve salata (misss gibi dumani ustunde en sevdigim ustamizin en guzel yaptigi elbasan tava dan almadim ve yemedimbide salcali makarna vardi)
Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi ve sade nescafe resim cekemedim telefon eminedeydi ama cay bardagimin buyuklugunu daha dogrusu kucuklugunu gorun diye onun resmini cektim
Aksam: sehriye corba, 2 baget firin tavuk uzerinde 3-4 dlm kucuk patates, salata, yogurt ( yogurdun hepsini bitiremedim)
Ara: kayisili form cayi
Eki Görüntüle 2235070 Eki Görüntüle 2235073 Eki Görüntüle 2235072 Eki Görüntüle 2235071
Dunku menumu vereyim
Sabah: 2 yumurya, 1/4 kapya biber, 4 cerry domates, 7 siyah zeytin, maydanoz, dereotu, 1 yk lor
Ogle: salcali icinde sayili arpa sehriye bulunan hastane corbasi ve salata (misss gibi dumani ustunde en sevdigim ustamizin en guzel yaptigi elbasan tava dan almadim ve yemedimbide salcali makarna vardi)
Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi ve sade nescafe resim cekemedim telefon eminedeydi ama cay bardagimin buyuklugunu daha dogrusu kucuklugunu gorun diye onun resmini cektim
Aksam: sehriye corba, 2 baget firin tavuk uzerinde 3-4 dlm kucuk patates, salata, yogurt ( yogurdun hepsini bitiremedim)
Ara: kayisili form cayi
Eki Görüntüle 2235070 Eki Görüntüle 2235073 Eki Görüntüle 2235072 Eki Görüntüle 2235071
bu arada şeker demişken unutmayın canlar sağlıksız karbonhidratlar da şeker içeriyordu...sağlıklı karbonhidratlar kavrulmamış kuru yemişler ...bu arada meyve de abartılmamalı.doğadaki en sağlıklı meyvenin zeytin olduğunu biliyor muydunuz
Zaten 45 dk cogu zaman gecmem.bugün bir gaza geldim ki sorma SoyacımValla ben 44 yasima giricem Mart ayinda aayinda ama herkes maks.33 oldugumu soyler )) genelde sekerli urunleri pek sevmem zaten ondan olabilir )) mevye de cok yemem tatli da.. saglikli beslenme ile hem gencligimize hem slim bedenlere kavusuyoruz daha guzeli var mi ))
Bu arada, spor cok iyi ama gunluk 1 saati asmamaya calis.. cok spor yapmak kilo vermeni zorlastirir.. soyle dusun, kalorisi yok diye bir seyi tika basa yersek bize kilo aldirmaz ama midemiizin genislemesine yol acar.. spor da oyle, faxlasi malesef vucutta depresyon sinyaline sebep oluyor.. bu da vucudun yag depolamaya baslamasi demektir.. dogru zamanlama ve dogru spor tercihi ile daha hizli zayiflarsin bilgine ))
Leslie çok iyi geliyor müzikleride insana enerji veriyor hamlarsin mutlaka amavppAn itibari ile 3 mile leslie yaparak sporumada baslamis bulunmaktayim.
Meryemi yataga koyar koymaz spora basladim
Emive ve zeynepte onumde yapmaya calistilar
Hamlamisim ama bir ara bitmicek sandim
Simdi gideyimde kendime bi filtre kahve yapayim
Evet farkındayım canım ama çok iyi geliyor :)Afiyet olsun ama hurma çok şekerli porsiyonu 2adettir 5çok olmuş bence
Bu arada sesim solugum cikmiyor sanmayin okuyorum ama yazamiyorumyarin tartilip mutlaka yazicam
Biraz özel günler ve yogunluk oldu bende anca gelebildim
:)
Bu arada bi tarif gordum hosuma gitti paylasayim dedim
https://www.nefisyemektarifleri.com/video/cok-begenilen-sebze-kebabi-tarifi/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?