Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Gunaydin kizlarrr daha dogrusu tunaydin

Aksam alt komsumun kayinvalidesinin ignesi vardi ona inmistim bi ara. Normalde disarida igne vs yapmiyorum bi basladimmi butun mahalle toplanir ardi arkadi kesilmez diye. Yasli teyze oldugu icin onu yapiyorum arada. Sabah inmeyi unuttum o cikti teyzede bi muhabber bi muhabbet ama dediklerinin %90nini anlamadim. He teyze evet teyze dedim durdum. benim kahvalti ogle yemegi oldu.

Cumadan beridir ayni kilodayim sanirim vucudum korumaya gecti ama yilmak yok yola devam onumde cok uzun bir yol var.

Sagol cnm
Bizde sonradan alinan 1 senelik izin genelde reddediliyormus kalite birimindeki arkadaslarla konusunca soylemislerdi bende isteyenin bir yuzu kara vermeyenin iki dedim ben dilekce yazarim gerisi onlarin bilecegi is dedim

Merhaba kızlaaar ancak gelebildim.birazdan spora başlıycam.önce bugünki menülerimi paylaşayim.
SABAH:
  • 1 Kaşik lor 1 parcacık beyazz peynir
  • 1 yumurta
  • 7 zeytin
2 kayisı(arası kaymaklı)(kaymagımizı her hafta sutten çıkariyorum)
ÖGLEN:
  • 1 tabak z.yaglı iç baklalı enginar(buzluktan)
  • 1 kase chialı yoğurt

Dunku menumu vereyim

Sabah: 2 yumurya, 1/4 kapya biber, 4 cerry domates, 7 siyah zeytin, maydanoz, dereotu, 1 yk lor

Ogle: salcali icinde sayili arpa sehriye bulunan hastane corbasi ve salata (misss gibi dumani ustunde en sevdigim ustamizin en guzel yaptigi elbasan tava dan almadim ve yemedim bide salcali makarna vardi)

Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi ve sade nescafe resim cekemedim telefon eminedeydi ama cay bardagimin buyuklugunu daha dogrusu kucuklugunu gorun diye onun resmini cektim

Aksam: sehriye corba, 2 baget firin tavuk uzerinde 3-4 dlm kucuk patates, salata, yogurt ( yogurdun hepsini bitiremedim)

Ara: kayisili form cayi

HASİBECİM ben de bir kaç gündür aksatmıştım sporu biliyorsun kendimi hiç iyi hissetmiyordum.hava cok iyiydi bugun veeee okuldan çarşıya kadar hiç durmadan tempolu 1 saat sürüdüm.gelincede 20 dk eliptikle çalıştım.bugün arkadaşlar yüzümün gençleştiğini söylediler.bu sağlıklı beslenmenin önemini bana birkez daha hatırlattı..gitgide herşeye o kadar dikkat eder oldum ki..bugün hayatımdan şekeri çıkarttığımı ve şekeri sadece kuru meyve ve taze meyveden karşıladığımı bir kaç arkadaşıma söyledim.şekerin yaşlandırdığını ve onların da mutlaka bırakması gerektiğini söyledim.
veee kayısı çekirdeği yağı almayı düşünüyorum yüzüm için....hücrelerin temizliği var bir de duymuşunuzdur belki..haftada 3 gün onu da uygulamayı düşünüyorum.sebze suyu hazırlayıp içiliyor ve cilt yenileniyor.
bir yandan zayıflayıp bir yandan bedenimize de ayrıca özen gösterelim mi canlar

SALATALARINAA BAYILIYOOOOORUM

Hasibecim menulerin cok guzel, aynen devam..
Corbanda sehriye olabilir problem yok.. icilen icilen degil yenilen corbalari oneriyorum zaten.. ben genelde corbalarima mutlata atarim sehriye/patates/bezelye veya bulgur... Yogun Ylan corbalar daha iyi diyette ))

Valla ben 44 yasima giricem Mart ayinda aayinda ama herkes maks.33 oldugumu soyler )) genelde sekerli urunleri pek sevmem zaten ondan olabilir )) mevye de cok yemem tatli da.. saglikli beslenme ile hem gencligimize hem slim bedenlere kavusuyoruz daha guzeli var mi ))

Bu arada, spor cok iyi ama gunluk 1 saati asmamaya calis.. cok spor yapmak kilo vermeni zorlastirir.. soyle dusun, kalorisi yok diye bir seyi tika basa yersek bize kilo aldirmaz ama midemiizin genislemesine yol acar.. spor da oyle, faxlasi malesef vucutta depresyon sinyaline sebep oluyor.. bu da vucudun yag depolamaya baslamasi demektir.. dogru zamanlama ve dogru spor tercihi ile daha hizli zayiflarsin bilgine ))

Zaten 45 dk cogu zaman gecmem.bugün bir gaza geldim ki sorma Soyacım

Ara: Sade türk kahvesi
5 adet hurma
Roka35 canım maşallah ben cuma gününden beri yapamıyorum

Afiyet olsun ama hurma çok şekerli porsiyonu 2adettir 5çok olmuş bence

Bu arada sesim solugum cikmiyor sanmayin okuyorum ama yazamiyorum yarin tartilip mutlaka yazicam
Biraz özel günler ve yogunluk oldu bende anca gelebildim
:)

An itibari ile 3 mile leslie yaparak sporumada baslamis bulunmaktayim.
Meryemi yataga koyar koymaz spora basladim
Emive ve zeynepte onumde yapmaya calistilar
Hamlamisim ama bir ara bitmicek sandim

Simdi gideyimde kendime bi filtre kahve yapayim
Leslie çok iyi geliyor müzikleride insana enerji veriyor hamlarsin mutlaka amavpp
Afiyet olsun ama hurma çok şekerli porsiyonu 2adettir 5çok olmuş bence

Bu arada sesim solugum cikmiyor sanmayin okuyorum ama yazamiyorum yarin tartilip mutlaka yazicam
Biraz özel günler ve yogunluk oldu bende anca gelebildim
:)
Evet farkındayım canım ama çok iyi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…