Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Aksam menum,

3 yk karnibahar pilavi
4 anne koftesi ))
1 sb tuzsuz ayran

Tika basa doydum, daha da bisey yemem bu saatten sonra )) dusumu alip kendime bitki cayi demlemek istiyorum sadece...

zeyneppk kiz ben o 5 hurmayi nasil gozden kacirdim? 5 cok, maks. 2-3 tane.. gereksiz seker yukleme vucuduna.. bak Roka35 ne dedi bugun? Seker bizi yaslandiriyor, dikkat edelim ))

Yaa tüh 5 hurmadanda oldum ben şekeri hayatimdan tamamen cikaramiyorum önceden okadar bagimliydimki çok şükür abur cubur hastaligim artık yok ama hurma şuan benim için çikolata gibi oldu ama tmm azalticam

Öğlen: 1 t. Karnabahar, salata

Akşama eltimin oğlunun doğumgünüdeydik
Çiğ köfte yaptırdım.

5 tane küçük çiğ köfte bolca has. Lahana marul, salatalık, çay

Sade kahve

Suyuma dikkat ettim az içiyorum sanki 1.5 litre .

Sabah bi program indirdim 20 şer adet
Plank, sol bacak, sag bacak, kollar yukarda,
Köprü, squat
Basit 30 gün sürüyor.

Şimdide yürüyorum 40 dk en azindan.

Iyi geceler...

Iyi geceler kizlar
Sabah olmadan bugunku menumu vereyim

Sabah(aslinda ogle oldu): mantarli omlet 2 yk lor 4 cerry domates maydanoz dereotu 10 siyah zeytin

Ara yesil cay ve yesil elma

Ara filtre kahve

Aksam: salata (kirmizi biber maydanoz dereotu domates havuc mor lahana misir turp) yanina 3 baget tavugu tifttim

Maşallah Canim çok tebrik ederim güzel kilo vermissin

Tebrik ederimmmm

15.01:84.5
22.01:83.0
29.01:81.5
5.02:80.0
12.02:78.5
19.02:77.0
26.02:75.5
5.03:74.0
12.03:72.5
19.03:70.0
26.03:68.5
2.04:67.0
09.04:66.5
16.04:65.0
23.04:63.5
30.04:62.0
7.05:60.5
14.05:59.0

Günaydinn hedefim 78.5 kilo olmakmiş
Fakat ben 80.1 kiloyum
Bu hafta sanirim hiç kilo veremedim. Regl olucam karnim şiş acaba ondan mi?
Yeme içmemde bir degisiklik yok
Acaba ne yapsam da biraz hızlansa.
Bugün yürüyüş yapicaktim ama hava da baya kötü gerçi iş dönüşü çok da yorgun oluyorum.
Bana bi akıl verin hanimlar ne yapayım ne yedigimi ictigimi bugün yeniden yaziyim bir görün yanlış bir şey var mi?

Sabah 1 bardak su

Kahvalti
1 dilim peynir
9 zeytin
2 tam ceviz
Ve çay

13.02- 68.0 olması gerekiyordu 68.3
300 Gr fazla çıktım iki gün sonra regl olacağım onunda ödemi olabilir ama bu hedef listeyi iyiki yapmisiz haftalık bir hedefin olması bana iyi geldi çok şükür her hafta da listeye uydum

Tebrik ederim canım

Paphia cım evet reglin etkisi olabilir. Olmayabilir de.bence bunlara hiç takılma.
Burda soyadan öğrendiğim en güzel şey moral bozmadan istikrarlı olmayı sürdürmek.

maşallah canım tebrik ederim

Maşallah Canim çok tebrik ederim güzel kilo vermissin
Zeynebim aslinda haftada 600 gr civarinda veriyorum ...2 haftada bir tartildigım icin beni daha cok vermisim gibu motive ediyor.aslinda az mı bilemedim ama hedefime acele etmeyip sabirli ve sağlam adimlarla gitmek istiyorum...bu arada teşekkurler canim

Zeynepcim seni de tebrik ediyorum tatlım.300 gr mi ne olucakki..öburünde eksi 600 olur

Tartiya takilma.. diyetine devam et.. spor ve suyu ihmal etme.. bak ben 2 haftadir gram kilo veremiyorum, hatta bazi gunler kilo almis gorunuyorum ama yine de ayni kararlilikla devam ediyorum.. netice de ayna yalan soyleyemiyor ))
Regl olabilir, yedigin zeytin tuzlu gelmistir, stresli bir haftadir yani bir suru sebebi olabilir.. sen ayni kararlilikta devam et yeter))

Tebrik ederim canim, asil hedefe ulasana ulasa devam devam devam ))

Supersin, aynen devam )) tebrikler canim

Gunaydin

Rakamlari gorunce icim acildi valla ))
Umuyorum bende kisa surede su takilmayi asarim, canimi cok sıkıyor ama yapacak bir sey yok.. aynen devam ediyorum.. kimin patron oldugunu vucudumuza gostermemiz lazim netice de ))

Kahvalti,
Mantar kavurma
1 yumurta omlet
5 zeytin
Maydanoz/dereotu

Kimilerine göre az gibi olabilir ama zaten kilon çok değil haftada 500-600 Gr gayet iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…