Sağol canım benimZeynepcim seni de tebrik ediyorum tatlım.300 gr mi ne olucakki..öburünde eksi 600 olur
Sağol canımSupersin, aynen devam )) tebrikler canim
02/01-68
16/01-66(65.8 ama yuvarladım)
30/01-64.5(63.7)
13/02-63(62.5)
27/02-61.5
13/03-60
27/03-58.5
10/04-57
24/04-55.5
08/05-54(muhtesem son)
22/05-koruma
12/06-koruma
26/06-koruma
10/07-koruma
Hedefimi tutturdum kızlaaarrr cok mutluyum...1.2 kilo vermisim...tam istediğim sonuç.
13.02- 68.0 olması gerekiyordu 68.3
300 Gr fazla çıktım iki gün sonra regl olacağım onunda ödemi olabilir ama bu hedef listeyi iyiki yapmisiz haftalık bir hedefin olması bana iyi geldi çok şükür her hafta da listeye uydum
Günaydinn hedefim 78.5 kilo olmakmiş
Fakat ben 80.1 kiloyum
Bu hafta sanirim hiç kilo veremedim. Regl olucam karnim şiş acaba ondan mi?
Yeme içmemde bir degisiklik yok
Acaba ne yapsam da biraz hızlansa.
Bugün yürüyüş yapicaktim ama hava da baya kötü gerçi iş dönüşü çok da yorgun oluyorum.
Bana bi akıl verin hanimlar ne yapayım ne yedigimi ictigimi bugün yeniden yaziyim bir görün yanlış bir şey var mi?
Sabah 1 bardak su
Kahvalti
1 dilim peynir
9 zeytin
2 tam ceviz
Ve çay
Slm kizlarrr
Sahura kalktiktan sonra yatmadim emineyi kaldirmama yarim saat vardi uyanamam diye emineyi gonderdim zeynebin yanina yattim 15 dk sonra meryemin sesi geldi memesini verdim yarim saat sonra yine sesi geldi yine memesini verdim tekrar dondum zeynebin yanina yattim. 20 dk sonra uyanir gibi oldu al kizim memen burda dedim onunda memesini verdim 9a ceyrek kala tekrar yattim kafa bi dunya oldu. Kizlar uyanmislar sesleri soluklari cikmiyor ikiside kendi yataginda oynasiyir bi uyandim saat 10 bucuk olmus sasirdim kaldim. Kizlarim iyi uyutmuslar beni
Simdi dicenizki bu kadar deteya ne gerek var. Sahurdan once saat 6ya ceyrek kala tartildim 102.3 ciktim (cumadan beri 102.3 102.4 geliyorum). 10 bucukta kalktigimda sahurda yiyip icmeme ragmen 102.0 geldim.
Simdi ben hangi kiloyu esas alayim
Tebrik ederim cnm
+300de olsa yinede gecen haftaya gore eksidesin bence bu da bir basari bozma moralini tebrik ederim seni
Tartiya takilma.. diyetine devam et.. spor ve suyu ihmal etme.. bak ben 2 haftadir gram kilo veremiyorum, hatta bazi gunler kilo almis gorunuyorum ama yine de ayni kararlilikla devam ediyorum.. netice de ayna yalan soyleyemiyor ))
Regl olabilir, yedigin zeytin tuzlu gelmistir, stresli bir haftadir yani bir suru sebebi olabilir.. sen ayni kararlilikta devam et yeter))
Yok canım +300 değil 700 Gr vermişim ama hedef 1 kiloydu ya o sebepleSlm kizlarrr
Sahura kalktiktan sonra yatmadim emineyi kaldirmama yarim saat vardi uyanamam diye emineyi gonderdim zeynebin yanina yattim 15 dk sonra meryemin sesi geldi memesini verdim yarim saat sonra yine sesi geldi yine memesini verdim tekrar dondum zeynebin yanina yattim. 20 dk sonra uyanir gibi oldu al kizim memen burda dedim onunda memesini verdim 9a ceyrek kala tekrar yattim kafa bi dunya oldu. Kizlar uyanmislar sesleri soluklari cikmiyor ikiside kendi yataginda oynasiyir bi uyandim saat 10 bucuk olmus sasirdim kaldim. Kizlarim iyi uyutmuslar beni
Simdi dicenizki bu kadar deteya ne gerek var. Sahurdan once saat 6ya ceyrek kala tartildim 102.3 ciktim (cumadan beri 102.3 102.4 geliyorum). 10 bucukta kalktigimda sahurda yiyip icmeme ragmen 102.0 geldim.
Simdi ben hangi kiloyu esas alayim
Tebrik ederim cnm
+300de olsa yinede gecen haftaya gore eksidesin bence bu da bir basari bozma moralini tebrik ederim seni
Canım aksamlari hibiskus (nar cicegi cayı ) iç yatmadan once...bir de ben her salatama limon haricinde 1 kapak sirke koyuyorum.her yemegine az da olsa pul biber kat.zerdecal da yumurtaya cok yakisiyor ve ayni zamanda metabolizmayı hizlandiriyor....ekstra bunlari ekle bakalim farkettiricek mi kuzumAra sade tkahvesi
Öğlen 1 kepce tavuk corbasi
3 yk kisir ve kirmizi lahana karistirdim.
1 lt su
Bugunumu boyle yazicam degerlendirmenizi istiyorum yanliş yapiyor olabilirim arkadaslar
Paphiacım yanliş yapmiyorsun vücut inatlaşıyor seninle...biraz önce dedigim gibi ekstra ufak tefek dokunuslar yapıp vucudumuzu şasirtalım hadi.Ara sade tkahvesi
Öğlen 1 kepce tavuk corbasi
3 yk kisir ve kirmizi lahana karistirdim.
1 lt su
Bugunumu boyle yazicam degerlendirmenizi istiyorum yanliş yapiyor olabilirim arkadaslar
Canim ben sabah kalkip mumkunse tuvalete girip çıplak tartilarak yaziyorum
Gün icinde degisiklik gösteriyor ama hep ayni şekilde ölcüyorum.
Sen de standart bir sekilde kilo kaybini kaydet ama dogru kilonu o verir.
Bu arada acaba tatil sonrasi sabahlari erken kalkiyorum 6 gibi bu nedenle aslinda dogru kilomu goremiyor ya da kilo vermedigimi saniyor olabilirmiyim diye dusundum senin mesajini okuyunca
Yok canım +300 değil 700 Gr vermişim ama hedef 1 kiloydu ya o sebeple
Cok güçlüsün maşallah bu yönüne ve azmine inanılmaz hayranım tatlım.zafer senin ve hepimizin olucakSelam kizlar,
Kurstan yeni geldim, acliktan gozum donuyo valla.. su oglen yemegi isini nasil cozucem bilemiyorum.. evden cikmadan yarim kase k.bahar pilavi yedim.. acikmamistim ama kursa gidene kadar acikirim.diye yarim kase yedim.. saat 16:30 da da bir avuc ici cig kyemis yedim.. cok yurudum, cok yoruldum ve darbukaya vurmaktan ellerim.aciyooo ))
Tek guzel tarafi annem yemek yapiyo.. bir de eve gelip yemek yapinca cok keyfim kaciyo.. eskiden boylemiydim ahh ah )) bu hastalik beni cok cabuk yoruyo.. kilo vermeme de engel oluyo.. yani kisaca kanser olmayin! Tedavi olup iyilesiyorsunuz ama sinirlerinizi bozuyo yan etkileri ile ))))
Tartidan sikayet eden arkadaslar, ya ben ne yapayim? Aldigim hormon ilaclari zayiflamama musade etmiyor, doktor diyet yapman yasak diyor, metabolizmami hizlandiracak seyler yapmam yasak.. tek serbest sey, yuruyus.. onu da yapamiyorum cunku mememin biri buyuk biri kucuk, bu yuzden belime agri yapiyo... Ama beni bilen bilir, inadim kotudur... Ben bu kiloyu vericem diye inat ettim mi? Ettim.. o zaman yolu yok o tarti beni istedigim kilo da gosterecek! ))
Neyse gideyim de ne yemek var bakayim, cok aciktim ya ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?