Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Slm kizlarrr
Sahura kalktiktan sonra yatmadim emineyi kaldirmama yarim saat vardi uyanamam diye emineyi gonderdim zeynebin yanina yattim 15 dk sonra meryemin sesi geldi memesini verdim yarim saat sonra yine sesi geldi yine memesini verdim tekrar dondum zeynebin yanina yattim. 20 dk sonra uyanir gibi oldu al kizim memen burda dedim onunda memesini verdim 9a ceyrek kala tekrar yattim kafa bi dunya oldu. Kizlar uyanmislar sesleri soluklari cikmiyor ikiside kendi yataginda oynasiyir bi uyandim saat 10 bucuk olmus sasirdim kaldim. Kizlarim iyi uyutmuslar beni

Simdi dicenizki bu kadar deteya ne gerek var. Sahurdan once saat 6ya ceyrek kala tartildim 102.3 ciktim (cumadan beri 102.3 102.4 geliyorum). 10 bucukta kalktigimda sahurda yiyip icmeme ragmen 102.0 geldim.
Simdi ben hangi kiloyu esas alayim

Tebrik ederim cnm

+300de olsa yinede gecen haftaya gore eksidesin bence bu da bir basari bozma moralini tebrik ederim seni

Ara sade tkahvesi
Öğlen 1 kepce tavuk corbasi
3 yk kisir ve kirmizi lahana karistirdim.

1 lt su

Bugunumu boyle yazicam degerlendirmenizi istiyorum yanliş yapiyor olabilirim arkadaslar

Canim ben sabah kalkip mumkunse tuvalete girip çıplak tartilarak yaziyorum
Gün icinde degisiklik gösteriyor ama hep ayni şekilde ölcüyorum.
Sen de standart bir sekilde kilo kaybini kaydet ama dogru kilonu o verir.

Bu arada acaba tatil sonrasi sabahlari erken kalkiyorum 6 gibi bu nedenle aslinda dogru kilomu goremiyor ya da kilo vermedigimi saniyor olabilirmiyim diye dusundum senin mesajini okuyunca

Cok tesekkur ederim herkese cevap verdiginiz icin.
Soya insan ister istemez takiliyor yanlisim varsa duzeltmek istiyorum cunku
Fakat kararlilikla devam ediyorum

Yok canım +300 değil 700 Gr vermişim ama hedef 1 kiloydu ya o sebeple

Ara sade tkahvesi

1 lt su

Bugunumu boyle yazicam degerlendirmenizi istiyorum yanliş yapiyor olabilirim arkadaslar
Canım aksamlari hibiskus (nar cicegi cayı ) iç yatmadan once...bir de ben her salatama limon haricinde 1 kapak sirke koyuyorum.her yemegine az da olsa pul biber kat.zerdecal da yumurtaya cok yakisiyor ve ayni zamanda metabolizmayı hizlandiriyor....ekstra bunlari ekle bakalim farkettiricek mi kuzum

Ara sade tkahvesi

1 lt su

Paphiacım yanliş yapmiyorsun vücut inatlaşıyor seninle...biraz önce dedigim gibi ekstra ufak tefek dokunuslar yapıp vucudumuzu şasirtalım hadi.

Bende hep oyle tartilirim ama simdi oruca kalkinca ondan sasirdim

Yok canım +300 değil 700 Gr vermişim ama hedef 1 kiloydu ya o sebeple

Anladim cnm ben hedefine gore +300 olsanda demek istedim zaten devaminda yazmistim gecen haftaya gore eksisin tebrik ederim diye

Selam kizlar,

Kurstan yeni geldim, acliktan gozum donuyo valla.. su oglen yemegi isini nasil cozucem bilemiyorum.. evden cikmadan yarim kase k.bahar pilavi yedim.. acikmamistim ama kursa gidene kadar acikirim.diye yarim kase yedim.. saat 16:30 da da bir avuc ici cig kyemis yedim.. cok yurudum, cok yoruldum ve darbukaya vurmaktan ellerim.aciyooo ))
Tek guzel tarafi annem yemek yapiyo.. bir de eve gelip yemek yapinca cok keyfim kaciyo.. eskiden boylemiydim ahh ah )) bu hastalik beni cok cabuk yoruyo.. kilo vermeme de engel oluyo.. yani kisaca kanser olmayin! Tedavi olup iyilesiyorsunuz ama sinirlerinizi bozuyo yan etkileri ile ))))

Tartidan sikayet eden arkadaslar, ya ben ne yapayim? Aldigim hormon ilaclari zayiflamama musade etmiyor, doktor diyet yapman yasak diyor, metabolizmami hizlandiracak seyler yapmam yasak.. tek serbest sey, yuruyus.. onu da yapamiyorum cunku mememin biri buyuk biri kucuk, bu yuzden belime agri yapiyo... Ama beni bilen bilir, inadim kotudur... Ben bu kiloyu vericem diye inat ettim mi? Ettim.. o zaman yolu yok o tarti beni istedigim kilo da gosterecek! ))

Neyse gideyim de ne yemek var bakayim, cok aciktim ya ))))

Cok güçlüsün maşallah bu yönüne ve azmine inanılmaz hayranım tatlım.zafer senin ve hepimizin olucak

Aksam menum,

2 tavuk baget + yarim patates (firinda pisirildi)
1 kase ezogelin corba
1 kase salata + turp

Helesukur doydum, Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin, ekmeksiz assiz birakmasin.. valla gozum dondu ya )) doymam sandim tabaga yemek alirken ama doymazsan sonra alirim dedim.. tabi ki de doydum.. ac olan, doymayacagini dusunen gozumdu, karnim degil ))

Slm kizlar

Sahurda; yulaf lapasi (onceki tarifin aynisi ama tarcin atmayi unutmusum bir de 1 tk chia ekledim). Yaridan biraz fazla yedim vakit cikti bitiremedim.

Iftarda; mercimek corbasi, yarim kase tane fasulye, 1 kase yogurt, 1 tabak karnibahar pilavi (sogan, kirmizi biber, havuc, karnibahar)

Bu arada hedef listemi yazmayi unutmusum yatmadan onu da yazayim dedim

30.01.2019 = 105.1 (baslangic)
06.02.2019 = 103.5 = 102.9
13.02.2019 = 102 = 102.0
20.02.2019 = 100.5
27.02.2019 = 99
06.03.2019 = 97.5
13.03.2019 = 96
20.03.2019 = 94.5
27.03.2019 = 93
03.04.2019 = 91.5
10.04.2019 = 90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…