Tekrar tebrikler bitanemBu arada hedef listemi yazmayi unutmusum yatmadan onu da yazayim dedim
30.01.2019 = 105.1 (baslangic)
06.02.2019 = 103.5 = 102.9
13.02.2019 = 102 = 102.0
20.02.2019 = 100.5
27.02.2019 = 99
06.03.2019 = 97.5
13.03.2019 = 96
20.03.2019 = 94.5
27.03.2019 = 93
03.04.2019 = 91.5
10.04.2019 = 90
Teşekkürler Yasemincim evet kesinlikle çözdügümü düşünüyorum.veee bunun son olacağından da eminim.yaaa şu 5-6 kilo vermek bile beni ve bedenimi o kadar rahatlattı ki...daha enerjiğiz degil mi kızlaaaaargünaydın kızlar nasılsınız bakalımm
soya_sosu senin inandını ben çok iyi bilirim sen kansere kafa tutmuş kadınsın be kım tutar senı
Bulamiyorum çok güzel gidiyorsun canımm o kiloları nasıl yiyerek verdiysen sağlıklı beslenerek de gidecek
Roka35 ve zeyneppk siz bu işi çözdün artık
Paphia afiyet olsun kan şifa olsun
kilo vermeyen arkadaşlar sakın üzülmeyin
siz stres ettikçe vucut savunmaya geçerrrr
eğer yediklerinizden içtiklerinizden eminsenizzz o kilolar giderrrrrrr bakarsın 10 günde bakarsınız 2 ay sonra
ama yine söylüyorum kesinlikle tartıya odaklanmayın aynaya odaklanın kıyafetlerinize odaklanınn
günaydın kızlar nasılsınız bakalımm
soya_sosu senin inandını ben çok iyi bilirim sen kansere kafa tutmuş kadınsın be kım tutar senı
Bulamiyorum çok güzel gidiyorsun canımm o kiloları nasıl yiyerek verdiysen sağlıklı beslenerek de gidecek
Roka35 ve zeyneppk siz bu işi çözdün artık
Paphia afiyet olsun kan şifa olsun
kilo vermeyen arkadaşlar sakın üzülmeyin
siz stres ettikçe vucut savunmaya geçerrrr
eğer yediklerinizden içtiklerinizden eminsenizzz o kilolar giderrrrrrr bakarsın 10 günde bakarsınız 2 ay sonra
ama yine söylüyorum kesinlikle tartıya odaklanmayın aynaya odaklanın kıyafetlerinize odaklanınn
Tekrar tebrikler bitanem
Bu arada hedef listemi yazmayi unutmusum yatmadan onu da yazayim dedim
30.01.2019 = 105.1 (baslangic)
06.02.2019 = 103.5 = 102.9
13.02.2019 = 102 = 102.0
20.02.2019 = 100.5
27.02.2019 = 99
06.03.2019 = 97.5
13.03.2019 = 96
20.03.2019 = 94.5
27.03.2019 = 93
03.04.2019 = 91.5
10.04.2019 = 90
Soyacim tabagini küçültmeni öneririm eğer önce gözüm doysun diyenlerdense sen de :)Kahvaltimi yaptim.. ama sunu farkediyorum ki gercekten gozum ac benim ya.. yani yemek yedigim tabak full dolu olmazsa doymayacakmisim gibi geliyor...
Kendime yine mantar kavurdum, icine 2 sivri biber, 1 kk peynir ve 1 yumurta ekledim.. 1 tk zyaginda pisti.. ama mantarlar pisince kuculuyor biliyorsunuz.. o yuzden ufak bir kase kadar bir sey cikti.. ben bunla doyamam ki diye dusundum ama acikirsam daha sonra meyve yerim dedim.. sonra yanina 1 kuru kayisi, 3 findik, 2 badem koydum..
Doymak ne kelime... Bildigin yarina kadar bisey yemezsem acikmam modundayim )) su beynimi alistirmam lazim.. bana turlu turlu ooyunlar oynuyor ya )) doymayacak misim gibi hissettiriyor, strese sokup kilo vermemi durduruyor.. neyse, meditasyon falan yapicam artik biseyler ))
Selam kizlar,
Kurstan yeni geldim, acliktan gozum donuyo valla.. su oglen yemegi isini nasil cozucem bilemiyorum.. evden cikmadan yarim kase k.bahar pilavi yedim.. acikmamistim ama kursa gidene kadar acikirim.diye yarim kase yedim.. saat 16:30 da da bir avuc ici cig kyemis yedim.. cok yurudum, cok yoruldum ve darbukaya vurmaktan ellerim.aciyooo ))
Tek guzel tarafi annem yemek yapiyo.. bir de eve gelip yemek yapinca cok keyfim kaciyo.. eskiden boylemiydim ahh ah )) bu hastalik beni cok cabuk yoruyo.. kilo vermeme de engel oluyo.. yani kisaca kanser olmayin! Tedavi olup iyilesiyorsunuz ama sinirlerinizi bozuyo yan etkileri ile ))))
Tartidan sikayet eden arkadaslar, ya ben ne yapayim? Aldigim hormon ilaclari zayiflamama musade etmiyor, doktor diyet yapman yasak diyor, metabolizmami hizlandiracak seyler yapmam yasak.. tek serbest sey, yuruyus.. onu da yapamiyorum cunku mememin biri buyuk biri kucuk, bu yuzden belime agri yapiyo... Ama beni bilen bilir, inadim kotudur... Ben bu kiloyu vericem diye inat ettim mi? Ettim.. o zaman yolu yok o tarti beni istedigim kilo da gosterecek! ))
Neyse gideyim de ne yemek var bakayim, cok aciktim ya ))))
Soyacim tabagini küçültmeni öneririm eğer önce gözüm doysun diyenlerdense sen de :)
Okurken hem duygulamdim hemde çok hoşuma gitti.
Rabbim şifa versin.
Canım doktorun diyet yok derken tam olarak neyi kasdediyor.
Eşim belinde fıtık var doktor sadece yürüyüş ve yüzme tavsiye ediyor.
Imkanin varsa eve yürüyüş bandı alsan?
Benim var herkes ver diyor vermem en iyi yol arkasim müziğin sesinide sonuna kadar actimmi?
Canım bende öyle kilo veremiyorum diye şikayet edince kadın dogumcum.
Kendini bi başkasıyla kıyaslama dedi herkesin bünyesi psikolojisi çok farklı derdi.
18 yaşımda verdiğim kiloyu şimdi veremiyorum.
Ne yapayım dün eşim fıstık sarma baklava almış oturup yiyeyimmi?
Bunun bana faydası yok ben elimden geleni yapayım eninde sonunda olacak ama birakmak yok.
Kahvaltı 2 yum,2 y.k kiyma 3 zeytin
Suyumu doldurdum içiyorum.
Öğleden sonra doktora gitcem.
Gelince görüşürüz bye by.....
Selam canlar telefonum bir garip...zor yazıyorum.bir temassılzik oluyor anlamadım.düzelir düzelmez menüleri yazıcam.
Sana ekstra tebrikler, hem oruc tutuyorsun hem diyet yapiyorsun ))
Deneyimlerini ramazan baslasiyinca mutlaka paylas.. aramizda oruc tutanlar olirsa faydalanirlar.. aynen devam ))
Günaydinnnn
Bugün regl olunca anladim ki benim bu tarti ondan durmuş :)
Dun 80.1 cikmistim ki 1 haftadır oynamiyordu
Bu sabah 79.3 çıktım 80lerden kurtulmak nasil iyi geldi anlatamam :)))
Selam canlar telefonum bir garip...zor yazıyorum.bir temassılzik oluyor anlamadım.düzelir düzelmez menüleri yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?