Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm

soya_sosu senin inandını ben çok iyi bilirim sen kansere kafa tutmuş kadınsın be kım tutar senı

Bulamiyorum çok güzel gidiyorsun canımm o kiloları nasıl yiyerek verdiysen sağlıklı beslenerek de gidecek

Roka35 ve zeyneppk siz bu işi çözdün artık

Paphia afiyet olsun kan şifa olsun

kilo vermeyen arkadaşlar sakın üzülmeyin

siz stres ettikçe vucut savunmaya geçerrrr

eğer yediklerinizden içtiklerinizden eminsenizzz o kilolar giderrrrrrr bakarsın 10 günde bakarsınız 2 ay sonra

ama yine söylüyorum kesinlikle tartıya odaklanmayın aynaya odaklanın kıyafetlerinize odaklanınn

Tekrar tebrikler bitanem

Teşekkürler Yasemincim evet kesinlikle çözdügümü düşünüyorum.veee bunun son olacağından da eminim.yaaa şu 5-6 kilo vermek bile beni ve bedenimi o kadar rahatlattı ki...daha enerjiğiz degil mi kızlaaaaar

Gunaydin kizlarrr

Tekrar tebrikler bitanem

Tesekkur ederim kizlar

Sana ekstra tebrikler, hem oruc tutuyorsun hem diyet yapiyorsun ))
Deneyimlerini ramazan baslasiyinca mutlaka paylas.. aramizda oruc tutanlar olirsa faydalanirlar.. aynen devam ))

Kahvaltimi yaptim.. ama sunu farkediyorum ki gercekten gozum ac benim ya.. yani yemek yedigim tabak full dolu olmazsa doymayacakmisim gibi geliyor...
Kendime yine mantar kavurdum, icine 2 sivri biber, 1 kk peynir ve 1 yumurta ekledim.. 1 tk zyaginda pisti.. ama mantarlar pisince kuculuyor biliyorsunuz.. o yuzden ufak bir kase kadar bir sey cikti.. ben bunla doyamam ki diye dusundum ama acikirsam daha sonra meyve yerim dedim.. sonra yanina 1 kuru kayisi, 3 findik, 2 badem koydum..
Doymak ne kelime... Bildigin yarina kadar bisey yemezsem acikmam modundayim )) su beynimi alistirmam lazim.. bana turlu turlu ooyunlar oynuyor ya )) doymayacak misim gibi hissettiriyor, strese sokup kilo vermemi durduruyor.. neyse, meditasyon falan yapicam artik biseyler ))

Soyacim tabagini küçültmeni öneririm eğer önce gözüm doysun diyenlerdense sen de :)

Okurken hem duygulamdim hemde çok hoşuma gitti.
Rabbim şifa versin.
Canım doktorun diyet yok derken tam olarak neyi kasdediyor.

Eşim belinde fıtık var doktor sadece yürüyüş ve yüzme tavsiye ediyor.
Imkanin varsa eve yürüyüş bandı alsan?
Benim var herkes ver diyor vermem en iyi yol arkasim müziğin sesinide sonuna kadar actimmi?

Canım bende öyle kilo veremiyorum diye şikayet edince kadın dogumcum.
Kendini bi başkasıyla kıyaslama dedi herkesin bünyesi psikolojisi çok farklı derdi.

18 yaşımda verdiğim kiloyu şimdi veremiyorum.
Ne yapayım dün eşim fıstık sarma baklava almış oturup yiyeyimmi?

Bunun bana faydası yok ben elimden geleni yapayım eninde sonunda olacak ama birakmak yok.

Kahvaltı 2 yum,2 y.k kiyma 3 zeytin

Suyumu doldurdum içiyorum.
Öğleden sonra doktora gitcem.

Gelince görüşürüz bye by.....

Selam canlar telefonum bir garip...zor yazıyorum.bir temassılzik oluyor anlamadım.düzelir düzelmez menüleri yazıcam.

Bana her turlu diyet yasak.. soyle izah edeyim; kanser hastalarina ozel diyetler veren bir diyetisyen ile konustum.. benden patoloji raporumu ve doktordan diyet yapmaya uygundur kagidi getirmemi istedi.. ama doktorum nuh dedi, peygamber demedi.. asla diyet yapmayacaksin dedi.. ki o zamandan beri ne zaman diyet yapmaya kalksam yataga dustum resmen.. 2 kilo versem hemen hastalaniyordum.... simdi toplamda 15 kilo verdim ama gayet iyiyim..

Yurume bandini bende cok istiyorum ama malesef butcem bu aralar pek iyi degil, ancak seneye olabilir ))
Yuzmeyi de yazin bol bol yapiyorum, bana da serbest olan tek ikili bu ))

Selam canlar telefonum bir garip...zor yazıyorum.bir temassılzik oluyor anlamadım.düzelir düzelmez menüleri yazıcam.

Bende ne zaman yazmaya kalkayim kelimeler birbirine giriyor yada ayni kelimeyi 2-3 kere yaziyor.. her seferinde tekrar silip yaxiyorum.. bazen kaldirip teli atasim geliyo valla ))

Kahvaltidan sonra evde oturmayayim dedim.. annemi aldim pazara gittim.. saat 13:15 te evden ciktim, 17:30 da eve girdim.. giderken ve gelirken toplam 1 saat oturdum, onun disinda hep yurudum.. bacaklarimin agrisini size anlatamam ))))
Cikmadan once 1 kase ezogelin corba ictim, icine 2 yk haslanmis bugday koydum.. simdi de 1 muz yedim (kakaolu)
Gelirken aksam icin iicin istavrit aldim, firina aticam simdi.. yanina da salata yapacagim.. hemen gidip yapmaya baslayayim ))

Slm kizlar

Az sonra aksam yemegini yicez iftara yetismedi

Sana ekstra tebrikler, hem oruc tutuyorsun hem diyet yapiyorsun ))
Deneyimlerini ramazan baslasiyinca mutlaka paylas.. aramizda oruc tutanlar olirsa faydalanirlar.. aynen devam ))

Tesekkur ederim cnm. Iftardan sonra birsey yememeye calisiyorum cay kahve iciyorum kesiyoro arada yesem veremem herhalde

Günaydinnnn
Bugün regl olunca anladim ki benim bu tarti ondan durmuş :)
Dun 80.1 cikmistim ki 1 haftadır oynamiyordu
Bu sabah 79.3 çıktım 80lerden kurtulmak nasil iyi geldi anlatamam :)))

Insallah bir daha 80lerin yuzunu hic gormezsin cnm

Bi kapatip ac duzelir

Bugunku menum;
Sahurda karnibahar pilavi, yogurt, dunden kalan yulaf lapasi (sarjim yoktu resim cekemedim)
Iftarda roka, domates ve firin mantarla salata, yogurt, kiremitte tavuk gogsu, patates, havuc, kirmizi biber (malzemeleri kapta karistirdim 1 yk zeytin yag, az tuz, kekik, nane)

Evet canlar geldim.Hasibecim kapattim açtım telefonumu
Sabah:
  • 1 kasık lor
  • 8 zeytin
  • 1 yumurta
  • Dom.salatalik
*2kayisı 3 findik
Ögle:
Mercimek unu ile yaptıgim 2 kücük krebin birine tavuk göğsü didikledim birinin icine maydonoz lor karişimi koydum.enfes oldu
Ara:
Turk kahvesi ve 1 kasık uzüm
Akşam:
Bizimkiler yemek istemediler.çay kahvaltı tarzi birseyler istediler..ben de 1 kaşık menemen,5 zeytin,ve fırında kirmizı biber (üstünü oval kestim tabak gibi oldu.azcık firınladım ve çikarip icine 1 kasık lor azcik beyaz beyniri karıştirarak koydum.tekrar firina sürdüm.) yedim.
45 dk sporum da tamamdir.eh suyum da fena değil
Hepinizi öpüyorum fıstıklar

Gunaydin hanimlar

Ya tartilmayayim diyorum ama seytan durtuyo napiim ))) hala 94.5 kg gosteriyo tarti beni.. nuh diyo peygamber demiyo.. ya insan 2 haftada gram eksilmez mi? Valla sinirlerim bozuldu )))
Tarti da 93 rakamini gormek icin deliriyorum resmen..
Bunu yazdim diye sakin umutsuzluga kapilmisim gibi dusunmeyin.. beynimden gecenler bunlar ama yilmadim, pes etmiycem.. zaten pes etmek yapimda yok.. iradesi saglam bir insanimdir.. mesela 20 sene boyunca, sabah gozumu acar acmaz yataktan bile cikmadan ardarda yaktigim sigaradan bir kalemde vazgectim.. cok zorlanmadim mi? Hemde nasil.. sigara diye agladigim zamanlari hala hatirliyorum ama birakmaya karar vermistim bir kere.. asla geri donmem.. 3,5 yil oldu ve agzima degdirmedim bile... Yani ben o sigarayi biraktiysam, elbet bu kilolari da bir yerde birakacagim kurtulusu yok ))

Aklimdan gecenleri yazmazsam sisiyormusum gibi geliyor bana.. bir de, aklimdan aklimdan bu duruma karsi umutsuzluk ve ofke gecerken, hersey cok guzelmis gibi yazmayi da sevmiyorum.. kisaca aklimdaki ile dilimdeki ayni oolmak zorunda ))

Neyse cok uzattim, menumu yazip kendime kahve yapayim.. cok oopuldunuz kizlar ))

Kahvalti,
2 yulaf krep
2 yk mantar kavurma
1 kk peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…