Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Benimde sabah hic istahim yoktu agzim sanki zehir gibi aciydi daha yeni yumusadi agzimin ici ama arada yaralar hissettiriyor kendimi. Sabah bir sey yemedim bu yuzden direkt ogle yemegiyle basladim gune. Oglendede kahvalti yaptim zaten. Simdi cay demledim acik ve ilik olarak iciyorum bogazim yumusasin diye.

Hasta mi oluyorsun yoksa? C ve D vitaminlerine daha fazla yer ver ogunlerinde.. agiz ici yaralar ya enfeksiyonist bir durumdan ya da vitamin eksikliginden olur genellikle..

Ara ogun, 1 alabas

Hic yediniz mi ya da bilir misiniz alabasi? Tatli turp gibi.. yemesi cok keyifli, lif orani yuksek ve tok tutucu bir besin.. 1/2 alabas ile cok doyurucu bir araogun yapabilirsiniz... Yuksek tansiyona, kansizliga ve bagisikliga cok faydali.. emziren annelee icin sut yapici.. antioksidan ve vitamin deposu falan filan.. anlat anlat bitmez yani ))
Bu sebze ile beni bir arkadasim tanistirdi, cok hosuma gitti.. arastirmalarima gore ddiyet icin de destekleyici bir urun.. bilmeyenler icin paylasayim dedim ))

Hasta mi oluyorsun yoksa? C ve D vitaminlerine daha fazla yer ver ogunlerinde.. agiz ici yaralar ya enfeksiyonist bir durumdan ya da vitamin eksikliginden olur genellikle..

2-3 gundur uykusuzluk oruc bide hasta kizlar gece atesli olduklari icin mecbur onlarla yattim. Bagisikligim dustu yorgunluktan herhalde enf. Kaptim.

Alabasi duymamistim sen soyleyince internetten baktim giruntusu yesil kerevize benziyor. Turp ailesindenmis ben bizim burda (sakarya) hic gormedim gerci izmirdede gordugumu hatirlamiyorum. Sen nerden aldin pazardan mi marketten mi?

Dikkat et canım kendine...gecen bana da oldu yaa..bol limonlu bol karabiberli tavuk çorbası iyi gelmisti bana.

Dun pazardan aldim.. 3 tanesi 10 tl idi.. arkadasim marketten aliyormus.. ben bir kac kez mopas markette gordum ama hic almamistim.. bulursaniz mutlaka alin ve yiyin.. gercekten cok faydali bir sey..

Bugün nöbet ve kurs derken bir de akşam yemegi hazırligı derken 20:00 da ancak yemek yedik..
Fırında balık bol salata turp yedim...tüm gün spor yaptım herhalde çünkü totom şimdi yer gördü bu mesajı yazarkenbugün muhtemelen koltukta sızarim
Şimdi daha sofrayı topluycam canlar öpuldünüz
Alabaşı duymuştum..en kısa zamanda deniycem Soyacım

Slm kizlar

13:00 omlet (1kapya biber, 2 yk lor, maydanoz, dereotu, 2 yumurta) 4 cerry domates, 10 zeytin

16:00 1 cay bardagi beyaz leblebi ve cay (leblebinin yarisini yedikten sonra resim cekmek aklima geldi)

19:00 tavuk corbasi (limonlu karabiberli iyi geldi ) 2 kase ictim, ispanak (corbayi 2 kase icinde resimdeki ispanagin yarisini geri bosalttim) ve 1 kase yogurt

Cocuklari yatirdim simdi cay demledik. Insallah keyifle bi cay iccez.

Gunaydin beybiler ))

Sabah ufak bur yuruyus yaptim (15 dk) sonra eve geldim.. daha fazla yurumek isterdim ama dizlerim beni yoruyor... Tedaviden kalma bir yan etki.. e bir de kilo eklenince dizler iptal oluyor bazen )) ogleden sonra yine cikip yuruyecegim.. 15 dk da olsa farketmez..
Bu arada evde yemekleri annem yapiyor cogunlukla.. kac gundur canim barbunya istiyordu, annemde ben yaparim dedi.. neyse mutfaga girdim bir baktim ki, barbunyaya seker atiyor.. kucuk bir tencere barbunyaya 4 adet seker atti ya.. cildirdim tabi ))) hayir o da benle diyet yapiyor bir de.. dedim niye bu kadar seker koydun? Tadi olmaz koymazsam diyor.. yaw biz yag/tuz/seker tuketimine dikkat edelim diyoruz, hatun ne bulsa koyuyor.. dun ispanak kavurmustu ona da tereyag kkoymus... Koyabilir problem degil ama ben vucudumdaki yaglari atmaya calisiyorum, annem ekstra yag ekliyor... Neyse, artik kendi yemeklerimi kendim yapacagim, annem de kendi yemeklerini yapsin cunku laf anlatamiyorum.. oyle daha lezzetli oluyormus madem o oyle yesin ama ben diyet yemekler yemeliyim.. sabah sabah sinirlerim zipladi ya )))

Kahvaltim,
2 yumurta ile peynirli omlet
1 yk ispanak kavurma

Anneni iyi yakalamışsin Soyacım
Ben bakliyatları haşlarken 1 kesme seker atarim bakliyatın gazını alsın diye...ama bir daha vurguluyorum haşlama suyuna atıyorum ve o suyu dökuyorum.zeytin yağlıları pisirirken cay kaşıgının ucu ile mutlaka atardım artik onu bile atmiyorum

Günaydinnn kahvaltimii yaptim
Öğleden sonra ben de biraz gezmeye gidicem :)
Bu sabah tartı 79.0 gösterdi pek bi mutluyum

Soya anneni ikna edersen büyük bir yükten kutulursun aslında bir daha yemek pişirmek zor olur sana da 4 tane de çokmuş 1tane olsa göz yumulurdu aslında

Bugün yumurta akı hindistan cevizi ve toz sekeri karistirip kurabiye yapilan bi tarif gordum acaba şeker yerine ne koysak da biz de yesek diye düşünüyorum var mi fikri olan

Soyacım sen annenin yemeklere gizli gizli eklediği kilo yapıcı şeylerden dolayı kilo veremiyor olabilirsin gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…