Benimde sabah hic istahim yoktu agzim sanki zehir gibi aciydi daha yeni yumusadi agzimin ici ama arada yaralar hissettiriyor kendimi. Sabah bir sey yemedim bu yuzden direkt ogle yemegiyle basladim gune. Oglendede kahvalti yaptim zaten. Simdi cay demledim acik ve ilik olarak iciyorum bogazim yumusasin diye.
Hasta mi oluyorsun yoksa? C ve D vitaminlerine daha fazla yer ver ogunlerinde.. agiz ici yaralar ya enfeksiyonist bir durumdan ya da vitamin eksikliginden olur genellikle..
Dikkat et canım kendine...gecen bana da oldu yaa..bol limonlu bol karabiberli tavuk çorbası iyi gelmisti bana.Benimde sabah hic istahim yoktu agzim sanki zehir gibi aciydi daha yeni yumusadi agzimin ici ama arada yaralar hissettiriyor kendimi. Sabah bir sey yemedim bu yuzden direkt ogle yemegiyle basladim gune. Oglendede kahvalti yaptim zaten. Simdi cay demledim acik ve ilik olarak iciyorum bogazim yumusasin diye.
Sagol cnm dolapta tiftilmis tavugum vardi birazda kucuk kaplarda tavuk suyu kaldirmistim kalkayimda yapayim bariDikkat et canım kendine...gecen bana da oldu yaa..bol limonlu bol karabiberli tavuk çorbası iyi gelmisti bana.
2-3 gundur uykusuzluk oruc bide hasta kizlar gece atesli olduklari icin mecbur onlarla yattim. Bagisikligim dustu yorgunluktan herhalde enf. Kaptim.
Alabasi duymamistim sen soyleyince internetten baktim giruntusu yesil kerevize benziyor. Turp ailesindenmis ben bizim burda (sakarya) hic gormedim gerci izmirdede gordugumu hatirlamiyorum. Sen nerden aldin pazardan mi marketten mi?
Anneni iyi yakalamışsin SoyacımGunaydin beybiler ))
Sabah ufak bur yuruyus yaptim (15 dk) sonra eve geldim.. daha fazla yurumek isterdim ama dizlerim beni yoruyor... Tedaviden kalma bir yan etki.. e bir de kilo eklenince dizler iptal oluyor bazen )) ogleden sonra yine cikip yuruyecegim.. 15 dk da olsa farketmez..
Bu arada evde yemekleri annem yapiyor cogunlukla.. kac gundur canim barbunya istiyordu, annemde ben yaparim dedi.. neyse mutfaga girdim bir baktim ki, barbunyaya seker atiyor.. kucuk bir tencere barbunyaya 4 adet seker atti ya.. cildirdim tabi ))) hayir o da benle diyet yapiyor bir de.. dedim niye bu kadar seker koydun? Tadi olmaz koymazsam diyor.. yaw biz yag/tuz/seker tuketimine dikkat edelim diyoruz, hatun ne bulsa koyuyor.. dun ispanak kavurmustu ona da tereyag kkoymus... Koyabilir problem degil ama ben vucudumdaki yaglari atmaya calisiyorum, annem ekstra yag ekliyor... Neyse, artik kendi yemeklerimi kendim yapacagim, annem de kendi yemeklerini yapsin cunku laf anlatamiyorum.. oyle daha lezzetli oluyormus madem o oyle yesin ama ben diyet yemekler yemeliyim.. sabah sabah sinirlerim zipladi ya )))
Kahvaltim,
2 yumurta ile peynirli omlet
1 yk ispanak kavurma
İyı gezmeler canımGunaydiinnnn
Hepimizin iyi haftasonu gecirmemizi diloyorum
Ogleden sonra esimin arkadasinin bebegini gormeye gitcez. Yemek yiyip gitmeyi dusunuyorum eger ikram verecek olursa sadece cay icerim
Soyacım sen annenin yemeklere gizli gizli eklediği kilo yapıcı şeylerden dolayı kilo veremiyor olabilirsin gibi geldi banaGunaydin beybiler ))
Sabah ufak bur yuruyus yaptim (15 dk) sonra eve geldim.. daha fazla yurumek isterdim ama dizlerim beni yoruyor... Tedaviden kalma bir yan etki.. e bir de kilo eklenince dizler iptal oluyor bazen )) ogleden sonra yine cikip yuruyecegim.. 15 dk da olsa farketmez..
Bu arada evde yemekleri annem yapiyor cogunlukla.. kac gundur canim barbunya istiyordu, annemde ben yaparim dedi.. neyse mutfaga girdim bir baktim ki, barbunyaya seker atiyor.. kucuk bir tencere barbunyaya 4 adet seker atti ya.. cildirdim tabi ))) hayir o da benle diyet yapiyor bir de.. dedim niye bu kadar seker koydun? Tadi olmaz koymazsam diyor.. yaw biz yag/tuz/seker tuketimine dikkat edelim diyoruz, hatun ne bulsa koyuyor.. dun ispanak kavurmustu ona da tereyag kkoymus... Koyabilir problem degil ama ben vucudumdaki yaglari atmaya calisiyorum, annem ekstra yag ekliyor... Neyse, artik kendi yemeklerimi kendim yapacagim, annem de kendi yemeklerini yapsin cunku laf anlatamiyorum.. oyle daha lezzetli oluyormus madem o oyle yesin ama ben diyet yemekler yemeliyim.. sabah sabah sinirlerim zipladi ya )))
Kahvaltim,
2 yumurta ile peynirli omlet
1 yk ispanak kavurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?