Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Tunaydin hanımlar
soya_sosu canım annelerimiz yemek pişirirken bizim kadar taviz veremiyorlar yemeğe ne koymak gerekiyorsa onu koyup damak tadlarindan vazgecemiyorlar 4 şeker epeyi çok olmuş 1 şeker olsaydı belki olabilirdi
Sabah derken 12 de yedim ama
Kahvaltim
1haslanmis yumurta
1dilim ekmek
Peynir

Sabah 45 dk leslie yaptım

Kurabiyeyi uydurdum kendimce

2 yumurta aki 1 tatli kasigi bal kar kivamina gelene kadar cirptim katilastirdim.
1 sb hindistan cevizi
1 tk da h.cevizi unu koydum ama (gerek yokmus cunku daha yumusak olsun isterdim. Bir daha öyle deniyeceğim)
Yuvarla ver firina icine vanilya findik vs de konabilir
Kahvenin yaninda 1 tane yedim ara ogun olarak
Tavsiye ederim farkli alternatif olarak. :)

Bayaa bi yurudum valla )) yoruldum, eve geldim.. kendime bi sutlu nnescafe yaptim ictim.. aksam kardeslerim yemege geliyor, bir seyler seyler hazirlamamiz lazim.. ben mutfaga kaciyorum, opuldunuz kizlar ))

Aksam menum,

Yarim kase firinda etli turlu
2 yk yogurtlu havuc
1 kase yayla çorbasi
1 kase salata

Daha kardeslerim gelmedi yemege.. ben beklemeyeyim dedim ve yedim.. onlar gec yemek yiyebilir ama ben yiyemem ))

Canım şeker olmazda.
Tereyağ aklandı yemeklere ne kulaniyorsun?

Slm kizlarrr

Misfirlikten kacamak yapmadan dondugumu saniyorum. Ev yapimi sekersiz erik suyu ictim misafirlikte. Simdi bu kacamak mi degil mi bi diyiverin gari.

Sabah 10.00 1 tam yumurta, 2 yumurta sarisi (beyazini zeynep yedi), 2 yk lor, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, cay (galiba bu benim standart kahvaltim oldu)

Ogle 13.15 2 kase tarhana corbasi (misafirlige gitmeden once ictim hemen orda bir sey yememek icin) (resim cekemedim)

Ara 16.00 erik suyu (ev yapimi sekersiz) (resim cekemedim)

Aksam 20.00 (biraz gec oldu ama anca geldik eve) taze fasulye ve yogurt

İyı gezmeler canım
Tesekkur ederim cnm. Degisiklik oldu bizede. Yarinda nasipse kayinvalidemlere gitcez duzceye. Yarin oruc tutmayi dusunuyorum orda fazla yememek icin. Aksamda buyuk ihtimalle mangal yapariz koye gitmeden gitmeye yapabiliyoruz anca. Iftarda onden corba icip salata ve izgara tavuk yerim diye plan yaptim insallah bir aksilik olmazsa

Bugün

Kahvaltı:1 yum. Bi parca yufka ve peynir, ceviz
Yeşil cay
Öğlen: patlıcan ve patatesli güveç, 1 y.k mantar sote, 1 k. Yogurt
Ara:1 kupa sütlü kahve
Akşam, 3 ceviz, bi parça peynir, az yufka

1.5 litre su
55 dk tempolu yürüyüş

Iyi geceler...

Sekersiz hazirlanan meyve sulari yasak degil ama dikkatli tuketmek gerekir cunku meyveler pisince gereksiz seker aciga cikiyor ki bu da bize zarar ))

Günaydin fıstıklar...
Sabah kahvaltisinda koca bir buyuk tabak dolusu pişi yaptim.kaç zamandır cocuklarim cok istiyordu.. 15 gunde bir pazar gunleri yapma sozu verdim...O puf puf pisilerimden peki yedim mi?yemedim ve canım da cekmedi gercekten...
Herzamanki klasik kahvaltimı yaptım

Dün gece bir rüya gördüm.. tartıya çıkıyorum hala kilo vermemişim, tartı beni 94 gösteriyor.. çok üzülüyorum.. sonra belimi ölçmeye karar veriyorum.. bel ölçüm 80 çıkıyor.. (son ölçümde 115 çıkmıştı) nasıl seviniyorum anlatamam..
Rüyamdaki mutluluğum bozulmasın diye ne tartıya çıktım ne belimi ölçtüm ))))
İnşallah yaza kadar 20 kilo vericem ve o bel 80 cm' e düşecek ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…