Gunaydin beybiler ))
Sabah ufak bur yuruyus yaptim (15 dk) sonra eve geldim.. daha fazla yurumek isterdim ama dizlerim beni yoruyor... Tedaviden kalma bir yan etki.. e bir de kilo eklenince dizler iptal oluyor bazen )) ogleden sonra yine cikip yuruyecegim.. 15 dk da olsa farketmez..
Bu arada evde yemekleri annem yapiyor cogunlukla.. kac gundur canim barbunya istiyordu, annemde ben yaparim dedi.. neyse mutfaga girdim bir baktim ki, barbunyaya seker atiyor.. kucuk bir tencere barbunyaya 4 adet seker atti ya.. cildirdim tabi ))) hayir o da benle diyet yapiyor bir de.. dedim niye bu kadar seker koydun? Tadi olmaz koymazsam diyor.. yaw biz yag/tuz/seker tuketimine dikkat edelim diyoruz, hatun ne bulsa koyuyor.. dun ispanak kavurmustu ona da tereyag kkoymus... Koyabilir problem degil ama ben vucudumdaki yaglari atmaya calisiyorum, annem ekstra yag ekliyor... Neyse, artik kendi yemeklerimi kendim yapacagim, annem de kendi yemeklerini yapsin cunku laf anlatamiyorum.. oyle daha lezzetli oluyormus madem o oyle yesin ama ben diyet yemekler yemeliyim.. sabah sabah sinirlerim zipladi ya )))
Kahvaltim,
2 yumurta ile peynirli omlet
1 yk ispanak kavurma
Tesekkur ederim cnm. Degisiklik oldu bizede. Yarinda nasipse kayinvalidemlere gitcez duzceye. Yarin oruc tutmayi dusunuyorum orda fazla yememek icin. Aksamda buyuk ihtimalle mangal yapariz koye gitmeden gitmeye yapabiliyoruz anca. Iftarda onden corba icip salata ve izgara tavuk yerim diye plan yaptim insallah bir aksilik olmazsaİyı gezmeler canım
Canım şeker olmazda.
Tereyağ aklandı yemeklere ne kulaniyorsun?
Slm kizlarrr
Misfirlikten kacamak yapmadan dondugumu saniyorum. Ev yapimi sekersiz erik suyu ictim misafirlikte. Simdi bu kacamak mi degil mi bi diyiverin gari.
Sabah 10.00 1 tam yumurta, 2 yumurta sarisi (beyazini zeynep yedi), 2 yk lor, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, cay (galiba bu benim standart kahvaltim oldu)
Ogle 13.15 2 kase tarhana corbasi (misafirlige gitmeden once ictim hemen orda bir sey yememek icin) (resim cekemedim)
Ara 16.00 erik suyu (ev yapimi sekersiz) (resim cekemedim)
Aksam 20.00 (biraz gec oldu ama anca geldik eve) taze fasulye ve yogurt
Eki Görüntüle 2236513 Eki Görüntüle 2236512
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?