- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Dün gece bir rüya gördüm.. tartıya çıkıyorum hala kilo vermemişim, tartı beni 94 gösteriyor.. çok üzülüyorum.. sonra belimi ölçmeye karar veriyorum.. bel ölçüm 80 çıkıyor.. (son ölçümde 115 çıkmıştı) nasıl seviniyorum anlatamam..
Rüyamdaki mutluluğum bozulmasın diye ne tartıya çıktım ne belimi ölçtüm ))))
İnşallah yaza kadar 20 kilo vericem ve o bel 80 cm' e düşecek ))
Ne güzel bir rüya
Soya bende kilo veremiyorum ve taktikca sanki daha kötü oluyor.
Vücudun değişik bir yapısı var karbonhidrat görüp yemezsen bile vücud oyle algılıyormus.
Hasimotadan dolayi insülin direncim yükselmiş ti yürüyüş yapıp kilo verince düştü. 8 den 5 e düştü.
Şimdi yine yükseldi ama fazla degil hap vermedi.
Glifor kullanmıştım 1000 mg
Bolca yürüyüş ve kilo verme.
Bazen acayip bi acikiyorum anlatamam.
Bu yüzden olabilir.
Kafamdaki şişlikler indi ellemedi doktor kontrole gelirsiniz dedi.
Oğlum hastalandi kusuyor ateşli oksuruyor.
Dün gecede biraz eşimle atistik gece kalktim iyice yürüdüm.)
(Para verdim altın al diye babasına vermiş araba alırken geri alırız demiş biraz tirlattim.)
Öyle geldimi üst üste gelir.
Dün tartildim kiloda verememisim.
Inann kimsenin verdiği kiloda gözüm yok görüncem 1 hafta yemesin hemen kilo veriri.
Ben göbeğim catliyana kadar ugrasiyorum.
Öyle işte. ..
Kilo konusunda kaderdaşız demek ki)) bundan 7 sene evvel diyet yaparken hergün en az 200 gr verirdim, tartıyla aram çok iyiydi.. şimdi ise haftalardır 100 gr vereyim diye ağlıyorum nerdeyse.. ben çok takmamaya çalışıyorum, sende takma.. biz dirateyli olur vazgeçmezsek, vücudumuz bu dirençten vazgeçecek eninde sonunda..
İnsülin direncin yüksek hala, doktor neden ilaç vermedi ki? Bence kullanmalısın.. ama gliforu tek kullanma, krom hapı ile kullan.. benim doktorum öyle kullanmamı önermişti, ilacın etkisini artırır demişti.. 3 ay gibi kısa sürede de hakikaten insülin direncim 6' dan 2' ye düşmüştü..
Bitmek bilmez açlık duygusu bende de oluyor, bol bol limonlu bitki çayları içiyorum, iyi geliyor..
Ve karbonhidrat.. ahh ne özledim karbonhidrat dolu yiyecekleri bilemezsin ))) ama artık hayatıma sokmak istemiyorum... bir daha kilo alıp kilo vermeye uğraşamam, yoruyor beni ))
Koca konusuna gelince, ben boşadım inanılmaz rahatım))) şaka bir yana, malesef bizi mutlu ettikleri anlar, kızdırdıklarının yanında bir elin parmağını geçmiyor ))
Günaydin fıstıklar...
Sabah kahvaltisinda koca bir buyuk tabak dolusu pişi yaptim.kaç zamandır cocuklarim cok istiyordu.. 15 gunde bir pazar gunleri yapma sozu verdim...O puf puf pisilerimden peki yedim mi?yemedim ve canım da cekmedi gercekten...
Herzamanki klasik kahvaltimı yaptım
Dün gece bir rüya gördüm.. tartıya çıkıyorum hala kilo vermemişim, tartı beni 94 gösteriyor.. çok üzülüyorum.. sonra belimi ölçmeye karar veriyorum.. bel ölçüm 80 çıkıyor.. (son ölçümde 115 çıkmıştı) nasıl seviniyorum anlatamam..
Rüyamdaki mutluluğum bozulmasın diye ne tartıya çıktım ne belimi ölçtüm ))))
İnşallah yaza kadar 20 kilo vericem ve o bel 80 cm' e düşecek ))
Ne güzel bir rüya
Soya bende kilo veremiyorum ve taktikca sanki daha kötü oluyor.
Vücudun değişik bir yapısı var karbonhidrat görüp yemezsen bile vücud oyle algılıyormus.
Hasimotadan dolayi insülin direncim yükselmiş ti yürüyüş yapıp kilo verince düştü. 8 den 5 e düştü.
Şimdi yine yükseldi ama fazla degil hap vermedi.
Glifor kullanmıştım 1000 mg
Bolca yürüyüş ve kilo verme.
Bazen acayip bi acikiyorum anlatamam.
Bu yüzden olabilir.
Kafamdaki şişlikler indi ellemedi doktor kontrole gelirsiniz dedi.
Oğlum hastalandi kusuyor ateşli oksuruyor.
Dün gecede biraz eşimle atistik gece kalktim iyice yürüdüm.)
(Para verdim altın al diye babasına vermiş araba alırken geri alırız demiş biraz tirlattim.)
Öyle geldimi üst üste gelir.
Dün tartildim kiloda verememisim.
Inann kimsenin verdiği kiloda gözüm yok görüncem 1 hafta yemesin hemen kilo veriri.
Ben göbeğim catliyana kadar ugrasiyorum.
Öyle işte. ..
Gunaydin slim bedene dogru ilerleyen hanimlar ))
Aksam yatmadan once sac uclarima hindistan cevizi yagi surdum, birazdan girip yikiycam.. cok iyi geliyor saca..
Kahvalti,
Mantarli oomlet
2 yk enginar salatasi
günaydın kızlarrr iyi haftalarnız olsun bakalımmmm
caroline84 ve soya_sosu ya takılmayın şu tartıya aynaya bakım
tam altı ay bir gram veremedimm ne zaman tartıya takılmayı bıraktım tam bir ay içinde 7 kg birden gitmişti
sonra yediklerime değil hareketlerime odaklanınca kilolar patır patır gittii
kız soya sen ne zaman boşandınnnn
günaydın canlarım
yazamasam da okuyabildiğim kadar okudum sizi
süpersiniz
yaseminim sen nasılsın
günaydın canlarım
yazamasam da okuyabildiğim kadar okudum sizi
süpersiniz
yaseminim sen nasılsın
2 sene oldu kiz bosanali ))) tedavi bitmeye yakin benim koca manyaklasmaya basladi.. en sonunda bana "öl, umrumda degilsin" dedi.. bende bosandim.. sonra cok kostu pesimdem ama nafile... O hasta halimle cok uzdu beni...
2 sene oldu kiz bosanali ))) tedavi bitmeye yakin benim koca manyaklasmaya basladi.. en sonunda bana "öl, umrumda degilsin" dedi.. bende bosandim.. sonra cok kostu pesimdem ama nafile... O hasta halimle cok uzdu beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?