Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ne güzel bir rüya

Soya bende kilo veremiyorum ve taktikca sanki daha kötü oluyor.

Vücudun değişik bir yapısı var karbonhidrat görüp yemezsen bile vücud oyle algılıyormus.

Hasimotadan dolayi insülin direncim yükselmiş ti yürüyüş yapıp kilo verince düştü. 8 den 5 e düştü.

Şimdi yine yükseldi ama fazla degil hap vermedi.
Glifor kullanmıştım 1000 mg
Bolca yürüyüş ve kilo verme.
Bazen acayip bi acikiyorum anlatamam.
Bu yüzden olabilir.

Kafamdaki şişlikler indi ellemedi doktor kontrole gelirsiniz dedi.

Oğlum hastalandi kusuyor ateşli oksuruyor.
Dün gecede biraz eşimle atistik gece kalktim iyice yürüdüm.)
(Para verdim altın al diye babasına vermiş araba alırken geri alırız demiş biraz tirlattim.)

Öyle geldimi üst üste gelir.
Dün tartildim kiloda verememisim.

Inann kimsenin verdiği kiloda gözüm yok görüncem 1 hafta yemesin hemen kilo veriri.
Ben göbeğim catliyana kadar ugrasiyorum.

Öyle işte. ..

Kilo konusunda kaderdaşız demek ki)) bundan 7 sene evvel diyet yaparken hergün en az 200 gr verirdim, tartıyla aram çok iyiydi.. şimdi ise haftalardır 100 gr vereyim diye ağlıyorum nerdeyse.. ben çok takmamaya çalışıyorum, sende takma.. biz dirateyli olur vazgeçmezsek, vücudumuz bu dirençten vazgeçecek eninde sonunda..

İnsülin direncin yüksek hala, doktor neden ilaç vermedi ki? Bence kullanmalısın.. ama gliforu tek kullanma, krom hapı ile kullan.. benim doktorum öyle kullanmamı önermişti, ilacın etkisini artırır demişti.. 3 ay gibi kısa sürede de hakikaten insülin direncim 6' dan 2' ye düşmüştü..

Bitmek bilmez açlık duygusu bende de oluyor, bol bol limonlu bitki çayları içiyorum, iyi geliyor..

Ve karbonhidrat.. ahh ne özledim karbonhidrat dolu yiyecekleri bilemezsin ))) ama artık hayatıma sokmak istemiyorum... bir daha kilo alıp kilo vermeye uğraşamam, yoruyor beni ))

Koca konusuna gelince, ben boşadım inanılmaz rahatım))) şaka bir yana, malesef bizi mutlu ettikleri anlar, kızdırdıklarının yanında bir elin parmağını geçmiyor ))

Dün gece baya bi moralim bozuktu yazmadım yanlış bi şey yazarım diye.

Yürüyüş yapiyorum bolca müziğin seside son ayar açıyorum.

Canim pkos içinde verirdi normalde çok kullandım.
Tarlusal (söktürücü), yasmin doğum kontrol hapı verdi.
Bide her zamanki gibi kilo ver dedi yürüyüş önerdi.
Bi daha giderim olmazsa.

Bunları yazdigima bakma vercem ben kiloları bir daha almamak üzere.

Ha bir ay geç olur ama olana kadar pes etmek yok.

Soya eski kocanla belki olmamıştır nasip kısmet işi sana uygun başka biri vardır.

Biraz üst üste geldi yazmak istedim.

Krom vermediler yanına senden duyuyorum.

Ama ben D vitaminini ara ara alıp içiyorum her gittiğimde düşük çıkıyor.

Slm kızlar
Bugün kayinvalideme gittik köye. Orda hem göze batmamak hem de çok yememek için oruç tuttum.
Bu gece meryem çok uyandı yine sahura 15 dk kala uyandım. Alarmı kapatmisim hatırlamıyorum. Bu yüzden çabucak sahur yaptım.

Sahurda 3 yumurta tavada, 10 zeytin, 1 dlm beyaz peynir

İftarda yoğurt çorbası, salata, ızgara tavuk

İnşallah cnm ruyalarimiz ve hayallerimiz gerçek olur

Şişliklerin inmesine çok sevindim cnm oğluna geçmiş olsun.

Gunaydin slim bedene dogru ilerleyen hanimlar ))

Aksam yatmadan once sac uclarima hindistan cevizi yagi surdum, birazdan girip yikiycam.. cok iyi geliyor saca..

Kahvalti,
Mantarli oomlet
2 yk enginar salatasi

GÜNAYDIN canım

ben hindistan cevizi yağı banyodan sonra saç uçlarına sürüp hiç yıkamıyorum

saçlarımda açma işlemi yaptırmıştım be uçalrı berbat olmuştu h.cevizi yağı ile düzeldi çok şükürrr

günaydın kızlarrr iyi haftalarnız olsun bakalımmmm

caroline84 ve soya_sosu ya takılmayın şu tartıya aynaya bakım

tam altı ay bir gram veremedimm ne zaman tartıya takılmayı bıraktım tam bir ay içinde 7 kg birden gitmişti

sonra yediklerime değil hareketlerime odaklanınca kilolar patır patır gittii

kız soya sen ne zaman boşandınnnn

2 sene oldu kiz bosanali ))) tedavi bitmeye yakin benim koca manyaklasmaya basladi.. en sonunda bana "öl, umrumda degilsin" dedi.. bende bosandim.. sonra cok kostu pesimdem ama nafile... O hasta halimle cok uzdu beni...

günaydın canlarım
yazamasam da okuyabildiğim kadar okudum sizi
süpersiniz

yaseminim sen nasılsın

çok şükür canımmm iyiyim haberler sendee

2 sene oldu kiz bosanali ))) tedavi bitmeye yakin benim koca manyaklasmaya basladi.. en sonunda bana "öl, umrumda degilsin" dedi.. bende bosandim.. sonra cok kostu pesimdem ama nafile... O hasta halimle cok uzdu beni...

hımm hayırlısı canımmm
kötü zamanında yanında olmaycak adam defolsun gitsinnn
boşver bekarlık sultanlıktırrr

Hastalık bu isteyerek olmuyor ya.

Sabah bu kalktım kafamda 5 6 tane şişlik var ilk gittiğim doktor çok olumsuz konuştu. Bi günde oldu diyorum yok olmaz diyor.

Soya eski kocanı bilmem ama hayat bu Rabbim gönlüne göre bi insan çıkarsın karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…