4 ayda hem verir hem de vücudunu şekle sokarsın ...yeterki kararlı ol canim..plank hareketini öneriyorum her yeri şekle sokan hareketlerden biri...baslarda zor gelebilir ama alişırsin pesetme
Uyumadan önce yesil çay ve hibiskus cayı da etkili unutmayalım canlar
Canım sabah ekmek yersen zeytin yeme..zeytin yersen de ekmek yeme...bak canım yulaf ezmesi alabilirsin.yarim caybardağını blendirdan gecirip 1 yumurta az sütle karistirıp az z.yağında tavada sabahlari yapabilirsin..doyurucu oluyor ve kalorisiz emin ol borek gibi oluyor tadı...lor peyniri sep uzerine enfes olur.Kararlıyım ama suan canımı sıkan tek durum sabah yedıgım ekmekacaba ıkı bebek emzırıyorum ondan dolayımı boyle bukadar acıkıyorum yoksa iradem saglamdır. Yada kendımı mı kandırıyorum anlayamadım. Cocuklar emıyor sankı kemıklerım cekılıyor. Plank yapıyorum teldekı uygulamada 2 dakıkalık var. Sen gunluk ne spor yapıyosun ?
Hibiskusu nasıl demlemelıyım? Birde bu chia tohumu ne ıse yarıyor bende alsammı
Kıyamam canım yaaa...Soyacım uykunu bu gece umarim alırsın yarına zımba gibi ol tatlım benim..uykusuzluk çok kötü birsey insanın sinirleri bozuk oluyorSelam,
Aksam menum
1 kase yayla corbasi (chiali)
1 tavuk fileto (yagsiz tavada)
Firinlanmis sebze + 1 yk kereviz salatasi
Sanki bunlari ben yememisim gibi acim hala )) bu uykusuzluk beni mahvetti.. bu gece bitki cayi icip uyuycam, evde papatya cayi falan vardir bir bakayim nerdeler..
Canım sabah ekmek yersen zeytin yeme..zeytin yersen de ekmek yeme...bak canım yulaf ezmesi alabilirsin.yarim caybardağını blendirdan gecirip 1 yumurta az sütle karistirıp az z.yağında tavada sabahlari yapabilirsin..doyurucu oluyor ve kalorisiz emin ol borek gibi oluyor tadı...lor peyniri sep uzerine enfes olur.
Ben mercimek unu da yaptım.krep iyi oluyor.
Bu arada hibiskus(bazı aktarlar narçicegi de diyorlar)cayını 1 tatlı kaşığı ,yesil cayı da 1 tatli kasığı koyuyorum caydanlığa..( bitki cayı icin icinde suzgeci olan çaydanlıklar var ya )içine sıcak su koyup demlenmesini bekliyorum 5-6 dk...
Chia bir ceşit tohumdur tatlım...lif kaynagı ,omega 3 ve protein kaynağıdır..sıcak soğuk her yemege katılabilir...ama ben daha cok yogurtta seviyorum..cıtır çıtır incir cekirdegi gibi yenmesi keyifli bir tohum..tavsiye ederiz.
Spor herkes kendine uygun olani yapıyor.ben bazen bölgesel bazen agırlıkla calışıyorum.ama haftada en az 3 kez mutlaka tempolu 45 dk yürüyorum.
Bir de sunu hatırlatmak isterim..Biz diyet yapmiyoruz.Saglıklı beslenerek kilolarımızı veriyoruz ve bu saglıklı beslenmeyle de güzellesiyoruz
Değil mi canlaaar
Rica ederimUzun uzun acıklamıssın tesekkür ederom
Ya aslında okadar kızıyorumkı kendıme. Bı ınsan nıye bunu yapar kendıne dıyorum. 3 haftadır tatlı hamurişi abur cubur asıtlı ıcecekler beyaz ekmek hepsını kestım. Ve coook haklısın. Eger ıstedıgım kıloya dusersem bırdaha tovbe bu hataları yapmayacagımSonsuz yeme hakkım varmıs gbı hıc dusunmeden hep yedım. Coguda can sıkıntısından yemeler..... umarım dızlerımden yukarı cıkmaya o pantolonu gıyebılırım :) evde hibiskus vardı demleyecegım bırazdan. yarın da chıa tohumu bakıcam cok sagol
Sabah tartı günüumarım kızlar hedefimizi tutturmusuzdur
Evet canim çünkü biz çarşamba baslamıştık güne...ben 2 haftada bir bazılarımız haftada bir tartıliyoruz...Herkes aynı gunmü tartılıyor. Ay bende hep sana sordum
Sakın ihmal etme HasibecimSlm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.
Su anda yaseminli yesil cayimi iciyorum bitirince camasir serip yatcam
Slm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.
Su anda yaseminli yesil cayimi iciyorum bitirince camasir serip yatcam
Günaydın kızlar,
Bol eksili haberler verirsiniz inşallah bugün:)
soya_sosu canım bu sabah yulaflı krep tarifini yaptım, öyle krep gibi katlanmadı parçalandı. Ben mi yapamadım böyle mi olması gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?