Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

4 ayda hem verir hem de vücudunu şekle sokarsın ...yeterki kararlı ol canim..plank hareketini öneriyorum her yeri şekle sokan hareketlerden biri...baslarda zor gelebilir ama alişırsin pesetme

Kararlıyım ama suan canımı sıkan tek durum sabah yedıgım ekmek acaba ıkı bebek emzırıyorum ondan dolayımı boyle bukadar acıkıyorum yoksa iradem saglamdır. Yada kendımı mı kandırıyorum anlayamadım. Cocuklar emıyor sankı kemıklerım cekılıyor. Plank yapıyorum teldekı uygulamada 2 dakıkalık var. Sen gunluk ne spor yapıyosun ?

Uyumadan önce yesil çay ve hibiskus cayı da etkili unutmayalım canlar

Hibiskusu nasıl demlemelıyım? Birde bu chia tohumu ne ıse yarıyor bende alsammı

Canım sabah ekmek yersen zeytin yeme..zeytin yersen de ekmek yeme...bak canım yulaf ezmesi alabilirsin.yarim caybardağını blendirdan gecirip 1 yumurta az sütle karistirıp az z.yağında tavada sabahlari yapabilirsin..doyurucu oluyor ve kalorisiz emin ol borek gibi oluyor tadı...lor peyniri sep uzerine enfes olur.
Ben mercimek unu da yaptım.krep iyi oluyor.
Bu arada hibiskus(bazı aktarlar narçicegi de diyorlar)cayını 1 tatlı kaşığı ,yesil cayı da 1 tatli kasığı koyuyorum caydanlığa..( bitki cayı icin icinde suzgeci olan çaydanlıklar var ya )içine sıcak su koyup demlenmesini bekliyorum 5-6 dk...
Chia bir ceşit tohumdur tatlım...lif kaynagı ,omega 3 ve protein kaynağıdır..sıcak soğuk her yemege katılabilir...ama ben daha cok yogurtta seviyorum..cıtır çıtır incir cekirdegi gibi yenmesi keyifli bir tohum..tavsiye ederiz.
Spor herkes kendine uygun olani yapıyor.ben bazen bölgesel bazen agırlıkla calışıyorum.ama haftada en az 3 kez mutlaka tempolu 45 dk yürüyorum.
Bir de sunu hatırlatmak isterim..Biz diyet yapmiyoruz.Saglıklı beslenerek kilolarımızı veriyoruz ve bu saglıklı beslenmeyle de güzellesiyoruz
Değil mi canlaaar

Kıyamam canım yaaa...Soyacım uykunu bu gece umarim alırsın yarına zımba gibi ol tatlım benim..uykusuzluk çok kötü birsey insanın sinirleri bozuk oluyorherkese saldırasım gelir benim uykusuzken..aslında uykuya düşkün biri degilim ama illa gerekli olan saati uyumam lazım..yani seni çok iyi anliyorum.

Uzun uzun acıklamıssın tesekkür ederom
Ya aslında okadar kızıyorumkı kendıme. Bı ınsan nıye bunu yapar kendıne dıyorum. 3 haftadır tatlı hamurişi abur cubur asıtlı ıcecekler beyaz ekmek hepsını kestım. Ve coook haklısın. Eger ıstedıgım kıloya dusersem bırdaha tovbe bu hataları yapmayacagım Sonsuz yeme hakkım varmıs gbı hıc dusunmeden hep yedım. Coguda can sıkıntısından yemeler..... umarım dızlerımden yukarı cıkmaya o pantolonu gıyebılırım :) evde hibiskus vardı demleyecegım bırazdan. yarın da chıa tohumu bakıcam cok sagol

Rica ederim

Bu arada akşam menümü yazmayı unuttum
*1 kepçe yayla corbası
*5 kaşık taze fasülye
*2 kaşık turp otu salatası
*1adet kozlenmiş acı biber tursusu(benim yaptıgım tuz oranı düşük)
Biraz önce de 2 fincan yesil caylı hibiskus umu içtim ...
Bugün 45 dk.tempolu yürüyüsüm de tamamdır

Slm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.
Su anda yaseminli yesil cayimi iciyorum bitirince camasir serip yatcam

Sakın ihmal etme Hasibecim

Eveeeet benim de korktuğum başıma geldi..2 hafta önce olan 62.5 den 1 gr bile oynamamişim...su içmek haricinde bozmadım diyetimi..demek ki inatlaşmaya biz de başladık..ama ben senin inadıni kirarım bu arada aynalar bana öyle bir teselli veriyor ki...

Selam,

Onun adı meme! Bunun kibarcası yok.. karaciğeri kibarlaştırıp söylüyormuyuz? Ya da mideyi? Meme bir organdır, meme anneliğin simgesidir, kadınlığın simgesidir.. meme demekten ve memenizden utanmayın! Gerçekten kızdığım bir konu bu.. günde en az 10 kere meme demenizi ve memeyi cümle içinde kullanmanızı rica ederim ))

Öncelikle geçmiş olsun, Memende ki kitle için hemen randevu al ve doktora git.. zararsız kist olabilir (fibrokist, fibroadenom) ama baktırmakta fayda var.. mutlaka bilgilendir beni.. geçmiş olsun, umarım kötü birşey çıkmayacak..

Sevgiler

Sütü biraz artır, sıvı akışkan karışım elde etmen lazım..

Günaydın,

Kahvaltımı yaptım, kursa gidicem hazırlanmam lazım acilen..

2 yumurta ile peynirli chialı omlet
5 zeytin
3 ceviz
10 y.mersini

Aç karnına 2 kuru kayısı+ ılık su

Bu arada tartıldım.. 94.5 olan kilom 93.1 kg olmuş )) 20 gunde 1,4 kg vermişim ama inanılmaz sevindim)) aylık 2 kilo bile gitse itirazım olmaz yeter ki gitsin..

Hadi kaçtım derse yetişmem lazım ))

Bende normalde pazartesı gunlerı tartılıyordum size ayak uydurayım dedım bugun tartıldım gecen pazartesı 75.00 kılo cıkmıstım. Bugun 74.1 yani -900 vermısım.
Sabah kahvaltıım
-2 su bardagı lımonlu su
-1 dılım bugday ekmegı
- 1 yumurta
- roka
- lor peyniri
- çay

Cok sabırsızım allahım 69.9 u goreyım bir an once yeterki bi 6 goreyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…