Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Selam,

Arkadaslar sana yardimci olmus gordugum kadariyla.. ozellikle Roka35 sana cok tesekkur ederim, beni aratmamissin ))

Aksam uzeri menulerini ve durumunu yorumlayacagim, tek kuralim var eger dikkat edersen problem yasamayiz ve sende kisa surede istedigin kiloya inersin ))

Sayfa 2 de paylastigim listeyi oku, yasaklilarimizi ogren ve asla kacamak yapma ))

Gorusuruz

Slm kizlar

Pazartesiye randevu aldim cnm. Annemin memesindede fibtokistler var. Ben tahmin ediyordum bendede bir seyler olacagini ondan ara sira kendi kendime meme muayenesi yaparim. Kotu olacagini dusunmuyorum ama kontrolu ihmal etmemek lazim sonucta genetik olarak risk grubundayim.

Dunku menum
Sabah 5 yk musli 1 sb sut
Ara filtre kahve
Ogle kinoali salata
Ara 4 ceviz ve yesil cay
Aksam mercimek corbasi ve salata

Dunden onceki gun adetimin yogun gunuydu bir gun oncesine gire 700 gr artim vardi ondan dun hafif beslendim cok sukur bugun artilarim gitti eksiye bile gectim ☺

Bu arada hedef listemi yazmayi unutmusum onu da yazayim dedim

30.01.2019 = 105.1 (baslangic)
06.02.2019 = 103.5 = 102.9
13.02.2019 = 102 = 102.0
20.02.2019 = 100.5 = 99.8
27.02.2019 = 99 = 98.9
06.03.2019 = 97.5
13.03.2019 = 96
20.03.2019 = 94.5
27.03.2019 = 93
03.04.2019 = 91.5
10.04.2019 = 90

Tebrikler canım

Evet sagolsun Roka35 uzun uzun acıkladı. Ya elimden geleni yaparım eskı konuna baktım imrenilecek bi kılo vermışsin cok gaza geldım... ve sayfadakı disiplinin en güzeli... kendımı mecbur hıssedersem daha kararlı yol alırım tabi sanada uyum saglarsam. :) sayfa 2 deki lısteyı sanırım 5. Okumam suan gene okudum sürekli bakıyorum eksıgım olmasın diye... inşallah başarırım bende sizler gibi

Bende hedef listesı yapmıstım ama senınkı daha guzelmıs :) haftada bır tartılıyosun sanırım. Ve farkettım bı hafta 1 kg ise dıger hafta 1,5 kg vermeyı hedeflemıssın... suana kadar uymussun umarım aynı sekılde devam eder. Bende kendı listemı düzelteyım senınkı daha iyimiş. Ayrıca gögüsünde umarım sıkıntı yoktur.hayırlı sonuclar alırsın

Gogus degil, Meme! Takintiliyim bu konuya ))

Selam kizlar,

Bir kurs gunu daha bitti hele sukur )) bu arada yeni bir kursa yazildim.. yaratici yazarlik kursu )) ne zamandir istiyordum gitmeyi, sagolsun kardesim.bana dogum gunu hediyesi olarak kurs hediye etti.. cok mutluyum ))

Bugun ara ogun hic yapmadim.. sadece kursa giderken latte aldim soya sutlu (sekersiz) icine de tarcin ekledim.. yurudum yol uzun ve kursta cay/kahve vs yok. Yururken onu ictim o kadar.. hic acikmadim da.. alisiyorum sanirim)) annem sagolsun aksam icin bir seyler hazirliyoe simdi.. yemek derdim de yok.. simdilik bu kadar, yemekten sonra yazarim yine :)

Aksam menum,

1 kase yayla corbasi (chiali)
1 kase ispanak sote
2 yk patatesli sulu kofte

Cok doydum )) birazdan bitki cayimi icip iet sosyeteyi izliycem.. cok uykum var hala, dun o kadar uykusuzluguma ragmen yine uyuyamadim.. gece 2 falandi uyudugumda.. bugun yine erken yatmayi deneyecegim, bakalim kismet ))

Not: bugun sturbucksta flat white diye bir kahve ictim.. soya sutu ile yapilmasini istedim.. icine tarcin ekledim kahvemin.. tadi gercekten cok iyiydi, 100 kalori falan.. icinde 2 shot espresso var.. kafein deposu yani.. disari da oldugunuzda latte ya da flat white icebilirsiniz... Ustelik sekersiz olmasina ragmen, sekerli gibi tadi var ))

Ben de yağsız sütle flat white tercih ediyorum :) gerçekten benim için de enfes afiyet oldun canim

Hasibe ve tan öncelikle tebrik ederim hedef tablosu tutmuş harikaaa
Ben pek bakmıyorum ona çünkü muhtemelen 1-2 kilo gerisinde kaldim

Bu arada soya kitap okuyup biraz kendini yormayı dene ben de günlerimi hafta içi cok az uykuyla geçiriyorum
Ve ne farkettim biliyor musun
Az uyuduğum sabah 6da uyanip tartildiğim günler ki her hafta içi ben azalma görmekte zorlaniyorum
Ama hafta sonu 8-9 gibi kalkiyorum tarti -200/-400 iniyor
Bu olabilir mi? Yani kafam karıştı iyice
Çünkü daha çok çalışıyorum hareketliyim ama günlerce ayni kalabilir hatta bazen +bile çıkabiliyor.
Erken tartiliyorum diye mi bilmiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum

Tebrikler canım

Tesekkur ederim cnm

Eki Görüntüle 2239906
Öğlen menum :
Yumurtalı ot kavurması(cok az z.yagı ile)
3 kaşık didiklenmiş tavuk göğsü

Afiyet olsun guzel gorunuyor

Listede ilk yazan kilolar hedeflerim. Ramazana kadar haftada 1.5 kg hedefledim. Ramazanda 1 kg hedefledim. 2. Yazanlar o haftaki kilolarim. Bi hafta cok verip bir hafta az veriyorum listeyi bir turlu tutturmus oluyorum sonucta

Afiyet olsun cnm

Slm kizlar

Unutmadan once alintilara cevap vereyim dedim

Bugunku menum

12.00 omlet (yesil sogan, kapya biber, maydanoz, dereotu, lor, 2 yumurta) 10 cerry domates, 10 siyah zeytin

17.00 1 yerli muz

19.30 1 kase yogurtlu bugaday corbasi, kucuk 1 kase yogurt, firinda sebze (karnibahar, brokoli, arpacik sogan, domates, kapya biber, kabak)

22.30 sade nescafe

Tatlım hedef kilomu tutturamadım maalesef..2 haftadir 62.5 tayım..61.5 olmalıydim bu hafta..ama pesetmek yok

Gece 2 ve ben spor yaptım
Hıc yapmamaktan iyidir napalım. Leslie yaptım yaklasık 7.bin adım ve karın-basen-kol-bacak egzersizi 835 kalori... leslie ile birlikte 1000 kaloriyi gecıyor galıba. Uygulamada oyle yazıyor umarım öyledir hayırlı geceler...

Ben kitap okumadan asla uyumam ki zaten.. yıllardır değişmeyen tek alışkanlığım bu.. mutlaka yatmadan 50 sayfa okumam lazım ))

Uykusuzluk ödem yapar, kilo yapar.. özellikle gece 23:00-04:00 arası uyku da olmak zayıflama açısından önemlidir çünkü şu meşhur leptin hormonu o saatlerde devreye girer ve uyurken kalori yakmamıza sebep olur.. az uyudugunda kilo veremezsin (bakınız, ben)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…