Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Günaydınn

Şok şok şok
Kilo almişim bu sabah
Mumkunati yok!
Bugun suyu arttirip yuruyus yapicam
Kararliyim!
Neyse bir şey ödem yapti

Kahvaltim
Peynir
2 ceviz
Çeyrek dilim ananas
8 zeytin

Vücudun ödem tutmuştur telaş yok.. daha düzenli yazmalısın öğünlerini.. zayıflamak bedensel olduğundan çok, psikolojik bir eylemdir.. o sana oyunlar oynar, seni istediğin zaman zayıflayabilirmişsin gibi kandırır.. bir kere buna kanarsan kilo alman kaçınılmaz olur.. ilk gün diyet yapıyormuş gibi süreklilik göstermek gerekir.. suyu artırıp spor yapma fikri gayet iyi, bir kaç güne normale dönersin ))

O uygulama da yazan kalori kayıpları keşke gerçek olsa ama malesef değil )) eğer öyle olsaydı emin olun ben 1 porsiyon fıstıklı kaymaklı baklava yer, sonra da spor yapar hepsini yakardım ))
Tahmini 200-300 kalori yakmışsındır.. ki bence gayet iyi bir rakam bu ))
Spor yapmanı beğendim, aynen devam

Birazdan spora gideceğim, bacaklarım çok ağrıyor.. dün kursum vardı ve kursa giderken bayaa yürüyorum.. bugün sporda da yürüyeceğim, gelsin kalori açıkları ))

Bir türk kahvesi yapıp içeyim spora gitmeden..

Kahvaltım,

Aç karnına 2 kuru kayısı (akşamdan su da bekletildi)

Yumurta salatası
7 zeytin
1/2 kk peynir
1 yk ispanak sote
2,5 ceviz

Bende Uykuma duzen getırmelıyım demekkı. sacma sapan uyuyorum

Hayaller 800 kalori hayatlar 200 kalori :)))) neyse bugun hava guzel kahvemi icip sahile gidicem hedefim 10 bin adım atmak.

Öğlen menümü yazmaya geldim :)
1 kepçe donates çorbası
Evden getirdiğim 3-4 kaşık mantar sote

Bol bol su içmem lazim ‍
Bugün iş cikisi alisverise gidicem bool bol yürürüm arabam da yok eve de toplu tasima +metro
Oyun oynama sırası bizde
Akşam yemegini de güzel gecirirsem neden + olsun dimi ama

Bu arada menülerimi yazamiyorum eskisi kadar sık çok yoğun oluyorum gün içinde telefonu elime bile alamiyorum ama elimden geleni yapicam :)

Spora gittim ama yine spor yapamadan dondum ya )) saglik raporu olmadan spora almiyorlarmis.. ben kanser takip hastasiyim ne sagligi ne raporu ya )))
Neyse, ctesi gunleri doktorlari oluyormus, o saglik raporu veriyormus muayene ettikten sonra.. insallah ptesi baslayabilecegim ))

Gitmeden once 1/2 kase yesil mercimek yemegi ve 1/4 elma yedim.. cok ac gitmek istemedim.. spor yapamayinca yuruye yuruye geri dondum.. yaklasik 2 saat yurudum (gordugum her magaxaya da girdim) eve gelince 1 ufak kase ayranli corba yedim (chiali) simdi salata hazirliycam.. firina kofte attim.. aksam yemegini hazirlayayim cok gec olmadan..

Sabah menum

Roka
Domates
Salatalık
1 dılım bugday ekmegı
Lor peynır
1 yumurta

Ara türk kahvesi

Akşam menüm

Yarım kase tarhana corbası
6yk tavuklu mantar sote
Ev yogurduyla 1 bardak ayran

Bugun sahıle yuruyese gidecektım cocuklar cıldırınca gıdemedım
Evde en az 1 saat leslie ve karın basen kol bacak egzersızi yapıcam

Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim. Menumude yrn yazarim.
Hepinize iyi geceler.

Gecmis olsun, dikkat et kendine

Gecmis olsun, dikkat et kendine
sagol cnm

akşam çok kötü oldum. gece 4.30da ilaç aldım üşemeye başlamıştım yine ateşim çıkacaktı.
çok şükür sabaha ateşim geçmişti kızı okula hazırlayabildim.
saat 10 gibi yine üşemeye başladım birşeyler atıştırıp ilaç aldım yine

dünkü menüm (perşembe)

08.00 smoothie (1 muz, 5 yk yulaf, 1.5 sb sut, 10 cig badem, 1 tk chia, tarcin)
10:00 Kayisili form cayina buyrun
13:30 Sotelenmis tavuk goguslu salata.
17.00 yerli muz yedim
19.30 1kase tarhana corba 1 tabak karisik sebze( dun kiremite sigmayanlari az suda tencerede pisirmistim onu yedim)

Bu arada bugün nöbet ve yogun ders programım vardı..paylaşım da yapmakta zorlandım.
Öglen:4 kaşık taze fasülye 1büyük kase chialı yoğurt yedim.
Akşam:1 büyük kase corba ictim...1 parca peynir ve 3 zeytin...tuhaf oldu biliyorum menüm ama ev halkı makarna istedi..köftemde azdı..o da kızartmaydı yemek istemedim

Menumu yazmaya geldim yorumlaraaniz sevinirim bu ara bir seyleri kacirmak istemiyorum cunku

2adet ceviz
5-6 zeytin
1kucuk kahvaltilik kutularda peynir varya ondan

Öğlen
Pazi yemegi bir corba kasesi
Yarim elma

Ara
Cenaze dolayisiyla yoldaydim bir parca yulafli bar uzattilar aciktigim icin isirdim ucundan

Aksam
3 minik tavuk koftesi izgara
2-3yk karabugday (tavada isittim patliyorlar :) )
1 kozlenmis biber
Tarhana corbasi

Sade turk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…