Günaydınn
Şok şok şok
Kilo almişim bu sabah
Mumkunati yok!
Bugun suyu arttirip yuruyus yapicam
Kararliyim!
Neyse bir şey ödem yapti
Kahvaltim
Peynir
2 ceviz
Çeyrek dilim ananas
8 zeytin
Gece 2 ve ben spor yaptım
Hıc yapmamaktan iyidir napalım. Leslie yaptım yaklasık 7.bin adım ve karın-basen-kol-bacak egzersizi 835 kalori... leslie ile birlikte 1000 kaloriyi gecıyor galıba. Uygulamada oyle yazıyor umarım öyledirhayırlı geceler...
Ben kitap okumadan asla uyumam ki zaten.. yıllardır değişmeyen tek alışkanlığım bu.. mutlaka yatmadan 50 sayfa okumam lazım ))
Uykusuzluk ödem yapar, kilo yapar.. özellikle gece 23:00-04:00 arası uyku da olmak zayıflama açısından önemlidir çünkü şu meşhur leptin hormonu o saatlerde devreye girer ve uyurken kalori yakmamıza sebep olur.. az uyudugunda kilo veremezsin (bakınız, ben)
O uygulama da yazan kalori kayıpları keşke gerçek olsa ama malesef değil )) eğer öyle olsaydı emin olun ben 1 porsiyon fıstıklı kaymaklı baklava yer, sonra da spor yapar hepsini yakardım ))
Tahmini 200-300 kalori yakmışsındır.. ki bence gayet iyi bir rakam bu ))
Spor yapmanı beğendim, aynen devam
Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim. Menumude yrn yazarim.
Hepinize iyi geceler.
sagol cnmGecmis olsun, dikkat et kendine
Yazilim guncellemesi var cnm sitedeKızlar bugün bir türlü giremedim..bir tuhaflık mı var sitede
Ay alişmak zor olucak birazcık soğudumYazilim guncellemesi var cnm sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?