Bu arada bugün nöbet ve yogun ders programım vardı..paylaşım da yapmakta zorlandım.
Öglen:4 kaşık taze fasülye 1büyük kase chialı yoğurt yedim.
Akşam:1 büyük kase corba ictim...1 parca peynir ve 3 zeytin...tuhaf oldu biliyorum menüm ama ev halkı makarna istedi..köftemde azdı..o da kızartmaydı yemek istemedim
Menumu yazmaya geldim yorumlaraaniz sevinirim bu ara bir seyleri kacirmak istemiyorum cunku
2adet ceviz
5-6 zeytin
1kucuk kahvaltilik kutularda peynir varya ondan
Öğlen
Pazi yemegi bir corba kasesi
Yarim elma
Ara
Cenaze dolayisiyla yoldaydim bir parca yulafli bar uzattilar aciktigim icin isirdim ucundan
Aksam
3 minik tavuk koftesi izgara
2-3yk karabugday (tavada isittim patliyorlar :) )
1 kozlenmis biber
Tarhana corbasi
Sade turk kahvesi
2 -2.5lt suMenu de problem bir sey yok.. spor ve su?
Bu arada gecmiş olsun tatlımsagol cnm
akşam çok kötü oldum. gece 4.30da ilaç aldım üşemeye başlamıştım yine ateşim çıkacaktı.
çok şükür sabaha ateşim geçmişti kızı okula hazırlayabildim.
saat 10 gibi yine üşemeye başladım birşeyler atıştırıp ilaç aldım yine
Önemli birşey yok tatlım aslında...ufak tefek şeyler.bu aralar kurs ve dersler beni fazlaca yoruyor sanırım .enerjim gidiyor..birdeBu ara cok.keyifsiz gibisin.. bir sorun yoktur umarim?
Teşekkür ederim canım...keyifsizliğimi kendi kendimi telkinle yenicem inşallah.ne kadar tanımasakta birbirimizi benim için pozitif duygular göndermeniz ve dostluk göstermeniz beni cok mutlu ediyor..iyi ki varsınız2 -2.5lt su
Aktif bir spor yapmadim yürüyüşlü aktif hareketli bir gündü diyebilirim soya
Bu arada mutlu yaşların olsun şimdiden
Hasibe harika gidiyorsun gercekten
Tan her ne kadar uzak kalsam da yazmaktan okuyorum soya keyifsizliğini sorgulamış dilerim bir şey yoktur senin enerjik hallerine alışkınım :))))
Harika bir olumlama...sadece zayıflamak için değilZayiflama olumlamasi paylasayim.. isteyen yapabilir.. 21 gun boyunca her aksam bu kelimeleri yazin ve okuyun yatmadan once.. (inanarak okuyun) ve yattiginizda, kendinizi olmak istediğiniz kiloda hayal edin.. bilinc altinizi bu sekilde kodlarsaniz, kilo vermek daha kolay olacaktır..
daha sağlıklı olmak için hızla kilo veriyorum
duygularımla Barış halindeyim
metabolizmam düzgün çalışıyor
yediğim herşey çok sağlıklı
ideal kilom (olmak istediginiz kiloyu soyleyin) vücudumun bu kiloya ulaşana kadar fazla yağlarımı yaktığını biliyorum
mutlu ince ve zinde ideal bedenime sahip olmayı hak ediyorum
düzenli olarak fitness egzersizlerimi yapıyorum
mutlu ince zinde sağlıklı ve güzel bir bedenim var
zihnimde İnce olduğunu görüyorum
içinde sevgi olmayan her şeyi bırakıyorum herkesi affediyorum
kendimi ve herkesi bağışlıyorum ben kendimi seviyorum
sadece acıkınca yerim
aç olup olmadığımı bilirim
kendime saygı duyuyorum
her gün daha da güzelleşip saglıklı ve zinde hale geldiğimi hissediyorum
cildim muhteşem canlı ve sağlıklı
bedenimi seviyorum
ideal bedenimi hak ediyorum ve şimdi buna izin veriyorum
ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum
öncekinden daha az yiyorum
beslenmem çok dengeli midem rahat
bedenimin görünüşünü seviyorum
bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor
yediğim yemekler bana sağlık vererek ömrünü uzatıyor hafızamı güçlendiriyor beni dengeli tutuyor
hücrelerim her geçen gün daha da güçleniyor
inceyim ve dümdüz Bir karnım var
kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım
yemek için oturduğum her sefer hedefime ulaşmak konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım
doğru beslenmek ile istediğim kiloya ulaşıyorum
ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır herkes başarımın farkına varıyor
kendi hayatım geleceğim ve kişisel mutluluğum için kilo verme hedefime ulaşıyorum
ben güçlüyüm hedefine ulaşmaya muktedirin ve bunu yapıyorum
kilomu ve iştahımı kontrol etmek benim için kolay
daha küçük porsiyonları daha küçük lokmaları daha yavaş daha sağlıklı daha sakin bir şekilde yemeyi seviyorum
hedefimi belirliyorum ve ona bağlı kalıyorum
kendimi seviyorum kendimden özür dilerim kendimi bağışlıyorum kendimi affediyorum
hızlıca sağlıkla ve kolaylıkla zayıflıyorum
Ay bu ne be dutum.tüh yaa.neyse beterinden korusun Allah.bebislerinle sağsalim eve gelmişsin ya önemli olan o.bu arada ben de ısınamadım sitenin yeni haline.en azından rengi daha canlı olsaydı.mürdüm bordo ya da eskisinden daha koyu bir pembe..bu renk guzel ama ne bileyim pek uymadıKızlar bende dün pek giremedım. Bıraz hava aldırayım cocuklarla anneme diye dısarı cıktım. Cıkmaz olaydım sınır krızlerı gecırdım. Bebeklerı arabaya ındırdım tektek. tekrar eve gıdıp coplerı alacaktım kı anahtarı iceride bıraktıgımı farkettımiki saat kapıyı acmayla ugrastım ki sonunda acabıldım. Neyse bitti tamam derken atmden para cekecektım atm kartımı yuttu ve benım kartımda degıl esımındi ee eşimde ırakta, mümkünatı yok kartı bana vermezler. NeYse olan oldu hadı gıdelım derken avmye geldık tam ınıcez arabanın camı takıldı hava alayım derken çile çektim resmen
2 -2.5lt su
Aktif bir spor yapmadim yürüyüşlü aktif hareketli bir gündü diyebilirim soya
Bu arada mutlu yaşların olsun şimdiden
Hasibe harika gidiyorsun gercekten
Tan her ne kadar uzak kalsam da yazmaktan okuyorum soya keyifsizliğini sorgulamış dilerim bir şey yoktur senin enerjik hallerine alışkınım :))))
Bu arada gecmiş olsun tatlım
Ay bu ne be dutum.tüh yaa.neyse beterinden korusun Allah.bebislerinle sağsalim eve gelmişsin ya önemli olan o.bu arada ben de ısınamadım sitenin yeni haline.en azından rengi daha canlı olsaydı.mürdüm bordo ya da eskisinden daha koyu bir pembe..bu renk guzel ama ne bileyim pek uymadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?