Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Kızlar 10.bin adım attım bugun ama canım cıktı. Sahıl cok uzun degıl bır ıkı tur attım baktım olacak gıbı degıl ara sokaklara daldım. Nereye yureyecegımı sasırdım artık:) spor salonuna inatla gıtmıyorum cunku bılıyorum gitsem bogazımı tutmam. Sizler gunde kac adım atıyorsunuz? Kac adın atsak yeterli olur acaba ?

Bu arada akşam menüm

Kıymalı ıspanak sote
4 yk sade makarna
Lımonlu turp
1 kase yogurt

Slm kizlar

Aksama dogru daha iyi oldum cok sukur. Insallah yrn daha iyi olurum.

Bugunku menum
Sabah: 1 tk labne ve yumurta (kahvaltiyi esim hazirladi ben bebekle ilgilendim tavada yumurtayi kirip tabaklara pay etmis. Ben tek tek kirip koyuyordum. Herhalde 2 taneye yakin yumurtaya denk gelmistir tabagimdaki)
Ogle: bir sey yiyesim gelmedi esim meyve yiyordu 3 dlm portakal ve yarim kivi yedim bende
Ara: aclik hissettim 3 hurma ve 10 cig badem yedim
Aksam: haslama yaptim 2 baget biraz patates biraz havuc
Ara: filtre kahve

Site bir kere daha güncelleme yaparsa bırakıcam sanırım, bu ne ya.. 2 gündür gıcık etti beni ))

Menümü yazayım önce,
2 yulaf krep
1 yk mantar sote
1 kk prynir
5 zeytin

Ara, 5 badem, 5 kuru üzüm

Şimdi ufak notlarım var,

1) canınız ana öğünde bir şey yemek istemese de lütfen 1 kase çorba için ya da yoğurda meyve doğrayın yiyin.. bugün olmaz belki ama yarın öbürgün açlık atağı yaşarsınız bilginize..

2) akşam öğününde makarnayı hiç bir şekilde önermiyorum.. öğlen menüsünde yağsız tüketebilirsiniz ama akşam olmaz.. dikkat edelim..

3) sağlıklı her bireyin günlük en az 10.000 adım atması lazım, bunun üstünde attığınız her adım kaybettiğiniz kilo olarak tartıya yansıyacaktır )) 10 bin ve üstü adım atan arkadaşları tebrik ederim, kilo verme yolunda hızla ilerliyorsunuz..

4) şimdi kahvemi içtim, keşke biri de fal baksa ne hoş olurdu ))))

Kızlaaar selam .
Sabah kahvaltım:
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık lor
Tavada yumurta
Domates salatalık
1 kuru erik 1 kuru kayisi
Kahvaltıyı geç yaptık..biraz önce ara öğün yaptım.türk kahvesi ve 1 kuru erik.
Bu arada telefonuma su içme programı indiricem.çünkü içmek zorluyor beni ve unutuyorum.
İyı pazarlar diliyorum fıstıklar

Cok aciktim bugun.. bende kepekli makarna hasladim.. hem bagirsak etkinligi icin de iyi.. ayrica aksamlari yiyemiyorum, bari bu oglen yiyeyim dedim ))
Yanina da 2 yk kereviz salatasi ekledim.. birazdan yesil cayimi icerim.. bugun bol bol dinlenecegim, yarin spor gunum ))

Ben spordan nefret eden biri olarak ortalama gunluk 2-3 bin adim atiyorum )) sokaklarda yurumeyi hic sevmem, mumkun olsa tuvalete bile arabayla giderim o derece yani.. o yuzden spor salonuna yazildim, yarin baslayip hem adim atip hem yag yakici hareketler yapacagim ))

Aksam menum,

2 ince tavuk fileto (yagsiz tavada)
Kabak ve brokoli sote
1 ufak kase yogurt (chia ve chili biberli)

Kabaklari yarim halka dogradim, brokolileri ufak ufak yapip attim icine.. 1 yk zyagi ve ax tuz ekleyip yuksek isi da 5 dk kadar kavurdum.. hafif bir dirilik var ama tadi cok guzel.. ben genelde sote diye yaziyorum ama sotenin bir kac cesidi var.. eger sote yazmissam bilin ki bu sekilde pisirmisimdir ))

Ben mis gıbı denızın kenarında yuruyorum oyuzden cok işime gelıyor :) ama dün 10bin adımı tamamlamak ıcınde sahılı git gel git gel basım dondu resmen kendımı sokaklara vurdum :)))))) spor salonunda da yuksek tempoda en az 2 saat yürüyordum. Yeme duzenıne uyamadıgım ıcın salona gıtmekten vazgeçtım. İnşallah işe yarar

Slm kizlar
Bugun cok yogundum gelemedim ama kacamak yapmadim. Hemen menu yazayim.

Sabah muzlu yulaf lapasi
Ogle 1 tabak haslama ( 1 baget biraz patates biraz havuc)
Ara sade nescafe
Aksam bezelye yemegi ve yogurt

Neredeyse 10 kg verdim. Yarin hastaneye gitcem bakalim arkadaslarim fark edeceklermi cok heyecanliyim. Yrn tepkilerini yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…