Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Kızlar ben hıc su ıcemıyorum. Kıloda veremem dımı. Nasıl yapıcam su durumu bılmıyorum. Eskıdende boyleydı. Su ıcmeden kılo zaten nasıl verılırkı. Birde seyı merak ettım haftada ortalama kac kilo verebılıyorsunuz?

Sabah menum
1 bardak lımonlu su
1 yumurta
1 tam bugday ekmegı
Yarım domates-salatalık-roka
Kk peynir
 
Tatlım su sorununu kışın ben de yasıyorum...surahiye 1-2 dilim elma limon karanfil gibi seyler katıp tatlandirdim..kilo vermek her bünyeye gore degişir ona takilma...ben ortalama 750 gr veriyordum haftada...2 haftadır gr veremiyorum..
 


Yok zorlayacagım kendımı cunku susuz gercekten olmuyor gıtmıyor. Sen diyete uydugun haldemı veremıyosun suan ? Duraklama donemınden nefret edıyorum :/ gecıcı donem ama ınsan sabırsızlanıyor.
 
Yok zorlayacagım kendımı cunku susuz gercekten olmuyor gıtmıyor. Sen diyete uydugun haldemı veremıyosun suan ? Duraklama donemınden nefret edıyorum :/ gecıcı donem ama ınsan sabırsızlanıyor.
Evet canım duraklamadayım sanırım..suyu artirmam ve yemekleri de biraz daha azaltmam lazim sanirım.aralarda kuru meyve yerine tarcınlı sut yogurt yesil elma tüketicem..iste deniycem bakalım birseyler.yeşil cay 1 haftadir içmiyorum tekrar duzenli tüketicem aksamları
 
Bugun spor yaptim, butun kemiklerim ve kaslarim agriyoooo.. uzun zamandir kullanmadigim bir suru kas felan varmis bende )) karnim bile agriyo ya.. birazdan girip bir dus alacagim, sonra da yemek yiyecegim.. artik bu sporla da kilo vermezsem tartiyi kiricam galiba )))
 
Yarin daha çok ağrin olucaktır Soyacim...yarın ufak ufak yurüyüşler yap sıcak tut kaslarını yoksa bir sonraki sporu hiç yapamazsin bitanem.
Bu arada ben de 1 saat yurüdumm..haklımışsın 10 gündür moralsizdim tartiya yansıdı.moral önemliymiş..simdi iyiyim 2 hafta tam konsantre bir şekilde devam
 

Diyet yaparken moral ve olumlama cok onemli.. dusun ki diyet yapiyorsun ama bir taraftan da surekli "yok ya ben kilo veremiyorum" dersen, kilo veremezsin.. cunku beyin sen komut verirsen seni dinler, komut vermezsen kendi bildigini okur.. sen surekli olumsuz dusuncelerde olursan bedenin de olumsuz olur.. o yuzden olumlama ve moral/motivasyon onemli.. ben senin kisa surede tekrar kilo verecegini biliyorum, kendine inan, pozitif yonde olumla kendini ))
 

Ben senın azmıne hayran kaldım 5 ayda 33 kılo... bısey merak ettım o süre zarfında kılonda duraklama falan olmadımı
 
Merhabalar arkadaslar bundan 5-6 yil once 25 kilo verdim tamamini Suan geri aldim Bu durum Beni cok rahatsiz ediyor tek basima ustesinden gelemiyorum Diyet yaptigim donemlerde cok siki diyetimide sporumu Da yapiyordum. Katilmak icin
Kurallar var mi bastan Bikac yorum okuyabildim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…