- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
hayatımda tanıdığım ve tanımaktan mutluluk duyduğum azim abidesi güç kraliçesi...
iyi ki doğmuşun ve seni tanımışım.
MUTLU YILLAR SOYACIM.
Mutlu yıllar soyacım..yeni yaşın sana ve sevdiklerine mutluluk sağlık başarı getirsin canım
Tatlım su sorununu kışın ben de yasıyorum...surahiye 1-2 dilim elma limon karanfil gibi seyler katıp tatlandirdim..kilo vermek her bünyeye gore degişir ona takilma...ben ortalama 750 gr veriyordum haftada...2 haftadır gr veremiyorum..Kızlar ben hıc su ıcemıyorum. Kıloda veremem dımı. Nasıl yapıcam su durumu bılmıyorum. Eskıdende boyleydı. Su ıcmeden kılo zaten nasıl verılırkı. Birde seyı merak ettım haftada ortalama kac kilo verebılıyorsunuz?
Sabah menum
1 bardak lımonlu su
1 yumurta
1 tam bugday ekmegı
Yarım domates-salatalık-roka
Kk peynir
Tatlım su sorununu kışın ben de yasıyorum...surahiye 1-2 dilim elma limon karanfil gibi seyler katıp tatlandirdim..kilo vermek her bünyeye gore degişir ona takilma...ben ortalama 750 gr veriyordum haftada...2 haftadır gr veremiyorum..
soya_sosu mutlu yıllar bol eksılı sıkı vucutlu zayıfmııı zayıf bir yıl gecırırsın ınsallah :))
Evet canım duraklamadayım sanırım..suyu artirmam ve yemekleri de biraz daha azaltmam lazim sanirım.aralarda kuru meyve yerine tarcınlı sut yogurt yesil elma tüketicem..iste deniycem bakalım birseyler.yeşil cay 1 haftadir içmiyorum tekrar duzenli tüketicem aksamlarıYok zorlayacagım kendımı cunku susuz gercekten olmuyor gıtmıyor. Sen diyete uydugun haldemı veremıyosun suan ? Duraklama donemınden nefret edıyorum :/ gecıcı donem ama ınsan sabırsızlanıyor.
Yarin daha çok ağrin olucaktır Soyacim...yarın ufak ufak yurüyüşler yap sıcak tut kaslarını yoksa bir sonraki sporu hiç yapamazsin bitanem.Bugun spor yaptim, butun kemiklerim ve kaslarim agriyoooo.. uzun zamandir kullanmadigim bir suru kas felan varmis bende )) karnim bile agriyo ya.. birazdan girip bir dus alacagim, sonra da yemek yiyecegim.. artik bu sporla da kilo vermezsem tartiyi kiricam galiba )))
Yarin daha çok ağrin olucaktır Soyacim...yarın ufak ufak yurüyüşler yap sıcak tut kaslarını yoksa bir sonraki sporu hiç yapamazsin bitanem.
Bu arada ben de 1 saat yurüdumm..haklımışsın 10 gündür moralsizdim tartiya yansıdı.moral önemliymiş..simdi iyiyim 2 hafta tam konsantre bir şekilde devam
Bugun spor yaptim, butun kemiklerim ve kaslarim agriyoooo.. uzun zamandir kullanmadigim bir suru kas felan varmis bende )) karnim bile agriyo ya.. birazdan girip bir dus alacagim, sonra da yemek yiyecegim.. artik bu sporla da kilo vermezsem tartiyi kiricam galiba )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?