Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Akşam menüm

1 kase şehriye çorbası
6yk patates yemegı
Ve salata

Bugün yürüyüş yaptım 10.bin adım atabildim
Yatmadan sıkılaşma egzersizide yapacagım
 
Akşam menüm

1 kase şehriye çorbası
6yk patates yemegı
Ve salata

Bugün yürüyüş yaptım 10.bin adım atabildim
Yatmadan sıkılaşma egzersizide yapacagım
Canım içeriği tamamen patates olan yemegi yeme..özellikle aksam.sebze yemeginin icinde filan olabilir mesela patates...corbanda olabilir.
Bu arada sporun çok iyi gidiyor tebrikler tatlım
Birazdan narciceği yeşil çay karişımımı yapıcam..
 
6 kilonu vermişsin bile..profil durumunda öyle yazıyor sanki..ilk sayfalarda beslenme listesi hazirladi SOYA MIZ.onu bir kaç defa oku tattlım.biz diyet yapmiyoruz.zararlı yiyecekleri kaldirdik hayatimizdan .anlayacagın saglıklı beslenerek kilolarimızı yağdan veriyoruz.seni de aramizda görmek isteriz tabiki
 
Cok Tesekkur ederim canim bakip buldum yasakli ve yenebilecekler listesini bende Yarin itibariyle baslamis oluyum insallah hep birlikte kilolarimizdan kurtuluruz
 
Slm kizlar

Gittim geldim hastaneye. Ultrason cekildim ultrasonda bir sey cikmadi cok sukur. Dr yanina dondum gosterdim. Dedim ama kitle gibiydi setti hatta esimede sordum sence burda bir sey var mi ben mi evham yapiyorum diye gerci dun baktim sertligi biraz azalmis ama yine orda duruyordu dedim. O da dediki kendi meme dokunu hissetmissindir bazen oyle olabiliyor. Adetimin yogun gununde hissetmistim hormonlardan sanirim diye tahmin ediyorum artik cunku daha ince hic boyle bir sey hissetmemistim.

Gelelim diger meseleye. Hastanede her goren beni aaaa hasibe ne kadar suzulmussun ust tarafin iyice gitmis dediler. Bu motivasyon bana 3 ay gider.

Yarin aksamda gun oturmamiz var. Bakalim oradaki diger arkadaslarim ne diyecekler.

dün gece meryem uyutmadı 3 saatlik uykuyla duruyorum. menümüde yrn yazarım

iyi geceler
 

Evet haklısın güya az yemeye calıstım ama kalorılı nede olsa
Ayrıca teşekkür ederim canm inşallah bu yürüyüşün faydasını görürüm
 
günaydın
bu motivasyon resimlerinden sağdakini mi soldakini mi örnek alacağız
ben burda sanki hata yapıyorum hep soldakini alıyorum
 
Ben senın azmıne hayran kaldım 5 ayda 33 kılo... bısey merak ettım o süre zarfında kılonda duraklama falan olmadımı

Ara ara kilo vermem durdu, spor pek sevmeyen bir insan olarak o donemlerde daha fazla spor yaptim, daha cok su ictim.. diyette istikrarli olmak cok onemlidir.. eger sen vazgecmezsen, kilolarin sana veda eder )) yaklasik 1 aydir sadece 1,5 kilo verdim ama cok takmiyorum kafama.. eger o durduysa benim daha da israrci olmam gereken zaman gelmistir diye dusunup,kendimj spora veriyorum iste ))
 
Akşam menüm

1 kase şehriye çorbası
6yk patates yemegı
Ve salata

Bugün yürüyüş yaptım 10.bin adım atabildim
Yatmadan sıkılaşma egzersizide yapacagım

Ana maddesi patates ya da pirinc olan yemekleri yemiyoruz.. (patates salatasi, patates kavurma, pirinc pilavi, dolma -bulgurla yapilanlar yenebilir-)

Yemeklerin/corbalarin icine patates ya da pirinc atabilirsiniz.. izmir kofte yiyebilirsiniz.. ama ana maddesi pirinc ya da patates olanlari asla ))
 

Bir sey cikmamasina cok sevindim canim, ama kontrollerini ihmal etme sen yine de ))
Zayifliginla ilgili soylenenler buyuk motivasyon saglamistir eminim ama dikkat et, en kacamaga musait dusunce yapisi boyle donemlerde ortaya cikar.. "ne de olsa zayifladim, zayiflama yontemini ogrendim" dusuncesi beyne yerlesir ve seni yanlisa sevk edebilir ))
 

Tamam patron
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…