Canım içeriği tamamen patates olan yemegi yeme..özellikle aksam.sebze yemeginin icinde filan olabilir mesela patates...corbanda olabilir.Akşam menüm
1 kase şehriye çorbası
6yk patates yemegı
Ve salata
Bugün yürüyüş yaptım 10.bin adım atabildim
Yatmadan sıkılaşma egzersizide yapacagım
6 kilonu vermişsin bile..profil durumunda öyle yazıyor sanki..ilk sayfalarda beslenme listesi hazirladi SOYA MIZ.onu bir kaç defa oku tattlım.biz diyet yapmiyoruz.zararlı yiyecekleri kaldirdik hayatimizdan .anlayacagın saglıklı beslenerek kilolarimızı yağdan veriyoruz.seni de aramizda görmek isteriz tabikiMerhabalar arkadaslar bundan 5-6 yil once 25 kilo verdim tamamini Suan geri aldim Bu durum Beni cok rahatsiz ediyor tek basima ustesinden gelemiyorum Diyet yaptigim donemlerde cok siki diyetimide sporumu Da yapiyordum. Katilmak icin
Kurallar var mi bastan Bikac yorum okuyabildim
Cok Tesekkur ederim canim bakip buldum yasakli ve yenebilecekler listesini bende Yarin itibariyle baslamis oluyum insallah hep birlikte kilolarimizdan kurtuluruz6 kilonu vermişsin bile..profil durumunda öyle yazıyor sanki..ilk sayfalarda beslenme listesi hazirladi SOYA MIZ.onu bir kaç defa oku tattlım.biz diyet yapmiyoruz.zararlı yiyecekleri kaldirdik hayatimizdan .anlayacagın saglıklı beslenerek kilolarimızı yağdan veriyoruz.seni de aramizda görmek isteriz tabiki
Canım içeriği tamamen patates olan yemegi yeme..özellikle aksam.sebze yemeginin icinde filan olabilir mesela patates...corbanda olabilir.
Bu arada sporun çok iyi gidiyor tebrikler tatlım
Birazdan narciceği yeşil çay karişımımı yapıcam..
Seni döverim krizantemgünaydın
bu motivasyon resimlerinden sağdakini mi soldakini mi örnek alacağız
ben burda sanki hata yapıyorum hep soldakini alıyorum
Ben senın azmıne hayran kaldım 5 ayda 33 kılo... bısey merak ettım o süre zarfında kılonda duraklama falan olmadımı
Bu site gercekten ruhsuz bi hal almis umarim eski haline döner ben niye geldimmm
Soyacimin dogum gununu kutlama :)
İyi ki doğdunnn soya nice mutlu, isteklenin gerceklestigi harika bir yaş oldun senin içinnnn
Akşam menüm
1 kase şehriye çorbası
6yk patates yemegı
Ve salata
Bugün yürüyüş yaptım 10.bin adım atabildim
Yatmadan sıkılaşma egzersizide yapacagım
Slm kizlar
Gittim geldim hastaneye. Ultrason cekildim ultrasonda bir sey cikmadi cok sukur. Dr yanina dondum gosterdim. Dedim ama kitle gibiydi setti hatta esimede sordum sence burda bir sey var mi ben mi evham yapiyorum diye gerci dun baktim sertligi biraz azalmis ama yine orda duruyordu dedim. O da dediki kendi meme dokunu hissetmissindir bazen oyle olabiliyor. Adetimin yogun gununde hissetmistim hormonlardan sanirim diye tahmin ediyorum artik cunku daha ince hic boyle bir sey hissetmemistim.
Gelelim diger meseleye. Hastanede her goren beni aaaa hasibe ne kadar suzulmussun ust tarafin iyice gitmis dediler. Bu motivasyon bana 3 ay gider.
Yarin aksamda gun oturmamiz var. Bakalim oradaki diger arkadaslarim ne diyecekler.
dün gece meryem uyutmadı 3 saatlik uykuyla duruyorum. menümüde yrn yazarım
iyi geceler
Ana maddesi patates ya da pirinc olan yemekleri yemiyoruz.. (patates salatasi, patates kavurma, pirinc pilavi, dolma -bulgurla yapilanlar yenebilir-)
Yemeklerin/corbalarin icine patates ya da pirinc atabilirsiniz.. izmir kofte yiyebilirsiniz.. ama ana maddesi pirinc ya da patates olanlari asla ))
Cok guzel cnm Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?