Tesekkurler canımCok guzel cnm Afiyet olsun
Günaydın bekolimGunaydin kizlar
Bir sey cikmamasina cok sevindim canim, ama kontrollerini ihmal etme sen yine de ))
Zayifliginla ilgili soylenenler buyuk motivasyon saglamistir eminim ama dikkat et, en kacamaga musait dusunce yapisi boyle donemlerde ortaya cikar.. "ne de olsa zayifladim, zayiflama yontemini ogrendim" dusuncesi beyne yerlesir ve seni yanlisa sevk edebilir ))
Afiyet olsun Bu menulerle bayagi kilo verirsin gibi gorunuyor ben Bugun niyetliyim diyete basladigimda yoghurt yulaf pulbiber limon yapmayi dusunuyorum Kisa surede kilo vermem lazim malum yazda geliyorAra ogun,
Yarim elma + 3 yk yogurt + tarcin
Hepsini karistir ye o kadar ))
Simdi ya bitki cayi demleyecegim ya da filtre kahve . Daha karar veremedim ))
kısa sürede verip sonrasında fazlasıyla geri almaktansa sağlıklı bir şekilde vermek daha iyidir benceAfiyet olsun Bu menulerle bayagi kilo verirsin gibi gorunuyor ben Bugun niyetliyim diyete basladigimda yoghurt yulaf pulbiber limon yapmayi dusunuyorum Kisa surede kilo vermem lazim malum yazda geliyor
kısa sürede verip sonrasında fazlasıyla geri almaktansa sağlıklı bir şekilde vermek daha iyidir bence
Sabah menüm
Lımonlu ılık su
Minik domates-salatalık-roka
1 yumurta
Kk peynir
1 dilim bugday ekmegi
Çay
Ara türk kahvesi...
Akşam menum
Bol salata ve yagsız salcasız et haşlama
7.500 adım atabıldım bugun
Slm kizlar
Arkadasa gittim cayimi ictim geldim
Bugunku menum
10:00 kapya biber, maydanoz, 2 yk lor ve 2 yumurta ile omlet, 4 cerry domates, 10 zeytin
15:00 4 yk musli, 1 sb sut
17.30 sade et doner (arkadas son anda yuruyerek gidelim hava guzel dedi. Evden erken cikacagimiz icin kizlari hazirlarken yedim ayak ustu yoksa yanina salata ve yogurt koyacaktim)
Aksam boyunca cay
Simdide sade nescafe iciyorum
Bu arada beni gormeyen arkadaslarim ilk goruste cok sasirdilar ... abla hasibe zayifladi demisti ama bu kadar tahmin etmemistik tebrik ederiz dediler. Cocuklarin pesine dolandikca onumden arkamdan surekli erimis resmen suna bak diyip durdular bir sure ve en onemlisi hic biri ye ye ye diye israr etmedi. Saygili arkadaslarim benimne geyik yaptik ama aksamin sonunda yanaklarimi hissetmiyordum gulmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?