Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Dun bayaa yorulmusum anlasilan, kemiklerim bile agriyo )) bugun de evde spor yapip su hamligi atmam lazim.. gerci yarin yuruyus gunum, darbuka dersim var.. o yolu elimde 4 kiloluk darbuka ile.yurumek bildigin eziyet.. her adimda sanki o darbuka daha da agirlasiyor.. 20+20 dk elinde darbuka ile yurumek gercekten eziyet ve ben israrla sirt cantasi seklinde darbuka kilifi almiyorum ))

Aksam cok aclik hissettim, annem firinda nohut yapmisti, ondan yedim 1 cb kadar.. (yag eklenmeden, pisirdigi nohutlari firin tepsisine dizip pisirdi) kitir kitir bir sey oldu.. ama iyi geldi acligima )) saat 20:00 idi yedigimde.. bugun iyiyim, herhangi bir aclik hissetmiyorum.. ara ara oyle ataklar geliyor, sanirim vucut 2 ogun konusunda pek hosnut degil.. ama alismak zorunda )) kahvaltimi yazayim, kacayim ben .

2 yumurta ile, biber+chia+b.peynirli omler
Cay

Duraklama dönemindeyim..farkındaysanız bebekler acı biber ve zerdecal var dı yemegimde..ufak tefek gibi gorünen fakat ise yarayan seyler bunlar metabolizma hızlandirmak icin...spordan 15 dk.önce sade türk kahvesi de fazla kalori yaktırır unutmayın

slm kızlar
sabahtan bu saate kadar hastane, okul, sağlık ocağı, market işlerini hallettim. anca gelebildim.

öncelikle dünkü menümü vereyim
sabah: yok (dr gideceğim için yemedim)
öğle: sade et döner, cerry domates, yoğurt
ara: sade nescafe
akşam: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: kiraz saplı form çayı

yok cnm kaçamak yapmıcam inşallah. kendimi ödüllendirmek için dün marketten kiraz saplı form çayı alıp hediye ettim kendime. hep yeşil çay ve kayısılı form çayı içiyordum değişik olsun dedim.

Ara ogun,

Yarim elma + 3 yk yogurt + tarcin
Hepsini karistir ye o kadar ))
Simdi ya bitki cayi demleyecegim ya da filtre kahve . Daha karar veremedim ))
Afiyet olsun Bu menulerle bayagi kilo verirsin gibi gorunuyor ben Bugun niyetliyim diyete basladigimda yoghurt yulaf pulbiber limon yapmayi dusunuyorum Kisa surede kilo vermem lazim malum yazda geliyor

Afiyet olsun Bu menulerle bayagi kilo verirsin gibi gorunuyor ben Bugun niyetliyim diyete basladigimda yoghurt yulaf pulbiber limon yapmayi dusunuyorum Kisa surede kilo vermem lazim malum yazda geliyor
kısa sürede verip sonrasında fazlasıyla geri almaktansa sağlıklı bir şekilde vermek daha iyidir bence

Ara ogun, sutlu yesil cay.. ben ara ara yesil cayi ve siyah cayi sutlu iciyorum.. ingiltereden siyah ve yesil cay geliyor bana.. sutle icince yumusacik tadi oluyor.. burdaki caylarla hic denemedim, isterseniz deneyebilirsiniz..

Hizli kilo vermek isteyen arkadas/lar;
Hizli kilo vermek saglikli bir sey degil.. herseyden once sagliginizi kaybedebilirsiniz, dikkatli olun.. var olan ve farkinda olmadiginiz hastaliklariniz tetiklenebilir.. hizli kilo kaybindan dolayi yillarca kabizlik gibi saglik sorunlari yasayabilirsiniz.. aylik 4-6 kilo gibi kilo verebilirsiniz ama ustu sagliksiz.. bazi durumlarda aylik 8 kg' a kadar cikabilir verdiginiz kilolar.. bunun disinda, 3 gunde 5 kilo, 15 gunde 20 kilo gibi sacmasapan diyetleri yapmamanizi oneririm.. yapacak olan arkadaslar bu grup disinda herhangi bir grupla yapabilir..

Hizli kilo vermek disinda, kilo vermenize yardimci olabilecegini dusundugunuz seyleri tuketebilirsiniz.. ornegin, dukan birasi, yogurt/tarcin/zencefil/zerdecal kuru, yesil cayli karisimlar, detoks sulari vb.. bunlara karsi degilim, bilakis destekliyorum.. ama lutfen hizli zayiflama dusuncesini silin beyninizden.. bu diyet motivasyonunuzu dusurmekten baska bir seye yaramaz..

Sevgiler

kısa sürede verip sonrasında fazlasıyla geri almaktansa sağlıklı bir şekilde vermek daha iyidir bence

Haklisin canim Kisa surede hizli kilo vermeyi bende saglikli bulmuyorum Tabii ki yiyicem ama hizli kilo verdiren takviyelerden faydalicam yoksa A-C kalacak zayiflayacak degilim

Sabah menüm

Lımonlu ılık su
Minik domates-salatalık-roka
1 yumurta
Kk peynir
1 dilim bugday ekmegi
Çay

Ara türk kahvesi...

Afiyet olsun canim

Son düzenleme:
Aksam ara ogun,

Yesilcay karisimi ve 1 kakaolu portakal

Yesil cay karisimim;
1 tk yesil cay
1 tk biberiye
1 cimdik hibiskus
1 kabuk tarcin
3-4 karanfil
Limon

Bu karisima bazen karabiberde koyuyorum.. ya da chili biber.. aci bir tat oluyor ama bayiliyorum ))
Muthis bir odem atici.. gunde 2 kere icmenizi tavsiye ederim.. metabolizmanizi atesleyip kilo vermenize de fayda saglar.. bazen biberiye yerine mate koyuyorum, o da gayet iyi.. bilmeyenler icin tarif vereyim dedim ))

Slm kizlar

Arkadasa gittim cayimi ictim geldim

Bugunku menum

10:00 kapya biber, maydanoz, 2 yk lor ve 2 yumurta ile omlet, 4 cerry domates, 10 zeytin
15:00 4 yk musli, 1 sb sut
17.30 sade et doner (arkadas son anda yuruyerek gidelim hava guzel dedi. Evden erken cikacagimiz icin kizlari hazirlarken yedim ayak ustu yoksa yanina salata ve yogurt koyacaktim)
Aksam boyunca cay
Simdide sade nescafe iciyorum

Bu arada beni gormeyen arkadaslarim ilk goruste cok sasirdilar ... abla hasibe zayifladi demisti ama bu kadar tahmin etmemistik tebrik ederiz dediler. Cocuklarin pesine dolandikca onumden arkamdan surekli erimis resmen suna bak diyip durdular bir sure ve en onemlisi hic biri ye ye ye diye israr etmedi. Saygili arkadaslarim benim ne geyik yaptik ama aksamin sonunda yanaklarimi hissetmiyordum gulmekten.

Cok sevindim )) daha guzel sonuclar alacagiz ve herkes sok olacak ))

Ben geldimm ölmek üzereyim yorgunluktan bu sabah tarti azicik zahmet edip bir kac yuz gr oynadi
Ben regl öncesi + görmeye alıştim ve sebebinin bu oldugunu anladim regl olup bitince hepsi patir patir gidiyor :)
Soya daha sık ister de ben gelmez miyim
Diye bir giris yapmak isterdim ama bu iş hayati beni bitirdi
Gelelim menüme
Sabah

Peynir
Zeytin
1 ceviz
Artik fix sabahlarim
Yarin unutmazsam yesil cay götürücem :)

Öğlen

2-5 adet arasi firinlanmış bürüksel lahanası
Bir de arkadaş siyah fasulye kinoa maydonoz vs püre yapmış 2 kaşık ondan ve 1 adet portakal
Yalniz bir şişkinlik yapti bende bu püre sormayin gitsin.

Ara
Nescafe

Aksam
Tulum peynirli salata

Yarın için öğle yemeğim yok ben de 4 kepçe kadar yani dolu dolu bir tas yayla çorbası götürücem iş yerine

Çıktım işten saatlerce avm turu yaptım :) arada salatami yedim turlamaya devam ettim.
Bugün de içim rahat :))))
Benim de doğum günüm yaklaşıyor çok ciddi bir kilo vermiş olurum diye umuyordum ama kendime haksizlik etmicem 10 kusur kilo yine de cok ciddi
Su içmeyi arttirdim bu arada ben de tan gibi bir hatirlatici kurdum kendime çok içtigimi sansam da takip edince okadar da çok olmadiğini anladim.

Bir de karabuğday önermeye geldim size :)
Baya az girince yazacak şeyler çoğalmış
Ay ben bunu önerdim mi daha önce acaba neyse önerdiysem de kusuruma bakmayin :)
Kuru kuru direk tavaya koyuyoruz altını ateşin çok açmadan pit pit oatlamasini izliyoruz hemen oluyor zaten
Hem çok sağlikli hem de lezzetli bor çerez gibi hatta salataya çorbaya bile eklenebilir
Bir nevi kavurga bu da soya hem de baya hızlısından :)
Sizleri seviyorum gücünüze inaniyorum harikasiniz güzel kadınlar muuuuck :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…