Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Madem karabugday koydun tavaya, birazda icine keten tohumu at )) lezzetine bayilacaksin.. ayrica, bunu daha once paylasmistin )))

İs hayatinin hic bir zaman kendine ayiracagin zamanin onune gecmesine izin verme.. calisirken ne olursa olsun kendine 5 dk'lik molalar belirle ve temiz hava al o molalarinda.. ne kadar oksijen o kadar kalori kaybi
Mesela sigara icenler, icmeyenlere gore bir tik daha fazla kilo kaybeder.. bunun nedeni, sigara icerken vucut daha fazla oksijene ihtiyac duyar ve daha fazla solunum yapar sigara kullananlar.. gunluk ortalama 100 kalori fazla yakarlar bu yuzden )) yani oksijen iceri, kalori disari ))

Bu kadar bilgiyi kafama nasil sigdiriyorum inanin bende bilmiyorum ama okumayi cok severim.. surekli okuyup arastirinca boyle ayakli bilgisayar gibi dolasiyorum )))

İş hayati isyan bayragini çektiriyor yavas yavas bana zaten.
Ama yetişmeye çalışıcam :)
Keten tohumum da var onu da bir denerim :)
Bu sabah
Zeytin peynir ve
2 ceviz
Yesil cay kahvaltimi yaptim
Sizler neler yediniz?

eski sistemdeki favorilerimiz silinmiş sanırım bulamadım onları.
bugün hedef listeme bakacaktım.
geçen haftakini arayıp bi bulayım bari

buldum buldum

30.01.2019 = 105.1 (baslangic)
06.02.2019 = 103.5 = 102.9
13.02.2019 = 102 = 102.0
20.02.2019 = 100.5 = 99.8
27.02.2019 = 99 = 98.9
06.03.2019 = 97.5 =97.3
13.03.2019 = 96
20.03.2019 = 94.5
27.03.2019 = 93
03.04.2019 = 91.5
10.04.2019 = 90

canım hedeflerine ağır adımlarla ilerliyorsunnnnnn

Tebriklerr bitanem..haftaya darısı başıma inşallah

Öglen evimde yiyecektim son dk durumu cıktı okulda ve eve gidemedim.hazirliksiz yakalandım canlar...marketten sarı leblebi ve kücük yogurt aldım..yogurda 2-3 kaşık civarinda leblebi katıp yedim..1 saat düşündım yaa ne yesem diye.elime aldığımi geri koydum yerine..katkı maddesi dolu herseyde...yogurt bile benim mis yogurdumun yerini tutmadı..

Merhaba arkadaslar dun niyetliydim Bugun de niyetliyim dun iftarda Salata ve 6 kasik bulgur pilavi yedim Saat 11 gibi ceyrek pide ve salatalik Domates Yarim cig sucuk yedim (( Yarim Litre Su icebildim benim soyle Bir sorunum var yatmaya yakin Yada Gece yemek yeme istegi oluyor bi turlu bastiramiyorum Bu durumu

Ya süpersin Hıc şaşmadan ilerliyosun maşallah

Selam
Bu menuyu gormemis gibi yapacagim cunku eger gorursem tepkim cok sert olur.. pide nedir ya? Diyet mi bu simdi? Sucuk? Aksam aksam 6 kasik bulgur pilavi? Sen zayiflamak istedigine emin misin? Yanlis topiktesin sanirim cunku yazdiklarin daha cok kilo almak isteyenlere uygun.. hatta o gruplarda boyle ceyrek falan da yemene gerek yok, ne bulursan yiyebilirsin.. istersen pidenin icine sobiyet koy ye problem olmaz..' derim eger bu paylasimi gorursem.. o yuzden gormezden gelecegim ama bir daha bu sekilde bir menu gorursem direkt grup disina alirim seni haberin olsun ))

Selam kizlar,

Bildiginiz uzere darbuka kursum vardi ve yeni geldim eve.. o yuzden yeni okuyorum yazdiklarinizi.. Bulamiyorum tebrikler, cok guzel gidiyorsun ))
Diger arkadaslarin kilo kayiplarini bilmiyorum, umuyorum iyidir durumlar )) haftaya carsamba rakamlari isteyecegim, bakalim neydik ne olduk ))
Menumu yazayim, aksam icin domatesli sehriye corbasi yapacagim.. annem patlican/kabak dolmasi yapiyor (bulgurla) belki ondan 1 tane yerim.. aksam icin ne yiyecrgimi henuz bilmiyorum..

Kahvalti,

2 krep (yulafli)
1 kk peynir
7 zeytin
Maydanoz
2 kozlenmis sivri biber

Ara ogun, flatwhite - (soya sutlu)
Ara ogun, 1 ceviz + 8 y.mersini
Ara ogun, 15 citir nohur
Hepsi 2'ser saatlik aralarla yenildi.. simdi yemek yapmaya kosuyorum, gorusuruz ))

Bugün öğle yemeğim :) salatayi bitiremedim de bu yemeğe başlarken hali :)
Ara 1 hurma 1 findik

Akşam ne yerimm artik bilmiyorum biraz protein almak istiyorum ama ☺
Bulamiyorum kocamaaaan alkış sana kocamaaan harikasın tatlım harika

Ben bu sabah 77.3 kiloyum 77de sevdi beni :) hedefimden yükseğimdir kesin ama dirençliyim.

Haklisin canim niyetli oldugum icin gozum dondu Annem Bu yemekleri yapmisti yedim ama Haklisin dikkat etmem gerek Gece yemelerini nasil engelleyecegim bilmiyorum

Bugün geberdim açlıktan kızlar.
Eve gelince resmen gozüm döndü
1 tabak dolu dolu kapuska yedim
2 kaşık lor(ne alakaysa canim cekti)
1 kocaman potakal(hindistan cevizli)
Daha yesem yerim kendimi tutuyorum
Bu bana ders olsun bakalım...
Hazırlıklı olmak lazım...bir dahaki sefere yanımda götürücem.eve gelirsem de yanımdakini yerim.öfff bir de kurs vardı...bugün biri sanki enerjimi emdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…