Bugün geberdim açlıktan kızlar.
Eve gelince resmen gozüm döndü
1 tabak dolu dolu kapuska yedim
2 kaşık lor(ne alakaysa canim cekti)
1 kocaman potakal(hindistan cevizli)
Daha yesem yerim kendimi tutuyorum
Bu bana ders olsun bakalım...
Hazırlıklı olmak lazım...bir dahaki sefere yanımda götürücem.eve gelirsem de yanımdakini yerim.öfff bir de kurs vardı...bugün biri sanki enerjimi emdi...
Haklisin canim niyetli oldugum icin gozum dondu Annem Bu yemekleri yapmisti yedim ama Haklisin dikkat etmem gerek Gece yemelerini nasil engelleyecegim bilmiyorum
Bugün geberdim açlıktan kızlar.
Eve gelince resmen gozüm döndü
1 tabak dolu dolu kapuska yedim
2 kaşık lor(ne alakaysa canim cekti)
1 kocaman potakal(hindistan cevizli)
Daha yesem yerim kendimi tutuyorum
Bu bana ders olsun bakalım...
Hazırlıklı olmak lazım...bir dahaki sefere yanımda götürücem.eve gelirsem de yanımdakini yerim.öfff bir de kurs vardı...bugün biri sanki enerjimi emdi...
Eki Görüntüle 2242537 Bugün öğle yemeğim :) salatayi bitiremedim de bu yemeğe başlarken hali :)
Ara 1 hurma 1 findik
Akşam ne yerimm artik bilmiyorum biraz protein almak istiyorum ama ☺
Bulamiyorum kocamaaaan alkış sana kocamaaan harikasın tatlım harika
Ben bu sabah 77.3 kiloyum 77de sevdi beni :) hedefimden yükseğimdir kesin ama dirençliyim.
Ben aldim mesajimiAksam yemegimi yedim.. resmen gozum donmustu )) ama abartmadim merak etmeyin ))
1 patlican dolmasi (bulgurlu)
2 yk patlican/kabak yogurtlama (cok az yag ile kavruldu)
1 kase domatesli sehriye corbasi (chiali)
Not: protein yonunden eksik kalmamak icin corbalariniza chia atabilirsiniz (1 yk) 100 gr' da 17 gr protein iceriyor.. et yemeyenlere duyurulur ))
Ben aldim mesajimi ☺
Akşam 2 yk bulgur pilavi
2 yk kereviz salatası
4-5 parca firinlanmis patates
Tesekkur ederim cnm afiyet olsun.Selam kizlar,
Bildiginiz uzere darbuka kursum vardi ve yeni geldim eve.. o yuzden yeni okuyorum yazdiklarinizi..Bulamiyorum tebrikler, cok guzel gidiyorsun ))
Diger arkadaslarin kilo kayiplarini bilmiyorum, umuyorum iyidir durumlar )) haftaya carsamba rakamlari isteyecegim, bakalim neydik ne olduk ))
Menumu yazayim, aksam icin domatesli sehriye corbasi yapacagim.. annem patlican/kabak dolmasi yapiyor (bulgurla) belki ondan 1 tane yerim.. aksam icin ne yiyecrgimi henuz bilmiyorum..
Kahvalti,
2 krep (yulafli)
1 kk peynir
7 zeytin
Maydanoz
2 kozlenmis sivri biber
Ara ogun, flatwhite - (soya sutlu)
Ara ogun, 1 ceviz + 8 y.mersini
Ara ogun, 15 citir nohur
Hepsi 2'ser saatlik aralarla yenildi.. simdi yemek yapmaya kosuyorum, gorusuruz ))
Eki Görüntüle 2242537 Bugün öğle yemeğim :) salatayi bitiremedim de bu yemeğe başlarken hali :)
Ara 1 hurma 1 findik
Akşam ne yerimm artik bilmiyorum biraz protein almak istiyorum ama ☺
Bulamiyorum kocamaaaan alkış sana kocamaaan harikasın tatlım harika
Ben bu sabah 77.3 kiloyum 77de sevdi beni :) hedefimden yükseğimdir kesin ama dirençliyim.
Oncelikle yiyeceklerini kendin hazirlayarak baslayabilirsin.. annenin yaptiklari sana uymuyor gordugumuz kadariyla.. kendine mutlaka yemek yap.. hic birsey yoksa salata yap.. bak arkadaslar surekli buzluklarinda nohut, fasulye, kup doganmis tavuk gogsu bulunduruyor.. yiyecek birsey olmayinca hemen salata yapip uzerine haslanmis tavuk ya da nohut atiyorlar.. sende buzlugunu doldur, birine yemege gittiginde yemegini yaninda gotur.. ayrica hasibe de oruc tutuyor, onun menulerine bakabilirsin.. hem diyet yapip hem oruc tutuyor.. ustelik cok ta guzel kilo veriyor.. kisaca bahane degil, cozum uretelim lutfen ))
Yeme ataklari, duzgun beslenmemekten ya da ogun atlamaktan kaynaklanir.. eger doymayacagini hissediyorsan her zaman 1 kase daha fazla corba icebilir ya da daha fazla salata yiyebilirsin.. tokluk saglayan en iyi besin haslanmis/izgara tavuk gogsudur.. aksam salata yapip ustune tavuk didikleyebilirsin.. hala ac hissediyorsan yapacagin tek sey bol bol bitki cayi demleyip icmek olmali cunku oruc tutarken ara ogun yapamiyoruz malesef..
Allah kolaylık versin tatlım..herşey güzel olucak olumlamasıyla git.senin için herşey guzel olucak gor bakSabah 8 de hastane de olacagim.. doktor kontrollerim basladi.. yarin kan verecegim ve stresten uyuyamiyorum.. cunku damarlarim kemoterapi de yandi ve kan vermek benim icin iskence haline dondu.. damar bulamadiklari icin ignegi sokup icerde damar ariyorlar ve acidan her seferinde hungur hungur agliyorum.. yarin icin tek seferde damarimi bulup, sorunsuz bir sekilde kan almasini diliyorum hemsirenin..
Bu ara gergin ve stresli olabilirim, idare edin beni.. "temiz" raporunu alana kadar dunyam alt ust oluyor malesef.. su anda stresten onume okuz koysalar yerim.. kendimi nasil engelledigimi inanin bilmiyorum.. tekrar uyumayi deneyeyim, bir sekilde uyumam lazim.. off cok stresliyim coook ((
Sabah 8 de hastane de olacagim.. doktor kontrollerim basladi.. yarin kan verecegim ve stresten uyuyamiyorum.. cunku damarlarim kemoterapi de yandi ve kan vermek benim icin iskence haline dondu.. damar bulamadiklari icin ignegi sokup icerde damar ariyorlar ve acidan her seferinde hungur hungur agliyorum.. yarin icin tek seferde damarimi bulup, sorunsuz bir sekilde kan almasini diliyorum hemsirenin..
Bu ara gergin ve stresli olabilirim, idare edin beni.. "temiz" raporunu alana kadar dunyam alt ust oluyor malesef.. su anda stresten onume okuz koysalar yerim.. kendimi nasil engelledigimi inanin bilmiyorum.. tekrar uyumayi deneyeyim, bir sekilde uyumam lazim.. off cok stresliyim coook ((
Günaydinnn fix kahvaltimi yaptim ve bugünçoo sükür diğer kiloya indimAna maddesi patates ya da pirinc olan yiyecekleri tuketmiyoruz.. firinlanmis patates tabi ki yiyebilirsin ama yanjnda firinlanmis sebze de olmali.. menunu begenmedim.. bulgur pilavi ve firin patates? Enteresan olmus.. patatesin yerine corba olmaliydi.. kereviz salatasini 4-5 kasik yiyebilirsin.. bulgur pilavi maks. 3 kasik.. (aslinda 4-5 kasik ama bulgur sisiriyor o yuzden 3 kasik ye, digerlerini artir)
Bu mesaji da alirsin umarim ))
günaydın canım
Şu Mübarek günü hürmetine butün dualarımız senınleeee
herşet çok güzel olacak bu emın ol.....
Günaydın tatlım..teşekkurler herkese iyi kandiller diliyorum.Günaydın Kızlarrr
Hayırlı Kandilleriniz olsnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?