Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Budurumu bende farkettım aşırı derecede acıkmadan yemek gerekiyor. Cok fazla acıkınca insan normalde tuttugu ıradesini tutmakta zorlanıyor.

Sabah

Lımonlu su
1 yumurta ıle omlet
1 bugday ekmegı
Kıbrıt kutusundan kucuk peynir
Yarım domates salatalık
Lımonlu roka

Ara ayran ve avuc ıcınden az leblebi

Akşam
Bol salata
Pırasa yemegı
Yogurt

Bugun spor yapmadım. Yapmak ıstemedıgım gunler yapmıyorum cunku işkence gıbı gelıyor.

Haklisin canim niyetli oldugum icin gozum dondu Annem Bu yemekleri yapmisti yedim ama Haklisin dikkat etmem gerek Gece yemelerini nasil engelleyecegim bilmiyorum

Oncelikle yiyeceklerini kendin hazirlayarak baslayabilirsin.. annenin yaptiklari sana uymuyor gordugumuz kadariyla.. kendine mutlaka yemek yap.. hic birsey yoksa salata yap.. bak arkadaslar surekli buzluklarinda nohut, fasulye, kup doganmis tavuk gogsu bulunduruyor.. yiyecek birsey olmayinca hemen salata yapip uzerine haslanmis tavuk ya da nohut atiyorlar.. sende buzlugunu doldur, birine yemege gittiginde yemegini yaninda gotur.. ayrica hasibe de oruc tutuyor, onun menulerine bakabilirsin.. hem diyet yapip hem oruc tutuyor.. ustelik cok ta guzel kilo veriyor.. kisaca bahane degil, cozum uretelim lutfen ))

Yeme ataklari, duzgun beslenmemekten ya da ogun atlamaktan kaynaklanir.. eger doymayacagini hissediyorsan her zaman 1 kase daha fazla corba icebilir ya da daha fazla salata yiyebilirsin.. tokluk saglayan en iyi besin haslanmis/izgara tavuk gogsudur.. aksam salata yapip ustune tavuk didikleyebilirsin.. hala ac hissediyorsan yapacagin tek sey bol bol bitki cayi demleyip icmek olmali cunku oruc tutarken ara ogun yapamiyoruz malesef..

Bu tip durumlarda tavuk ye.. en azindan hem protein alirsin hem de tokluk hissi saglar. Bende carsamba gunleri ayni boyle oluyorum malesef.. cok iyi anluyorum seni.. doymadiysan 1,5-2 saat sonra bir ufak kase meyve salatasi yap kendine.. ustune 2 kasik yogurt ve tarcin ile ye.. yine aclik hissedersen saat 22:30 civari tarcinli ya da zerdecalli sut ic..

Sevgiler

Olumlu dusunelim, takildi kaldi demeyelim; daha saglam kilo verip geri almamak icin vucudum kendini hazirliyor' diyelim ))

Aksam yemegimi yedim.. resmen gozum donmustu )) ama abartmadim merak etmeyin ))

1 patlican dolmasi (bulgurlu)
2 yk patlican/kabak yogurtlama (cok az yag ile kavruldu)
1 kase domatesli sehriye corbasi (chiali)

Not: protein yonunden eksik kalmamak icin corbalariniza chia atabilirsiniz (1 yk) 100 gr' da 17 gr protein iceriyor.. et yemeyenlere duyurulur ))

Ben aldim mesajimi

Akşam 2 yk bulgur pilavi
2 yk kereviz salatası
4-5 parca firinlanmis patates

Ben aldim mesajimi ☺

Akşam 2 yk bulgur pilavi
2 yk kereviz salatası
4-5 parca firinlanmis patates

Ana maddesi patates ya da pirinc olan yiyecekleri tuketmiyoruz.. firinlanmis patates tabi ki yiyebilirsin ama yanjnda firinlanmis sebze de olmali.. menunu begenmedim.. bulgur pilavi ve firin patates? Enteresan olmus.. patatesin yerine corba olmaliydi.. kereviz salatasini 4-5 kasik yiyebilirsin.. bulgur pilavi maks. 3 kasik.. (aslinda 4-5 kasik ama bulgur sisiriyor o yuzden 3 kasik ye, digerlerini artir)

Bu mesaji da alirsin umarim ))

Tesekkur ederim cnm afiyet olsun.

Tesekkur ederim cnm
1 findik'a bayildim

10 gun adet arasi verdim oruca. Adet bitimindede hasta oldum bigazim hala giciklaniyor oksuruyorum. Biraz duzelsem yine baslicam insallah. Iftarda yiyeceklerimin hepsini onume koyarim once gozum doyar. Her aksam corba ve yemegin yaninda (bazen hem corba hem yemek bazen sadece corba ya da yemek yiyordum porsiyonlara gore) mutlaka salata ve yogurt beraber yerim o da mideyi dolduruyor fazla kalori almadan tikabasa doymus hissediyorsun. Gecede bitki cayi iciyorum ya da kahve. Hic acikma ya da tatli istegim olmuyor boylece.

Gece gece uyku tutmadi bende arastirma yapayim dedim )) metabolizma atesleyen icecekleri vs arastirdim.. su anda en revacta ve en sagliklisi zencefilli su.. yapilisini yazacagim birazdan.. ama once bilgisini vermem lazim.. sadece 1 hafta her sabah icilecek.. ve gunde mutlaka 12 bardak su icilecek.. artik alarm mi kurarsiniz, saat basi mi icersiniz bilmem )) ama ise yaramasi icin 12 bardak su sart.. 1 hafta dolduktan sonra 1 hafta ara vereceksiniz.. bu sekild devam edecek.. yapimi cok kolay, tarifine gelirsek;

1/2 limonun kabugu ve suyu
1 tk taze zencefil rendesi ya da 1/2 tk toz zencefil
1 cb ilik su

Tum malzemeleri karistir, ac karnina ic.. 10 dk sonra kahvaltinizi yapabilirsiniz. Gunde 12 bardak su icmeyi ihmal etmeyin, yoksa bir anlami kalmaz ))

Kaynak: instagram, diyetebasliyorumcom

Sabah 8 de hastane de olacagim.. doktor kontrollerim basladi.. yarin kan verecegim ve stresten uyuyamiyorum.. cunku damarlarim kemoterapi de yandi ve kan vermek benim icin iskence haline dondu.. damar bulamadiklari icin ignegi sokup icerde damar ariyorlar ve acidan her seferinde hungur hungur agliyorum.. yarin icin tek seferde damarimi bulup, sorunsuz bir sekilde kan almasini diliyorum hemsirenin..
Bu ara gergin ve stresli olabilirim, idare edin beni.. "temiz" raporunu alana kadar dunyam alt ust oluyor malesef.. su anda stresten onume okuz koysalar yerim.. kendimi nasil engelledigimi inanin bilmiyorum.. tekrar uyumayi deneyeyim, bir sekilde uyumam lazim.. off cok stresliyim coook ((

Allah kolaylık versin tatlım..herşey güzel olucak olumlamasıyla git.senin için herşey guzel olucak gor bak

günaydın canım

Şu Mübarek günü hürmetine butün dualarımız senınleeee

herşet çok güzel olacak bu emın ol.....

Günaydinnn fix kahvaltimi yaptim ve bugünçoo sükür diğer kiloya indim
76.9 kiloyum
Soyacim dün uyuya kalmişim uyandigimda firinlanmis patates ve bulgur pilavi yaninda tabi et vs de vardi ama yemedim
2yk bulgur bir kac patates
Ve kereviz salatasi yedim
Öğlen sadece çorba içmiştim çorbam kalmamiştı.
Yani sadece patates yemedim öyle anlasıldıysa
Daha zengin bir menü yapabilirdim tabi ama uyku beni bitirdi

günaydın canım

Şu Mübarek günü hürmetine butün dualarımız senınleeee

herşet çok güzel olacak bu emın ol.....

Soya yaseminin alintisindan gördüm mesajini bulamadım canim bu yeni site benim alışmami zorlaştirdi
Umarim her şey yolunda gidecek ve sorunsuz bir gün atlatacaksın
Herkese hayırlı kandiller :)
Bugün istanbulda güneşli bir hava var
Soyacim sana enerji ve mutluluk versin...

Selam kizlar,

Az evvel eve geldim, ya cok sagolun guzel enerjileriniz icin.. sabah 5' e kadar kivrandim stresten.. ama kadin tek seferde damar buldu ve 5 tup kan aldi.. mutluluktan aglayacaktim valla, nasil sevindim bilemezsiniz )) gonderdiginiz enerjiler/dualar icin tesekkurler..
Meme ultrasonu icin gun alacagim sali gunu gidip.. bir de jinekolok onkolog randevum var.. o da ultrason isteyecektir mutlaka.. her nisan ayinda ufak bir operasyon geciriyorum, rahimden parca alip patolojiye gonderiyorlar.. bu sene de zamani geldi ama tahminen eylul-ekim ayina atacagim o operasyonu.. daha bir suru test vs var yaptiracagim, ama en zor gelen kan verme kismiydi ))

Kahvaltimi yazayim, kolumu biraz dinlendireyim cunku agriyor biraz..

2 yumurta ile b.peynirli chiali omlet
7 zeytin
1 sivri biber
2 kuru kayisi
2 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…