Kan alma işinin iyi geçmesine cok sevindim oh beeeeeeSelam kizlar,
Az evvel eve geldim, ya cok sagolun guzel enerjileriniz icin.. sabah 5' e kadar kivrandim stresten.. ama kadin tek seferde damar buldu ve 5 tup kan aldi.. mutluluktan aglayacaktim valla, nasil sevindim bilemezsiniz )) gonderdiginiz enerjiler/dualar icin tesekkurler..
Meme ultrasonu icin gun alacagim sali gunu gidip.. bir de jinekolok onkolog randevum var.. o da ultrason isteyecektir mutlaka.. her nisan ayinda ufak bir operasyon geciriyorum, rahimden parca alip patolojiye gonderiyorlar.. bu sene de zamani geldi ama tahminen eylul-ekim ayina atacagim o operasyonu.. daha bir suru test vs var yaptiracagim, ama en zor gelen kan verme kismiydi ))
Kahvaltimi yazayim, kolumu biraz dinlendireyim cunku agriyor biraz..
2 yumurta ile b.peynirli chiali omlet
7 zeytin
1 sivri biber
2 kuru kayisi
2 ceviz
kız sen nerelerdesin yawww yine mı kılo aldın geldin çoluk çocuk nasıl
kilo aldım ki ne aldım,kız sen nerelerdesin yawww yine mı kılo aldın geldin çoluk çocuk nasıl
Dun oyle yaptim iftardaOncelikle yiyeceklerini kendin hazirlayarak baslayabilirsin.. annenin yaptiklari sana uymuyor gordugumuz kadariyla.. kendine mutlaka yemek yap.. hic birsey yoksa salata yap.. bak arkadaslar surekli buzluklarinda nohut, fasulye, kup doganmis tavuk gogsu bulunduruyor.. yiyecek birsey olmayinca hemen salata yapip uzerine haslanmis tavuk ya da nohut atiyorlar.. sende buzlugunu doldur, birine yemege gittiginde yemegini yaninda gotur.. ayrica hasibe de oruc tutuyor, onun menulerine bakabilirsin.. hem diyet yapip hem oruc tutuyor.. ustelik cok ta guzel kilo veriyor.. kisaca bahane degil, cozum uretelim lutfen ))
Yeme ataklari, duzgun beslenmemekten ya da ogun atlamaktan kaynaklanir.. eger doymayacagini hissediyorsan her zaman 1 kase daha fazla corba icebilir ya da daha fazla salata yiyebilirsin.. tokluk saglayan en iyi besin haslanmis/izgara tavuk gogsudur.. aksam salata yapip ustune tavuk didikleyebilirsin.. hala ac hissediyorsan yapacagin tek sey bol bol bitki cayi demleyip icmek olmali cunku oruc tutarken ara ogun yapamiyoruz malesef..
Selam kizlar,
Az evvel eve geldim, ya cok sagolun guzel enerjileriniz icin.. sabah 5' e kadar kivrandim stresten.. ama kadin tek seferde damar buldu ve 5 tup kan aldi.. mutluluktan aglayacaktim valla, nasil sevindim bilemezsiniz )) gonderdiginiz enerjiler/dualar icin tesekkurler..
Meme ultrasonu icin gun alacagim sali gunu gidip.. bir de jinekolok onkolog randevum var.. o da ultrason isteyecektir mutlaka.. her nisan ayinda ufak bir operasyon geciriyorum, rahimden parca alip patolojiye gonderiyorlar.. bu sene de zamani geldi ama tahminen eylul-ekim ayina atacagim o operasyonu.. daha bir suru test vs var yaptiracagim, ama en zor gelen kan verme kismiydi ))
Kahvaltimi yazayim, kolumu biraz dinlendireyim cunku agriyor biraz..
2 yumurta ile b.peynirli chiali omlet
7 zeytin
1 sivri biber
2 kuru kayisi
2 ceviz
Dun oyle yaptim iftarda
Yagsiz Tavuk gogsu
Bol yesillik
Pulbiberli yoghurt vardi
Ekmek yerine Bir bazlamanin ceyrek kadar sebit yaglamasi yedim
Onceden olsa minnak Bir dilimle Durmaz Kac tane yerdim.
Yesil cayi icmeye baslamam lazim Birde suyu artirmam lazim
Yuruyus de yapmam lazim
Gece 12:00 de
1 dilim Ekmek
Domates
Zeytin
Haslanmis yumurta
Gecmis olsun canim Allah sifani versin
Cig koftelik durum ekmegi dusun Onun Ustunde kiymali sos var Onun ceyregi yedimmEkmek yok! Sahurda bir dilim ok, ama iftarda yasak.. ayrica yaglama nedir? Ekmegi gectim bir de ustunde yag mi var? Yasak, yasak ve yasak ))
Soyacım karnabahar ve brokoli çiğ asla tüketilmemesi gereken sebzeler arasında diye biliyorum.bir de sen araştır bakalım kuzum...evet haklisın midenle savaşa girersin işte boyleMenulerimi yazayim,
Ara ogun, portakal (h.cevizi ve tarcinli)
Ara ogun, 10 y.mersini, 10 citir nohut
Oglen, sehriye corbasi 1 kase
Aksam,
1 kase sehriye corbasi
1 tabak ton balikli salata
3 ince dilim k.bahar mucveri
Karnibahar, havuc ve sogani rondoda cigden cektim.. 1 cb yulafi da rondoda cektim.. 2 yumurta, 1 cb sut, lor peyniri, baharatlar ve tuz ekerek hepsini karistirdim.. 10 dk beklettim.. sonra firin tepsisine incecik yaydim ve pisirdim.. citir citir bir tadi var, yemesi cok keyifli.. yalniz ben brokoli ve karnibahari cig yemeyi sevdigimden karnimda resmen savas var gibi.. siz siz olun, cig.yemeyin ))))
İşte bu menün harika tatlım...bir sure sonra bu beslenme şekli yaşamımiza iyice oturucak ve sen nasıl zayıfladığını bile farketmiyceksin...Aksam menum;
1 tabak pirasa yemegi
Yarim kase pulbiberli yoghurt
1 tabak Salata Tavuk gogsuyle
3 sivri biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?