Insallah canimİşte bu menün harika tatlım...bir sure sonra bu beslenme şekli yaşamımiza iyice oturucak ve sen nasıl zayıfladığını bile farketmiyceksin...
Cok uzuldum canim ya Gecmis olsun Allah im sifasini versin Baslangic asamasindaymis insallah Eski sagligina tekrar kavusur.Su anda kimseyle konusabilecek durumda degilim.. arkadaslarimla da konusamam.. o kadar uzgunum ki.. o kadar caresiz, anlatamam.. az evvel babamin da kanser oldugunu ogrendim.. prostat icin biopsi almislardi, sonuc cikti.. guzel olan tek tarafi baslangic evresinde olmasi.. ama kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam.. babamin yaninda nasil davranmam gerektigini bilemedim.. odama kactim aglamak icin.. guclu olmam lazim.. ben bunlari yasadim ve atlattim.. ben guclu olmali ve babamin elini tutmaliyim.. ama hic gucum yok.. birilerine yazmam, soylemem gerekiyordu.. icimde tuttukca beni boguyor bunlar.. kafam bir akvaryumun icinde gibi.. kulaklarimda su var ve soylenenleri duyamiyorum.. midem bulaniyor.. kendimi toparlamam lazim.. aptal gibiyim..
Senin güçlü olman babanı da güclendiricek canım benim...çok uzgünüm cok ne desem boş biliyorumSu anda kimseyle konusabilecek durumda degilim.. arkadaslarimla da konusamam.. o kadar uzgunum ki.. o kadar caresiz, anlatamam.. az evvel babamin da kanser oldugunu ogrendim.. prostat icin biopsi almislardi, sonuc cikti.. guzel olan tek tarafi baslangic evresinde olmasi.. ama kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam.. babamin yaninda nasil davranmam gerektigini bilemedim.. odama kactim aglamak icin.. guclu olmam lazim.. ben bunlari yasadim ve atlattim.. ben guclu olmali ve babamin elini tutmaliyim.. ama hic gucum yok.. birilerine yazmam, soylemem gerekiyordu.. icimde tuttukca beni boguyor bunlar.. kafam bir akvaryumun icinde gibi.. kulaklarimda su var ve soylenenleri duyamiyorum.. midem bulaniyor.. kendimi toparlamam lazim.. aptal gibiyim..
Selam kizlar,
Az evvel eve geldim, ya cok sagolun guzel enerjileriniz icin.. sabah 5' e kadar kivrandim stresten.. ama kadin tek seferde damar buldu ve 5 tup kan aldi.. mutluluktan aglayacaktim valla, nasil sevindim bilemezsiniz )) gonderdiginiz enerjiler/dualar icin tesekkurler..
Meme ultrasonu icin gun alacagim sali gunu gidip.. bir de jinekolok onkolog randevum var.. o da ultrason isteyecektir mutlaka.. her nisan ayinda ufak bir operasyon geciriyorum, rahimden parca alip patolojiye gonderiyorlar.. bu sene de zamani geldi ama tahminen eylul-ekim ayina atacagim o operasyonu.. daha bir suru test vs var yaptiracagim, ama en zor gelen kan verme kismiydi ))
Kahvaltimi yazayim, kolumu biraz dinlendireyim cunku agriyor biraz..
2 yumurta ile b.peynirli chiali omlet
7 zeytin
1 sivri biber
2 kuru kayisi
2 ceviz
Su anda kimseyle konusabilecek durumda degilim.. arkadaslarimla da konusamam.. o kadar uzgunum ki.. o kadar caresiz, anlatamam.. az evvel babamin da kanser oldugunu ogrendim.. prostat icin biopsi almislardi, sonuc cikti.. guzel olan tek tarafi baslangic evresinde olmasi.. ama kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam.. babamin yaninda nasil davranmam gerektigini bilemedim.. odama kactim aglamak icin.. guclu olmam lazim.. ben bunlari yasadim ve atlattim.. ben guclu olmali ve babamin elini tutmaliyim.. ama hic gucum yok.. birilerine yazmam, soylemem gerekiyordu.. icimde tuttukca beni boguyor bunlar.. kafam bir akvaryumun icinde gibi.. kulaklarimda su var ve soylenenleri duyamiyorum.. midem bulaniyor.. kendimi toparlamam lazim.. aptal gibiyim..
kilo aldım ki ne aldım,
iyiyiz hamdolsun, sen nasılsın, oğluşun nasıl
Su anda kimseyle konusabilecek durumda degilim.. arkadaslarimla da konusamam.. o kadar uzgunum ki.. o kadar caresiz, anlatamam.. az evvel babamin da kanser oldugunu ogrendim.. prostat icin biopsi almislardi, sonuc cikti.. guzel olan tek tarafi baslangic evresinde olmasi.. ama kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam.. babamin yaninda nasil davranmam gerektigini bilemedim.. odama kactim aglamak icin.. guclu olmam lazim.. ben bunlari yasadim ve atlattim.. ben guclu olmali ve babamin elini tutmaliyim.. ama hic gucum yok.. birilerine yazmam, soylemem gerekiyordu.. icimde tuttukca beni boguyor bunlar.. kafam bir akvaryumun icinde gibi.. kulaklarimda su var ve soylenenleri duyamiyorum.. midem bulaniyor.. kendimi toparlamam lazim.. aptal gibiyim..
Selam kizlar,
İyi dilekleriniz icin tesekkurler.. biliyorum, ben de yasadim bu durumu ama kendim yasarken daha kolay gelmisti bana.. babam da olunca icim o kadar yandi ki, gozyaslarimi durduramiyorum.. canim aciyor.. babamin yaninda gayet iyiyim ama odama cekilince kendime engel olamiyorum iste.. soguk kanli bir insanimdir ben.. disardan bakan anlamaz icimdeki firtinalari... Ben dik durmaliyim ki, ailem de dik kalsin. Bunlarin farkindayim ama kafami o su dolu akvaryumdan cikaramiyorum iste.. onumuzdeki ay ameliyat olacak buyuk ihtimalle ve hersey bitecek.. bunu da biliyorum... Tek bilmedigim, icimdeki sucluluk duygusu.. sanki suclusu ben misim gibi hissediyorum.. sanki tum sulaleyi ben hasta etmisim gibi.. bizim sulalede hic kanser yoktu.. ilk bende basladi.. gecen sene teyzem, bu sene hala kizi ve simdi de babam.. kotu tohum benim sanki..
Bu yazdiklarima bakip sakin ola beni gucsuz sanmayin, bunlar insani duygular.. ama ben cok guclu bir insanim. Asla pes etmem, asla vazgecmem. Sadece icimden gecenleri yazdikca rahatliyorum o kadar...
Bu arada menumu de yazayim, bu benim saglikli kalmam ucun onemli.. netice de bu kilolari vermezsem kanserimin tekrarlama riskini artiriyorum.. o yuzden bozamam diyetimi..
Sabah,
2 k.bahar mucveri
2 sahanda yumurta
6 zeytin
Az evvel kiymali pirasa koydum ocaga.. birseyler yapmam lazimdi kafami dagitmak icin.. simdi de sutlu filtre kahve iciyorum..
Not: @HasibeG o 2 kandil simidi sana ne kazandirdi? Yağ dan baska? Kizamiyorum bile.. bana yada bize degil, kendine ayip ediyorsun.. bunu unutma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?