Mesajlariniz icin tesekkurler.. babama uzuntumu gostermiyorum.. ben kemoterapi alirken babam uzuntuden kalp krizi gecirmisti.. o zaman bile babama uzuntumu gostermedim, onun yanindayken gulumsedim.. simdi de oyle yapiyorum.. bugun abimler geldi, biraz konustuk hep birlikte.. babam olumsuz dusuncelere kapiliyor, bende yasadim bu donemleri.. herseyi ve herkesi suclamaya basliyorsun.. ama en cok kendini sucluyorsun boyle durumlarda.. babama pozitif olmasini, bu durumun beni fazlasiyla uzdugunu soyledim.. sen guclu olursan bende guclu olurum dedim.. abimlerde ayni seyi soyledi.. haftaya doktora gidip ameliyat gunu alacak, sonrasina bakacagiz..
Aksam kavurga yedim gene 2 avuc.. 2 de hurma.. inanin stresten yiyorum.. bugun kendime izin verdim, en saglikli ve en hafif olarak gordugum seyi yedim bende.. ama yarin bu olmayacak.. eskiler bilir, kayinbabam vefat etttiginde bile diyetimi bozmamistim.. evde habire pide lahmacun dagitiliyordu, ben ise marketten light peynir ve kepek ekmegi almis ve sandvic yapmistim kendime.. diyetimi asla bozmam.. dedigim gibi bu benim saglikli olmam icin gerekli..
Tombuldut baban icin uzuldum, mekani cennet olsun.. Allah cocuklarina uzun ve saglikli omur versin.. kacamak yaptim diye uzulup gitme.. eger gercekten zayiflamak istiyorsan kal ve devam et.. yanlislarini ogren ve duzelt.. ben kizarim ama ogretirim de dogruyu.. tek istedigim buna gercekten kararli olman.. ama kendini hazir hissetmiyorsan israr edemem cunku bir sure devam eder sonra yine gidersin.. bu karar senin..
Ben biraz kitap okuyayim, yarin yazarlik kursum basliyor.. erken yatmaya calisacagim.. hepinize huzurlu geceler
Sevgiler
Merhaba,Dua edıcem İnşallah hayırlı guzel haberler alırsınız. Ayrıca haklısın. Kacmak gitmek cozum degıl. Kararlıyım yanı bu ısın kacısı yok. Bu yazın bu kıloyu verecegım. Sadece şu oruç tuttugum gun kendıme ınancım kırıldı tutamadım kendımı baya düştü mativasyonum. Ama Bugunden sonra ekstra dıkkat edıcem aksam öğünlerimi bıraz daha azaltıcam. Ara öğünlerimi ve suyumu aksatmayacagım.
Merhaba,
Yanlış hatırlamıyorsam 13 aylık ikizlerim var ve emziriyorum demiştin. Bence bu durumda oruçla hiç yüklenme kendine. Bir yıl sonra emmeyi bıraktıklarında rahat rahat tutarsın.
Sabah menüm
2 yumurta rafadan
5 zeytın
Cok az peynır
1 dilim salam
Salatalık domates ve roka
Hiç ekmek yemedım
Salam disinda hepsi cok guzel.. sarkuteri urunleri yemiyoruz. Evde sucuk yapabilirsin (arkadaslardan tarif alabilirsin) ama lutfen disardan alinan hic bir sarkuteri urununu yeme.. hepsi kanserojen onlarin.. ve cin tuzu iceriyor.. bu da kilo almamizin bas sebeplerinden biri..
Kacip gitmemene, savasmak istemene sevindim.. hep birlikte basaracagiz ))
Selam kızlar dün giremedim dunkı menümü yazayım
Sahur
Bir kase şehriye çorbası
Yarım kase pulbiberli yoğurt
Domates
İftar
Patlıcan salatası
Yeşil salata
2 köfte
Su 1 litre
1 bardak yesıl cay
Akşam menüm
Bol yeşil salata
Tavuklu mantar sote 6 yk
3 yk bulgur pilavı (yasakmıydı bılmıyorum)
Ayrıca 10bin adım attım belim kırıldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?