Hayırlı geceler
Nasılsınız hanımlar yaklaşık 3 haftadır yoktum yoklugum belli oldumu
İnternetim bitti yeni geldi ve hemen girdim
Yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hoşgeldiniz
soya_sosu soyacim çok üzüldüm babacigina ama aynı şeyleri sende yaşadım ve çok şükür atlattin Rabbim büyük acil şifalar diliyorum inşallah babanda atlatacak çok geçmiş olsun
Çok şükür canım net dışında bir sıkıntı yokTabi ki de yoklugunu farkettik ama burada hergun tekmil almadigimiz icin islerin vardir vs diye dusundun acikcasi.. umarim hersey yolundadir senin icin? Ulasip sorabilecegimiz bir yer olmadigindan, sen gelince sorabiliyoruz yoklugunun nedenini malesef..
Sadece internet yuzundense problem yok, baska bir sey olmasin da ))
Sabah menüm
Limonlu ılık su
2 rafadan yumurta
Bir parca peynir
6 zeytin
Domates salatalık roka maydonoz
Bugunde enerjımı toplayabılırsem yemegımı yapıp yürüyüş yapacagım inşallah. Sizce hergün yürümekmi iyidir yoksa bir gün araylamı? Hanı vucut bir süre sonra o tempoya alısır kılo verme etkısı azalır mı?
Benimde 20 kilo fazlam var vermem lağzımMerhaba,
2012 senesinde 5 ayda 33 kilo vererek yeni bir ben olusturmustum bu sitede ))
Benimle birlikte diyet yapan arkadaslarim vardi.. kurallarim basit ama katiydi ve affi yoktu... Yine basit ama affi olmayan o kati diyetime donecegim...
2 ocak itibari ile günbegün yedigimi-ictigimi ve yaptigim sporlari yazacagim.. diyetimi tek basima yapacagim, grup istemiyorum.. eger benim sartlarimla diyet yapacaksaniz gelin, yoksa motivasyonumu yitirmeme sebep olursunuz..
Kilo vermem sagligim icin cok ama cok onemli o yuzden bu konuda taviz veremem, lutfen yazdiklarima anlayis gosterin ))
Tum ayrintilari 2 ocak itibari ile yazmaya baslayacagim, vazgecmemek icin kendi topikimi acayim dedim ))
Herkese sevgiler ve mutlu yillar
Ya ben pazartesılerı tartılıyorum watsap grubumzuda ogune anlasmıstık. Bu grubamı o grubamı uyuyayım sasırdımBu hafta bakalim kilom ne durumda...carşambayi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?