Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Tabi ki de yoklugunu farkettik ama burada hergun tekmil almadigimiz icin islerin vardir vs diye dusundun acikcasi.. umarim hersey yolundadir senin icin? Ulasip sorabilecegimiz bir yer olmadigindan, sen gelince sorabiliyoruz yoklugunun nedenini malesef..
Sadece internet yuzundense problem yok, baska bir sey olmasin da ))

Çok şükür canım net dışında bir sıkıntı yok oda gece geldi ve hemen burdayım

Sabah menüm

Limonlu ılık su
2 rafadan yumurta
Bir parca peynir
6 zeytin
Domates salatalık roka maydonoz

Bugunde enerjımı toplayabılırsem yemegımı yapıp yürüyüş yapacagım inşallah. Sizce hergün yürümekmi iyidir yoksa bir gün araylamı? Hanı vucut bir süre sonra o tempoya alısır kılo verme etkısı azalır mı?

Firsat buldukca her gun yuru. Vucut o tempoya alisirsa o aliskanligi kirmanin yollarini soylerim ben merak etme ))

Slm kizlar ben geldim

Dun giremedim firsatim olmadi

Sabah kahvaltiya gittik serpme kahvalti aldik
Ben peynir, domates, salatalik, marul, 1dlm ekmek, menemen yedim cay ictim esim ve kizlar diger butun cislardan yediler. Ordan cikinca merkeze avmye gittik cocuklar oyuncaklarda oynadilar. Biraz alisveris yaptik. Tekrar yemek yedik. Izgara kofte ve ayran aldim. Saat 4e dogru yedik ondan aksam yemek yemedim kahve ictim.

Sabah kahvaltidan sonra esim depodan kondisyon bisikletini cikardi kurdu. Aksam bi yarim saat surerim insallah. Simdi kahve iciyoruz birazdan temizlik yapcaz.

Aksam gelebilir miyim bilmiyorum camasirlar var 2 gundur 5 makine camasir kuruttum carsaflaru vs de yikadim iptede 1 makine camasir var. Aksam onlari kaliplar utulerim.
Eger giremezsem simdiden menu vereyim.

Sabah: 2 yk lor, 2 haslama yumurta, 4cerry domates, 11 zeytin, dereotu, cay

Ogle:2 kivi, 1 kase tarhana corbasi

Su an: sade nescafe

Aksam: et haslama, salata, yogurt (etleri hasladim yemekten once biraz firina vercem)

Ara: yesil cay icerim buyuk ihtimalle

Kızlaaar acayip yoğundum 2 gündür burdayım ve sizi özledim yaaaa...
Bugün
Sabah:1yumurta
1 parca peynir
7 zeytin
Domates salatalık
Ara:1 havuç
Ara: 1 elma
Akşam:
1 kase mercimek corbası
5 kaşık ıspanak
1 kase cacık

Bugün geç kahvaltı ettik ve öğünlerim böyle oldu.
Sabahtan beri temizliklik yapiyorum.spor yapıcak halim kalmadı..
Zeyneppp hoş geldin

Benimde 20 kilo fazlam var vermem lağzım

Kahvaltım,

2 yumurta omlet
7 zeytin
1 parmak dil peyniri
2 ceviz
2 kuru kayısı

Birazdan spora gideceğim, her yerim ağrıyoo)) yarın doktor, çarşamba kurs, perşembe yine spor, cuma henüz boş, ctesi kurs.. bayaa doldurdum günlerimi ))
Çarşamba bende tartılacağım, bakalım kilo vermişmiyim ))

Selam kızlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor benim son zamanlar da pek iştahım YÖK inş böyle de devam eder

Dün ki menüm

Kahvaltı
Ikı dılım ekmekle peynirli tost
Domates
Yeşillik

Aksam
Et sote
Yoğurt

Su 1 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…