Tüm sevenlerinin pozitif enerjileri üzerinde tatlim.Selam,
Kahvaltim,
2 goz yumurta (ortasi cig, beyazlari pismis omlet)
7 zeytin
Birazdan hazirlanip doktora gidecegim..yeniden kan alacaklar, guzel enerjilerinize ihtiyacim var.. ve buyuk ihtimalle biyopsi isteyecekler yeniden.. her sene nisan ayinda biyopsi yaptiriyorum doktor istedigi icin.. yine isterse ekim ayina erteleyecegim.. stresten biraz uzak kalmam lazim..
Enerji gonderin bana, optum hepinixi ))
Degil canım...afiyet olsun
Merhaba arkadaşlar
Dun geç kalktığım icin iki öğün yaptım
Öğlen
1 hasl yumurta
1 catal çökelek peynir
Salatalık domates
1 dlm çavdar ekmeği
Aksam Çiğ köfte almışlardı
1 tane çiğ köfte
1 kase pul biberli yulaflı yoğurt
2 tl su
Yesıl cay yok
Spor yok
Cok yetersiz bir beslenme bu.. ilerleyen zamanlarda aclik ataklarina sebep olur.. lutfen menulerimize dikkat edelim.. sebze ve protein mutlaka yiyelim..
Selam,
Kisaca gunun ozetini geceyim size..
Doktora gittim, kan almadilar.. tahlillerim yeterli geldi.. meme kanseri sebebiyle kullanmak zorunda oldugum ilaclar rahim kanserine yol acabiliyor.. o sebepten jinekolog onkoloji de beni takip hastasi olarak kabul ediyor.. yabi her 3 ayda bir ona da kontrole gidiyorum.. en son temmuzda gitmisim farkinda degilim.. doktor birax kizdi )) sonra beni odaya alip ultrasonla bakti.. rahimdeki kist buyumus biraz.. rahimden parca aldilar o sebepten.. hala acisi ve kanamasi devam ediyor.. 15 gun sonra patoloji raporu cikacak, bakalim.. bu arada doppler ve mr istedi. Kan vermekten sonra en kotu oldugum yer mr.. genelde panik atak geliyor ve cogunlukla mr'a girmeden once bayiliyorum.. hemsireler igrenc birsey koklatarak ayiltiyorlar sagolsunlar ))) simdi kara kara dusunuyorum ne yapcam diye.. neyse, daha 15 gunum var, bir sekilde cektircem artik.. doppler icin 25 mart sabah 8'de gidecegim hastaneye.. kisaca boyle durumlar.. geldigimden beri dinleniyorum, cok stres yaptim gene ))
Ara, 2 yk kavurga
Ara, 1 kivi + 1 kuru kayisi
Aksam,
1 kase etsiz kuru fasulye
1 tb firinda sebze (brokoli, biber, mantar, patates, kabak)
Simdi dus alicam.. sonra bitki cayimi demlerim.. cok yorgunum, yarin darbuka dersim var, bol bol yuruyecegim yani.. aksam arkadaslarla disari cikacagiz.. tahminen 1 kadeh sarap icerim onlara eslik etmek icin, bilginiz olsun simdiden ))
Sevgiler
Selam,
Kisaca gunun ozetini geceyim size..
Doktora gittim, kan almadilar.. tahlillerim yeterli geldi.. meme kanseri sebebiyle kullanmak zorunda oldugum ilaclar rahim kanserine yol acabiliyor.. o sebepten jinekolog onkoloji de beni takip hastasi olarak kabul ediyor.. yabi her 3 ayda bir ona da kontrole gidiyorum.. en son temmuzda gitmisim farkinda degilim.. doktor birax kizdi )) sonra beni odaya alip ultrasonla bakti.. rahimdeki kist buyumus biraz.. rahimden parca aldilar o sebepten.. hala acisi ve kanamasi devam ediyor.. 15 gun sonra patoloji raporu cikacak, bakalim.. bu arada doppler ve mr istedi. Kan vermekten sonra en kotu oldugum yer mr.. genelde panik atak geliyor ve cogunlukla mr'a girmeden once bayiliyorum.. hemsireler igrenc birsey koklatarak ayiltiyorlar sagolsunlar ))) simdi kara kara dusunuyorum ne yapcam diye.. neyse, daha 15 gunum var, bir sekilde cektircem artik.. doppler icin 25 mart sabah 8'de gidecegim hastaneye.. kisaca boyle durumlar.. geldigimden beri dinleniyorum, cok stres yaptim gene ))
Ara, 2 yk kavurga
Ara, 1 kivi + 1 kuru kayisi
Aksam,
1 kase etsiz kuru fasulye
1 tb firinda sebze (brokoli, biber, mantar, patates, kabak)
Simdi dus alicam.. sonra bitki cayimi demlerim.. cok yorgunum, yarin darbuka dersim var, bol bol yuruyecegim yani.. aksam arkadaslarla disari cikacagiz.. tahminen 1 kadeh sarap icerim onlara eslik etmek icin, bilginiz olsun simdiden ))
Sevgiler
Su son günler çanım istemiyor pek yemeyi birde gec kalkıyorum onun da etkisi vardir ama sebze ve protein i artırıcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?