Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Tüm sevenlerinin pozitif enerjileri üzerinde tatlim. cünkü sen de bizim enerjimizsin .seni seviyoruz.iyiki varsın

Merhaba arkadaşlar
Dun geç kalktığım icin iki öğün yaptım

Öğlen
1 hasl yumurta
1 catal çökelek peynir
Salatalık domates
1 dlm çavdar ekmeği

Aksam Çiğ köfte almışlardı
1 tane çiğ köfte
1 kase pul biberli yulaflı yoğurt

2 tl su
Yesıl cay yok
Spor yok

Bugunku menumude vereyim her ihtimale karsi aksam belki giremem

Sabah: 3 yk musli ve sut
Ara: filtre kahve
Ogle: 1/2 kase yogurtlu bugday corbasi ve taze fasulye
Ara: kayisili form cayi
Ara: 3 ceviz ve 3 hurma
Su 2 lt bitmek uzere son 300 ml kadar kalmistir. Aksam yemegine kadar onu bitiririm yatasiya kadarda 1 lt daha icerim insallah.
Bu aksam yogurt kurunu yapmayi dusunuyorum

Aksam: mantar corbasi ve turlu
Ara: baharatli yogurt
Ara: kiraz sapli form cayi

Buyuk ihtimalle bu sekilde olacak

Bugun ki menümü yazayım buradayken
Gec kahvaltı ettim

Öğlen
1 hsl yumurta
Salatalık
Domates
1 dlm çavdar ekmeği
Yeşillik
1 kaşık patlıcan kavurma

Aksam
4 çığ köfte
Bol yesıllık

Su 3 tl
Yesıl cay 1 brdk
Spor 45 dk kosu bandı tempo 5

Cok yetersiz bir beslenme bu.. ilerleyen zamanlarda aclik ataklarina sebep olur.. lutfen menulerimize dikkat edelim.. sebze ve protein mutlaka yiyelim..

Selam,

Kisaca gunun ozetini geceyim size..

Doktora gittim, kan almadilar.. tahlillerim yeterli geldi.. meme kanseri sebebiyle kullanmak zorunda oldugum ilaclar rahim kanserine yol acabiliyor.. o sebepten jinekolog onkoloji de beni takip hastasi olarak kabul ediyor.. yabi her 3 ayda bir ona da kontrole gidiyorum.. en son temmuzda gitmisim farkinda degilim.. doktor birax kizdi )) sonra beni odaya alip ultrasonla bakti.. rahimdeki kist buyumus biraz.. rahimden parca aldilar o sebepten.. hala acisi ve kanamasi devam ediyor.. 15 gun sonra patoloji raporu cikacak, bakalim.. bu arada doppler ve mr istedi. Kan vermekten sonra en kotu oldugum yer mr.. genelde panik atak geliyor ve cogunlukla mr'a girmeden once bayiliyorum.. hemsireler igrenc birsey koklatarak ayiltiyorlar sagolsunlar ))) simdi kara kara dusunuyorum ne yapcam diye.. neyse, daha 15 gunum var, bir sekilde cektircem artik.. doppler icin 25 mart sabah 8'de gidecegim hastaneye.. kisaca boyle durumlar.. geldigimden beri dinleniyorum, cok stres yaptim gene ))

Ara, 2 yk kavurga
Ara, 1 kivi + 1 kuru kayisi

Aksam,
1 kase etsiz kuru fasulye
1 tb firinda sebze (brokoli, biber, mantar, patates, kabak)

Simdi dus alicam.. sonra bitki cayimi demlerim.. cok yorgunum, yarin darbuka dersim var, bol bol yuruyecegim yani.. aksam arkadaslarla disari cikacagiz.. tahminen 1 kadeh sarap icerim onlara eslik etmek icin, bilginiz olsun simdiden ))

Sevgiler

Cok yetersiz bir beslenme bu.. ilerleyen zamanlarda aclik ataklarina sebep olur.. lutfen menulerimize dikkat edelim.. sebze ve protein mutlaka yiyelim..

Su son günler çanım istemiyor pek yemeyi birde gec kalkıyorum onun da etkisi vardir ama sebze ve protein i artırıcam canım

Emine kac gundur kurabiye istiyor okula goturmek icin simdi yapayimda sabah ona surpriz olsun. Meryeminde saat 7 gibi hafif atesi var gibiydi ilac verdim saat 9 da uyudu. Sabah asi yapilmisti.

Gecmis olsun cnm. Insallah pataloji raporun temiz gelir

Enerjın ne guzel umarım temız sonuclar alırsın

Su son günler çanım istemiyor pek yemeyi birde gec kalkıyorum onun da etkisi vardir ama sebze ve protein i artırıcam canım

Canin yemek yemek istemedigi zaman bu sekilde besleniyorsan, canin istediginde fazla fazla yersin.. o yuzden yemeklerini duzgun ye.. bu sekilde bir beslenme sekli burda kabul edilmiyor bilgine..

Gunaydin kizlar,

Herkes tarti rakamini yazmayi unutmasin..
Ben yazayim, kahvalti hazirliycam cok acim cok ))
Bu arada vucut olculerimi de aldim.. tek tek yazmayacagim ama diyete basladigimdan beri toplamda 45 cm erimisim toplamda )) guncel kilom 91.4... 8'li rakamlara az kaldi, cok mutluyum.. 2 ocaktan beri toplam 9.6 kg vermisim... Toplamda ise 17,7 kg )) bayaa guzel gitmis valla.. ayda 2 kg olarak gidiyor ama gidiyor iste.. 60'i gorene kadar durmam ben... Bugun insulin ilaci, b12 ve d vitamini alacagim.. bir de iyotlu tuz kullanmami soyledi doktor.. troidim yuksekmis.. neyse ya, cenem dustu ve acim.. ben kaciyom kizlar, kahvaltimi yapip hazirlanmam lazim, darbuka dersime yetiscem

Günaydın herkese
Bende 67.9 um 82 ile diyete başlamıştım
Sizinle 73.8 ile başlamıştım
Sizinle 2 ayda 6 kilo gitti
Toplamda 14.100 Gr oldu çok şükür
Kendime herhafta 1 kilo hedefi koymuştum tutsaydi 4 kilo ekside olacaktım neyse sağlık olsun diyelim :) yinede güzel degilmi :)

Eklentiler

• Screenshot_20190313-095051.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…