Afiyet olsun canım
Tatlım farketmez p.tesileri tartıl..önemli olan 1 ayda ne kadar kilo kaybettiğimiz.sen çarşambaları söyle kilonuYa ben pazartesılerı tartılıyorum watsap grubumzuda ogune anlasmıstık. Bu grubamı o grubamı uyuyayım sasırdımhaftada ıkı kez tartılsam da olur galıba
Teşekkurler canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım menun çok güzel protein alimida güzel olmuş
Öğle yemeğini 2 buçuk gibi yaptım canım istemedi çünkü
5 yk zeytinyağlı pırasa
3 yk yoğurt
Spor olarakta 45 dk Leslie yaptım
Ben regl olamadım 3 hafta sarkti o haftalarda hedefimide tutturamadimm herhafta 1 kilo hedefim vardı ya inşallah bundan sonra tutturabilirim
Açlık atağı yaşamamak adına 1 de yapmam gereken oğünü 2 buçukta yedimCanim istemedi' cumlesini hic sevmiyorum)) cunku o tam bir yalancidir ve vucudunu kandirir.. bugun olmasa bile yarin aclik atagi yasamana sebep olur.. canin istemiyorsa hafif birseyler ye.. ornegin salatalik dogra 4-5 tane.. ustune bolca limon sık ve ye.. (tuz yok) daha sonra acikirsan bir kase corba ya da salata yersin.. ogunleri atlamamaya ve ertelememeye calisalim ))
Spor guzel ama biraz tempo artiralim.. bir sabah, bir aksam yapalim mesela )) o duran kiloyu bir hareketlendirelim ne dersin?
Ohh ne güzel spora baslamakla çok iyi yapmışsın canımSpordan geldim.. ne kadar alet varsa hepsinde calistim )))
1 saat 10'ar saniyelik aralar disinda, hic durmadan spor yaptim.. eger durursam bir daha baslayamazdim ))
Simdi de yesil cayimi icicem, yag yakmaya devam etmem lazim.. gitmeden once 2 avuc kavurga yemistim, baska ara ogun yapmayi dusunmuyorum.. gayet tok tutuyor kavurga beni.. simdilik bu kadar ))
Açlık atağı yaşamamak adına 1 de yapmam gereken oğünü 2 buçukta yedim
Tamam soyacim 3 cocugumdan fırsat buldugum vakitlerde sabah akşam yaparım
Kızları okula gönderince yapıp bide gelmelerine yakın yapabilirim sanırım
Tamam canım doğru anladım Sabah akşam spor yap demiştin sanırım orda onu kastettim :)Yanlis mi anlastik? Sabah, ogle, aksam duzenli ye.. aclik hissetmezsen bile ogun vaktin geldiginde birseyler atistir demek istedim ))
Tamam canım doğru anladım Sabah akşam spor yap demiştin sanırım orda onu kastettim :)
Estağfurullah canım Allah guc kuvvet kolaylık versinOk anlaştık şimdi )) bu ara kafam dağınık olduğundan yanlış birşey söylerim falan sakın alınganlık göstermeyin.. hem babamın durumu hem benim tahlillerim başladığı için stresliyim biraz))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?