Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ya ben pazartesılerı tartılıyorum watsap grubumzuda ogune anlasmıstık. Bu grubamı o grubamı uyuyayım sasırdım haftada ıkı kez tartılsam da olur galıba
Tatlım farketmez p.tesileri tartıl..önemli olan 1 ayda ne kadar kilo kaybettiğimiz.sen çarşambaları söyle kilonu

Öğle yemeğini 2 buçuk gibi yaptım canım istemedi çünkü
5 yk zeytinyağlı pırasa
3 yk yoğurt

Spor olarakta 45 dk Leslie yaptım
Ben regl olamadım 3 hafta sarkti o haftalarda hedefimide tutturamadimm herhafta 1 kilo hedefim vardı ya inşallah bundan sonra tutturabilirim

Canim istemedi' cumlesini hic sevmiyorum)) cunku o tam bir yalancidir ve vucudunu kandirir.. bugun olmasa bile yarin aclik atagi yasamana sebep olur.. canin istemiyorsa hafif birseyler ye.. ornegin salatalik dogra 4-5 tane.. ustune bolca limon sık ve ye.. (tuz yok) daha sonra acikirsan bir kase corba ya da salata yersin.. ogunleri atlamamaya ve ertelememeye calisalim ))

Spor guzel ama biraz tempo artiralim.. bir sabah, bir aksam yapalim mesela )) o duran kiloyu bir hareketlendirelim ne dersin?

Spordan geldim.. ne kadar alet varsa hepsinde calistim )))
1 saat 10'ar saniyelik aralar disinda, hic durmadan spor yaptim.. eger durursam bir daha baslayamazdim ))
Simdi de yesil cayimi icicem, yag yakmaya devam etmem lazim.. gitmeden once 2 avuc kavurga yemistim, baska ara ogun yapmayi dusunmuyorum.. gayet tok tutuyor kavurga beni.. simdilik bu kadar ))

Açlık atağı yaşamamak adına 1 de yapmam gereken oğünü 2 buçukta yedim
Tamam soyacim 3 cocugumdan fırsat buldugum vakitlerde sabah akşam yaparım
Kızları okula gönderince yapıp bide gelmelerine yakın yapabilirim sanırım

Ohh ne güzel spora baslamakla çok iyi yapmışsın canım

sabah menum

2 yumurta
10 zeytın
Domates salatalık roka
Kk peynır
Sanırım ekmek yememeye alıstım

Ara bitane elma

Akşam
7yk kıymalı ıspanak
Havuc turp kıvırıcık salatası

Bugun yürümedım cunku temızlık yaptım ev buyuk baya bi terledım zaten.
Bebekler uyuyunca leslie yaparım 1 saat kadar

Yanlis mi anlastik? Sabah, ogle, aksam duzenli ye.. aclik hissetmezsen bile ogun vaktin geldiginde birseyler atistir demek istedim ))

Aksam,

1,5 kase yayla corbasi
100 gr yagsiz tavada tavuk
1 tb salata

Felaket mide bulantim var, yemek yemekte cozum olmadi o yuzden yarim kase daha corba ictim..ara sira oluyor boyle.. ilaclarin yan etkisi.. neden 1,5 kase diye merak edersiniz diye aciklama yapayim dedim.. ozellikle bu corba iyi geliyor.. kemoterapi alirken doktor yayla corbasi ve sutlac yememi soylemisti mide bulantisi yasadigimda.. o zamandan kalma bir aliskanlik..

Birazdan guzel bir zencefilli cay yapip, bol limonla icecegim..

Tamam canım doğru anladım Sabah akşam spor yap demiştin sanırım orda onu kastettim :)

Ok anlaştık şimdi )) bu ara kafam dağınık olduğundan yanlış birşey söylerim falan sakın alınganlık göstermeyin.. hem babamın durumu hem benim tahlillerim başladığı için stresliyim biraz))

Ok anlaştık şimdi )) bu ara kafam dağınık olduğundan yanlış birşey söylerim falan sakın alınganlık göstermeyin.. hem babamın durumu hem benim tahlillerim başladığı için stresliyim biraz))
Estağfurullah canım Allah guc kuvvet kolaylık versin

Kızlar günaydin..hepinizi cok öpüyorum.kahvaltim:
*1 yumurta
*8 tuzsuz zeytin
*1parça peynir
*domates
Birazdan evde olurum..
Öglen menümü planladim;
*ton balıklı bol yesillikli salata
*1 kase dunden kalan yeşil mercimek çorbası

Selam,

Kahvaltim,
2 goz yumurta (ortasi cig, beyazlari pismis omlet)
7 zeytin

Birazdan hazirlanip doktora gidecegim..yeniden kan alacaklar, guzel enerjilerinize ihtiyacim var.. ve buyuk ihtimalle biyopsi isteyecekler yeniden.. her sene nisan ayinda biyopsi yaptiriyorum doktor istedigi icin.. yine isterse ekim ayina erteleyecegim.. stresten biraz uzak kalmam lazim..

Enerji gonderin bana, optum hepinixi ))

Aklindayken su gorselleri de paylasayim ))
Dun 20 dk yurume bandinda yurudum (5 km hizla) ve sadece 100 kalori yaktim.. yedigim 1 yumurta 90 kalori.. o yumurtayi yemen yaklasik 30 sn.. ama yakmam 20 dk...
Yani "biraz fazla kacirdim ama spor da yaptim" diye dusunursek kilo veremeyiz.. eldeki yaglari yakip, yerine saglikli besinler koymamiz sart ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…