Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Afiyet olsun canım
Benim niye bilmiyorum modum çok düşük bugün spor yapmam lazım kolumu kaldirasim yok
Dün ben de öyleydim Zeynepcim.zorla 30 dk yürüyüş 5 dk eliptik yaptım.havalardan mı acaba...hiç bir şey yapamıyorsan küçük küçük ağırlık çalış.

Dün ben de öyleydim Zeynepcim.zorla 30 dk yürüyüş 5 dk eliptik yaptım.havalardan mı acaba...hiç bir şey yapamıyorsan küçük küçük ağırlık çalış.
Evt sanırım bahar yorgunluğu seni dinledim sporumu yaptım

45 dk Leslie yaptım

Ara:
1 muz
1 cay b.sut

Selam ))

Kurstan sonra kardesime geldim, kizlar gecesi yapacagiz bugun.. aksam yemegimizi de yedik.. biraz erken oldu ama acikirsam meyve yerim 9 gibi..
Kilo verirken duraklama donemleriniz olacaktir bu cok normal.. vucut en cok hangi kiloda kaldiysa o kiloda duraksar mesela.. ya da stres yaptiginiz bir durum olur, vucut kendini.korumaya alir.. ya da vitamin degerleriniz duser.. ya da cok spor yaptiginiz icin kas kutleniz artar (bu durumda kilo almis gibi bile gorunebilirsiniz) yani bir suru sebep sayabilirim size.. sadece tartiya bagli yasamayin.. kilo verdiginizi size aynalar soylesin, insanlar soylesin... Mezura alip olcun kendinizi, mezura soylesin.. zaman zaman bende ayni psikolojiye giriyorum ama o zamanlarda sadece aynaya guveniyorum... Cunku kendimi taniyorum.. kilo alinca gidim sarkiyor, ensemde sanki biri varmis gibi ensemde sislik oluyor.. sirtimda sutyen altinda yaglanmalar oluyor (avucuma sigiyordu ya) gobegi, baseni falan soylemiyorum bile.. simdi yok mu? Tabi ki hala var ama o ilk zamanlar gibi degil.. simdi cok daha slim bir vucudum var )) ve S-M bedene kadar indirecegim onu.. diyete baslarken 5xl/50 beden kiyafet deniyordum bana olsun diye.. simdi 2xl/46 beden.. aradaki fark bu.. tarti isterse 100 gr vermis gostersin beni.. ayna yalan soylemez )) zaten kilolu oldugumuzu da ayna soylemedi mi bize? Dost aci soyluyor iste ))

Ara, 1 avuc ici cig kuruyemis

Aksam,
1 kase domates corbasi
100 gr yagsiz kavrulmus et
2 yk lahana sote
2 yk roka salatasi

Akşam menum:
*6-7 kaşık taze fasülye(dondurucudan)
*1 kase ev yogurdu
*1 kase mevsim salatası(marul havuç turp)

Akşam :
5 yk kıymalı yumurtalı ıspanak :) bugün ıspanak günü anlaşılan
Küçük kase eristeli mercimek çorbası
4 yk yoğurt

Su : 2 lt

Öncelikle kilo veren arkadaslari tebrik ederim veremeyen arkadaşlar üzülmek YÖK kaldığımız yerden devam :)

Bugun kı menüm
Kahvaltı
1 dlm cavdar ekmek
1 hasl yumurta
Sivri biber yeşillik
1 kaşık çökelek peyniri
Domates salatalık

ÖĞLEN
5 yk nohutlu yahni
2 yeşil soğan

AKSAM
1 karnıyarık
2 kaşık yoğurt

Su 2.5 lt
Yeşil çay 2 bardak içerim
45 dk kosu bandı tempo 5 yürüdüm

Akşam menüm

Fırında Kabak,prasa,havuc mücveri
Mor lahana kıvırcık salatası

Ben bundan sonra menulerı aynı anda gun sonu yazacagım kafam karısıyor yazıp yazmadıgımı unutuyorum.

Ayrıca 10.250 adım attım bugun :) hava soguktu bıraz ama yürürken ıcıne gıremedıgım kotlarımı hayal edınce hic usumedım

Cokelek cok yag ve tuz icerir, tavsiye etmiyorum.. lor peyniri tuket.. istedigin kadar lor peyniri yiyebilirsin, sınır yok...
Karniyarik umuyorum kozleme yapilmistir.. kizartma gereksiz yag iceriyor..

Spor ve su iyi..

Tek seferde yada ayri ayri farketmez, yeter ki yaz ))
Yuruyus cok iyi, aynen devam..

Günaydın kuzular...valla benim vücut sanırım yeni beslenmeye yani sağlıklı beslenmeye alıştıbu 6 lı rakamları kırmam lazım...baslarda çok güzel gidiyordu kilolar..başlarda yapıp simdi yapmadıklarimı sıralayım o zaman:
  1. Her gün en az 40 dk spor yapiyordum..pazar gunleri hariç.(simdi canim istemezse zorlamıyorum kendimi)
  2. Sabahlari aksatmadan limonlu balli su iciyordum.(bazi sabahlar içiyorum)
  3. En az zorlada olsa 7-8 bardak su iciyordumişsiz:ıııyyyk)
  4. Her akşam aksatmadan yesil çay ve hibiskusu mutlaka iciyordum..
  5. Öğünlerimde mutlaka corba vardı..ve beni şişiriyordu.
  6. EN ÖNEMLİSİ KAFAMI MEŞGUL EDEN SORUNLAR YOKTU..PSİKOLOJI CIDDEN ÖNEMLİYMIŞ.
  7. veeee bu hataların sonucunda oluşan KABİZLIK. .

Gunaydin kizlar.

Bugun ogleden sonra eminenin arkadasina gitcez annesi dun aradi cagirdi. Gecenlerde emine arkadasinin dogumgununden bahsediyordu, dogum gunu icin sunu almislar bunu almislar diye. Acaba dogum gunumu var diye dusundum. Cakepops yaptim elim bos gitmeyeyim diye. Oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyorum. Orada sadece cay icerim.

Günaydın canım başlangıç iyi oluyorda aylar geçince insan sıkılıyor aynı şeyleri yapmaktan yani bende öyle oldu
Vee kabızlık çok büyük etken kilo verememene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…