Afiyet olsun canımÖğlen menüm:
*1 kase ıspanak
*1 tabak haşlanmiş tavuk
Dün ben de öyleydim Zeynepcim.zorla 30 dk yürüyüş 5 dk eliptik yaptım.havalardan mı acaba...hiç bir şey yapamıyorsan küçük küçük ağırlık çalış.Afiyet olsun canım
Benim niye bilmiyorum modum çok düşük bugün spor yapmam lazım kolumu kaldirasim yok
Evt sanırım bahar yorgunluğu seni dinledim sporumu yaptımDün ben de öyleydim Zeynepcim.zorla 30 dk yürüyüş 5 dk eliptik yaptım.havalardan mı acaba...hiç bir şey yapamıyorsan küçük küçük ağırlık çalış.
Öğlen menüm:
*1 kase ıspanak
*1 tabak haşlanmiş tavuk
Afiyet olsun tatlim..menün iyiBen de ispanak yaptim aksama. Yaninda dunden kalma mantar corbam var 1 kasede yogurt koyarim.
Helal olsun kuzumEvt sanırım bahar yorgunluğu seni dinledim sporumu yaptım
45 dk Leslie yaptım
Ara:
1 muz
1 cay b.sut
Öncelikle kilo veren arkadaslari tebrik ederim veremeyen arkadaşlar üzülmek YÖK kaldığımız yerden devam :)
Bugun kı menüm
Kahvaltı
1 dlm cavdar ekmek
1 hasl yumurta
Sivri biber yeşillik
1 kaşık çökelek peyniri
Domates salatalık
ÖĞLEN
5 yk nohutlu yahni
2 yeşil soğan
AKSAM
1 karnıyarık
2 kaşık yoğurt
Su 2.5 lt
Yeşil çay 2 bardak içerim
45 dk kosu bandı tempo 5 yürüdüm
Akşam menüm
Fırında Kabak,prasa,havuc mücveri
Mor lahana kıvırcık salatası
Ben bundan sonra menulerı aynı anda gun sonu yazacagım kafam karısıyor yazıp yazmadıgımı unutuyorum.
Ayrıca 10.250 adım attım bugun :) hava soguktu bıraz ama yürürken ıcıne gıremedıgım kotlarımı hayal edınce hic usumedım
Günaydın canım başlangıç iyi oluyorda aylar geçince insan sıkılıyor aynı şeyleri yapmaktan yani bende öyle olduGünaydın kuzular...valla benim vücut sanırım yeni beslenmeye yani sağlıklı beslenmeye alıştıbu 6 lı rakamları kırmam lazım...baslarda çok güzel gidiyordu kilolar..başlarda yapıp simdi yapmadıklarimı sıralayım o zaman:
- Her gün en az 40 dk spor yapiyordum..pazar gunleri hariç.(simdi canim istemezse zorlamıyorum kendimi
) - Sabahlari aksatmadan limonlu balli su iciyordum.(bazi sabahlar içiyorum)
- En az zorlada olsa 7-8 bardak su iciyordum
işsiz:ıııyyyk) - Her akşam aksatmadan yesil çay ve hibiskusu mutlaka iciyordum..
- Öğünlerimde mutlaka corba vardı..ve beni şişiriyordu.
- EN ÖNEMLİSİ KAFAMI MEŞGUL EDEN SORUNLAR YOKTU..PSİKOLOJI CIDDEN ÖNEMLİYMIŞ.
- veeee bu hataların sonucunda oluşan KABİZLIK. .
Afiyet olsun canımSabah:
Ballı limonlu su
1 yumurta tavada
1 parca peynir
7 zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?